XXIII.István hozzászólásai

X
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1955. január 1.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Budapest
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
194 db
XXIII.István
2014. november 6. 15:31
Történetek: Péterke
Az egyik fiatalkori barátnőm hívta "péterkének" ama testrészemet - amiről ugyan nem "sütött a tesztoszteron" - viszont a működésében. azért némi szerepet játszott...hm.
Amúgy, ez sem jobb, mint a többi mostanában!
1
XXIII.István
2014. szeptember 18. 19:31
Történetek: Boldog nap 2. rész
Édes Istenem! Aki veszi a bátorságot, hogy a nyilvánosság lé árja az írását, vajon miért nem tanul meg magyarul...bocsánat, ez nem csak neked szól! Miért kell, miért lehet ezt a gyönyörű nyelvet kerékbe törni?!
1
XXIII.István
2014. július 10. 14:15
Történetek: Két legyet egy csapásra
"Barna herceg...(?)"! Gondolom magyartanárnak készülsz....? deajk, mind a helyesírás, mind a fogalmazás terén kezet foghattok...miért csak öt pontot adtál erre a valódi gyöngyszemre...no persze, azok a fránya karakterek....
Urissssssssssten...!
1
XXIII.István
2014. június 28. 17:34
Történetek: Kelsey és Derek
Deajk! Te milyen szerzőről beszélsz? Talán a másoló a helyes kifejezés...! Amúgy meg mi ez a 20000 karakteres marhaság? Mikor olvastál el egyfolytában annyi karakternyi írást - persze úgy, hogy még tudtad mi volt az eleje...?
1
XXIII.István
2014. május 15. 10:18
Történetek: Kölcsönösség
Véletlenül idetévedtem és nem tudom megállni: "Örömmel látom", hogy a "helyesírás-ítészeink" véleményét nem befolyásolják mélyreható ismeretek! Nem tisztem ugyan az írót megvédenem, ám elkötelezett nyelvvédőként, kénytelen vagyok megismételni, hogy igen is helyes az a mód, ahogy helyenként a kettős mássalhangzókat használja - nem az "automata ellenőrző program" szerint!!! A mond' ill. a had' - így aposztróffal - egyenértékű a mondd és hadd írásmóddal. Tudatlanságotokat némileg menti, hogy manapság valóban kevesen használják - épp' ezért üdítő látni, hogy vannak még ilyenek!
Bocs' ha valaki úgy érzi, hogy megbántottam - nem az volt a szándékom! Mellékesen egy kis példával is szolgáltam a helyes használatról.
1
XXIII.István
2014. február 12. 08:23
Általános -> Hibák az oldalon
Nos, úgy tűnik már "meg is kaptuk a választ(mi többiek!)", a mai - úgynevezett frissítéssel - lásd "Az ezred menyasszonya" újabb részének a bemásolásával! Bravó szerkesztők - bár ez alighanem várható volt!!!
1
XXIII.István
2014. január 31. 11:49
Történetek: Régi nyarak-régi szerelmek 3. rész
Amennyiben nem lennének itt még - sajnos már csak jó régől és arányaiban nagyon kevesek - a "vadászéhoz" hasonló művek, akkor már csak a rinaldók és szőrősék keresnék fel ezt az oldalt!
"A57L" te tudod is, hogy mit írsz? Az összes olvashatalan sz...-ra azt írtad eddig, "nem rossz"...és ezt ugyanoda sorolod...??? Igaz, itt min is lepődök még meg?!
1
XXIII.István
2014. január 29. 21:13
Általános -> Hibák az oldalon
Kedves előttem szólók!
Előre bocsátom, engem a képregény, mint műfaj alapvetően nem érdekel de...! Az általatok vázolt probléma ennél sokkal általánosabb. Egyrészt, mert a szivonal olyan - és sajnos a tendencia erősödik, hogy a történetek max. 5-10%-áért érdemes talán fizetni is! Másrészt - a teljes minőségi igénytelenség mellett - nem csak az idegen helyekről lopott holmik, frissítésként való feltételétől nem idegenkednek a szerkesztők(nem is csak az ún. ingyenes honlapok tartalmából való lopásról beszélek, hanem nyomtatásban, hivatalos jogtulajdonos által megjelentetett írások egyszerű bemásolóit - akik ezzel szerzői jogi jogsértést követtek - még meg is védik!!!)de a Törté-Net saját oldalairól másolt - sokszor még a címváltoztatással sem törödve - írásokat is, aggályok nélkül teszik fel frissítésként! Amennyiben valaki "lebuktatja" ezeket, adnak az illetőnek 30 nap VIP-tagságot adnak ugyan, ellenben - a fizető olvasók "nagyobb megbecsülésére" a "frissítés" változatlanul ottmarad. A színvonal, pedig exponenciálisan romlik, nagy valószínűséggel azért is, mert a valamirevaló íróknak már tele van a hócipője és nem nagyon kívánnak ingyen publikálni - mert a 30 napos VIP tagsági a jelenlegi színvonal mellett ingyenes publikációt s nem mellépkesen a "korpa közé keveredést" is jelenti!!!
