A+ A-

Tavaszi szünet Mark-kal

Emlékszem az első alkalomra, hogy a bátyámmal basztam.
Na jó, Mark a FÉLtestvérem, és hogy őszinte legyek, már azelőtt ismertük egymást, hogy apám találkozott volna az ő anyjával, és egymásra izgultak és szerelembe estek volna. Valójában Mark-ot harmadik osztály óta ismerem, amikor mellettem ült Mrs. Houlihan osztályában. A helyesírás dolgozatok közben az asztal alatt a combomat csipkedte, és állandóan én kerültem bajba, amikor rápisszegtem, hogy hagyja abba, mert órán beszélgettem. A játszótéren is üldözött és soha nem ismertem volna be, hogy tetszett nekem. Gyönyörű volt már akkor is, világosbarna hajjal, ami a világoskék szemébe lóg, egy fejjel magasabb, mint a többi srác, és szikár volt. Volt benne valami, ami már akkor is vonzott, de rákiabáltam, hogy ne üldözzön, még úgy is, hogy a szívem a torkomban dobogott, könyörögve neki, hogy folytassa. Szerettem figyelmének középpontja lenni.
Még most is szeretek.
Egyszer, a nyolcadikos ballagási bulin láttam, ahogy összemelegszik Jenny Marshall-lal a mozi hátsó sorában, és emlékszem, hogy olyan vörös lettem az irigységtől, hogy a barátom, Mandy azt javasolta, hogy menjünk ki, hagyj jussak egy kis friss levegőhöz. Mark és köztem fura kapcsolat volt. A vonzódás mindig is kölcsönös volt, és mindenki tudott róla, de valójában sose jártunk. Nem vagyok benne biztos, hogy miért, hacsak azért, mert az időzítés sose jött össze. Ő Jenny-vel volt, és amikor szakítottak, én éppen hadjáratot folytattam, hogy biztosra menjek, hogy megtudja, hogy NEM tetszik, így Devin Shoals-szal jártam. Amikor elegem lett Devin-ből, Mark valaki mással járt, és így ment ez a gimnázium utolsó évéig.
Ekkor találkozott apa Amy Harper-rel, Mark anyjával. Aztán randizni kezdtek... Vagyis - pontosabban szólva - egymásnak estek, mint a nyulak. Azt hiszem, miután elváltál és nem jártál más bugyijában 15 éve, az meglátszik. Akárhogy is, még abban az évben a karácsonyi szünetben eljegyezték egymást, és a következő dolog, ami feltűnt, hogy Amy és Mark beköltöztek. Képzeld el. A legdögösebb srác az iskolában, az amerikai foci-csapat sztár irányítója, sporttanulmányi ösztöndíjjal akármelyik egyetemre, és életem szerelme beköltözik az én szobám melletti hálóba.
Apa és Amy úgy határoztak, hogy a tavaszi szünetünk előtti hétvégén házasodnak össze, ami azt jelentette, hogy egész héten csak ketten leszünk, amíg ők a nászútjukon vannak Hawaii-n. Mark és én mindketten Floridába terveztünk menni, külön utakra más-más barátokkal, de amilyen szerencsénk volt, az esküvő előtti napon látott időjárás előrejelzés miatt megváltoztattuk a terveinket, vagy csak sejtettük, hogy jobban telne az idő otthon.
Az esküvő szélsebesen lezajlott, és a szülők a ceremónia után le is léptek, hogy elérjék a járatukat Atlantába. Mark és én megfogtuk az összes ajándékot, és a kocsija hátuljába rakodtuk őket, hogy hazavigyük. Végül az anyósülésbe másztam melléje, és rögtön hátradöntöttem a széket, mivel szundítani akartam egyet.
- Nem hinném, Taylor. Nem aludhatsz, ha én sem.
- Aludhatsz, ha hazaértünk. - mondtam, tudatában annak, hogy a térdig érő szatén koszorúslány ruhám kicsit feljebbcsúszott a combomon annál, ami teljesen elfogadható lett volna. Ez volt a mi játékunk: Úgy tettünk, mint akit nem is érdekel, miközben mindent megtettünk, hogy a másikat megőrjítsük. Éreztem a tekintetét a lábaimon egy pillanatig, mielőtt elindult volna.
- Gyerünk, hugi. - mondta - Maradj ébren, és szórakoztass.
- Mmph - motyogtam, újra felülve. A ruhám ismét feljebbcsúszott vagy öt centit, alig takarva a tangám csipkés elejét. Vajon észrevette-e, gondoltam, de csak sebességbe rakta a váltót és elindultunk.
45 perces út volt a házig, és nem igazán beszélgettünk túl sokat. Azt tudom, hogy az én fejem tisztátalan gondolatokkal volt tele, de az ő gondolatairól nyilvánvalóan nem állíthatom ezt. Miután végül felkanyarodtunk a behajtóra, leállította a kocsit, és rám nézett.
- Mint gondolsz, Tay? Majd holnap kipakolunk? - Egyetértésem jeléül bólintottam, és bementünk a házba, ahol megtorpantunk a nappaliban, bizonytalanul, hogy mit is csináljunk.
- Azt hiszem, átöltözök. - mondtam, és a lépcső felé fordultam. Mark megragadta a csuklómat és visszahúzott.
- Ne, ne öltözz át.
Egy kicsit meglepődtem, és összehúztam a szemöldökömet:
- Mi a francért ne? - kérdeztem. Kicsit elvörösödött, és rádöbbentem, hogy nem igazán így akarta mondani,
- Hát... Csak... csinos vagy. - A pulzusom megugrott, azon gondolkoztam, hogy vajon érzi-e a bőrömön. - Nem tűnik kényelmetlennek.
Lepillantottam a fekete szatén ruhára. Nem viseltem melltartót, és a bimbóim - teljesen megmerevedve a szituációtól - majd’ átbökték a vékony anyagot.
- Nem az. - mondtam, csökkentve a távolságot kettőnk között - Mit szeretnél csinálni?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2015. 03. 1. vasárnap 05:43
nagyon közepes!
#11 davee10 2015. 01. 2. péntek 08:13
elmegy
#10 listike 2014. 09. 20. szombat 06:43
Nem rossz.
#9 papi 2014. 03. 17. hétfő 05:13
Nem nagy durranás
#8 tomi19 2012. 11. 17. szombat 16:23
Igen élvezetes szünetnek néznek elébe nyes
#7 evcsy 1021 2012. 10. 2. kedd 14:12
nem valami jó . nincs benne semmi izgalmas
#6 papika 2012. 08. 27. hétfő 16:55
Igazad van gyuri0926
#5 Rinaldo 2012. 08. 27. hétfő 13:58
Többet vártam ettől a tőrténettől.
#4 gyuri0926 2012. 08. 27. hétfő 09:35
Itt már rég nem tudják mi a családi sztori , ez sem az .
#3 XXIII.István 2012. 08. 27. hétfő 08:58
A féltestvérek esetében legalább az egyik szülő közös! Jelen esetben az egyik sem közös, tehát legfeljebb mostohatestvérek.
Amúgy - és erről a fordító legfeljebb a választása miatt tehet - elég gyengécske!
#2 cervelo 2012. 08. 27. hétfő 07:14
Hát nem egy nagy eresztés.
#1 Törté-Net 2012. 08. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?