XXIII.István hozzászólásai

Történetek: Összeköltözés 2013. 03. 18. hétfő 20:00
Talán még sohasem találkoztam írásban "suk-sük"-özéssel, no itt sikerült. Az igekötők használatát meg néha eltéveszthetnéd, mert következetesen rosszul használod azokat. Nem bántani akarlak csak figyelhetnél egy kicsit. A történet...nos az mindegy, szerintem nem te tehetsz róla...
Történetek: Veszprém 2013. 03. 14. csütörtök 17:36
Kedves author04!

Én kérem elnézésedet, ha félreérthető voltam - látod az íráséli közlekedés hátránya: hiányzik mögüle a testbeszéd. Egyáltalán nem bántottál meg. Egyszer, ha adsz egy nem nyilvános elérhetőséget - s persze érdekel is - módot kerítek rá, hogy elmeséljem neked a történetet.
Remélem sikerült eloszlatnom a félreértést, rosszul érezném magam, ha mégsem!
Történetek: Veszprém 2013. 03. 14. csütörtök 09:50
Kedves author04!
Nem várom senkitől, hogy "könyörögjön" bármiért is nekem!
A "honlap fura urairól" meg nem kívánok hosszabban értekezni - régi és gusztustalan történet. Azóta nem publikálok itt - ennyi.
Történetek: Veszprém 2013. 03. 14. csütörtök 02:18
Kedves author04!
Ami a homoszexualitást illeti - leszámítva azt a néhány "bepróbálkozót" a fiatalabb éveimben, akiket kénytelen voltam elhárítani - udvariasan vagy keményen, kit hogy' lehetett - én egyszerűen nem foglalkoztam vele. Ma is az a véleményem, hogy a hálószobák falai között, semmi közöm hozzá, mindenkinek magánügye - akár csak az én heteroszexualitásomhoz nincs másoknak köze. A mi viszont az utóbbi 15-20 évben ez ügy kapcsán történik, no attól hányingert kaptam: ld. melegfelvonulás és egyebek(jelzem intelligens "meleg" nem is fordul ott elő!). Mindehhez hozzájött egy személyes élményem - nem érdekes, hogy hol, minden esetre nyilvános helyen - belebotlottam egy "párocskába": kb.120 kg-os, kigyúrt, kopasz és "összefirkált" ürge serénykedett, egy hasonló "súlycsoportba" tartozó, hájtömeg seggében, akinek folyamatosan csorgott a nyála. No, a szó szoros értelmében - fizikailag - kidobtam a taccsot. Sajnos akárhányszor feljön a téma, a lelki szemeim előtt megjelennek ezek a képek és jön a hányinger. Ezzel együtt én most sem foglalkoznék velük csak ne akarnák rám kényszeríteni magukat(ld.pl.melegfelvonulás és társai). Na ennyit a "homofóbiámról".

Önmagad hozzáértésének(mármint irodalmi)lebecsüléséhez("botcsináltabb"...hu, a kis nyelvújító) csak annyit: Ahhoz, hogy meg tudd ítélni a marhapörköltről, hogy jó-e, nem kell mesterszakácsnak lenned - sőt talán még el sem kell tudni készíteni azt(igaz az nem árt, ha az életedben moslékon kívül mást is ettél már - szerintem Neked, biztosan nem kell megmagyaráznom, hogy ezt hogyan értem). Ráadásul, mintha volna némi fogalmad, ama bizonyos főzésről is!
Szóval köszönöm a rám szánt idődet - s a, bár nagyon szelíd, kritikádban is igyekszem megtalálni a megszívlelendőt.
Lehet, rábeszélsz...talán mégis küldök be valami újat(előfordulhat, hogy van bennem egy adag exhibicionizmus...?).
Történetek: Veszprém 2013. 03. 13. szerda 09:05
Kedves author04!
Először is köszönöm a részletes kritikát - bár sokan lennének, akik hasonlóan állnának hozzá - akár, ha negatív is lenne esetenként(ha jogos!)

Valóban a bevezetés azért született, mert ez az írás a "segítsük a magyar turizmust" című pályázatra született. Hiszed vagy nem, ezt a történetemet is - legalább háromnegyed részben - az "élet írta". "Durva hamisítás" lett volna, a másféle kimenet. Az én "önkényem" az, hogy szeretem az "ich roman" formát használni - valahogy jobban kézre áll.

