Tánya és a testvérek

Szavazás átlaga: 8.61 pont (525 szavazat)
Megjelenés: 2010. január 8.
Hossz: 15 371 karakter
Elolvasva: 46 620 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Tánya elsétált a kocsijától a strandra. Sok ember feküdt a parton és lubickolt a vízben.
Letekerte magáról a nagy törölközőt és egy szabadabb részre terítette. Egy parányi, mályva színű bikini volt rajta ami pont annyit takart, hogy mindent lehessen sejteni. Popsija gömbjei, mellei dombjai tökéletesen kirajzolódtak, de látni nem lehetett semmit. A férfiak, fiúk kedvtelve nézegették a szépséges lányt. De még pár nőnek is illetlen gondolatok cikáztak át az agyán. Kecses mozdulattal lefeküdt a törülközőre és egy könyvet vett elő a táskájából. Már teljesem belemerült a történetbe amikor egy strandlabda ütközött a hátának. Megfordult és nézte kié a laszti. Egy sötét hajú, fiatal lány futott oda.
– Bocsánat – szólt mosolyogva – a bátyám kicsit nagyobbat ütött és nem tudtam elkapni.
– Semmi baj – nevetett fel Tánya is, és visszadobta a labdát.
Már el is felejtette az egészet és újra a könyvbe merült, mikor újra a hátához ütődött a labda.
A lány újra nevetve jött a játékszerért.
– Na, újra ügyetlen voltam – szólt szabadkozva.
– De még most sincs semmi baj – mosolyodott el ismét Tánya.
– Figyelj – kiáltott oda a fiú – nincs kedved beszállni?
Tánya jól megnézte a fiatal srácot. Magas volt, és ugyanolyan csoki barna mint a fiatal lány. Jóképű is volt a maga kisfiús bájával.
Tánya letette a könyvet és hármasban labdáztak tovább. Fél óra játék után lihegve indultak a büféhez. Egy asztalhoz ültek és míg az italaikat fogyasztották, beszélgettek. Tánya megtudta, hogy testvérek. Mercedes 13 éves, Tim 18, és hogy itt laknak a városban, és az egész nyaruk a strandon töltik. Nagyon kellemes embereknek ismerte meg őket Tánya, és szívesen barátkozott velük.
Játékkal és beszélgetésekkel telt a napjuk. Estefelé Tim megkérdezte Tányát, hogy hol lakik. Tánya elmondta, hogy a helyi szállodában és egyedül mert a barátja elutazott üzleti útra és két nap múlva fog csak visszatérni. Nem volt kedvük elválni és a lány megszólalt:
– Nincs kedved hozzánk jönni ma este? – kicsit félve a visszautasítástól, tette fel a kérdést.
– Hát nem is tudom – felelte kicsit meglepve Tánya.
– Tényleg – kapott észbe a fiú is – gyere le hozzánk – a szüleink nincsenek otthon – úgyhogy sokáig tudunk beszélgetni, és amikor elálmosodunk, van egy szép vendégszobánk és ott alszol – na, mond hogy rendben – kérlelte Tim.
– Ok, rendben – felelte kis gondolkodás után a lány.
Összeszedték a cuccaikat és Tánya kocsijába pakoltak. A ház, ahova mentek, nem volt messze a partól. Egy verandás, 5-6 szobás, kellemes épület volt.
Tányának Mercedes adott egy pólót és egy szoknyát. Kb. egyforma volt az alakjuk, talán Tánya mellei volt kicsit nagyobbak mit új barátnőjéé.
A nappaliba vezették a vendéget és megvacsoráztak, majd átmentek egy másik szobába, ahol a padlón egy nagy állatbőr volt leterítve és rátelepedtek. Beszélgettek a szerelemről (már Mercedes is volt szerelmes), meg a zenéről, filmekről. Tim felállt és elindított egy halk melódiát. Odalépett Tányához és felkérte táncolni. Összebújtak és lassan ringatóztak. Mercedes felkelt és ki akart menni a szobából. Tánya utána nyúlt és mosolyogva visszahúzta.
