A+ A-

Régi nyarak-régi szerelmek 2. rész

Románc a Kopasz oldalában két évvel később
Anikón halványpiros szoknya volt. Sűrű bokrok közé jutottunk, alaposan megtépkedtek bennünket a szedrek meg a vadrózsák. Két év óta sok minden megváltozott. Anikó akkor csak egy hülye kis bakfis volt, de isten tudná hogy, megnőiesedett. Arcának és testének vonásai lágyabbak lettek, vonzani kezdték a szemem, jó volt ránézni, izgalom támadt bennem, ha karcsú lábait nézegettem.
Jót tett neki, hogy az a lökött Kartal már nem kerülgette, meg is mondtam neki. Azt felelte, mások is ezt mondják, főleg Gyuri bácsiék, mert Kartal erőszakos, goromba, főleg ha iszik, márpedig az anyjuk (ketten voltak a fiúk testvérek) állandóan főzi a pálinkát, és ha hármasban beisznak, már volt hogy a rendőröket is kihívták, mert összeverték a szomszédokat.
Amikor beértünk arra részre, ahol a vödröket akartuk teleszedni szörpnek való szederrel, Anikó a biztonságos szeder-erődben hirtelen letette a vödröket, leült a selymes fűre, magához húzott, belecsókolt a számba, és azt mondta:
- Ha még mindig esz a fene utánam, te gyerek, akkor csókolj meg hosszan , istenigazában, és ha mind a kettőnknek sikerül jól felizgulni, megengedem , hogy lehúzd rólam a bugyit, mert nagyon sokszor eszembe jutottál két év alatt, és nagyon csúnya volt tőlem, hogy azt műveltem veled a pajtában.
Nem vártam ezt a fordulatot, de Anikó - mint általában, most is elég egyedi módon járt el. Ha ez tudná - gondoltam magamban -, hogy akkor éjjel a kis kamaszom csupasz fejét azért megszánkóztattam a mézes köcsög szájában, valószínűleg nem lenne ekkora bűnbánata!
Azt se mondhattam meg neki, hogy egyáltalán nem utána evett engem a fene, hanem csak úgy általánosságban a lányok után, mert arra jutottam, vele sem érdemes nagyon nyíltan beszélni.
- Azóta már rájöttem - csipogta tovább - , hogy a fiúknak ez iszonyatosan nagy szívás.
Felálltam, odébb raktam a vödröket, nehogy hancúrozás közben besodródjunk ezekbe csörgő szörnyekbe, aztán visszamentem, és a fűben elheverő nyúlánk lány fejéhez heveredtem. Így - visszájáról - kezdtem csókolni felforrósodott száját, és valami olyat kérdeztem tőle, ennyire fel van-e hevülve a lenti szájacska is. Részben tesztkérdés volt, lebarmol-e korábbi szokása szerint (de nem történt semmi ilyen), részben cukkolás. Hamiskásan nézett vissza és azt mondta, ott lenn mindennel a legnagyobb mértékben meg leszek elégedve. Pedig én máris meg voltam. Meg is mondtam neki, hogy a megelégedés nem lesz egyoldalú, mert az én pálcikám felett is mentek az évek, és amit ott korábban talált volna, abból a finom kis gyengeségből már nem sokat fog meglelni, viszont lesz ott valami más. Kéjesen kinyújtózott, majd felhúzta a lábait, és pedig azzal a mozdulattal, amivel majd a bugyiját fogom, a melléről húztam vissza az ingecskét. Feltárultak emlékezetes mellei, melyekről már azt hittem, végleg eltűntek Kartal Imre szájában. Itt nem sokat változott a helyzet. A méretek ugyanazok voltak. Felsóhajtottam és megremegtem, amikor újra a számban éreztem az apróbb szilvákra emlékeztető bimbókat.
