A+ A-

Meglesni a saját nővérét

Fordítás
Eredeti történet
Jimmy Carson fel és alá járkált első emeleti szobájában; az ajtó zárva volt, és tudta, hogy senki sem fog hívatlanul belépni, de ettől még döntése miatt érzett gondjai nem csökkentek. Csaknem tíz óra volt már, tudta, hogy anyja alszik, és mivel apja távol volt, ezért csaknem biztos volt benne, hogy nem bukhat le. De még így sem akarta újra megtenni. Mocskosnak és alávalónak érezte magát, és néha azon gondolkozott, hogy normális dolog - e egyáltalán ilyen vágyakat érezni mindössze tizenkilenc évesen, és ráadásul a saját nővére iránt!
- Az ördögbe ezzel a nővel - morogta magában, miközben fel és alá járkált íróasztala előtt, amely szexis modelleket ábrázoló képekkel teli fal mellett állt. - Miért nem tudja behúzni a függönyt fürdéskor, mint apa és anya? Talán tudja, hogy nézem, és azt akarja, hogy... ez az, biztosan tetszik neki a dolog! - Megelégedve az indoklással, a fiatal Jimmy elhúzta a függönyt ablaka előtt, miután meggyőződött róla, hogy minden lámpáját leoltotta, hogy Susie ne láthassa meg amikor őt nézi fürdés közben. Kihajolt a nyitott ablakon, és amint azt várta, pontosan a fürdőkádat látta, amelyben a nővére, Susie áztatta magát a forró vízben.
Megpróbálta halkan venni a levegőt, mivel csak néhány méterre volt a földszinten fürdőző lánytól, aki megláthatta volna ha felnéz, bár Jimmy a sötétben biztonságban érezte magát.
Jimmy ezt már korábban is megtette, először csaknem hat hónapja, és azóta igen sok alkalommal. Csaknem mindig, amikor Susie fürdött, és nem volt senki a közelben, aki észrevehette volna amit csinál. Tudta, hogy a szülei valószínüleg kitagadnák ha rájönnének, de ma este, csakúgy mint már néhány tucatszor, a fiatal Jimmy, akinek teste korához képest magas és jó felépítésű volt, már nyúlt is a hátsó zsebébe egy sokszor használt vászonzsebkendőért, amelyet azután ki kell majd mosnia. Azzal kezében pedig valami másért nyúltak ujjai.. farkának hosszú, vékony merevségéért!
Sikerült elnyomnia egy kéjes nyögést, ahogy szoros marka elkezdte pumpálni kemény, körülmetéletlen erekcióját. Teljes csupaszságában látta gyönyörű, szőke nővérét. Hetyke feszes melleit, a szőke fanszőrzetet kis lapos hasa alatt. Hosszú, aranybarna szépséges lábait. Magába szívta a látványt, és szégyenérzete ellenére tudta, hogy kívánja őt. Fiatal teste minden erejével kívánta saját nővérét, de tudta, hogy sosem lehet az övé, mert az elképzelhetetlen volt.
Álmában és a fürdőkádban maszturbálás közben álmodozva már mindenesetre hat hónapja baszta a saját nővérét. De tudta, hogy a valóságban sosem kaphatja meg gyönyörű, szőke, fiatal nővérét.
Marka fel és alá mozgott szőrrel körülvett fütyijén, amely már nedves és ragacsos volt vérfertőző vágyainak szivárgó nedveitől. Azután egy hangos nyögéssel beleélvezett zsebkendőjébe. - Ó Susie, gyönyörű nővérem - ó istenem, mennyire szívesen bedugnám a faszomat a csodálatos pinádba, és megbasználak vele - Azután lefeküdt az ágyába és mélyen elaludt, gyönyörű nővérével álmodva.
- Jimmy, ébren vagy? Jimmy - Én vagyok az, a nővéred. - Felriadt álmából; legfeljebb egy órája feküdt le, de álmai rosszak és zavarosak voltak. Csupa életteli, haragos színű és gyanúsító arc képe, szüleié, amint leszidják "mocskos kis fantáziájáért". Rendőröké és bíróké, és a börtönbüntetés hideg, kegyetlen képei, és amikor Susie hangját hallotta álmainak büntetéseket ábrázoló képei közepette, akkor csak arra tudott gondolni, hogy az is rémálmának része.
