A+ A-

Nyári vakáció 1. rész

Youdaboy nyomán (Literotika)
A nyári szünet kezdetén gyönyörű napsütésre ébredtünk. Az ablakon beszökő nap sugarai, a ruhán keresztül is melegítették a testem. Heverészve a közelmúlt eseményeire gondoltam. A játékokra, amit a nővéremmel, a hosszú autós utazásokon játszottunk. Kezünket egymás inge alá csúsztatva, először számokat, majd egyszerű szövegeket írtunk a másik bőrére s azt "el kellett olvasni". A nővérkém kitalálta, hogy a helyes megoldásokért jutalmat ad. A jutalom eleinte egy - egy puszi, majd simogatás a háton. A legutóbbi húsvéti utunk alkalmából kaptam simit a hasamra is s akkor úgy gondoltam, én is hasonlóan jutalmazom őt. Fokozatosan előbb a karjait, majd pici, lapos pociját - azután neki bátorodva - a mellei alját (sohasem hordott melltartót, mert utálta) "alkalmaztam" jutalmazási célra. Óvatosan terjesztettem ki a "felség - területet", nem akarván elveszteni, a közöttünk kialakult, kellemes bizalmasságot. Úgy gondolom, a játékunk átalakulása vezetett a későbbi eseményekhez.
Az ágyamon álmodoztam, amikor bejött a szobámba egy szédítő has - pólóban s egy jóízű nyújtózást követően, rám kérdezett:
- Gondolod, hogy a cickóim egyformán fejlődnek?
Meglepetten szemlétem, ahogy a póló anyagát kezeivel rásimította tökéletes formájú melleire.
- Láthatod, hogy a csúcsok, mintha nem teljesen azonosan állnának... ?
Megnéztem, tehát közelebbről, alaposabban, hosszan, jó pár percen át.
- Én úgy látom, hogy tökéletesen egyformák és gyönyörűek!
- Köszönik a kritikát! - mondta mosolyogva, kezébe fogva és finoman megrázva a ciciket kiszaladt.
Percekig csak bambán néztem ki a fejemből. Éreztem a szívem ezerrel kalapál s a pizsamámban a farkam kőkeményen meredezik.
A ház üres volt. Anyunk is dolgozott. A nap hétágra sütött. Eldöntöttem, bemegyek a szobájába megnézni, hogy nem csak álmodtam - e ezt az egészet. Lementem a szobájához és csendesen benyitottam. Az ágyon feküdt, ugyanabban a szerelésben, amiben nemrég a vizsgálódást kérte. Látszólag aludt. Leültem államat az ágyra téve és gyönyörködtem fényes szőke hajában, ami gyönyörű arcát keretezte, közepén kicsi, aranyos orral s alatta kívánatos duzzadt ajkait. Megigézve néztem, hamvas kis meztelen hasiját s a pici, kobaltkék bugyit, ami a titkok titkát fedi. Csendes lélegzete, teste sugárzó melege, részegítő volt - szívem a mellkasomban hangosan dübörgött. Ellenállhatatlan vágy hajtott. A kezemet nagyon lassan a térdére helyeztem és finoman simogatni kezdtem a combját, fel s alá, a térde és a csipke - szegély között. Másik kezem finoman siklott, kis köröcskéket írva, bársonyos, forró hasiján a bugyi korcától a has - póló aljáig s közben magamba szívtam csodás illatát. Az egész teste szinte fénylett és én a mennyországban éreztem magam.
Kicsit mozdult. Megmerevedtem, ám mivel nem történt semmi, folytattam a simogatást.
- Mit csinálsz - suttogta nagyon halkan - nyulakkal álmodtam s hittem te vagy a nyuszi.
A kezeim kicsit remegtek de folytattam a simogatást s mondtam:
- Csak én vagyok, megrészegítettél s kíváncsivá tettél - a hangom is remegett egy kicsit.
Felbátorodva egyre nagyobb felületen érintették kezeim, betévedve a bugyi alá is kissé, ahol már éreztem szőröcskéje selymét. Kicsi sóhajtás kíséretében, néhány millimétert nyitott a combjain. Amikor viszont aktívabb lettem, szólt:
- Ah! Te légy jó fiú! - de nem tett semmit ellene.
No hát, még bátrabb lettem és combján a simogatást úgy folytattam, hogy kéz élemmel - mintegy véletlenül - a két comb közötti átmenet ürügyén, végig simítottam bugyiba rejtett cicusán. Nem tiltakozott, hát tovább mentem. Most már nyíltan simogattam combját, s folytatólag bugyija rejtette dombocskáját, azon át fel a hasára, majd az ismert úton vissza combjai belsejére, oda s vissza. Szeme sátrazó pizsama nadrágomra tapadt, majd finom ujjacskáit éreztem, amint óvatosan megkeresték "sátorosságom okát" - eszméletlen érzés volt. Rajtam kívül még soha senki nem érintett ott meg - kivéve gondolom piciny gyerekként, de arra nem emlékszem. Egyszerűen megbabonázott ez az érzés - csodálatos volt, amíg tartott!