(Miskolcról persze nem szólhattam ezen a szinten, bár - az akkori munkámból kifolyólag, a "régi időkben" - sok-sok hetet töltöttem ott is, ám a jelenlegi várost nem igazán ismerem.)

Valóban a fejemben kész' van a folytatás - már csak azért is, mert az "élet" is tovább írta ezt a történetet - természetesen, ha eldöntöm, akkor még közölhető formába kell öntenem. Végül is, inkább nyitva hagytam a végét s ennek kimenete, az is lehetne, hogy az olvasók fantáziájára bízom a "befejezést"...(Jelzem, több novellácskám és fordításom, gyakorlatilag készen áll viszont a "honlap uraival" szembeni - szerintem jogos - ellenérzéseim miatt, még nem vitt rá a lélek, hogy közlésre beküldjem. Komoly "csatát" vív bennem, az olvasóim/szavazóim iránti tisztelet és a jelzett ellenérzés.)

Még-egyszer köszönöm a hozzászólásod!
autho04!
Kérlek olvasd el a "Veszprémet" és írj véleményt - nagyon kíváncsi lennék rá!
Történetek: Tett és gyönyör 2013. 03. 8. péntek 08:11
A kérdés csak az, hogy meddig lehet még rohasztani a színvonalat - mert ez már a "bálnaszar"!
Történetek: Efeboszok a tóparton 4. rész 2013. 02. 28. csütörtök 08:24
No és akkor még egy nézőpontból, néhány a kedvenc "gyöngyszemeim" közül:

A jóember, aki a nő "csiklóinak" izgatása után, a szűz nőbe "bevágja" a faszát, betolva az a "méhébe" s azzal "földöntúli gyönyört" okoz. Természetesen mindezt teszi a "vimes-doboz méretű eszközével" - hiszen itt szinte mindenki ilyennel vagy még nagyobbal rendelkezik!(?) A nők persze attól élveznek, hogy "érzik a tűzforró ondó belövellését a méhükbe"! Na és a szüzek, akik az első aktus után, azonnal követelik "baszd meg a forró seggemet is" - természetesen a "vimesdobozzal", amitől azután még nagyobbat élveznek!
S ezek még csak az "anatómia professzorai" - a teljesség igénye nélkül!
Történetek: SzExpressztábor 2013. 02. 26. kedd 07:16
Látod "vidraa"! A niemand-ok lepontozhattak, az írásod(írásaid!)ma - 6-7 év után is felkelti az érdeklődést, mert unikum!
(Ráadásul Te emberileg sem alacsonyítottad le magad, amit néhányan nem mondhatnak el magukról...)
Jó lenne új írásokkal találkozni a "mestertolladból"!!!
Történetek: Efeboszok a tóparton 3. rész 2013. 02. 22. péntek 07:47
folytatás technikai hiba miatt:

