A+ A-

A húgom szűzessége

A szüleimmel minden évben a Balatonnál nyaraltunk, de amikor betöltöttem a 18 - at, úgy gondolták, nagykorúságom megünneplésére külföldre utazunk. Az úticél Velence volt, én pedig nem gondoltam, hogy milyen fantasztikus ajándékot fogok kapni.
Velence maga volt a mennyország, bár akkoriban nem volt barátnőm, szóval nem éreztem magam felhőtlenül, ráadásul az olasz nők sem az igaziak.
Egy gyönyörű szállodában laktunk, két szobát béreltek a szüleim, egyet maguknak, egyet pedig nekem és a húgomnak. Én hamar megbarátkoztam a személyzettel, lévén olaszt tanultam többek között a középiskolában az angol mellett. Sikerült összebarátkoznom az egyik fiatal pincérlánnyal, úgy gondoltam a visszautunk előtt kapható lesz egy kis erotikára, ezért beszereztem magamnak egy csomag óvszert és síkosítót.
Kiválóan éreztük magunkat, aztán az utolsó előtti nap, a húgom kissé zaklatottan érkezett fel este a szobánkba. Nagy nehezen sikerült kiszednem belőle, hogy szakított vele a barátja, ráadásul megcsalta a legjobb barátnőjével. A húgom 16 éves és még szűz volt, a srác pedig nem bírta elviselni, hogy nem adja magát oda olyan könnyen. Megunta a várakozást, aztán gyáva módon telefonon közölte vele a "jó hírt".
A húgom teljesen kiborult, aztán mikor kibeszélte magából az érzéseit, úgy másfél órán keresztül sírt a vállamon, mindezt állva, kínos zsibbadást okozva a lábamnak. Kis idő múltán sikerült rábeszélnem, hogy ne is gondoljon ilyen férgekre, inkább élvezze az életet, úgyis talál majd magának egy olyan srácot, akinek fontos lesz annyira, hogy várjon rá. Ő erre megnyugodott, és elfogadta javaslatomat, mely egyszerű és nagyszergyű volt, hogy most már feküdjünk le aludni, addig sem kell rágódni az eseten míg alszik.
A húgom bele kezdett a szokásos lefekvés előtti procedúrájába. Kibontotta hajából a gumit, hosszú, dús, fekete haja, mint egy zuhatag hullott a hátára. Kiment a fürdőszobába, egy perc múlva pedig már mindketten az ágyban voltunk. Én a hátamon feküdtem mint mindig, ő pedig fél kezével átkarolta a felsőtestemet, fejét a mellemre hajtotta. Tudtam, hogy gyengédségre van most szüksége, hát elkezdtem a hajával babrálni, szemlátomást élvezte, pár percen belül el is aludt, ahogy én is.
Hajnali három órát mutatott az éjjeli lámpán lévő digitális óra. Már megint kezdődik - gondoltam magamban - , rendszerint felébredtem az utóbbi időben az éjszaka kellős közepén.
Különös álmom lehetett, ugyanis meglepetten vettem észre, hogy míg aludtam, sokat forgolódhattam: most én karoltam át a nővérem, és alkarom a mellein pihent.
Fura érzés volt. A húgom mellei tökéletesek voltak. Impozáns méretűk volt, de nem túl nagyok, bárki megirigyelhette volna őket. Aztán elszégyelltem magam, hogy magamban a húgom melleiről értekezem, és ismét a hátamra fordultam.
Pár perccel később, viszont a nővérem öntudatlanságában keresztül vetette lábait a csípőmön, és combja sikeresen megpihent a hajnali merevedéstől erektált állapotban lévő péniszemen.
Én becsuktam a szemem, és erősen koncentrálva próbáltam minél halkabban, óvatosabban kicsúszni alóla. Erre ő felnyomta magát, sóhajtott egyet, majd visszahuppant a párnájára.
Felébredt.
Nem mertem kinyitni a szemem. Ha most megtudja, hogy én fönn vagyok, és én kicsusszanok így alóla, végig dörzsölve duzzadt férfiasságommal combját, az roppant kínos lenne.
Jobb híján csukva tartottam a szemem, és vártam, hogy visszaaludjon.
Minden másodperc egy emberöltőnek tűnt. Aztán mozgolódásra lettem figyelmes, majd egyik pillanatról a másikra arra lettem figyelmes, hogy combját lassan elkezdte hozzá dörzsölni a péniszemhez.
Meglepettségemben leblokkoltam. Az eszem tiltakozott, a hormonjaim viszont faltól falig ütközve cikászni kezdtek bennem, felperzselve a vérem.
Egy pillanat választott már csak el attól, hogy megragadjam a combját, leteperjem a húgom, és szájába dugjam a nyelvem. Mintha megérezte volna szándékom, hirtelen felpattant, majd kis szöszmötölés zajai után a fürdőszoba ajtaját hallottam becsapódni.
Mintha rúgón lett volna a hátamban, felültem és ziháltam. Egy izzadságcsepp folyt végig az arcomon.
A másodperc tört része alatt felugrottam és a fürdőszoba ajtaja előtt álltam. Tudtam ha lehajolok, a kulcslyukon keresztül látni fogom meztelen testét ahogy fürdik. Megtettem. Szemeim rátapadtak a lyukra. Láttam, ahogy leveszi felsőjét és fiatal mellei feszesen állnak, mellbimbója megkeményedve előre mutatnak. Láttam, ahogy pizsamanadrágját letolva megmutatkozik gyönyörű, vékony alkata ellenére is húsos, szőrtelen puncija. Aztán belépett a kádba és a zuhanyrózsát tarkójához tartva a forró vizet a nyakába zúdította. Mikor végzett és kilépett a kádból én visszaosontam az ágyba, újra alvást színlelve. Mikor kijött a fürdőszobából meglepve tapasztaltam, hogy nem érzem testét az ágyba huppani. Az öngyújtó kattanása felvilágosított. Az erkélyen dohányzott. Felkeltem, én is meggyújtottam egy cigarettát és kiálltam az erkélyre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (109 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 A57L 2016. 04. 3. vasárnap 08:02
Gyenge eresztés.
#17 vakon53 2016. 03. 1. kedd 12:40
Folytatást, folytatást, folytatást!
#16 feherfabia 2014. 10. 26. vasárnap 05:25
4P
#15 Tivadar 2013. 10. 24. csütörtök 22:44
:-(
#14 simano76 2012. 11. 20. kedd 16:48
Hát ez nagyon gyengus
#13 sanyi0227 2012. 03. 9. péntek 19:56
nekem tetszett
#12 n.torok 2012. 03. 5. hétfő 12:13
Nem nagyon szoktam hozzászólásokat írogatni, de ebbe a vitába beszállnék...