Nem tagadtam, hogy odahaza állandóan erről álmodoztam, gondolatban esténként hosszan nyalogattam, szívogattam, és állandóan azt lestem a lányokon, nincs-e valamelyiknek ebből a ritka csemegéből a blúza alatt, de bizony nem volt. Anikó újra a számba adta, mint akkor, erősen magához ölelt, és hosszan szerelmeskedtünk a szederindák paradicsomában, ahová legkevesebb tíz percig tartó tusa és mérhetetlen csörtetés után lehetett volna bárkinek is bejutnia.
Most nem volt olyan frusztrált. Érezni lehetett, hogy melleinek szopogatása jeleket küld ölének mélységeibe, az egész lány egyre odaadóbb lett és egyre szelídebb, ami a korábbiakhoz képest új volt nála.
Csípője megmozdult, az izmok sejtelmes rángásba kezdtek, egy ébredő vulkán csendes mocorgásaira emlékeztettek. A hatalmas szilvácskák immár az ég kékjébe meredve apró faszokként hatoltak ajkaim közé, és valami leírhatatlan érzést okoztak. Csak mélyen fészkelő génjeim tudták volna rá a választ, melyik ősöm kupakolt valaha efféle ritka csöcsű hölgyet a kőkor hajnalán, vagy az olduvai hasadékban, de valaki valahonnan nagy ismerője, tisztelője és élvezője volt bennem ott a mélyben ennek a szexuális kuriózumnak.
Szó nélkül benyúlt az alsómba, ami ott volt, a szépen belesimult izgalmas kis tenyerébe, majd összezárultak az ujjak
- Frissen mosott gyümölcs - súgtam a fülébe - kifejezetten neked ápolva.
Anikó egyre jobban összeszorította a combjait, úgy pihegett, később pedig egyre jobban szétnyitotta, ebből láttam, hogy a helyzet megérett egy istenes kettyintésre. Csakhogy nekem is voltak hülyeségeim.
Amikor Anikó öle nyílni kezdett, gyorsan helyet változtattam, a lábai közé térdeltem, két kezemmel felgyűrtem a kis szoknyát, s miközben teli szemmel ittam az elhanyatló test, a szeretkezésre csápoló formás kis lábak látványát, szelíden nekiestem a bugyinak, mint Berci az árvacsalánnak, és nagy élvezettel húzni kezdtem róla a szívemet durván izgató térdek felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 tiborg 2014. 11. 13. csütörtök 04:39
Ujra olvasva meg jobb mint elsore.
#12 A57L 2014. 01. 31. péntek 05:39
Nagyon jó.
#11 genius33 2013. 04. 18. csütörtök 07:38
Nagyon jó irás.
#10 XXIII.István 2012. 08. 26. vasárnap 08:58
Keressétek meg a többi "vadász47" storyt is - nem bánjátok meg!!!
#9 cervelo 2012. 08. 24. péntek 10:38
Nagyon bulis!
#8 tiborg 2012. 02. 23. csütörtök 04:26
Egy felnott lirikus gondolatai egy "koraerett" gyerek agyaban mar eleve "faszalito",humoros es izgato.Kituno kombinacio,kituno story!!
#7 Caligula 2009. 09. 13. vasárnap 17:34
Istenem!Kopasz válaszd inkább a sötét nevet,az jobbam illene hozzád!
#6 pisti47 2009. 07. 30. csütörtök 11:28
Újfent szereztél egy jó napot. Köszi.
#5 sihupapa 2008. 12. 3. szerda 22:57
igazad van pisti47
#4 kopasz 2008. 12. 3. szerda 13:02
A szájára hajoltam, miközben húgycsövemben folyni kezdett a szerelem olaja

Azért ezek szerintem nem ide valóak
#3 Olvasó 2008. 12. 3. szerda 12:23
Vadász,Vadász..:D
Jó adag humorérzékkel engedett a világnak az úr.:D
Nagyon tetszett a történet.
Tisztára,mint a 80-as évek cseh vígjátékai.:D
#2 pisti47 2008. 12. 3. szerda 06:40
Ez igen. A műfaj Sekszpirje. Rég nem nevettem ennyit és ilyen jót. Ennyi hasonlatot, ilyen jó mondatfűzést ritkán olvastam. Ezek szerint még egy kedvencem lett a Remetén kivül, mert ezt az oldalt nem csak pedofilok olvassák. Köszi, persze, hogy tiz pontos.
#1 Törté-Net 2008. 12. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?