A+ A-

Nyári vakáció 2. rész

Egy jó, nagy házban éltünk. Annak is a második emeletén voltak a szobáink. Ez a helyzet kiváló volt arra, hogy ha szükségünk volt egy kis magányra, eltűnhessünk a világ elől. Az első néhány próbálkozásunk után, kissé riadt voltam s kamasz lelkemnek, bizony szüksége volt némi magányra, az elmúlt napokat feldolgozandó. Húgocskám is láttam, elgondolkozó arccal végezte napi tevékenységét. Kicsi félelem is bujkált bennem. No, nem attól tartottam, hogy szüleink megneszelnek valamit, hiszen - talán sűrű elfoglaltságaik miatt (mindketten diplomáciai területen dolgoztak) - meglehetősen nagy szabadságot biztosítottak, értelmesnek ismert, ikergyermekeiknek. Ellenben tartottam attól, hogy érzékeny lelkű, imádott hugicám, lelkivilágán ejtettem, jóvátehetetlen sebeket.
Eltelelt néhány nap, amit így csendes magányunkban töltöttünk, mire megtört a jég.
Péntek reggel volt, hogy arra ébredtem, nem egyedül vagyok az ágyamban. Húgocskám hátamhoz bújva, csendesen szuszogott, engem szorosan átölelve. Hatalmas kő esett le a szívemről, tehát nem tettem semmi jóvátehetetlent. Hugi érezte, hogy felébredtem, megcirógatta mellkasom és kaptam egy csiklandós puszit a nyakamra.
- Jól aludtál bátyó? Eljöttem hozzád, mert attól féltem, haragszol rám. Talán azt gondolod rólam, hogy egy önző dög vagyok, aki csak kapni akar tőled.
Finoman megfordultam és magamhoz öleltem. Tekintetéből igaz szeretet áradt.
- Örömet okoztál. Féltem, hogy megsebeztelek, miközben én a csodák világában jártam. - közben megint megcsapott, a testéből áradó csodálatos illat. Szívtam magamba s nem vonhattam ki magam a hatása alól. Boxer alsóm megint sátorként feszült. Megérezte és testével, még jobban hozzám simult.
- Megbántani? Te? Még amikor undok vagy velem, akkor sem tudsz! Évek óta vártam, hogy végre, mint lányt is észre végy. Mindig jó tesó voltál. Elmondhatom, a széltől is óvtál. Az összes barátnőm sárgul az irigységtől, amiért ilyen bátyám van. Szinte mind megkörnyékezett, hogy segítsek veled egy randit összehozni. No, azt aztán nem! Te az enyém vagy! Már most minden bajom van, hogy mi lesz velem, amíg Franciaországban leszel. Az a kis bemutató, a cicikkel is arra kellett, hogy végre megmozdítsalak. - mondta szinte egy szuszra, közben ezer puszi hullott mindenemre, amit csak ölelésünkben elért.
Finoman simogattam hátát, derekát, amit rövid pólója szabadon hagyott. Kezem fel-fel- csúszott a háta hosszában és oldalán.
- Vedd le - suttogta - érezni akarlak! - remegő kézzel bújtattam ki pólójából. Előbukkantak gyönyörű, kemény mellei.
- Simogasd őket - nem kellett kétszer mondani.
- Mondd te csókolóztál már? - kérdezte.
Ezen elgondolkoztam. Spontán kamaszos kiséletezésem közben, szinte nem volt már a testén olyan pont, amit nem érintettem ajkammal, kezeimmel, de a csók...nem is tudom...talán nem mertem úgy is közelíteni. Valahogy, talán úgy éreztem, mindaz, amit eddig tettünk, vagy inkább tettem, az olyan szűzies, ártatlan felfedezés volt csak. De a csók, az már az erotika világa és ő a testvérem! Kissé zavartan néztem. Bennem a kérdés: Hát szabad? Mindketten elpirultunk s szó nélkül közelítettük ajkainkat. Zárt, forró ajkaink összeértek. Villámcsapásként hatott, ahogy megéreztem nyelvecskéjét, amint végigtapogatott. Azonnal visszaadtam a "kölcsönt" és bekérezkedtem a kiskapun. Hihetetlenül forrók lettünk az első csóktól, amit egyikünk sem akart megszakítani. A két nyelv fáradhatatlanul kergette egymást, kitapogatva minden kis zugot, ízlelve a gyönyörök forrását, átélve a csodát: Szerelmes vagyok és szeretnek! Törve a csókot, suttogva megszólalt:
- Szeretlek! - Én is szeretlek. - Suttogtunk, mintha valami tömegben kellene, titkunkat megőrizve, közölni, de az érzéseinket csak a suttogva elmondott szavak tudták adekvát módon kifejezni. Újabb és újabb csókban forrtunk össze és közben, úgy öleltük egymást, hogy szinte fájt.
