A+ A-

Anita szülinapja 1. rész

Hallo mindenkinek,
Ezeken az oldalakon nagyon sok izgató történetet olvastam.
Igaz sokaknál kilóg a lóláb, hogy kitalált történet és néha el is szaladt az a ló, de így is (el)élvezhetö a legtöbb.
Itt szeretném az én történetem elmesélni, amelynek garantáltan minden betüje igaz- kivéve a neveket.
Harmincöt éves edzö voltam amikor elkezdödött a történet, mégpedig egy edzötáborban.
Nem vagyok egy Casanova és egy Adonis sem, de azért kedveltek a lányok mindig és volt is jópár sikerem. Mivel meglehetösen válogatós vagyok sok punciról lemaradtam ( majd az orromra húzzák a tulvilágon ;-) ) ,viszont így amelyiket megkaptam csak válogatott bombázók voltak.
Na de induljon a történet: A mondott edzötáboron egy 18 éves bombázó dobta nekem a lapot és én felvettem. Ezt majd késöbb mesélem el, most a közepébe vágunk (in medias res :-)
Két év tiszta élvezettel telt el.
Anita derékig érö szöke hajával tökéletes cickók rózsaszin bimbóival és általam frissen borotvált mézizü puncijával rendesen állandó mámorban tartott. Kúrtam nappal, éjjel és reggel is. ?gyban, földön, konyhaasztalon sziklákon vagy a tengerben. Gátlástalanul leoboázott a házuk liftjében, vagy a szüleitöl pár lépesre bezárátlan ajtó mellett élvezett hatalmasakat ,mikor az aktus befejezéseképpen megdönngettem kis segglyukát. ...
... Úton voltunk a tengerhez, mellettem ült egy kis sárga topban és farmer miniszoknyában.
A beszélgetés ismét verbális erotikába csapott át. Mivel a nap szembe sütött lazán levette a top-ot közszemlére téve 90-es cickóit nagy örömére a megelözött autósoknak. Kérdezgettem az erotikus fantáziálásairól.
S ha már lúd, legyen kövér alapon mondtam, hogy ugyan kapja már le azt a falatnyi tangáját is, hadd nézzem meg mennyire nedves. Lehúzta, aztán feltette a mezítlábas lábait az ablakba.Felhajtottuk a szoknyát is kicsit és igy tudtam simogatni kicsit ujjazni a jobbommal. Nem volt egészen veszélytelen mutatvány 160 km/óra sebességnél. De jött még különb is.
Kérdeztem, hogyy szokott e fantáziálni arról, hogy milyen lehet több pasival a szex.(nekem már volt pár alkalmam 2 lánnyal).
Bevallotta , hogy igen . Söt 16 évesen egy barátnöje házibuliján, amikor reggelfelé már elszabadultak az indulatok, mindenki akinek alkalma volt rá a szex valamelyik formáját gyakorolta. A barátnöjét a pasija ömellette döngette hátulról, ö bugyira vetközve két srácot kézzel juttatott a csúcsra. Még szüz volt és az is akart egyelöre maradni, ezért a végkifejlet részéröl kimaradt, de nem lenne ellenére ha két pasival tudna élvezkedni minden korlátozás nélkül.
Na mondom ezt ha akarod összehozhatom neked. Erre ö ugy megörült hogy meg akart csókolni de ez vezetéskor nem egyszerü ezért inkább az álló farkamra bukott rá azzal a gyönyörü szájával. Ezt ugynis már vagy húsz perce kivette és simogatta az egész erotikázás alatt.
Pár perc múlva már nem bírtam magammal és az elsö lejárónál lementem a sztrádáról és beálltam egy facsoport alá.Már nem vollt megállás. Olyan lelkesen szopott, keze eröteljesen siklott fel-le, hogy egy percbe sem tellett elsültem.Nyelt és nyelt, egy cseppet sem hagyott mellémenni.De abbahagyni sem akarta. Mondtam, csak finoman bébi, mert most nagyon érzékeny.Közben én simogattam a cicijét és két majd három ujjammal a lucskos punciját dugtam.
Öt percen belül elélvezett, de addigra már én is újra merevedtem.
Na, mondtam, ki a az autóból, nekitámasztottam a motorháznak és kegyetlen tempóban megkeféltem. Mivel én nemrég mentem el, ezért eltartott vagy tizenöt percig míg a borotvált pinusba löttem újra. Ezalatt Anita még kétszer elment.
Remegö lábakkal, lucskos pinával és farokkal ültünk autóba és tovább hajtottunk.
A nyaralás fantaszikus volt, Napsütés -kék ég - kék tenger- dalmata borok - és a szöke gyönyörüség fél- vagy egészen meztelenül . Orrba szájba keféltünk- de ez egy másik történet lesz.
...Hazaerkezés után elkeztem egy meglepit elökészíteni a szülinapjára.
