A+ A-

A következetes nevelés gyümölcsei

Éppen a suliból értem haza - a körzeti gímibe jártam - és volt még pár órám az ősök hazatértéig, hát úgy döntöttem olvasom egy kicsit a könyvet, amit a barátnőmtől kaptam kölcsön. Marcsi a bátyja gyűjteményéből csente el s mondta, hogy nem a szülők kezébe való. Na hiszen, mondania sem kellett volna, mert ismertem már Sanyi "könyvtárának" stílusát. Nem ez volt az első, amit abból "kölcsönöztem".
No, szóval olvastam a könyvet és kezdett szoros lenni rajtam a cici fix. Kibontottam és levetettem a blúzt s mielőtt a melltartóra került volna a sor, illegettem magam kicsit a tükörben.
- Hűha, ez nem semmi - hallottam Vili hangját az ajtó felől - micsoda dudák! Ezt miért rejtegeted előlem? - kérdezte csúfolódva.
- Vili, húzzál ki a francba! - kiáltottam rá meglepetésemben, a könyvet gyorsan, de nem elég gyorsan, a fiókomba ejtve.
- Ha-ha, mi ez a nagy titokzatosság? - lépett közelebb, a könyv címére sandítva - Csak nem pornót olvas az én ártatlan húgocskám? - vigyorgott.
- Mondtam már, hogy húzz ki a szobámból! - kiabáltam elvörösödve.
- Ok. Mindjárt itt hagylak - lépett vissza és húzta be az ajtót - csak előbb látni szeretném ezeket a csinos darabokat.
- Hülye perverz, a húgod melleit akarod nézegetni - adtam a sértődöttet.
- Nem vagyok perverz, de a szépség nem arra való, hogy eldugdossák - válaszolta, az arcán egy kaján vigyorral.
Az agyammal tudtam, hogy nem kellene folytatni ezt a beszélgetést és rövid úton ki kellene a bátyámat tessékelni, de a testem, egészem más késztetéseket közvetített. Kétségbeesetten igyekeztem az uralmat visszanyerni a testem felett, de sehogyan sem tudtam az elmémmel egy hullámhosszra terelni. Az igazság az, hogy nagyon hízelgett a hiúságomnak a bátyám érdeklődése.
- Na jó, te perverz, de azután békén hagysz? - fölényeskedtem, de már alig vártam, hogy megmutathassam magam neki.
- Ígérem, hogy jó fiú leszek - vigyorgott.
Hátat fordítva neki, kikapcsoltam a melltartót és levettem magamról. Éppen meg akartam fordulni, de erre már nem kerülhetett sor, mert Vili tenyereit éreztem magamon, ahogy hátulról átölelt. A másodperc töredéke alatt az egész testem csupa libabőrös lett és végképp eldőlni látszott a harc az elmém és a testem között. Ahogy masszírozni kezdte őket, éreztem a bimbókat megkeményedni, úgy feszültek, ami már szinte fájt, de a lábaimat is elgyengítette.
- Te hugi! Ezek fantasztikusak - suttogta a fülembe, s közben a nyakamon legelészett.
- Azt ígérted, hogy jó fiú leszel - suttogtam elhaló hangon.
- Az is vagyok vagy te nem úgy érzed - hízelkedett - de volna még egy kérésem - suttogta, két nyak puszi között - szeretném megkóstolni őket.
Döbbent voltam saját magamtól, hogy mennyire nincs semmi ellenállás bennem, pedig egy erőtlen belső hang azt súgta: Ne, ez a bátyád, ez rossz, ez vérfertőzés! A másik sokkal határozottabb viszont azt harsogta: Ami ennyire jó, az hogyan lehetne rossz!
Míg bennem a két fél vitatkozott, megfordultam a bátyó ölelésében és kóstolásra kínáltam neki a portékát. Nem várt további biztatásra. Azon nyomban a szájába vette az egyiket, de a másik masszírozását sem hagyta abba. Éreztem, ahogy forrósodik és nedvesedik a lábam köze.
