XXIII.István hozzászólásai

Mire ez - az íráshoz képest - eszméletlen magas pontszám?!?!?
Történetek: A bálna 2014. 05. 3. szombat 09:24
A57L!
Olvasva a korábbi "magvas hozzászólásaidat", nem csodálom! Nehéz lehetett elolvasni...neked!
Történetek: Bűnöm 2014. 04. 30. szerda 08:44
Csak azért ilyen magas a pontátlag, mert sajnos nem lehet nullát adni! Nem pontozom,mert egyet nem ér!
Történetek: Keresztfiammal 2. rész 2014. 04. 4. péntek 07:26
Urissssssttttten....ez mi...????
Történetek: Érettségi ajándék 1. rész 2014. 03. 17. hétfő 08:22
Hááááát! Slickmantól választhattál volna sokkal jobb storyt is! Ez nem ér ennyit.
Történetek: Időutazás 2014. 02. 13. csütörtök 08:56
Azért az iszonyú, amit az igekötőkkel művel!
Történetek: Az öcsém a szerelmem 2014. 02. 11. kedd 08:04
JÓ stilus, jó helyesírás - manapság ritkaság!
Történetek: Éva 1. rész 2014. 02. 3. hétfő 12:04
Közepes minőségű fordítás - a forrás és szerző megjelölése nélkül!?
Amennyiben nem lennének itt még - sajnos már csak jó régől és arányaiban nagyon kevesek - a "vadászéhoz" hasonló művek, akkor már csak a rinaldók és szőrősék keresnék fel ezt az oldalt!
"A57L" te tudod is, hogy mit írsz? Az összes olvashatalan sz...-ra azt írtad eddig, "nem rossz"...és ezt ugyanoda sorolod...??? Igaz, itt min is lepődök még meg?!
Múlt-századbeli, tízéves lánykák emlékkönyv-verseinek a színvonala...bár ott akadt ennél magasabbrendű is...
Történetek: Szex a bátyámmal 2014. 01. 27. hétfő 08:36
Szánalmas fogalmazás, szánalmas helyesírás...úgy sz.. ahogy van!
Kedves olvasók! Lassan-lassan "megolvad a szívem" és a kedvetekért mégis folytatni fogom.
Addig is olvassátok a "Veszprém" című írásomat, véleményezzétek és pontozzátok - szeretném tudni, hogy szerintetek mit ér, tetszik vagy nem tetszik - mert az a novella a "szívem csücske"!
Történetek: Nekem beszélnem kell veled 2014. 01. 23. csütörtök 08:23
Hááááááát....kicsit magasabb színvonal, mint a mostani agyonpontozottak!
Esetleg megkérhetnétek BrettJ-t, hogy írjon még hozzá...?
Történetek: Bíztató szavak 2014. 01. 17. péntek 08:40
Hát....általános iskolás fantázia.
Történetek: Szilveszter 2014. 01. 17. péntek 08:39
Szőröske! Nem tudom hány éves vagy - nem is érdekel - de azt elmondhatom, hogy én a hetvenes években már simogattam/nyalogattam borotvált puncit. hozzá kell tennem, hogy egy jól karbantartott hajasat jobban szeretek.
Amúgy a szupertől a történet eléggé messze van.
Történetek: Egy házibuliban 2014. 01. 15. szerda 08:35
Ennek még folytatást is....???
Történetek: A nem várt kolléganő 2014. 01. 15. szerda 08:33
Szánalmas
Történetek: Első félrelépésem 2. rész 2014. 01. 12. vasárnap 11:13
Ulysses mindent leírt - s ami a pontszámot illeti valóban kb. ennyit ér.(Más kérdés, hogy akad itt olyan is - magasabb pontszámmal - ami a felét sem éri! Ellenben még mindíg rengeteg, a mélyen alulpontozott, ellenben kitűnő alkotás - igaz azokra génius meg szőrös...meg stb. soha sem fog tizest adni!)
Történetek: Minden világok legjobbika 2014. 01. 10. péntek 18:06
Hölgyek/Urak!
Szerintem az író odaírta, hogy fordítás, tehát az eredeti mű meghatároz mindent: story-t, hosszát stb. Igazán meglep, hogy éppen Remete viselkedik úgy, mint egy funkcionális analfabéta - nem számít csak tőle meglepett.(Sokaktól nem lepődöm meg, mert náluk természetes)
Történetek: Adatok 2014. 01. 9. csütörtök 10:05
Tényleg ekkora a szellemi nyomor, hogy a mai - nagyon silány -frissítések, ilyen magas pontszámot kapnak???...no inkább nem fűzök semmit hozzá!