A kíváncsiság hajtott s megkerestem rajta a helyet, ahol érintve őt, a lélegzete hangosabb lett Kicsi dombocskája felett hosszabban kezdtem időzni, egy - egy erőteljesebb nyomást is megengedtem magamnak s közben a másik kezem is egyre több és több területet barangolt be rajta. Puncikája fölött játszó kezem egyre aktívabb lett s be - becsúszott a selyem szegélye alá. Kócoltam alatta a selymes hajacskát. Forróságot, nedves meleget tapintott szerencsés végtagom. Kezdtem hosszában simogatni kicsiny cicusát s megéreztem a nedves völgyet közepén - lélegzése egyre szaporább lett, miközben csípője meg - meg mozdult, szinte kínálva magát a felfedezésre. Rám nézett pajkos szemekkel, mutató ujját csóválva felém:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.01 pont (361 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 Ulysses 2017. 03. 24. péntek 18:46
Jó sztori, nekem tetszik a stílusa. Meg fogom nézni a folytatásokat is.
#22 zsuzsika 2014. 10. 13. hétfő 09:01
Jó.
#21 papi 2014. 06. 8. vasárnap 07:12
Tetszik
#20 listike 2014. 01. 23. csütörtök 13:30
Jó kezdet.
#19 A57L 2013. 08. 21. szerda 03:49
Elég jó.
#18 XXIII.István 2012. 08. 26. vasárnap 08:52
Olvassátok el a folytatásokat - szerintem nem marad hiányérzet bennetek!
#17 Rinaldo 2012. 08. 24. péntek 13:06
Nagyon jó történet,kár hogy nem dugta meg nyalás után.
#16 cervelo 2012. 08. 24. péntek 08:26
Egész jó.Jöhet a folytatás.
#15 XXIII.István 2010. 07. 3. szombat 00:46
Köszönöm! Olvasd el a többi részt is! Kíváncsi vagyok a véleményedre.
#14 j3my 2010. 07. 2. péntek 06:31
Remek történet, örömmel olvastam.
#13 sarmos 2009. 11. 5. csütörtök 07:52
jo
#12 XXIII.István 2009. 09. 15. kedd 17:53
Elárulok néhány kulisszatitkot.Az első rész,mint az látható is egy novellácska fordítása.A második és harmadik rész valamint a negyedik eleje valós történeten alapul - természetesen olyan mértékben megváltoztatva,hogy a szereplők semmiképpen ne legyenek felismerhetők és ez az "élettörténet" elem végigvonul majd az egész novella-folyamon.A többi leírt story valójában egy nagy-hírű egyetem sok-sok éven tartó kutatásához (ha valakinek mond ez valamit:egy olyan nagyívű kutatás,mint a "Kinsey report" volt)készült, sok ezer interjúból kiválogatott,emészthetővé átírt (néha-néha több interjúból összegyúrt)történetek sorozata.Magyarul, minden résznek van valami valós alapja,természetesen úgy közölve,hogy azzal semmiféle jogot (sem emberi,sem szerzői és/vagy egyéb) ne sértsek.Ha tehát valami esetleg túl "meredeknek" tűnik,az nem az én "beteg" fantáziám szülötte,hanem maga az élet a forgató-könyv író.Az igaz viszont,hogy a storyk kiválogatása az én sajátos "szűrőmön" keresztül történik.
A sorozatot természetesen csak addig folytatom,amíg azt látom,hogy igény van rá.
Üdv.mindenkinek XXIIII.István
#11 krisz 2009. 08. 11. kedd 08:43
a tőrténet jol kezdődik .
#10 fiesta14 2009. 07. 29. szerda 17:35
10p de egy picit sok a romantika, azért jó
#9 István 2009. 03. 17. kedd 22:07
A "nővér" magyar szó értelme:nőnemű testvér - tehát a jelentésben voltaképp' benne van a hug is!Én persze örülnék,ha csak ennyi hibát lehetne találni ebben a story-ban.
Ja igen, amúgy valójában az eredetiben is okozhat kis keveredést,hogy a leányka csak pár perccel fiatalabb a fiúnál.
Ígérem jön a folytatás,csak most egy kicsit "el vagyok havazva" és akadozik az elkészülte.
Köszönöm a hozzászólásokat István
#8 XXX 2009. 03. 17. kedd 20:52
Hugi vagy nővér?
#7 Kínai 2009. 03. 10. kedd 17:35
Írjál még történeteket,/fordíts/ de azt dönts el, hogy nővér vagy hugi?
Az elején nővérke volt a végére lefokoztad huginak? :-)
Nem kell itten másokhoz hasonlítgatni magadat, ha mindenki úgy írna mint, Remete unalmas lenne az olvasás.
Pont ez a száp benne, hogy mindenkinek van saját stílusa.
Az utolsó három mondatodban említetted, hogy még párszor besurrantál az ágyába.
Légyszíves, ne titkold, oszd meg velünk, mert különben irgum meg burgum. :-)
#6 Olvasó 2009. 03. 9. hétfő 19:54
Folytasd nyugodtan a történet fordításokat, és nem kell félni a Remetével való összehasonlítástól, mert ő egy külön kategória. Ezt a címet te is elérheted hasonlóan jó történetekkel, mint a fent olvasott fordításod. Csak így tovább.
#5 sihupapa 2009. 03. 9. hétfő 15:58
Ha igyekszel sikerülhet.
#4 Ati 2009. 03. 9. hétfő 06:44
Az nem baj ,hogy te a egy másik Istvánvagy csak nehagyd abba!!!!