– Itt nem lesz ma semmi olyan, amit ne láthatnál – mondta mosolyogva. És átölelte a lányt és hármasban táncoltak tovább. Tim a ringatózás közben Tánya ajkaira hajolt, bár a húga jelenléte zavarta, de nem tudott ellenállni a Tányából sugárzó vonzerőnek. A lány ajaki engedelmesen simultak a fiú szájára, majd fejét oldalra fordítva, megpuszilta Mercedes arcát. A lány eléggé meglepődött, de hagyta hogy Tánya ajka simogassa a bőrét. Aztán újra Tim és Tánya csókolóztak egyre jobban felhevülve. Tim keze a lány pólója alá siklott és megcirógatta a melleit. Mercedes érezte hogy el kellene mennie, de a vágytól fűtött légkör nem engedte. Tánya ajkai hol a fiú száján, hol a kislány arcán, nyakán vándorolt. Tim egy mozdulattal lehúzta róla a pólót és újra összeborultak. Tánya és Tim majdnem szembe egymással, Tánya jobb keze és Tim bal keze pedig Mercedest derekát ölelte. Tányáról hamarosan lekerült a szoknya is és Tim lefektette az állatbőrre. Mercedes ekkor újra el akart menni, de Tánya lehúzta őt is a földre.
– Téged nem zavar ha itt van a húgom – kérdezte kicsit értetlenkedve Tim.
– Dehogy zavar – felelte Tánya szinte suttogva – így sokkal nagyobb biztonságban érzem magam – tette még hozzá mosolyogva – ugye maradsz – kérdezte Mercedest.
– Én nem is tudom – kezdte bizonytalanul a lány – ha akarod maradok – fejezte be.
Erre Tányától kapott egy hatalmas puszit. Aztán addig ügyeskedett Tánya, míg lekerült Mercedesről is a top. Szép volt Mercedes nagyon. Napbarnított bőre elütött a bikini felső által takart mellei világosabb tónusától.
Most Tánya volt középen, Tim a baloldalánál fekve puszilgatta az arcát, száját, nyakát, míg Mercedes a jobboldalánál feküdt, Tánya vállára hajtva a fejét, miközben az átölelte őt. Tim bal keze rásimult Tánya jobb mellére és finoman cirógatta. Tánya magához szorította Mercedest, így a fiú kézfeje a húga melléhez is hozzá ért. Láthatóan zavarta, de abban az állapotban nem hagyta abba Tánya simogatását.
Mind a hárman alsóban voltak már. Tim keze lassan lejeb csúszott a lány testén, és a hasát, majd a bugyijába nyúlva a vénuszdombját simogatta.
– Légyszíves segíts – szólt halkan a húgára, és a fejével Tánya bugyija felé intett. Ő a baloldalon, míg a húga a jobboldalon akasztotta be az ujját a lány bugyijába, és lecsúsztatták róla. A fiú keze rögtön a lány puncijára simult és érzékien cirógatta. Tánya felhúzott combjai szétnyíltak. A simogatás hatására egyre jobban ölelte Mercedest, így a mellbimbóik összeértek. Tim mindent látott, és hihetetlenül erotikusnak érezte ezt az érintést. Tudta, hogy a húga nem csak hogy szűz, de még sohasem érintette senki a testét. Ez a gondolat is közrejátszott szinte
f
alf
oj
alf
to
alf
ga
alf
, vágytól teli légkörhöz. Tánya megfogta a kezét és Mercedesre tette.
– Őt is vetkőztesd le – suttogta.
A fiú kicsit ügyetlen ujjakkal, de letornászta a húga alsóját is, majd gyorsan megszabadult a sajátjától is.
Tánya ölelésétől Mercedes félig a lányon feküdt és a jobb térde Tánya csípőjére került. A fiú, miközben Tánya punciját simogatta, ki sem tudta volna kerülni a húga combját. És azt vette észre, hogy nem is akarja kikerülni.
– Mercedes, kérlek bocsáss meg ha itt olyasmit teszek ami neked fura, de most minden annyira jó – suttogta a húgának.
– Nincs semmi baj, tényleg nagyon jó minden – nyugtatta meg suttogva a lány.
Tim, ettől felbátorodva, megfogta Mercedes csuklóját és a kezét Tánya vénuszdombjára helyezte. Az első reakcióra el akarta rántani a kezét a lány, de Tim erősen fogta.