A magyar nyelvben a húg és a nővér kifejezés születési időt jelez a második testvérrel szemben. Tehát: Ha nálam fiatalabb a lánytestvérem, akkor Ő a húgom, ha pedig nálam idősebb, akkor a nővérem.

Egy eseteleges másik teória alapján a nővére lehet a betegápolója is, bár ez ebben a helyzetben kevésbé valószínű... smile
#11 XXIII.István 2012. 03. 5. hétfő 11:28
Több helyen is olvasom ezt a vitát - húg/nővér. No, tehát akkor:
A nővér - a magyar nyelvben - nőtestvér/lánytestvér értelemmel bír! Ebből következik, hogy valakinek a húga egyben a nővére is! Természetesen fordítva nem ilyen egyértelmű: valakinek a nővére nem feltétlenül a húga, hisz' lehet az idősebb nőtestvére is.
Konklúzió: a húgot nővérnek is nevezni nem hiba!
#10 rebel 2012. 03. 4. vasárnap 20:08
Jó lett volna, ha egy kicsit figyelsz az előző mondatodra is:"Különös álmom lehetett, ugyanis meglepetten vettem észre, hogy míg aludtam, sokat forgolódhattam: most én karoltam át a nővérem, és alkarom a mellein pihent.
Fura érzés volt. A húgom mellei tökéletesek voltak."
Ilyenek sokat rontanak!
#9 genius33 2012. 03. 2. péntek 21:25
Érdekes picit smile
#8 v-ir-a 2012. 03. 2. péntek 19:29
kár azért az egy momentumért,hogy nem húzta fel a gumit....kell annyira félteni, szeretni, meg kellett volna tennie....ezért nem adok rá pontot
#7 mertens 2012. 03. 2. péntek 16:11
kérünk folytatást... reméljük terhes lesz a hugica smile
#6 mertens 2012. 03. 2. péntek 12:29
az angol nyelvben nem használatos a megkülönböztetés...
hug és nővér ugyanaz
#5 Kaszkadör 2012. 03. 2. péntek 10:18
Most a húgod vagy a nővéred?
#4 sipospista 2012. 03. 2. péntek 08:11
kicsit fura hogy a huga a növére ez ellég zavaro ....
#3 gyuri0926 2012. 03. 2. péntek 07:21
a húgom melleiről értekezem, és ismét a hátamra fordultam.
Pár perccel később, viszont a nővérem öntudatlanságában keresztül

ÉRDEKES ez az amikor a hugom a nővérem !!!!!
#2 vakundok 2012. 03. 2. péntek 01:15
Ez már volt!!!!
#1 Törté-Net 2012. 03. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?