A+ A-

Élvezetek konferenciája 3. rész

Ilyen álmos szemeket régen láthattak már az étterem asztalai, mint ahogy a konferencia egyes vendégei meredtek a tányérjuk felé. Ezúttal még a virtuóz szemöldökű kolléga sem kísérelte meg, hogy többfős és többnapos adagot zsúfoljon a tányérjára, és nem is sorakoztatta fel a teljes választékot, talán ha csak rántott szivacsot talál a pulton, azt is szótlanul megeszegette volna.
- Nem történt semmi különös - hallatszott át a minden gömbölyűséggel rendelkező nő hangja a szomszéd asztalokhoz. Egyedül ő volt az a társaságból, aki kisimulva, kipihenten foglalt helyet a reggelihez, és a tojásételek széles skáláját begyűjtötte elfogyasztási céllal. - Kicsit beszélgettünk a fiúkkal, aztán időben lefeküdtem.
- Végül megnézted a melltartót, amit a night clubból csakliztak a kollégák? - kérdezte a lenőtt hajfestését odatolt napszemüveggel takaró kolléganő.
- Nem érdekel, azok a gogós csajok olyan kis, beteges alkatúak, nekem meg egészséges méreteim vannak.
Többen mesélték, hogy a város túlsó végén is jártak, alig bírnak mozogni az izomláztól, mások az éjfélkor kezdődő, kétrészes filmre ültek be egy moziba... A folyosón ébredő kolléga kicsit fájlalta a derekát, más említésre érdemes - a beszámolók alapján - az előző estén és éjszakán nem történt.
A délelőtt hasonló érdektelenségben cammogott.
Délután felbolydult a hotel.
Először csak kettő, aztán egyre több, kihívóan öltözött lány érkezett. Elözönlötték a recepció környékét, hiába volt kiírva egy billegő táblára:
CASTING REGISZTRÁCIÓ
I EM., LIFTTEL SZEMBEN
- Láttál már ennyi kurvát egyszerre? - bökte oldalba Péter a liftbe lépő Andrást, és megnyomta az 1. gombot.
*
A két kolléga többször is végigsétált a castingra várakozó lányok között, akik első alkalommal nem vettek róluk tudomást, második és harmadik körnél - bennfentesnek nézve őket - előnyösebb profiljukat mutatták és rutinosan kidomborították a ciciket, a negyedik séta alkalmával azonban már csak az egészen naivak pillantottak rájuk.
Valahonnan László is előkerült, s egyre többen moziztak a konferencia résztvevői közül ezen a folyosón, ahol egyébként talán sosem járnának.
- Azt mondja a sorvégén a kiscsaj - súgta László -, hogy legalább két óra, amíg bejut, úgyhogy bevállal addig egy-két menetet, ha érdekel valakit.
- Megkérdezted?
- Meg én! Még az árakat is felsorolta. Mi érdekel? Mindent bevállal.
- Ezt nézd meg! - mutatott a sor legvégére Péter.
Változott a felállás. Egy barnahajú, egzotikus szépség termett ott, és 10 másodpercenként az óráját nézte. Szintén türelmetlennek látszott, aki a folyosó szemközi falának támaszkodva igyekezett megszámolni a várakozókat - és szemmel láthatólag a vadóc-szerű tüneményhez tartozott -, pedig ő is az imént érkezett. Ő is hosszú, barna hajat viselt, gyakran elsimította arcából a rakoncátlan szálakat, és úgy tűnt, hogy nincs sorszáma sem, nem is szándékozik beállni a mind hosszabban kígyózó sorba.
- No, én őt választanám - jegyezte meg a konferencia bámész résztvevőinek egyike, mindegy is, ki volt az, mert mindenki egyetértett vele.
- Azt hiszem, a sorból bárkivel egyszerűbb dolgod lenne, mint ezzel a két lánnyal, úgyhogy álmodozz nyugodtan, de mielőtt a bilibe lógna a kezed, amazokkal próbálkozz! - javasolta valaki, ismét teljes egyetértésben a társaság többi tagjával.
A várakozók rendje lassan megbomlani kezdett: a lányok rájöttek, vagy szájról-szájra terjedt az információ, hogy kezükben a sorszám, felesleges ácsorogni, amikor elegendő lesz egy-két óra múlva visszanézni, ki következik. Kettesével elindultak a presszóba, vagy csak sétálgattak a hotel előtt... Az egész környék megtelt velük.
A férfiak is elindultak, vadászatba kezdtek. Egymástól ellesve és csiszolva a technikát, rámosolyogtak a lányokra, beszédbe elegyedtek velük.
- Itt lakom a hotelben, a szobámban megigazíthatod a sminked - ajánlgatta a virgonc szemöldökű, amire a lányok többsége először meglepődött, hátha elkenődött a festék, majd átlátva a helyzetet, megkérdezte:
- Meghívsz egy italra is?
Akivel eddig el lehetett jutni, s nem fordult sarkon, azzal igyekezett tisztázni, hogy nemcsak italról és fürdőszoba-használatról lenne szó, hiszen nem engedheti meg magának az olyan időveszteséget, hogy mindez a szobában derüljön ki.
László is igyekezett, s ő néhány perc múlva egy vékony szőkeséggel a lift hívógombját nyomogatta, majd inkább a lépcsőzést választva, egy cinkos kacsintás nyomán felfelé lépkedett. Aki látta a kacsintást, úgy értelmezte, hogy ingyenes menetre tett szert, és ez a vélt eredmény tovább szította a vadász-szenvedélyt.
A bejárat közelében elhelyezett táblára, mely eredetileg a casting résztvevőit volt hivatott kalauzolni, valaki egy plusz feliratot erősített, így a szöveg a következőre módosult:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 23. szerda 04:21
Elég jó.
#4 gyuri0926 2012. 11. 9. péntek 09:04
XXIII. István teljesen igazad , itt egy példa nem csak az idegenszavakkal van probléma :
Andrea testében pedig, a kis közjáték jelentette pihenő után, újult erővel tombolva kezdett áramlani a vér.
Elképzeltem milyen az amikor tombolva árad a vér .
#3 Rinaldo 2012. 11. 9. péntek 08:25
Túl vontatott.
#2 XXIII.István 2012. 11. 9. péntek 07:43
Na egy újabb gyöngyszem: "virtuóz szemöldökű" - valaki elmagyarázná, hogy az mi a frász...?????
Persze úgy is feltehetném a kérdést: miért használ valaki idegen szavakat, ha nem ismeri a jelentését? - igaz nem ez a legnagyobb hiba ezen az oldalon és nem is tudom mi a fenéért foglalkozom egyáltalán ezzel?
#1 Törté-Net 2012. 11. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?