– Ne kérlek – ne húzd el – én ennél erotikusabbat még sohasem láttam – szólt fátyolos hangon.
Így Mercedes ott hagyta a kezét és már nem húzta el akkor sem, amikor a fiú keze az ő kézfejére csúszott és így simogatta Tánya punciját. Tim, a húga ujjait Tánya nedvébe mártva, szeméremajkai közé csúsztatta és a lány csiklóját, puncija bejáratát simogatta.
Mercedes, kicsit tisztább pillanatában, elképedt azon amit tesz. Egy órája még elképzelhetetlennek tartotta azt hogy egyszer meztelen lesz a bátyja előtt vagy hogy az őelőtte. Azt meg végképp kizártnak tartotta, hogy bármikor az életében egy lányhoz nyúl szexuális célzattal. És most meg azt érzi, hogy ez élete legizgalmasabb, legnagyobb és legszebb élménye.
A bátyának is hasonló gondolatai lehettek, mert miközben Tánya hasát, combját, punciját simogatta, a keze el-el kalandozott Mercedes combján, fenekén. Tánya megfogta a lány tarkóját és lejeb nyomta a fejét.
– Kicsim, puszilgasd a cicim légyszíves – suttogta. És Mercedes már nem is gondolkodott és ajkait a lány mellére csúsztatta. Neki mindezek a dolgok nagyon furcsák voltak, de ugyanakkor nagyon élvezetes is volt.
Tánya visszahúzta magára a lányt és ajkaik találkoztak. Mercedes kissé bátortalan volt, de Tánya nyelve hamar megtette a hatást. Tánya ekkor egy ügyes mozdulattal átfordította magán a lányt és az így kettőjük közé került. Tánya rögtön félig ráhasalva birtokba vette az ajkát és a nyakát. Tim meglepődött a dolgok alakulásán és tétova mozdulattal nyúlt Tánya csípőjére. Ekkor a lány megfogta a kezét, és mit nem is olyan rég a fiú tette a húgáéval, Mercedes puncijára tette azt. És Tim is pontosan úgy akarta elrántani, de Tánya szorosan tartotta, és így lassan, tétován de elkezdte simogatni Mercedes punciját. Ekkor Tánya átnyúlt a fiúhoz és ráhúzta a húga ajakira Timet. Ezt is nagyon bizonytalanul kezdték, de aztán ráéreztek a vágy ízére, és hosszú, édes csókban forrtak össze.
Tánya kicsit félrecsúszott, így Tim teljesen Mercedesre került. A simogatásoktól a lány combjai szétnyíltak, és Tim azt vette észre hogy merev farka a húga punciját már-már szinte felnyársalja.
– De én téged akarlak – suttogta kicsit kétségbeesve Tányának.
A lány ekkor Mercedes combjai között megmarkolta a fiú péniszét és a húga puncijához igazította.
– Ne félj, hosszú még az éjszaka – suttogta ő is – megkapsz engem is, de most vele fogsz szeretkezni.
Tim farka Mercedes szeméremajkainak feszült. Tánya a lány lábai között le-fel mozgatta a fiú péniszét, simogatva a lány punciját, csiklóját. Aztán Tim nem bírta tovább és egy erősebb csípőmozdulattal a pénisze fejét Mercedesbe nyomta. A lány halk sikolyát elfojtotta Tánya a csókjaival. Tim kicsit kihúzta a péniszét, majd újra visszatolta, egy kicsit beljebb. Mercedesnek fájdalmai voltak, de nem volt olyan nagy, hogy ne bírta volna ki. Aztán azt vette észre, hogy már nem fáj, hanem nagyon is élvezetes amit tesznek vele. Ekkorra már Tim teljesen benne járt és mérhetetlen gyönyört érezve, szeretkezett Mercedesszel. Volt már a fiú jó néhány lánnyal, de ez volt élete legizgalmasabb, és legerotikusabb szeretkezése. Meg is lett az eredménye, mert néhány perc múlva kirántotta a péniszét és a húga hasára, melleire, nyakára élvezett. Ő kész volt, de Mercedes nem. Tánya a lányhoz simult, és puszilta, simogatta mindenhol. Tim is melléfeküdt és ő is csókolta Mercedest, azzal sem törődve, hogy a saját ondóját is lecsókolja a lányról. Az ajkak, kezek megtették a hatásukat, és Mercedes teste ívbe feszülve, elélvezett. Pihegve feküdtek egymás mellett, és kicsit elszundítottak egymás karjaiban.
