A+ A-

Kishúgom megmentése

Úgy vélem először is be kellene mutatkoznom. A nevem Ben, 19 éves vagyok, 178 centi magas és 80 kiló, barna hajam, zöld szemem van és eléggé izmos testalkatom. Az őszi és tavaszi félévet a főiskolán töltöttem, de a nyárra visszatértem a vidéki házunkba, ahol anyám, apám és a húgom, Claudia vártak.
Claudia egy évvel fiatalabb nálam, végzős a gimiben, olyan 165 centi, hosszú, barna hajjal és mogyoróbarna szemekkel és felettébb érzéki testtel. 34C - s mellei vannak és az a fajta segge, amit egész nap tudnék bámulni. A segge egy icipicit nagy volt a magasságához képest, de nagyon remek formájú. Az összes gimibeli srác hátulról akarta megdugni, amiért ilyen segge volt. Felettébb védelmeztem őt, mikor még én is gimibe jártam, mivel ismertem a srácok vágyát, úgyhogy mikor főiskolára kerültem eléggé aggódtam, hogy mi fog vele történni. De ahogy a nap telt, rájöttem, hogy jobban megváltozott, mint azt képzeltem volna.
A családommal együtt ebédeltünk, miközben megosztottam velük a főiskolai történéseket, a tárgyaimról pár tudnivalót, pár dolgot, amit tanultam, ilyesmiket. Claudia egész idő alatt le sem tudta venni a szemét rólam. Az asztal túloldalán ült, pont szembe velem, és egész végig azt sikította szeme, hogy "Bassz meg!", amit természetesen akkor nem ismertem fel. Azt hittem, hogy ennyire érdekelte a történetem.
A két főiskolai félév alatt majdnem minden nap edzettem, és az eredmény izmos, kidolgozott est lett, amit büszkén mutogattam. Amikor a gimnáziumból kikerültem elég vézna voltam, és Claudia még nem látott azóta.
Az első este kezdtem gyanakodni vele kapcsolatban. A fogamat mostam egy szál bokszerben a fürdőszobában, amin Claudiával osztoztam, amikor Claudia bejött. Elkaptam a pillantását, amikor végigpásztázta az izmos testemet, amikor a szemei elkerekedtek és rászegeződtek a dudorra a nadrágomra, amit a tükörben látott. Megálltam a fogmosással, és ránéztem. Egy rövid bugyit viselt, ami ráfeszült a domború, nap barnította fenekére, és egy szűk topot.
Neki is feltűnt, hogy észrevettem, és összerezzent:
- Bocsi, csak elbambultam, tudod hogy van ez.
- Igen... - mondtam.
A fürdőszobánknak két mosdója van L alakban elrendezve. Claudia odament a mosdójához és elkezdte a fogát mosni, miközben a feneke a fogmosás ritmusára izgett - mozgott.
- Na - mondta, ahogy kiöblítette a száját - Eléggé kigyúrtad magad, bátyó.
- Hát igen, elég sokat edzek.
- Látszik, remekül nézel ki - mosolygott csábítóan.
- Köszi, Claud.
Hirtelen lehajolt, hogy kinyissa a szekrényt a mosdó alatt, a lábait nyújtva tartva és egészen kis terpeszben, úgyhogy amikor odanéztem, láthattam a szeméremajkait a bugyijában. Éreztem, ahogy a faszom megrándul, és csaknem odanyúltam, hogy megérintsem, de inkább megerőltettem magam, és folytattam a fogmosást. Dúdolgatni kezdett, a fenekével az ég felé, a csípőjét ingatva előre és hátra, visszakényszerítve a tekintetemet magára. Nem láthatott engem, de tudnia kellett, hogy őt bámulom. Hirtelen a szívem a torkomba ugrott, ahogy egy kis sötét, nedves foltot vettem észre a szeméremajkain.
Benedvesedett?
Kiöblögettem a számat, és amilyen gyorsan csak tudtam kiöblítettem a fogkefémet is, ahogy éreztem, hogy a farkam teljes méretűre dagadt. Kifordultam a fürdőszobából, és hallottam Claudia kuncogását, ahogy megpróbáltam a merevedésemet eltakarni elő, de még így is biztos voltam benne, hogy látta.
Éjszaka a szobámban fekve megpróbáltam másra gondolni, de nem ment. A kép, ahogy lassan tekergette a fenekét, és a nedves puncija a szűk bugyiban kitörölhetetlen volt az elmémből. Őszintén szólva nem volt rossz legalább ábrándozni róla, maszturbálni kezdtem arra gondolva, hogy őt dugom. Ahogy elélveztem megdöbbentően sok jött belőlem, és az egész testem úgy reszketett, mint soha azelőtt. Soha nem voltam ennyire felizgulva, és soha nem volt nagyobb orgazmusom, még a fősulis lányokkal sem.
A következő reggel a szüleim elmentek a hajónkra a közeli tóra, és azt mondták, hogy egész nap ott is lesznek. Ahogy becsukták az ajtót, lefutott a lépcsőkön és pár perc múlva visszatért egy bugyin és egy topon kívül semmit sem viselve. Különös módon élénk volt, és ott ugrált, és lépkedett előre - hátra előttem a TV - t nézve, mintha várna valamire.
- Miért öltöztél át? - kérdeztem.
- Nem tudom - vonta meg a vállát, a csípőjét oldalra lendítve, és letekintett a citromzöld bugyijára - sokkal kényelmesebb így. Gondot okoz? - mosolygott.
- Nem érdekel - válaszoltam, megpróbáltam közönyt tettetni, és visszafogni az erekciómat.
Pár tojást ettem reggelire, ő joghurtot evett, és közben TV - t néztünk a nappaliban, mikor hirtelen felkiáltott:
- Van egy ötletem!
- Mi? - kérdeztem.
- Menjünk a folyóhoz úszni egyet!
Pár száz méterre a házunk mögött volt egy folyó, ami egy kis erdőcske mélyén futott. Elég romantikus kis hely volt. Claudia és én gyerekkorunkban állandóan ott úszkáltunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (179 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zoltan611230 2018. 02. 25. vasárnap 07:59
Jó kis írás .
#12 vakon53 2016. 03. 6. vasárnap 09:49
Jó, jó, jó!
#11 zsuzsika 2014. 07. 18. péntek 13:02
Egyszer olvasható.
#10 listike 2014. 01. 21. kedd 06:22
Tetszett.
#9 A57L 2013. 07. 9. kedd 05:49
Nagyon jó.
#8 Bikmakkocska 2013. 05. 14. kedd 12:12
Itt ez átlagosnak számít.
#7 dönci 2013. 02. 3. vasárnap 15:09
Szerintem állati jó.
#6 simano76 2012. 10. 16. kedd 06:43
Elég gyengus történet, próbálkozz meg újra egy másik történettel
#5 joozsi 2012. 08. 13. hétfő 04:39
Nagyon joó!
#4 cervelo 2012. 07. 25. szerda 08:17
Inkább a hálószobában.
#3 igrac 2011. 06. 25. szombat 23:47
Elég beteg!
#2 XXIII.István 2011. 05. 30. hétfő 19:29
Fordítás esetén illik megnevezni az eredeti írót!
#1 Törté-Net 2011. 05. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?