A+ A-

Amputee family

Figyelem, bizarr történet, sértheti egyes emberek ízlésvilágát, mindenki csak a saját felelősségére olvasson tovább!
Egyetlen gyermek vagyok. Szabad időmben gyakran játszottam meztelenül. Lábaimat felkötöztem, mankóval és falábbal járkáltam. Olyan sok időt töltöttem felkötött lábbal, hogy az alsó lábszáraim elsorvadtak. Apám a haditengerészetnél szolgál, hathónaponként jön haza. Tíz éves lehettem, amikor az új mostohaanyámmal és az ő nyolc éves kislányával tért haza. Gyönyörű nő volt az új mamám, barna haj, szép mosoly, karcsú derék, és telt mellek. Lánya Kitty még kicsi volt, de nagyon érdeklődő. Azonnal megtetszettünk egymásnak.
Apám elment, anyám pedig ott maradt, hogy vigyázzon ránk.
Aznap este is felkötöttem a lábaimat, ahogy szoktam, és szép, alma nagyságú melleimet simogattam. Anyukám váratlanul bejött a szobámba. Selyem hálóinge jól mutatta súlyos kebleit. Fölém hajolt, mellét a fejemhez nyomta, majd jobb kezét elém tette az asztalra. Kisujja és hüvelykujja csak egy kerek amputált csonk volt. Azonnal felállt a farkam. Anyám persze észrevette azt is, hogy amputáltnak tettetem magam. Elmosolyodott és az ágyra segített. Megkérdezte, hogy az én mellem is olyan érzékeny-e, mint az övé. Finoman kezébe vette a mellemet, megjegyezte, hogy milyen tökéletes az alakja és mérete. Mellbimbómat két ujjcsonkja közé fogta, morzsolgatni és szopogatni kezdte.
- Anyu, rögtön elsül a faszom, ha ezt csinálod.
- Tudom kisfiam, azért csinálom. Mikor élveztél utoljára? Tele vagy spermával. Majd ha nagyobb leszel bedughatod anyu pinájába a farkadat. Akarod? Na több se kellett, azonnal óriásit spricceltem a mellei közé, az arcára, mindenhová.
Megkért, hogy had vizsgálja meg a „csonkjaimat”. Óvatosan kibontotta a lábaimat a fásliból és leengedte őket a földre. Anyukám szerint a lábujjaimat hamarosan le kell vágni. Sőt az egész alsó lábszáramra ez a sors vár. Azt mondta, meggyőzi az orvost, hogy amputálják a lábaimat térd fölött, megelőzendő a fertőzést.
- Csak akkor dughatod be a puncimba a farkadat, ha levágták a lábaidat, édesem. Nem szeretem ezt két felesleges vacakot - mutatott a lábaimra. Van különben egy csomó más ötletem is veled kapcsolatban. Kitty például nagyon érdeklődik irántad. Valahogy meglesett téged és rögtön utánozni kezdett. Nem lepődtem meg.
- Jó, jó anyuci, rajtad múlik. Én is szeretnék megszabadulni tőlük. Már csak azért is... tudod. De azért jólesik, ha simogatod.
- Tudod, hogy ez visszafordíthatatlan? Ha egyszer levágták a lábaidat, nem fognak újra kinőni.
- Hogyne tudnám.
- De még nem tudsz mindent. Most viszont kapsz tőlem valamit.
Behozott egy csomagot. Két rövid mankó került elő. Nem kell többé négykézláb másznom, mankóval tudok menni, mint az igazi amputáltak.
- Köszönöm anyuci, ez segít a mozgásban.
- Mutasd meg, hogyan használod! Olyan izgató.
Felálltam a csonkjaimra és a hónom alá illesztettem a mankókat. Rájuk támaszkodtam, majd a mankók között előrelendítettem magam. Körbe-körbe jártam a szobában, egyre ügyesebben. Anyám keze a lábai között mozgott. Hamarosan megéreztem a puncija illatát, hallottam kéjes nyögéseit. Nem kellett szólnia, egyenesen a lábai közé álltam. Ekkor meglepő dolgot vettem észre. Mindkét combja kemény volt, mint egy fadarab. Hirtelen felállt és kiment a fürdőbe.