Tánya arra ébredt, hogy Mercedes erőteljesen hozzásimul. Kinyitotta szemét és ránézett a faliórára. Csak fél órát szundítottak, de Tim kivételével, teljesen ki voltak pihenve.
– Te Tánya, nagyon rossz amit tettünk ketten Timmel – kérdezte a lánytól.
– Na egyrészt nem ketten tettétek, hanem hárman. Másrészt rossz? Dehogy rossz! Ha nem lesz folytatás, akkor egy gyönyörű emlék marad, ha meg lesz, akkor legalább itt vagytok egymásnak – felelte mosolyogva Tánya. Majd hanyatt fordította a lányt, és forrón megcsókolta. Érezte ahogy Mercedesen újra eluralkodik a vágy. Lassan a combjai között simogatta és a melleit csókolta. Mikor már teljesen be volt pörögve a lány megszólalt Tánya.
– A bátyád elvette a szüzességed a puncidnál, én meg szeretném a popsidnál – szabad? – kérdezte.
– Nem is tudom hogy mit kérsz, de bármit kérhetsz, neked szabad – felelte a lány levegő után kapkodva.
Tánya hasra fordította a lányt, és miközben a hátát, nyakát csókolta, a puncija levével benedvesítette a feneke bejáratát. Óvatosan simogatta, kenegette a popsija bejáratát. Aztán mikor már úgy érezte eléggé nedves, óvatosan egyik ujjpercét a lány szűk fenekébe nyomta. Mercedes kicsit feljajdult.
– Bocs kicsim – suttogta Tánya – próbáld meg kicsit ellazítani a popsid.
Mercedes szót fogadott, és megpróbálta ellazítani az izmait. Tánya ujja rögtön könnyebben csúszott a lány fenekébe. Aztán ki-be járkált benne, addig, amíg Mercedes sóhajtásai, lihegésbe nem mentek át. Addig ügyeskedett, míg a nagyujja mellé sikerült a gyűrűs ujját is becsúsztatnia. Ekkor pillantotta meg, hogy Tim kimeredt szemmel nézi amit csinál.
– Ezt nehogy abbahagyd – szólt kétségbeesetten, mikor azt látat hogy Tánya keze megáll – ez annyira erotikus, amilyent még sosem láttam.
– Szeretnék még valamit veled megcsináltatni – hajolt Mercedes füléhez Tánya.
– Mondtam, hogy bármit, csak ne fájjon nagyon – felelte a lány.
– Ne félj, ez egyáltalán nem fog fájni – mondta mosolyogva a lány.
– Akkor megteszem, mond mi legyen az?
– Kitalálod Tim, hogy mit szeretnék ha Mercedes megtenne?
– Hmm, nem is tudom, talán szeretnéd ha mással is lefeküdne? Például a barátoddal?
– Ez nem is rossz ötlet – nevetett fel Tánya – de nem, ezt most szeretném ha megtenné.
– Te Tim, nyaltál már ki lányt – kérdezte.
– Hát igen, csináltam már olyant – felelte elpirulva a fiú.
– Na, én azt szeretném, ha Mercedes ezt tenné nekem – mondta végül ki Tánya.
Csend lett, és mindketten Mercedesre néztek kérdően.
– Kicsim, nem akarom, hogy olyant tegyél amit nem akarsz – suttogta Tim, de már a gondolat is annyira erotikus volt, hogy látszott rajta, nagyon szeretné, ha igent mondana a húga.
– Én megteszem, de nem tudom hogy kell csinálni – szólat meg a lány kissé elvesztetten.
– Semmi baj, segítek – mondta Tim örömmel.
Mercedes befeküdt a lány combjai közé, Tim pedig Tánya hasára tette a fejét, hogy suttogva instruálja a húgát.