- Jó, most már megkóstoltad - nyöszörögtem józanságom maradékával - de közben a kezem egészen más üzenetet közvetített, ahogy magamhoz szorítottam, mert igazából azt kívántam, bár lenne két szája, amivel egyszerre kényeztethetné mind a kettőt.
- Várj, még csak az egyiket kóstoltam. Össze kell hasonlítani őket - lihegte - és áttért a másik mellbimbómra.
Gyakorlatilag megszűnt minden ellenállásom. Szorítottam magamhoz és azon mesterkedtem, hogy a kezeimmel a pólója alá csúszhassak. Kívántam a bőre érintését, imádtam az illatát. Kisebb koromban is szerettem a "Vili-szagot" és rendszeresen elcsentem a levetett pólóit, hogy abban aludjak. De most közvetlenül a forrásból, a felizgatott forrásból kaptam és ez őrjítő volt.
Megéreztem, hogy szabad kezével a farmerom gombját igyekszik kioldani, aztán a cipzárt is kinyitotta, de már egyáltalán nem tiltakoztam. Kezemmel, a sortja elején duzzadó dudort kerestem és igyekeztem a hatalmamba keríteni.
Úr Isten! Tenyere már a meztelen fenekemet simogatta, gyúrogatta. A nadrág és a bugyi már a térdem környékén járt s Vili nyelve a hasam közepét csiklandozta. Egyre lejjebb és lejjebb jutott. Ajkával a szőrzetem között turkált és én lerogytam az ágy szélére. Kétségbeesetten akartam megszabadulni a nadrág béklyójától, hogy végre, a teljesen begerjedt puncimhoz, hozzáférhessen. Hála Istennek ügyesen segített s végre szélesre tárhattam a combjaimat. Az én kezem is elérte ekkorra a célját, a sort korca alá bújva. Nem is gondoltam, hogy ilyen jól esik a kezemben tartani, villant át az agyamon. A kicsi hang már hiába próbálkozott. Túl jó volt, ami történt, ahhoz, hogy megállítsam. Egy múló pillanatra eszembe jutott, hogy mi történne, ha anyuék hirtelen besétálnának.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.1 pont (320 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 cscsu50 2017. 11. 29. szerda 17:55
Jó kis sztori.....
#14 A57L 2016. 04. 4. hétfő 10:33
Közepes történet,olvastam már jobbat is.
#13 papi 2014. 02. 17. hétfő 06:14
Nem rossz
#12 listike 2014. 01. 20. hétfő 17:53
Tetszett.
#11 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 20:58
No, ez is egy variáció a fantáziára.
#10 papi2007 2013. 05. 24. péntek 20:51
engem nem zavarna ha a fiam és a lányom csinálná
#9 csaba1949 2013. 05. 17. péntek 09:51
szeretem volna én is átélni ezeket a dolgokat
#8 Ickx 2013. 01. 20. vasárnap 19:40
Valamiért ez mostanában egyre gyakoribb. Home made felvilágosítás smile
#7 tomi19 2012. 12. 20. csütörtök 11:58
nagyon jóóóó
#6 XXIII.István 2012. 11. 22. csütörtök 07:54
Kedves "simano76"
Erre azért ne vegyél mérget! Egy tengerentúli monstre kutatás eredményei azt mutatják, hogy sokkal többször fordul elő a családon belüli - a felek közötti megállapodáson (és nem valamiféle erőszakon - persze sajnos az is van) alapuló - szexuális tevékenység, mint azt gondolnánk. Ami külön érdekes, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy melyik népréteget vizsgálták, szignifikáns különbségeket nem találtak.
#5 simano76 2012. 11. 21. szerda 16:01
Aranyos kis történet. Remélem az én lányom és fiam nem fogják ezt csinálni.
#4 atti78 2012. 09. 12. szerda 12:46
Milyen kár hogy nekem nincsen húgom smile
#3 jenoke0079 2012. 02. 9. csütörtök 06:39
10 p.
#2 tiborg 2011. 03. 16. szerda 02:15
Kedves kis sztori.....
#1 Törté-Net 2010. 10. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?