A+ A-

A kíváncsiság néha nem árt

Sziasztok, a nevem Renáta, 20 éves vagyok. kicsit telt melleim pontosan a férfiakra lett teremtve és a fenekem is olyan, amit érdemes megfogni.
Amit most szeretnék nektek elmesélni egy olyan dolog, amit inkább magamnak tartogatni, de most mégis leírom nektek.
A nevek kitaláltak.
Egyiknap éppen gyakorlaton voltam egy boltban és egy műszakban voltam az egyik osztálytársammal, Attilával, aki kicsit komoly, de lehet mindennel beszélgetni. Ez is ebből kifolyólag kezdődött el.
- Ati. Mivel akarod meglepni a barátnődet? - Nézett rám komolyan, ami egy kicsit furcsa volt, és meglepő.
- Nem tudom, még de valami csodálatos ajándékot akarok neki adni. De úgy is meg szeretném neked mutatni, hogy mit fog kapni. Eljönnél hozzám és akkor megmutatom, mit akarok neki adni. -
Kicsit pirultam, hogy vajon mi lesz az és már éppen végeztünk és még most is suhan a fejemben azok a szavak.
Átöltöztünk utcai ruhában és mivel Péntek volt nem kellett sietnem haza, megvárt engem az ajtóban és elindultunk hozzá.
Néma csöndben mentem mellette, ami egy kicsit zavart, mert nem tudtam, hogy vajon mire számítsak, nem lakott messze a bolttól ezért hamar elértünk hozzá.
Kinyitotta nekem az ajtót a szívem a torkomban dobogott, előjött egy kiskutya, aki nagyon barátságos volt.
Elkezdtem simogatni, amikor már eleget simogattam Atihoz ment és az is simogatta mikor már elég simít kapott elment.
Levettük a cipőnket és néztem az ajtót, ami tudtam, hogy Attila területe, mikor kinyitotta teljesen meglepődtem, hogy milyen rend van egy srác szobájába.
- Milyen rend van nálad. - jegyeztem meg és az ajtó becsukódott, megfordultam és váratlanul szájon csókolt, kellemes melegség, ami abban a percben rajtam keresztül ment. A kezei vándorolni kezdtek a testemen végig járta a gerincemet és elért a fenekemig.
Belemarkolt erősen és tudtam, hogy ez még csak a kezdete ennek, a kezei előre jöttek és a melegítő felsőmet lekezdte húzni, de már csak a perc volt az, ami érdekelt.
- Ati nem szabad ezt.... - Még végig sem tudtam mondani már a pólóm alatt voltak a kezei és a melltartómba benyúltak és a bimbóimmal kezdett el játszani.
- Segítek. - Jelentette ki lehúzta a pólómat rólam és ott álltam vele szemben egy szál melltartóban meg farmerban.
- Nagyon csinos vagy Renáta. - Ezeket a szavakat meghallva megcsókoltam átöleltem őt és már nem számított hol vagyok, milyen helyzetben vagyok csak az érdekelt, hogy szeretkezzünk.
A kezei a melltartómat kikapcsolták elszakadtunk egymástól és látta, hogy a melleim kívánkoznak a törődésre kezeibe fogta őket és a gyömöszölni kezdte őket. Nyelvével körbe nyalta a bimbóimat, ami mint egy villámcsapás ért volna olyan érzésem volt.
- Nagyon jók a melleid, élvezetesek és nagyok. - Pirultam ettől a bóktól, a kezei a farmeromon tény kelődött, ami sikert koronázta szépen lassan lehúzta rólam a farmeromat és néztem, ahogyan szeme meg akad a bugyimon, ami már tocsogott a nedvemtől.
- Reni most pedig kapsz tőlem valamit.
Kiléptem belőle és kezeivel simogatni kezdtem a punciban, de bugyin keresztül éreztem a keze melegét, ami még jobban kívánatát.
Nyelvével folytatta tovább, ami már nem kicsit ingerelte a domborzataimat.
Már teljesen át adtam magam az élvezetnek mikor félrehúzta a bugyimat és ott folytatta tovább a nyalást.
- Ahhh. Ne.. ne... csi... - Mielőtt kimondtattam volna két ujjal belém mártózott és elkezdett mozogni, olyan forrón égett a testem hogy nem lett volna az a kérés, amit ne teljesítettem volna abban a percben.
- Nahát. Ilyen jól érzed magad? - remegtem a válaszadás lehetőségétől, de nem tudtam volna letagadni, amikor éppen az ujja mélyen bent van puncimban.
- Igen. - Sóhaj kíséretével kivette belőlem az ujját felállt és megcsókolt engem, már nem is tudom pontosan, hogy vajon a válasz volt az oka vagy az, hogy Ő vele vagyok.
Mint egy engedelmes kiscica letérdeltem és a farmától megszabadítottam elővillant a bokszere, ami kezdett a farkának kényelmetlen lenni letoltam neki a bokáig és szem villantás alatt a farka nézett velem szemben.
- Nem kell tenned, ha nem, akarod. - Jelentette ki és a kezét a hajamra rakta, tudtam, hogy még egy ilyen alkalom nem lesz, hogy más pasi szerszámát a számba velem a pasimén kívül. Elkezdtem nyalogatni amint hallottam tetszik neki.
A nyelvemre helyeztem és elkezdtem lassan mozgatni a fejemet és minden percben egyre beljebb megy a farka a számba. Lehunytam a szeme és csak dolgoztam olyan jól esett hallani, ahogy nyög, hogy már nem is akartam abba hagyni. Nem tudom meg mondani mikorra jött el az ideje megremegett a farka a számban és teleeresztette spermával jó sokat adott ki magából, ami nekem egy kicsit szokatlan volt.
- Sajnálom Reni. - Szégyellte el magát mikor kivette a számból a farkát és tudtam mit szeretne lenyeltem, és ahogy elnéztem nem erre számított.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 05. 13. kedd 07:40
Nagyon jó írás.
#9 papi 2014. 05. 5. hétfő 05:09
Egész jó
#8 listike 2014. 03. 6. csütörtök 17:37
Nem volt rossz.
#7 XXIII.István 2012. 10. 17. szerda 08:30
Yani91!
Te milyen anyanyelvű vagy - mert nekem "lenni kétségeim vanni sokat"....
Nem baj hogy nem tudsz helyesen magyarul, de akkor a magyar szöveget javíttasd ki olyannal, aki tud helyesen (uram bocsá' esetleg helyesen írni is...!)magyarul!!!
Amúgy borzalmas - bár van itt sokkal rosszabb is bőven!
#6 Rinaldo 2012. 10. 17. szerda 07:52
Jól meg kúrták pinába és seggbe.
#5 cervelo 2012. 10. 17. szerda 07:43
Nem rossz.
#4 Inkheart 2012. 10. 17. szerda 07:40
Igaza van joozsinak. A történet maga sem volt túl nagy izzás.
#3 genius33 2012. 10. 17. szerda 07:06
Nekem bejött nyes
#2 joozsi 2012. 10. 17. szerda 02:42
Zavaró, hogy tele van hibával. A fogalmazás is gyenge.
#1 Törté-Net 2012. 10. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?