Történetek: Testvéreimmel 2014. 01. 7. kedd 09:37
Nagyszabású, tudományos felmérések foglalkoznak világszerte a témával. A felmérések azt mutatják, hogy - igazából társadalmi rétegtől szinte függetlenül - sokkal gyakoribb a "vérfertőzés"(amúgy micsoda marha kifejezés!)mint azt bárki hihetné. A felmérések azt is mutatják, hogy az ilyen kapcsolatok , messze nagyobbik része, megállapodáson alapul. Az ilyen - megállapodáson alapuló - testvéri és/vagy "ödipuszi" kapcsolatokra leginkább nem a lelkiismeret-furdalás, hanem éppen a szeretet kiterjedése a jellemző. Természetesen nem igaz ez az erőszakkal(gondolok itt a hatalom bármilyen formájára!)létrehozott szexuális kapcsolatokra(persze ez nem csak a családon belül igaz!), amik, különböző súlyosságú, akár tartós, lelki és fizikai traumákhoz vezetnek.
A közös akarattal létrehozott kapcsolatok, nagyon sok esetben, élethosszig tartanak - akár az önálló párválasztást követően is(nem ritka esetben az új pár tudtával és beleegyezésével). A környezetemben is akadnak - amúgy nagy tiszteletnek örvendő emberek - akik így találták meg életük bodogságát.
No, nem nem propagandát akartam csinálni ennek az életformának, de az ehhez és hasonló történetekhez írt hozzászólások hatására, már nem bírtam megállni, hogy a valóságról is ejtsek pár szót.
Történetek: A szülinapi ajándéka, én 2014. 01. 4. szombat 06:22
Kedves axelley!
Én már számtalanszor felvetettem az előzetes szűrés szükségességét senki a füle-botját sem mozdította rá! Úgy tűnik a honlapnak nem érdeke a minőség - darab-darab alapon felteszik frissítésnek - és lehet, hogy "igazuk van". Nézd meg "szőrős-punci" fedőnevű olvasó értékelését....igaz egyedül van vele!
Történetek: Asztal három főre 2014. 01. 2. csütörtök 16:34
T.Törté-net!
A 34.§ nem erről szól!!! Nem azt jelenti, hogy önálló közlésként lehet használni, hanem hogy valamely tanulmány és egyéb mű részlet stb, esetében idézhető az említett feltételekkel.Nincs itt semmiféle "átvevő mű"! Ezek a "bemásolások" viszont kvázi önálló módon, s kifejezetten anyagi haszon szerzése érdekében, kerülnek fel az oldalra(az anyagi haszon teljesen mindegy mekkora - lehetne akár egy forint is - akkor is anyagi haszon!) Amit ezekkel a bemásolásokkal műveltek az bízony mindkét részről - úgy, a beküldő és szintén a felhasználó, azaz ti - részéről megvalósítja szerzői jog megsértését! Mindössze az a kérdés, hogy mikor veszi, valamelyik eredeti jogtulajdonos a fáradságot(és ti abban reménykedtek, hogy ez sohasem következik be= lucsuria), hogy feljelentést tegyen és polgári jogi eljárást kezdeményezzen - hidjétek el az elég sokba kerülne nektek is!
(Tényleg nem árt ám, ha egy jogszabályt értelmzni is tud(akar???) az ember!!!)
Történetek: Bébiszitter testvérek 2014. 01. 2. csütörtök 16:07
Talán találj ki egyet(mármint folytatást), az eredeti író nem tette!
Történetek: Asztal három főre 2013. 12. 28. szombat 18:42
Ulisses, Ulisses! Tudod, hogy mélyen egyetértek veled - de vajh' hányan vannak, akik olvasván meg is értik, amit az alább írtál?!
Leginkább a honlap urainak kellene arra is gondolnia, hogy egy szerzői-jogi vitában, alaposan megnyúzhatnák öket.
Aki meg így akar ötszázat spórolni.........
Történetek: A szülinapi ajándéka, én 2013. 12. 25. szerda 11:25
T.PPBS88!
Nem te vagy itt az első frusztrált exhibicionista kisgyerek - igen kisgyerek akkor is, ha az éveid száma bármennyi.
Az írásodról annyit - és ezt a bántás szándéka nélkül mondom, mert látom, nem igazán viseled a kritikát - hogy ezzel a fogalmazással és hülyesírással, az általános iskola hatoddik osztályából nem szabadna tovább engedni valakit.