1
XXIII.István
2014. január 17. 08:39
Történetek: Szilveszter
Szőröske! Nem tudom hány éves vagy - nem is érdekel - de azt elmondhatom, hogy én a hetvenes években már simogattam/nyalogattam borotvált puncit. hozzá kell tennem, hogy egy jól karbantartott hajasat jobban szeretek.
Amúgy a szupertől a történet eléggé messze van.
1
XXIII.István
2014. január 12. 11:13
Történetek: Első félrelépésem 2. rész
Ulysses mindent leírt - s ami a pontszámot illeti valóban kb. ennyit ér.(Más kérdés, hogy akad itt olyan is - magasabb pontszámmal - ami a felét sem éri! Ellenben még mindíg rengeteg, a mélyen alulpontozott, ellenben kitűnő alkotás - igaz azokra génius meg szőrös...meg stb. soha sem fog tizest adni!)
1
XXIII.István
2014. január 10. 18:06
Történetek: Minden világok legjobbika
Hölgyek/Urak!
Szerintem az író odaírta, hogy fordítás, tehát az eredeti mű meghatároz mindent: story-t, hosszát stb. Igazán meglep, hogy éppen Remete viselkedik úgy, mint egy funkcionális analfabéta - nem számít csak tőle meglepett.(Sokaktól nem lepődöm meg, mert náluk természetes)
1
XXIII.István
2014. január 9. 10:05
Történetek: Adatok
Tényleg ekkora a szellemi nyomor, hogy a mai - nagyon silány -frissítések, ilyen magas pontszámot kapnak???...no inkább nem fűzök semmit hozzá!
1
XXIII.István
2014. január 7. 09:37
Történetek: Testvéreimmel
Nagyszabású, tudományos felmérések foglalkoznak világszerte a témával. A felmérések azt mutatják, hogy - igazából társadalmi rétegtől szinte függetlenül - sokkal gyakoribb a "vérfertőzés"(amúgy micsoda marha kifejezés!)mint azt bárki hihetné. A felmérések azt is mutatják, hogy az ilyen kapcsolatok , messze nagyobbik része, megállapodáson alapul. Az ilyen - megállapodáson alapuló - testvéri és/vagy "ödipuszi" kapcsolatokra leginkább nem a lelkiismeret-furdalás, hanem éppen a szeretet kiterjedése a jellemző. Természetesen nem igaz ez az erőszakkal(gondolok itt a hatalom bármilyen formájára!)létrehozott szexuális kapcsolatokra(persze ez nem csak a családon belül igaz!), amik, különböző súlyosságú, akár tartós, lelki és fizikai traumákhoz vezetnek.
A közös akarattal létrehozott kapcsolatok, nagyon sok esetben, élethosszig tartanak - akár az önálló párválasztást követően is(nem ritka esetben az új pár tudtával és beleegyezésével). A környezetemben is akadnak - amúgy nagy tiszteletnek örvendő emberek - akik így találták meg életük bodogságát.
No, nem nem propagandát akartam csinálni ennek az életformának, de az ehhez és hasonló történetekhez írt hozzászólások hatására, már nem bírtam megállni, hogy a valóságról is ejtsek pár szót.
1
XXIII.István
2014. január 4. 06:22
Történetek: A szülinapi ajándéka, én
Kedves axelley!
Én már számtalanszor felvetettem az előzetes szűrés szükségességét senki a füle-botját sem mozdította rá! Úgy tűnik a honlapnak nem érdeke a minőség - darab-darab alapon felteszik frissítésnek - és lehet, hogy "igazuk van". Nézd meg "szőrős-punci" fedőnevű olvasó értékelését....igaz egyedül van vele!
1
XXIII.István
2014. január 2. 16:34
Történetek: Asztal három főre
T.Törté-net!
