A+ A-

Családi meglepetés

Ez is egy átlagos hétkoznap volt. David ult a munkába és dolgozott. Az ido borús volt, de nem esett. Munkája nem nagyon volt, ezért azon gondolkodott, mi lenne ha ma előbb menne haza. Gondolta meglepi gyonyoru feleséget, aki miután elvitte a gyerekeket az óvodába, otthon volt es valami finomat fozott. Kathy nagyon aranyos feleség volt, torodott mindennel, főleg a gyerekekkel es hogy otthon minden rendbe legyen. Davidék házassági élete mondhatni átlagos volt, a sok szép dolog mellet persze néha becsúsztak kellemetlenebb nézeteltérések is, de persze ez minden házasságban előfordul. A két gyerek is nagyon sokat kivett a családi oromokbol.Kathy nagyon rájuk volt hangolódva, sokat volt velük, es mire mind a két gyerek este elaludt, bizony már nem nagyon maradt idő Davidra hogy egy kicsit élvezzek a kettesben való együttlétet. Davidék mar 6 éve kulon aludtak, mivel Kathy a gyerekekkel aludt.
Még kb 3 óra volt hatra David munkaidejébol, amikor David úgy dontott hazamegy es meglepi drága feleséget. Végre együtt lehetnek kettesben pár orát, es nem fogja őket semmi sem zavarni. Levette a fejhallgatót a fulérol, lekapcsolta a szamitogépet, es csendbe kiosont a munkából hogy a fonoke észre ne vegye. Ez sikerült is neki. Beült az autójába, es végigszáguldott a városon. Hazafelé menet meg megált a boltba, vett édes voros bort, bonbont. Miután hazaért, leparkolta az autót a garázsba, becsukta a kaput es belepett az ajtón.
Amilyen orommel ment haza, hogy végre kettesben legyen drága feleségével, olyan szomorúan vette tudomásul hogy pont ma látogatta meg őket Kathy baratnoje Sue, Ez mar egy régi barátság volt, meg a kozépiskolában kezdodott, es azóta sokat lógtak együtt. Sue aztán úgy dontott kulfodre megy dolgozni, ezért már nem tartották úgy a kapcsolatot mint régen. De ha hazajött szabadságra, akkor mindig megált náluk, Ez most is így volt, csak éppen David nem tudott róla hogy pont ma fog eljönni hozzájuk.
Ott ültek a konyhába, kávét iszogatva beszélték meg az élet dolgait. David egy pillanatra leült kozéjuk, hallgatta miről is beszélnek, néha beszólt valami vicceset, de nem volt nagy kedve dumálni, mégiscsak nem ezért sietett haza. Mivel kulonosebb munkája nem akadt otthon es a gyerekek meg óvodába voltak, úgy dontott lezuhanyozik es lefekszik a hálószobába es pihen egyet, úgy is nagy volt a hajtás számára, jól jönne egy kis délutáni alvás. Be is ment a furdoszobába, es egy gyors zuhany után be is ment a hálószobába. Megtehette ezt meztelenül is mert a furdoszobának 2 ajtaja volt, a folyosón kivul volt egy a háloszoba felé is. Le is feküdt csak úgy pucéran es probált elaludni.
Mar félálomba lehetett amikor kinyitódott a hálószoba ajtaja. Kathy állt ott es mogotte Sue. David automatikusan magara húzta a takarót. Nem mintha annyira szégyenlos lett volna, egyszerűen csak úgy erezte,ezt kell csinálnia. Kathy odalépett hozzá, foléhajolt es egy hosszú forró csókot adott férjének.
- Nyugi drágám, engedd el magad, ma atelhedet azt amire mindig is vágytál, Sueval szeretnek elkényeztetni egy kicsit, persze csak ha te is akarod. - Mondta Kathy miközben az egyik keze mar a takaró alatt volt.
David meg se tudott szólalni, annyira meg volt lepődve. 2 növel való szex mindig is izgatta, de már úgy volt vele hogy ha a házasságig nem volt szerencséje kipróbálni, akkor most már biztosan nem fog neki sikerulni. Néha hulyeségbol meg is említette Kathynak, mi lenne ha egyszer bevennének egy harmadikat is a "buliba“, persze ha lehet akkor not. Kathy ezt a javaslatot mindig nevetve elutasította.
Kathy keze hamar észrevette hogy David valójában meztelenül feküdt a takaró alatt, és nem volt nehéz megtalálnia David péniszét, ami már kezdett életre kapni. Sue közben leült az ágy szélére es várt. Ezt látva Kathy megfogta Sue kezét is szintén a takaró alá húzta. David érezte ahogy a kezek félénken simulnak végig a mellkasán, es egyre lejjebb csúszva folytatják útjukat. Elhagyva a hasát a 2 combját simogatva lassan a lányok megtaláltak a tornyosuló csodát. Kathy úgy gondolta ideje megmutatni barátnojének milyen szerszámmal rendelkezik férje. Ezért lassan elkezdte lehúzni Davidról a takarót. Ez sikerult is neki. De a kezével meg próbálta takargatni, hogy jobban csigázza a pillanatot, de ez már nem nagyon sikerült neki mert David szerszáma mar ki ki kandikált. Egyszer csak Kathy elvette kezét, es a pénisz felugrott mintha rugóból lenne. David szerencséjére pont tegnap borotválta le körbe ahol csak elérte, tehát gyonyoruen kirajzolódott a pénisz korul a 2 golyó is. Kathy úgy dontott, hogy nem ugrik mindjárt bele a kozepébe. Visszatért David felső testéhez, es onnan elindulva lassú forró csókokkal elkezdte meg jobban izgatni férjét. Persze a keze állandóan David péniszén volt, és azért nem hagyta lenyugodni. Sue egyenlőre csak ult mellettük es bámulta őket. Még biztos o sem élt at hasonló édes hármast, ezért nem is nagyon tudta mit csináljon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.2 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 10:09
Ékezeteknélkül elégnehéz olvasni.

Amúgy nemrossz.
#12 listike 2014. 05. 13. kedd 07:21
Elég gyenge.
#11 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:17
Nem rossz.
#10 Rinaldo 2012. 08. 28. kedd 13:32
Elég vontatott a történet.
#9 XXIII.István 2012. 08. 28. kedd 09:03
Iszonyú gyengén javított gépi fordítás. Azért valami szűrőt tényleg kellene alkalmazni!
#8 cervelo 2012. 08. 28. kedd 08:38
Sok a hiba,nem elég erős a történet.
#7 gyuri0926 2012. 08. 28. kedd 07:11
Én ezt a stílust sem igazán kedvelem , punája , pénisze stb, az csak legyen pina és fasz stb.
#6 Shavo 2012. 08. 28. kedd 03:45
Pontosítva magam: jó kategóriába van sorolva, mert gruppen, tehát egyet értve jó a sztori csak az ékezetekkel van probléma.
#5 Shavo 2012. 08. 28. kedd 03:43
Szerintem ez nem családi kategóriás történet, s tényleg rossz így olvasni.
#4 joozsi 2012. 08. 28. kedd 03:26
"A törtenet jó, csak borzasztó olvasni."
Egyetértek.
#3 Mr Drobova 2012. 08. 28. kedd 01:00
KonyhábaN! Benne! Ja és legyen már benne ékezet! Vagy ne írj magyarul és le van tudva az összes gond. Tudom ajánlani a dél-üzbég nyelvjárások egyikét.
#2 cityoftroy 2012. 08. 28. kedd 00:30
A tortenet jo, csak borzaszto olvasni
#1 Törté-Net 2012. 08. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?