Van egy jó barátom - Olli - akivel már jártunk együtt kupiban, voltunk két lánnyal is, de egyetértettünk abban, hogy az igazi az lehet ha amatör lányok csak az élvezet kedvéért teszik.
Na, ezt a barátomat terveztem be, de neki sem szóltam elöre hadd legyen spontán a dolog.
Anita szülinapján egy baráti társasággal elmentünk egy klubba ünnepelni.
A lány fantasztikusan nézett ki. Testhezálló nyakbaakasztós aranyszínü trikót viselt strech farmert ami kiemelte fantasztikus alakját és magassarkú szandált.
Amikor éppen nem táncoltunk akkor kicsit megpihenve sört ittunk. Anita elöttünk vonaglott a parketten. Ollival beszélgetve Olli megjegyezte hogy Anita szuperül néz ki a szerelésében.
Erre én : "el bírnád viselni mi?"
Erre Olli : "na ja, nem lökném le az ágy széléröl az biztos."
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sikamika 2015. 12. 2. szerda 18:55
jo lett..
#11 listike 2014. 03. 24. hétfő 19:20
Közepes.
#10 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:39
Elmegy.
#9 XXIII.István 2012. 10. 7. vasárnap 10:56
T. Csabi!
Alighanem a kedvenc geniusom nélkül sohasem bukkantam volna a művedre, ám már az első mondataid között igazi "gyöngyszemre" bukkantam:
"Igaz sokaknál kilóg a lóláb, hogy kitalált történet és néha el is szaladt az a ló" - nos, ha valami halvány fogalmad lenne arról, hogy a "kilóg a lóláb" mit jelent, akkor azt is tudnád, hogy ama szólásbeli lólábbal semmiféle ló nem szaladhat el...?!? Veled viszont annál inkább "elszaladt a ló" - már ami a történeteid hitelességét illeti. Nem baj, ha valamely' story - mint, ahogy a legtöbb itt található is - a fantázia szüleménye, de attól egyáltalán nem lesz jobb egyik sem, hogy igaznak próbálja valaki beállítani!
#8 genius33 2012. 10. 7. vasárnap 06:18
Jóóó.
#7 Csabi 2007. 07. 16. hétfő 00:07
Kedves Torkos, nem látom a történeteidet.
remélem tapasztalatod gyönygszemeit nem fogod eltitkolni elölünk?
#6 Torkos 2007. 07. 12. csütörtök 07:59
Hát erről egy ruhadarab jut eszembe, a pongyola. A sztori olyan mint a kezdő ügyvéd 1 ügyű. Ilyeneket olyanok írnak, akik ritkán részesülnek jóban. Nekik minden találat siker. Aki életében csak egyszer dugott egy igazán jót, az a többit kudarcként éli meg. Egy nőt lefektetni nem nagy kunszt, de boldoggá tenni az
embert próbáló dolog. Egy igazi szeretkezés minimum három órán keresztül kell hogy tartson, mert a mindennapi hajsza kinjai nehezen húnynak ki. A feloldódás, az összhang megteremtése, a sorozatos orgazmust tartalmazó lebegés és a lassú megérkezés
időt igénylő folyamat. Kérdezd meg a nőket, hogy mit választanak. Ezt vagy mást.
#5 Csabi 2007. 07. 11. szerda 22:27
Kedves Nándi,
butaságot mindenki tud beszélni.
Amikor a történet lejátszódott a horvát, méginkább a szlovén autopályák még messze nem voltak ilyen jól kiéoítve. Mivel nyugati határszéli gyerek vagyok, mindig a Graz-Klagenfurt Trieszt utvonalon szoktam az Istriára vagy a horvát partra utazni. Már csak az Alpok látványa miatt is. A túl gyors sebesség alatt egy kissebb vagyont fizettem az elmúlt 15 évben öt ország útjain. Bármennyire is kétkednek a fantáziánélküliek , ennek a storynak minden szava igaz.
#4 nándi 2007. 07. 11. szerda 21:36
Sztrádáról , nem parkolóba , hanem kiserdőbe !!!! Nem semmi , remélem nem ütöttétek meg magatokat , amikor a kiserdőbe gurultatok ki , a sztrádáról , 160-al persze m, mert az az utazó sebességed Horváthországban , hát Háry János hozzád képest kispályás
#3 Csabi 2007. 07. 11. szerda 13:27
Kedves János,
Ez nem világcsúcs, de jó volt.
Amugy döngettem már jóval többel is, 160 csak az átlagos utazó sebességem. Parkolóról szó sem volt, csak a legközelebbi kiserdöig gurultam ki.
Amugy meg jártunk swingerclubba is egypárszor.

#2 Novák János 2007. 07. 11. szerda 07:59
Szin tiszta igaz történet a Tied !!!!!!!!!!! 160-al döngettél sztrádán a Dalmát tengerpartra. Kimentetek a parkolóba , ami persze nyáron tök üres volt és megbasztad a csajt. 8 év alatt 5-ször dugtatok 3-asban , hát ez új világcsúcs !!!
#1 Törté-Net 2007. 07. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?