A 34.§ nem erről szól!!! Nem azt jelenti, hogy önálló közlésként lehet használni, hanem hogy valamely tanulmány és egyéb mű részlet stb, esetében idézhető az említett feltételekkel.Nincs itt semmiféle "átvevő mű"! Ezek a "bemásolások" viszont kvázi önálló módon, s kifejezetten anyagi haszon szerzése érdekében, kerülnek fel az oldalra(az anyagi haszon teljesen mindegy mekkora - lehetne akár egy forint is - akkor is anyagi haszon!) Amit ezekkel a bemásolásokkal műveltek az bízony mindkét részről - úgy, a beküldő és szintén a felhasználó, azaz ti - részéről megvalósítja szerzői jog megsértését! Mindössze az a kérdés, hogy mikor veszi, valamelyik eredeti jogtulajdonos a fáradságot(és ti abban reménykedtek, hogy ez sohasem következik be= lucsuria), hogy feljelentést tegyen és polgári jogi eljárást kezdeményezzen - hidjétek el az elég sokba kerülne nektek is!
(Tényleg nem árt ám, ha egy jogszabályt értelmzni is tud(akar???) az ember!!!)
1
XXIII.István
2013. december 28. 18:42
Történetek: Asztal három főre
Ulisses, Ulisses! Tudod, hogy mélyen egyetértek veled - de vajh' hányan vannak, akik olvasván meg is értik, amit az alább írtál?!
Leginkább a honlap urainak kellene arra is gondolnia, hogy egy szerzői-jogi vitában, alaposan megnyúzhatnák öket.
Aki meg így akar ötszázat spórolni.........
1
XXIII.István
2013. december 25. 11:25
Történetek: A szülinapi ajándéka, én
T.PPBS88!
Nem te vagy itt az első frusztrált exhibicionista kisgyerek - igen kisgyerek akkor is, ha az éveid száma bármennyi.
Az írásodról annyit - és ezt a bántás szándéka nélkül mondom, mert látom, nem igazán viseled a kritikát - hogy ezzel a fogalmazással és hülyesírással, az általános iskola hatoddik osztályából nem szabadna tovább engedni valakit.
Ami az állítólagos ötezres "honoráriumodat" illeti, az valószínűleg csak a te fantáziádban létezik, mert ennyiért már , igényesen megírt és könyv formában kiadott, erotikus és/vagy pornó-regényeket lehet kapni!
Nyugodtan készítsd el a honlapodat - legalább nem szerencséltetsz bennünket tovább itt. Sajnos nélküled is eléggé fehígult a szinvonal, nincs szükség további rongálókra!
Azt pedig, a honlap olvasói is tanúsíthatják, hogy én biztosan nem vagyok a Töté-Net szószólója, annál inkább a kritikusa. Most is azt mondom - százsdszor - hogy kellene egy előzetes szűrő, ami kizárja, az ilyen és hasonló írások felkerülését, mert az effajta "frissítés" a fizető olvasók becsapása! Ennél az is jobb, ha semmit sem tesznek fel! Szerintem két okból ilyen magas a pontszámod, az egyik hogy akad pár hozzád hasonlóan kiművelt agyú, a másik, mert nem lehet nullát vagy mínusz pontot adni, az egyes meg túl magas érték rá! Remélem a következő írásodra legalább száz évig kell várni - a három hét az túl kevés "érési idő"!
1
XXIII.István
2013. december 6. 14:30
Történetek: A férjem és az édesanyja édes titkai
Ja és....! Nekem a "Szűzanyám" jobban tetszett - az a saját műfajában az egyik legjobb! Papucs! Lehet, hogy ez is eredetileg paródiának indult...? Szerintem tényleg írd meg az általam javasolt folytatást, de ne nagyold el! Sok lehetőség van benne.
1
XXIII.István
2013. december 6. 14:20
Történetek: A férjem és az édesanyja édes titkai
Az bizony nem árt, ha valaki elolvassa, amit írt, mielőtt beküldi! Rengeteg benne az értelem-rontó és a helyesírási hiba is.
A végén felsorolt kérdések "megválaszolása/kifejtése" valószínűleg egy sokkal érdekesebb folytatást eredményezhetne.
1
XXIII.István
2013. december 2. 16:20
Történetek: Megint 16 4. rész
Egy szóval sem mondtam, hogy loptad a történetet - nem is gondoltam. Fogalmam sincs, hogy minek a fordítása. Egyszerűen az az érzésem támadt, hogy egy rosszul kijavított, gépi fordítás. Ha nem az, akkor figyelj jobban a stílusra! Amúgy semmi bajom nincs veled, tényleg.
1
XXIII.István
2013. december 2. 07:23
Történetek: Kezdetek
Bocsi(!), de olyan érzésem támadt, hogy a "007" az életkorodat jelzi....ahoz képest persze egész tűrhető....no persze egy hétévestől...!
1