Ami az állítólagos ötezres "honoráriumodat" illeti, az valószínűleg csak a te fantáziádban létezik, mert ennyiért már , igényesen megírt és könyv formában kiadott, erotikus és/vagy pornó-regényeket lehet kapni!
Nyugodtan készítsd el a honlapodat - legalább nem szerencséltetsz bennünket tovább itt. Sajnos nélküled is eléggé fehígult a szinvonal, nincs szükség további rongálókra!
Azt pedig, a honlap olvasói is tanúsíthatják, hogy én biztosan nem vagyok a Töté-Net szószólója, annál inkább a kritikusa. Most is azt mondom - százsdszor - hogy kellene egy előzetes szűrő, ami kizárja, az ilyen és hasonló írások felkerülését, mert az effajta "frissítés" a fizető olvasók becsapása! Ennél az is jobb, ha semmit sem tesznek fel! Szerintem két okból ilyen magas a pontszámod, az egyik hogy akad pár hozzád hasonlóan kiművelt agyú, a másik, mert nem lehet nullát vagy mínusz pontot adni, az egyes meg túl magas érték rá! Remélem a következő írásodra legalább száz évig kell várni - a három hét az túl kevés "érési idő"!
Még mindid nem tudom eldönteni, hogy az itt, nagy többségben található stílus paródiáit írod vagy tényleg csak így tudsz fogalmazni. Kérlek "homályosíts fel", mert, ha az utóbbi a helyzet, akkor megkímélném magam a további olvasástól!
Szánalmas!
Ja és....! Nekem a "Szűzanyám" jobban tetszett - az a saját műfajában az egyik legjobb! Papucs! Lehet, hogy ez is eredetileg paródiának indult...? Szerintem tényleg írd meg az általam javasolt folytatást, de ne nagyold el! Sok lehetőség van benne.
Az bizony nem árt, ha valaki elolvassa, amit írt, mielőtt beküldi! Rengeteg benne az értelem-rontó és a helyesírási hiba is.
A végén felsorolt kérdések "megválaszolása/kifejtése" valószínűleg egy sokkal érdekesebb folytatást eredményezhetne.
Történetek: Megint 16 4. rész 2013. 12. 2. hétfő 16:20
Egy szóval sem mondtam, hogy loptad a történetet - nem is gondoltam. Fogalmam sincs, hogy minek a fordítása. Egyszerűen az az érzésem támadt, hogy egy rosszul kijavított, gépi fordítás. Ha nem az, akkor figyelj jobban a stílusra! Amúgy semmi bajom nincs veled, tényleg.
Történetek: Megint 16 4. rész 2013. 12. 2. hétfő 07:26
Még ha géppel fordítasz is, illene megnevezni az eredeti szerzőt....a szövegre ugyanis, az egyetlen "mentséged", a rosszul kijavított gépi fordítás!
Történetek: Kezdetek 2013. 12. 2. hétfő 07:23
Bocsi(!), de olyan érzésem támadt, hogy a "007" az életkorodat jelzi....ahoz képest persze egész tűrhető....no persze egy hétévestől...!
Történetek: Andrea Parker Magyarországon 1. rész 2013. 10. 31. csütörtök 08:56
Egy borzasztóra sikeredett fordításnak tűnik...no comment
Történetek: Szabina kalandjai 1. rész 2013. 10. 25. péntek 10:07
"Apja sáros férfi, széles vállal.."...???? - valaki megmagyarázná?!
Történetek: A magántanárom és én 2013. 09. 27. péntek 08:38
Hmmmm. magyarból szerintem meg is buktál...
Történetek: Nyári vakáció 3. rész - Hugi baby 2013. 08. 29. csütörtök 20:26
Óh, (most éppen) "33"-as beszóló! Látom megint megvillantottad mérhetetlen "intelligencsiádat" - hajrá tovább az "egypontozással" is! Szegénykém...háát a frusztráció már csak ilyen.
Történetek: Gyáva nyúl 1. rész 2013. 06. 10. hétfő 09:39
A link nem jó, amit megadtál - (bár az is csirke(: de nagyon sz..) - ez jobb, de a korábbi választásaid ennél különbek voltak. Valószínűleg a fordítással kicsit feljavítod az eredeti történetet...! Nem pontozom, mert, ha a munkádat(fordítás) értékelném, az húsz pont is lehetne, viszont maga a story nem ér háromnál többet.