...jelentősen táplálják a világban, a téma körében folyamatosan történő, események!)Remélem olvashatok Tőled, számomra emészthető témában írt művet is!
Üdv. a XXIII.
Történetek: Efeboszok a tóparton 3. rész 2013. 02. 22. péntek 07:43
Kedves author04!
Örülök, hogy te is abba a "kiveszőfélben levő állatfajtába" tartozol, akivel lehet és érdemes is eszmét cserélni. Nyilván a nyelv fejlődéséhez hozzátartozik bizonyos idegen szavak beépülése(ld.jövevényszavak), sőt a különböző szakmai szaknyelvekben szinte elkerülhetetlen. Nem is ezek ellen emeltem szót, azt hiszem ez talán világos.
Amit a céltalan trágárságról írtál, az meg végképp visszhangra talált bennem.
Sajnálom, hogy a homoszexualitást választottad témául, mert így számomra az írásod nem emészthető - de ez az én "hibám", mert ebben menthetetlenül konzervatív vagyok. (E téma béli konzervativizmusomat
Történetek: Efeboszok a tóparton 3. rész 2013. 02. 21. csütörtök 06:46
Kedves "író04" (hogy ne essek megint a "vizet prédikál, de ....." hibájába)!
Abban egyetértünk, hogy én sem szeretem - a buzi történeteken kívül - az erőszak bármilyen formáját tartalmazó írásokat.
Szegény ősmagyarok nem igen használhatták volna a "szabatos" kifejezést, mert az sajna' nyelvújítási szavunk. No, meg a "story-val" is igazad van, hisz' az sem mentségem, hogy a mondaton belüli szóismétlést akartam elkerülni.
Ami, pedig a hozzászólásokat illeti(ld. még komment)- bizony mondom neked - több, mint a fele, jobb lenne, ha meg sem született volna. Sajnos rengeteg szánalmas színvonalú(tartalmi,alaki,helyesírási szempontból egyaránt!)történet és még sokkal több, borzalmas, bugyuta és értelmetlen hozzászólás található ezeken az oldalakon.
Amúgy pedig, még véletlenül sem akartalak volna megbántani téged!
author04!
Szavazni - nem csak "szakértőként" - jelenleg is csak user-névvel bejelentkezve lehet.
Nem olvastam és nem is szavaztam az írásodra - nem tehetek róla, de nem szeretem a homo story-kat - de biztos vagy benne, hogy - a szerinted alacsonynak érzett - pontszámot okozó "hiba, nem a te készülékedben" van?
(Mellesleg eleve - zsigerből - utálom, amikor valaki idegen szavakat használ olyan esetekben is, amikor korrekt magyar szó/kifejezés is létezik!)
Könyörgöm! Valaki magyarázza meg nekem, mi az a sírbakolás?! Szép-szép a "nyelvújítási" törekvés, de....azért itt viszonylag kevés Arany János - és nem akarom a felsorolást folytatni - található a szerzők között.
Történetek: Csábítás 2013. 02. 8. péntek 08:21
Nem érte meg a ráfordított időt.
Történetek: A saját mikulásom 2013. 02. 8. péntek 08:19
Szánalmas!!!
Olyan a helyesírása és fogalmazása, mintha Rinaldo terjesztette volna ki, a már-már "klasszikusnak tekinthető","fantasztikus egymondatosait"!
Történetek: Kölcsönösség 2013. 01. 31. csütörtök 12:33
Pierre19!
Lehet kritizálni a helyesírást, de nem árt ha ismered a szabályokat! Az általad kifogásolt formula ugyanis teljesen megfelel a helyesírás szabályainak!
Történetek: Húsvéti szünet 2013. 01. 29. kedd 19:52
Urak és Hölgyek!
Az író egyértelműen megjelölte a forrást - csak el kell olvasni. Nem kérdés tehát, hogy fordítás - és ez nem hiba! A hiba talán, hogy a gépi fordítást nem kellő gondossággal "magyarította".
No a történet meg olyan amilyen - az eredeti író, ha jól tudom, indiai vagy pakisztáni.....másféle gondolkodásmód...
Történetek: Swinger 2013. 01. 29. kedd 07:35
Miért használsz olyan szavakat, aminek nem tudod a jelentését?!
Történetek: Szex az előszobában 2013. 01. 22. kedd 08:46
A megfogalmazás, maga a story és a helyesírás egymással verseng - egyik borzalmasabb, mint a másik!
Tökéletesen szerkesztett, hibátlan helyesírású, életszerű, humorral és igazi erotikával megírt történet!!!
Kár, hogy az ilyen színvonalon írók - már-már mondhatni évek óta - távol maradnak a honlaptól!
Relativitásában, nevetségesen alacsony az átlagos pontszáma is....
Történetek: Szüzességem elvesztése 2013. 01. 9. szerda 05:58
Hááááát...lehet, hogy jártál középiskolába, de magyarból biztosan megbuktál! Legalább néha tévesztenéd el...!!!
Nem lesz húsz részes.
Legalább egyszer "tévesztenéd el" és írnád a múlt időt két t-vel! Amúgy a fogalmazás is, talán általános iskola hatodik osztályában elmenne, mondjuk kettesért.
Az átlagpontszám nem az írót (és a művet), hanem az olvasókat minősíti!!!
Történetek: Valamerre, útközben 1. rész 2012. 12. 10. hétfő 08:17
Wanda nem szokott "mellényúlni". Xart műveit érdemes lefordítani s ezt Wanda megint a szokásos igényességgel tette.
És ha nekik ez nyugat (esetleg észak vagy dél - szóval semmiképpen nem "kelet" wink , akkor mi van Rinaldo???
Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy milyen lehet egy "lenge bikini" - szerintem elég szarul mutathat...?!
Történetek: Egy kis vizes szex 2012. 12. 6. csütörtök 09:05
Ez a tipikus eset, amikor serdületlen és főleg tapasztalatlan (mondhatnám alapvető anatómiai ismeretekkel sem rendelkező - nem gabi60 az egyetlen ilyen!!!) fiúgyermekek írnak nőként egyesszám első személyben fantázia történeteket.
Történetek: Két rosszlány 2012. 12. 3. hétfő 08:14
Nyakatekert, logikátlan és életszerűtlen megfogalmazás. Magyartalanságok és helyesírási hibák tömege - olyan hatása van, mint egy gyengén kijavított rossz gépi fordításnak. Maga a történet - ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni - a legprimitívebb pornó-filmek stílusát idézi.
Bocsi! Nem akartalak bántani, de próbáld meg elolvasni még egyszer! Amennyiben akkor sem látod, hogy miről beszélek....nos akkor felejtsd el, amit írtam és bocs'!
Történetek: Két rosszlány 2012. 12. 2. vasárnap 13:01
Primitív!
Történetek: Ismerősök találkozása 2012. 11. 27. kedd 21:09
Tiborg!