Kisvártatva a fürdőszoba ajtajához mankóztam, bekukucskáltam. Anyukám a kádban feküdt. A látványtól ismét erekcióm támadt. Amennyire meg tudtam ítélni, a víz alatt simogatta a melleit, és mellbimbóit csonka ujjaival. Ekkor kissé kiemelte a csípőjét a vízből. Két kerek csonkot láttam a lábai helyén. A farkam szinte fájt, olyan kemény lett, a melleim annyira feszültek, mintha tele lennének tejjel. Gyönyörű, kerek és feszes csonkjai voltak. Elkezdte őket mozgatni és simogatni. Közel voltam hozzá, hogy ismét élvezzek. Ekkor anyám behívott.
- Nem akarok előtted titkolózni, megmutatom milyen vagyok - mondta, és kiemelte csonkjait a vízből. Gyengéden megfogtam a lágy csonkot, és simogatni kezdtem. Láttam, hogy könnyes lesz a szeme.
- Látod? Nemsokára te is így fogsz kinézni. Neked sem lesznek lábaid. Kívánod?
- Nagyon kívánom. Olyan leszek, mint te. Azt akarom, hogy a melleim is olyanok legyenek, mint a tiéd.
Megfogta a kezemet, és a mellére helyezte. Éreztem, rögtön elélvezek. Ezt ő is tudhatta, mert odahajolt és csonka ujjaival a szájába irányította a faszomat. Ajkaival körbefogta a makkomat, nyelvével simogatni kezdte. Rögtön teljes erővel a szájába spricceltem, sokszor egymás után.
A 14. születésnapomra kaptam tőle egy mellpumpát, hogy meg tudjam magam fejni és a melleimet megnagyobbítani.
Nemsokára elérkezett az ideje, hogy elvégezzük az amputációt. Reális veszély volt, hogy vérrögök alakulnak ki az alsó lábszáraimban. Bementem a kórházba, hogy végre igazi amputált legyek.
Az altatásból ébredezve éreztem, hogy Édesanyám fogja a kezemet. Amint kinyitottam a szememet őt láttam magam előtt, édesen mosolyogva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.64 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2014. 02. 18. kedd 04:49
Elmegy.
#12 papi 2013. 07. 21. vasárnap 08:16
Még nem olvastam rosszabbat.
#11 Aelm 2012. 08. 9. csütörtök 15:21
Hát valóban egyedülálló.Talán az igazi betegeket valóban sértheti,más meg röhög rajta.Mese olyanoknak akik szeretik a csonkolást, csonkítást.
Ritka beteges.
#10 genius33 2012. 08. 7. kedd 08:33
Szerintem akkoris jóóó nyes nyes
#9 sanyi0227 2012. 08. 3. péntek 20:26
EZ NAGYON BETEG !!!!!!!!
#8 zsuzsika 2012. 08. 3. péntek 15:36
Ez most komoly? cervelo tök igazad van.!!
#7 sipospista 2012. 08. 3. péntek 14:43
alma nagyságú melleimet simogatta vaagy Azonnal felállt a farkamm.most lány vagy fiu.sok hiba meg elég beteg sztori
#6 XXIII.István 2012. 08. 2. csütörtök 09:10
Ezért kár volt reklamálni!!!!!
#5 Rinaldo 2012. 08. 2. csütörtök 08:01
Elég bizar történet,nem normálisak.
#4 genius33 2012. 08. 2. csütörtök 07:21
Perverz és nagyon beteg... De nekem tetszett smile remélem lesz folytatása is nyes
#3 cervelo 2012. 08. 2. csütörtök 07:05
Elmebaj,tele hibával!
#2 joozsi 2012. 08. 2. csütörtök 01:57
Beteg.
#1 Törté-Net 2012. 08. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?