Rinaldo! Legalább néha "eltéveszthetnéd" az igekötők használatát!!?
Akárhányszor olvasom (nem csak ezt a novelláját),újra és újra megállapítom, hogy itt Ő a Király - igazából ez már-már irodalom a szó valódi értelmében.
Vidraa neked ráadásul lelked is van s ez megkülönböztet a legtöbb ide írótól!
Történetek: Fiúszerelem 1. rész 2013. 05. 26. vasárnap 12:04
T.author04!
Mélységesen csalódtam benned!(Jelzem most sem olvastam a műved és csak a körülötte kialakult polémia ismeretében és okán szólalok meg!)
Mint korábbi bejegyzésedben olvastam, a pedofil jelenet, nem "reklámozás céljából került az írásodba, hanem mert a jellemábázoláshoz elkerülhetetlen. Nos akkor miről is beszélünk?! Egy öntelt, nem is túl művelt, végtelenül frusztrált, önjelölt "atyaúristen" seggének kinyalása céljból önostorozásba kezdtél???? Nevetséges, hogy valaki havi ötszázegynehány forintért, itt úgy működik, mint egy elszabadult hajóágyú - mindenkit utasítva és rendreutasítva, gátlástalanul sértegetve - mikötben nyilvánvalóan egy már kihajított, ócska konzervdoboz. Nehogy már ez az ócska rinyálás határozzon meg téged!!! Mit gondolsz, esetleg tiltsuk be a Grimm testvérek meséit és/vagy a székely népmeséket - hogy csak az egyszerűbbeket említsem - nevetséges!!!
Persze mit is morgolódok, csinálj amit akarsz!
Történetek: Titkárnők gyöngye 2013. 05. 4. szombat 21:22
Magyarázza el végre valaki ennek a frusztrált "géniusznak", hogy már megint nem neki szóltam!!! Szerencsétlen...
Történetek: Titkárnők gyöngye 2013. 05. 4. szombat 08:01
Na persze, ha titkár lenne....mmmmmmmmmm....mesemondó, mehetnél a Nóbel-díjért!
Szomorúan tapasztalom, hogy a "werberi gyűlölet-kampány" már ide is begyűrűzik! Ennek okán - tényleg utoljára - kénytelen vagyok reagálni.

1.Senkit nem "buzisztam le"(nem használtam és nem is használom ezt a kifejezést!) - a betegséggel kapcsolatos megjegyzésem nem az illető nemi identitására vonatkozott, hanem a narcizmusára és arra zsigeri gyűlölködésre, ami minden sorában megnyilvánul mindenki ellen, aki másként gondolkozik, mint az általa kívánatosnak tartott!(Egyébként pedig, ha egy barna hajú, kékszemű embert, valaki barnahajú és kékszeműnek nevez az lehet-e sértő??? Szerintem nem!!!)

2.Sajnos a "meghivatkozott" diplomák és nyelvi ismeretek ellenére nem ismeri bizonyos fogalmak értelmét - lásd pl."rasszista", "fasiszta" stb. Az eddigi bejegyzéseim között egy olyant sem lehet találni, amire rá lehetne sütni ezeket a fogalmakat.(Az már csak a hab a tortán, hogy a váló és nem váló igekötőket sem tudja helyesen használni! Persze ez csak a magyar nyelv!)

3.Azt sem szégyelném, ha "jobbikos" volnék - nem vagyok az - bár szerintem ehhez sincs semmi köze az illetőnek.

4. Az "author04" írások lepontozásával kapcsolatos rágalmak igazán gyorsn tisztázhatók: felhatalmazom a szerkesztőket, hogy hozzák nyilvánosságra hány és milyen pontot adtam az említett írásokra - előre bocsátom semmilyet!

5.A továbbiakban, ha meglátom az inkriminált nick-et átugrom, mert nem vagyok kíváncsi arra gyűlölködésre, amit úgy látom igyekszik meghonosítani ezen az oldalon. Nagyon sajnálom őt, mert úgy látom, hogy tényleg egy beteg ember. Nem tudom, hogy ez a mélységes frusztráció miből alakult ki benne - igaz nem is tartozik rám - de lehet, hogy érdemes lenne felkeresnie egy pszichiáter, az segíthetne! Őszintén kívánok neki jobbulást.