Szerinted, ha valakinek egy nap sem elég, hogy végigolvasson egy "Vadász","vidraa"....had' ne soroljam tovább....novellát, ráadásul a végére érve már nem is emlékszik az elejére, akkor hány pontot ad rá???!!! Szóval ez a válasz a (költői)kérdésedre.
Történetek: Nyári vakáció 2. rész 2012. 11. 25. vasárnap 05:57
Köszi! Olvassátok (és írjatok kritikát!!!)a többi írásomat!
Történetek: Horgász kaland 2012. 11. 23. péntek 14:25
Hááááát! Az írót csak a kommentelők egy része tudta alulmúlni...igaz ők viszont nagyon!
Történetek: A következetes nevelés gyümölcsei 2012. 11. 22. csütörtök 07:54
Kedves "simano76"
Erre azért ne vegyél mérget! Egy tengerentúli monstre kutatás eredményei azt mutatják, hogy sokkal többször fordul elő a családon belüli - a felek közötti megállapodáson (és nem valamiféle erőszakon - persze sajnos az is van) alapuló - szexuális tevékenység, mint azt gondolnánk. Ami külön érdekes, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy melyik népréteget vizsgálták, szignifikáns különbségeket nem találtak.
Na egy újabb gyöngyszem: "virtuóz szemöldökű" - valaki elmagyarázná, hogy az mi a frász...?????
Persze úgy is feltehetném a kérdést: miért használ valaki idegen szavakat, ha nem ismeri a jelentését? - igaz nem ez a legnagyobb hiba ezen az oldalon és nem is tudom mi a fenéért foglalkozom egyáltalán ezzel?
Történetek: Szex Anyámmal 2012. 10. 19. péntek 14:29
Sokadszor lerágott csont! Apával, anyával, tesókkal...stb. - ami csak a családi relációban elképzelhető. A korábbiakkal szemben ez annyival rosszabb, hogy azok nem egy kisegítő iskola ötödik osztályos nebulójának a fogalmazási és helyesírási tudásával íródtak. Bocs', de nem a "gumival rontottad el".....
Yani91!
Te milyen anyanyelvű vagy - mert nekem "lenni kétségeim vanni sokat"....
Nem baj hogy nem tudsz helyesen magyarul, de akkor a magyar szöveget javíttasd ki olyannal, aki tud helyesen (uram bocsá' esetleg helyesen írni is...!)magyarul!!!
Amúgy borzalmas - bár van itt sokkal rosszabb is bőven!
Történetek: Drágán adod 2012. 10. 11. csütörtök 17:32
Nos! Valóban nem kötelező elolvasni - bár nem tudom, hogy anélkül miféle kritikát lehet anélkül mondani....???
Azután meg, tudod, az étel, amit lekozmáltál és mellesleg büdös húsból készült, attól nem lesz jobb, ha olyan valaki mondja róla, hogy szar, aki maga nem főz!!!! Különösen akkor, ha az illető(k) még fizet(nek) is érte! Ha meg "anyagozol", akkor tényleg egy beteg marha vagy....és talán sajnállak is egy kicsit!
Ez a történet olyan, mint a nyári öltöny mellénye: rövid és értelmetlen. jellemző módon a "Literoticán" 2006 óta, sem egy kommentet, sem semmilyen szavazatot nem kapott!!!
(Na persze ez megint nem a fordító hibája - legfeljebb a választás!!!)