Mercedes óvatosan kinyújtotta a nyelvét, és megérintette Tánya kicsit szétnyíló szeméremajkait. Ahogy elérte, azonnal vissza is húzta, és megállapította hogy édeskés az íze. Újra megnyalta a nedves ajkakat, de most már kicsit tovább időzött a nyelve rajtuk. Aztán mindig hosszabban csinálta. Tim szólt hogy a szeméremajkak között is nyalogassa, és Mercedes egyre jobban belelendült. Nem sokkal később már megérezte Tánya rezdülésein, hogy mit szeret a lány, és azt csinálta. Tim megbabonázva meredt a hihetetlen képre. A tizenhárom éves húga egy tizenhat éves gyönyörű lány punciját nyalja és látszik rajta hogy még élvezi is. És valóban, Mercedes egyre jobban csinálta. Tánya élvezte a kislány nyelvét és a kéj megremegtette a testét. Amikor már minden ellenállásra képtelen volt, Tim helyet cserélt a húgával, de ő már nem nyalogatta, hanem a péniszét a lány puncijának feszítette. Aztán egyetlen nagy nyomással belehatolt. Szinte felrobbant velük a világ és hatalmas gyönyör hullámzott végig rajtuk. Sokáig tartott a közösülésük. Kipróbáltak jó néhány pozitúrát, és mindent hármasban csináltak. Tim Mercedest sem hagyta ki, és borzasztóan élvezték a tiltott gyümölcsöt. A hosszú együttlét után egymás karjaiban szenderültek mély álomra.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.61 pont (525 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
e
exilled
2024. január 29. 07:03
#30
Jó volt de szerintem lehetett volna hosszabb is
1
v
vasas62
2023. augusztus 23. 14:26
#29
Csak az évekkel van baj.
1
F
FlyEagle
2020. május 23. 22:38
#28
16 évesen Tányának jogsija és kocsija? a barátja meg üzleti úton? érdekes!
1
j
joe013
2019. július 21. 17:25
#27
kedves történet...
1
t
t.555
2017. szeptember 24. 00:20
#26
Nagyon jó, kislány megkedvelte a szexet!
1
Andreas6
2017. szeptember 23. 06:43
#25
Tetszett, bár lehetett volna jobban részletezni. Az önkritikádat a hozzászólásodban meg különösen díjazom.
1
t
t.555
2017. augusztus 14. 00:55
#24
Jó sztory!
1
feherkalman1
2017. január 30. 18:47
#23
Húúúú! Nagyon jó hogy rákapott a kislány a baszás ízére.
1
z
zsomberos
2017. január 15. 15:18
#22
Nagyon tetszett!
1
x
x124
2014. augusztus 5. 22:19
#21
Jó!
1
C
Clown85
2014. július 25. 13:53
#20
Szép
1
a
A57L
2013. augusztus 30. 04:25
#19
Elég jó.
1
genius33
2013. április 13. 05:40
#18
Fincsiiii és szép 🙂
1
s
szupitomi2
2012. július 3. 09:10
#17
Nagyon szép történet.
1
XXIII.István
2011. január 18. 10:17
#16
Ezzel a hülye formulával agyonvágtad, az egyébként kedves írást: "Kipróbáltak jó néhány pozitúrát...". Az amúgy is rossz írásokban rendszeresen megjelenik ez a szöveg (vagy valami nagyon hasonló), de azokban teljesen mindegy. Ebben kár volt érte.
1
d
djatis
2010. július 22. 13:37
#15
egesz jo
1
J
Joci94
2010. július 20. 09:01
#14
jóóóóó
1
d
domcsikah
2010. július 19. 15:01
#13
Nekem nagyon tetszik. Sosem csinálnék ilyent, de ez nem is arról szól, hogy mit tennénk meg, hanem hogy érdekes-e vagy nem. És ez érdekes. Szóval jó volt. Thx Amanda.
1
seres
2010. február 19. 23:07
#12
De legalább beismered.
1
AmandaD
2010. január 27. 16:12
#11
Na ez valóban nem sikerült túl jól. Utána olvasva már nem merném kiadni a kezemből. Nagyon sok hiba van benne.
Az elején a szóismétlések, a végén pedig az, hogy siettem, és átolvasatlanul fejeztem be. Bocs. A következő jobb lesz. Ígérem:)
1