6.Azért kezdtem írni ezeken az oldalakon - s nem véletlenül a "legnépszerűbb" kategóriában(nem a személyes érintettség okán, ahogy author04 sem), mert szerettem volna megmutatni, hogy lehet kultúráltan, helyes magyarsággal, nem "állati ösztönökre bazírozva", akár még valődi ismereteket is közvetítve megjelenni az adott témakörben. Akár el is gondolkodtatni az olvasókat. Nem örülök, hogy a "politika" ilyem nódon beszivárgott ezekre az oldalakra! Remélem ez hamarosan véget ér!
Kedves author04!
Gondolom Te már rég'felfogtad, hogy a homoszexualitás "elutasítása" részemről nem valamiféle gyűlölködés, hanem a személyes negatív tapasztalat, meg a téma, napjainkban elharapózott "túllihegése". Mint már korábban is írtam, semmi bajom, senki nemi identításával csak ne akarják egyesek kötelezővé tenni(ld. még melegfelvonulás és hasonló akciók...). Ne akarják ránk kényszeríteni, hogy az valami magasabbrendű dolog és mindenki kőbunkó, aki nem hódol a nemiség ezen formájának! Én nem tartom a magam heteroszexualitását magasabbrendűnek - és kötelezőnek sem - de had' legyek már ennyire "bunkó konzervatív", hogy én inkább nővel...! Persze ez nem is neked szól, hisz' nem te vagy, aki mindenkire rá akarja kényszeríteni a saját, kizárólagos véleményét - kimondva, ad absurdum, azt is, hogy aki nem ért vele egyet, az unintelligens, rasszista, fasiszta....no nem sorolom tovább.
Amúgy, azzal is tisztában vagyok, hogy a pszichológia mai álláspontja szerint nem létezik tiszta heteroszexualitás, legfeljebb - különböző okokra visszavezethetően - valamelyik írányba eltolódott, esetleg "félúton járó" nemi hovatartozás(identitás).
Magamat egyébként alapvetően liberálisnak tartom - persze nem afféle liberálisnak, akik ma teleordítozzák a világot(meg sajnos ezeket az oldalakat is!?) - mert a liberalizmusuk addig tart, amíg valakinek egyezik velük a véleménye és természetesen a többiek "máglyára való eretnekek".
Tudod, ez az, a bizonyos "bal"liberalizmus, aminek persze annyi köze van a valódihoz, mint a demokráciának volt a "népidemokráciához".
Volt egyszer egy "buta francia" aki azt találta mondani: "ugyan nem értek egyet önnel, de az életemet adnám, hogy kifejthesse a véleményét"(mielőtt valaki közölné, hogy nem tudok franciául(sem)az idézet nem biztos, hogy szó szerinti, de ez a lényege!) - no ő volt az igazi liberális! Ma ez úgy hangzik: "mivel nem értek egyet a véleményével, kész lennék az életét is elvenni" - de minimum a betonba beledöngölni. No erre írtam én az egyik hozzászólásomban: "Nem elég betegnek lenni, annak is kell látszani".
Más.
Ízlelgetve - a hozzászólásaidban - a stílusodat, lehet, hogy a Te írásaiddal kivételt teszek, mert egyre kíváncsibbá teszel - s bár a "megfellebezhetetlen főítész" volt szíves megjegyezni - nekem nem ezektől az írásoktól "áll fel a cerka", legyen az bármely' kategória - és nem is azért olvasom őket...
Nos, azt hiszem a cimkézést éppen erre találták ki. Amennyiben valamely' témakör taszít, azt nem kell megnyitni. Én így teszek. Ez persze nem vonatkozik a "kommentekre", mert azok sokszor érdekesebbek, mint maga a mű.(Minden esetre egyfajta kor(vagy talán kicsit "kór" wink kép is.) Ezt a történetet sem olvastam - és nem is pontoztam - viszont épp' az író személyére tekintettel érdekelnek a hozzászólások. Ennyi...
Történetek: Orgazmus receptre 5. rész 2013. 04. 16. kedd 08:50
Krisztusom! Manoboszi! Ez már kész "Isaura effektus"...neeeeeee
Hát úgy tűnik, nem elég betegnek lenni, annak is kell látszani - sikerült!!!
Aelm! Ez nem neked szólt!
Történetek: Lányremény 2013. 04. 6. szombat 20:33
Fűzfapoéta!
Történetek: Kis házi orgiaparty 2013. 04. 3. szerda 08:31
Már a címe is bűncselekmény a magyar nyelv ellen!!! Tovább nem olvastam, így nem véleményezem és nem pontozom.