genius! Nincs harmadik rész - de ezt te is megnézhetted volna!

deajk2008! Te olyan vagy, mint a "pölös" volt - a "pölös" javára szólt, hogy ő nem küldött be iszonyatos írásokat és nem is tekintette partnerkeresőnek az oldalt! Persze ez a te dolgod.
Történetek: Anita szülinapja 1. rész 2012. 10. 7. vasárnap 10:56
T. Csabi!
Alighanem a kedvenc geniusom nélkül sohasem bukkantam volna a művedre, ám már az első mondataid között igazi "gyöngyszemre" bukkantam:
"Igaz sokaknál kilóg a lóláb, hogy kitalált történet és néha el is szaladt az a ló" - nos, ha valami halvány fogalmad lenne arról, hogy a "kilóg a lóláb" mit jelent, akkor azt is tudnád, hogy ama szólásbeli lólábbal semmiféle ló nem szaladhat el...?!? Veled viszont annál inkább "elszaladt a ló" - már ami a történeteid hitelességét illeti. Nem baj, ha valamely' story - mint, ahogy a legtöbb itt található is - a fantázia szüleménye, de attól egyáltalán nem lesz jobb egyik sem, hogy igaznak próbálja valaki beállítani!
Történetek: Mi számít perverziónak? 2012. 10. 1. hétfő 11:08
tiborg! Tökéletesen igazad van!!!
Történetek: Első élményem 2012. 09. 23. vasárnap 10:18
Gondolom a HIV-mentesség garantált...???!!! ha-ha-ha!!!
Történetek: Bátyám... hősöm... 1. rész 2012. 09. 10. hétfő 10:23
Nem a fordító tehet róla, hogy az "alapanyag" annyira gyenge - legfeljebb a választást lehet hibájául felróni. Lám' a literotikára is küldenek írásokat, alig serdülő gyermekek, no meg tehetségtelen írócskák...
Történetek: Bosszúból jeles 2012. 09. 8. szombat 11:32
Vannak itt bőséggel ezerszer rosszabb történetek magasabbra értékelve!
Amennyiben a dagályosságokat levetkőznéd, egészen jól írnál s ha ráadásul az összetett mondati szerkezetekben helyükön használnád a vesszőket, elkerülnéd a félreérthetőségeket!(Ld.pl. BalGa hozzászólását...)
Történetek: A véletlen találkozás 2012. 09. 5. szerda 09:43
Az utóbbi időben egyre "magasabbra" szökik a színvonal - mondjuk úgy a bányász-béka seggének alsó horizontja alatt, olyan húsz méterrel lehet. Ám ez már tényleg mindent "felülmúl"!
Történetek: Kolléganőm 2012. 08. 28. kedd 09:15
Mindkét mai frissítés hemzseg a gépi fordítás hibáitól!
Persze a még nagyobb hiba, hogy ha valaki más írását közli fordításban - akkor igazán illik megjelölni a valódi szerzőt!!!
Történetek: Családi meglepetés 2012. 08. 28. kedd 09:03
Iszonyú gyengén javított gépi fordítás. Azért valami szűrőt tényleg kellene alkalmazni!
Történetek: Tavaszi szünet Mark-kal 2012. 08. 27. hétfő 08:58
A féltestvérek esetében legalább az egyik szülő közös! Jelen esetben az egyik sem közös, tehát legfeljebb mostohatestvérek.
Amúgy - és erről a fordító legfeljebb a választása miatt tehet - elég gyengécske!