Ajkáról lassan nyakára tértem, majd tovább a merev bimbókra siklott a szám, hosszan kényeztetve azokat. Tisztán éreztem vágyát, hangosan lihegve szorította fejem, engem mind intenzívebb érintkezésre sarkallva. Tovább indultam gyönyörű, lapos hasára. A köldöke körül megálltam. Nem tudtam betelni bársonyos bőre simaságával, illatával, ízével. Megemelte csípőjét - a jellegzetes "vedd le a bugyimat" mozdulattal - vettem az adást. S elém tárult megint az álmok csodája. Megint megbabonázva meredtem a gyönyörű, duzzadt ajkakra és a rejtekéből kibújt csiklócskára, amiken a vágy gyümölcsleve csillogott. Kitárt combjai közé csúsztam. Nem állhattam meg, hogy a bársonyos belső oldalakon, néhány száz csókocskát el ne helyezzek, de már ellenállhatatlan mágnesként vonzott az a gyönyörű kis punci, ahová immár "ismerősként" térhettem vissza. Nem tudom meddig kóstolgattam, szívogattam ajkait s a köztük lévő barlangocskát, gyönyörrel szürcsölve bőven folyó nedveit. Nyelvem rendre felkereste a pattanásig feszült csiklót. Kígyóként vonaglott alattam a filigrán leánytest.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.1 pont (385 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 feherfabia 2016. 04. 9. szombat 07:32
Tetszett!
#17 zsuzsika 2014. 10. 13. hétfő 09:11
Jó.
#16 papi 2014. 06. 8. vasárnap 07:13
Így tovább
#15 listike 2014. 01. 23. csütörtök 15:20
Gyönyörű.
#14 A57L 2013. 08. 21. szerda 03:50
Nagyon jó.
#13 Pierre19 2013. 01. 11. péntek 15:17
Biztos, hogy az egyik legjobb történet, illetve történetfolyam az összes közül.
#12 XXIII.István 2012. 11. 25. vasárnap 05:57
Köszi! Olvassátok (és írjatok kritikát!!!)a többi írásomat!
#11 márkó2 2012. 11. 24. szombat 23:20
király
#10 tenzin 2012. 08. 22. szerda 23:23
remek
#9 Shavo 2011. 10. 15. szombat 00:28
Nem rossz.
#8 sarmos 2009. 11. 5. csütörtök 08:52
nagyon jo.
#7 XXIII.István 2009. 08. 29. szombat 22:55
Amikor ez játszódik még nem igen volt "esemény utáni",ám szerencsére a természet úgy működik,hogy nem minden "összeborulásból" születik "következmény" - ellenkező esetben képzeld hányan élnénk ma a földön.
#6 Anonymus 2009. 05. 20. szerda 22:37
Nagyon jó! De ha ennyire tapasztalatalanok voltak se gumi se gyógyszer se esemény utáni.. a következmény?
#5 sihupapa 2009. 05. 18. hétfő 20:09
G R A T U L A !!!!!!!
#4 István 2009. 05. 18. hétfő 10:32
Folytatása következik!
#3 GabF 2009. 05. 18. hétfő 09:53
Jól induló felvezetése volt és a történet is remek,de a végét én egy kicsit elkapkodottnak éreztem. Ám ettől függetlenül remek!
#2 free 2009. 05. 18. hétfő 07:53
ez remek...
#1 Törté-Net 2009. 05. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?