- Jimmy, hallasz engem? Szörnyen nyögtél, azt hittem, hogy rosszul vagy - suttogta Susie. A fiú kinyitotta a szemét és néhány másodpercig megpróbálta elválasztani az álmot a valóságtól. - Sajnálom, tesó, azt hiszem, túl sok sütit ettem vacsora után. - A lány a fiú szobájának ajtajában állt, egy szál sima neglizsébe öltözve. Az előszobalámpa hátulról világította meg, és teste tisztán kirajzolódott a fényben. Minden zug és rés, százhatvan centis karcsú, görbületteljes meztelenségének minden titkos ürege tisztán látható volt.
- Biztos, hogy jól vagy? Úgy nyögtél, mintha egy kétfejű szörny üldözne. Sokszor csináltál így kiskorodban, és...
- Nos, most már nem vagyok kicsi - replikázott a fiú. - De azért.. azért köszönöm, tesókám.
- Ne legyél már ilyen - folytatta Susie, miközben bejött és félig behajtota az ajtót. - Egyszerűen csak aggódtam. És nem akartalak megbántani. Tudom, hogy nem vagy már gyerek. Láttalak tegnap a tornagatyádban, emlékszel?
Kuncogott, és Jimmy hálás volt, amiért a sötétben nem lehetett látni az arcán megjelenő vörös foltokat.
- A tornagatyám? Mi van vele? - kérdezte. Susie könnyedén leült az ágya szélére, elég közel ahhoz, hogy érezhesse a női test melegét, amint az a lábához surlódott. A fiú nagyon kényelmetlenül érezte magát, részben mivel nem szokta meg a nővérétől az ilyen beszédet, részben pedig mert nem volt rajta pizsama, és így csak egy, az altestét takaró lepedő fedte el szégyenteljesen merevedő faszát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (472 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 vakon53 2015. 12. 3. csütörtök 14:59
Ez az írásodra 10 pontot adok.
#22 papi 2015. 10. 9. péntek 17:04
Egész jó.
#21 listike 2014. 01. 8. szerda 15:17
Nem rossz.
#20 A57L 2013. 08. 17. szombat 04:07
Elég jó.
#19 István 2009. 01. 1. csütörtök 22:10
Kedves és tapasztalatlan férfi(inkább fiú)írók!Az életem során volt néhány száz szeretőm és mindegyik élvezte,hogy kielégített - ahogy nekem is szinte nagyobb gyönyört adott az ö élvezetük,mint az enyém,de(!)azt - akivel csak beszéltünk róla - mind állította,hogy a nő,magát az ejakulációt nem érzi!Jelzem anatómiai tény,hogy a hüvely falában igen kevés az idegvégződés,így nem is érezheti.Persze más módon tapasztalhatja az általa okozott gyönyört és ez vissza hathat rá.Szóval hagyni kellene ezeket a mondatokat pl."megérezte,hogy elönti tűzforró ondója" stb.
#18 sihupapa 2008. 07. 19. szombat 00:34
hát most szőrős vagy kopasz a
punci
#17 pisti47 2007. 07. 9. hétfő 23:01
Eddig nem tudtam, hogy a pina serceg. Majd figyelek, de akkor még hitelesebbé válik egy történet, ha a testvérek a nevükön szólitják egymást, nem pedig nővérkém, hugocskám, bátyuská, stb.
#16 Matahari 2003. 05. 11. vasárnap 15:03
perverz
#15 Thelost 2003. 03. 12. szerda 17:32
Kajak! Egyböl felállt a farkam! Eddig a legjobb.
#14 brecht 2003. 02. 17. hétfő 15:57
huhhh....
#13 tboz 2003. 01. 23. csütörtök 17:06
Vicces,amikor az ember farkával a szájában a lány azt mondja, hogy : Cssssss :))))
#12 deus 2003. 01. 6. hétfő 16:20
naggggggggyon jóóóóóóóóóó.......ahhhhhh.....nagyonnagyonnagyon!10PONT!
#11 Próba 2003. 01. 5. vasárnap 21:52
Kár hogx már én vagyok a legidősebb és már nem lakom otthon.
Király
#10 én 2003. 01. 2. csütörtök 18:47
10 pont
kár hogy nincs folytatás :D
#9 haha 2002. 11. 14. csütörtök 14:28
császár
#8 Su 2002. 10. 6. vasárnap 19:15
/i ccc elég jó!
#7 név(L) 2002. 09. 3. kedd 16:13
K*rvajó!!! Óriásit masztiztam közbe ... :)
#6 Mr T 2002. 08. 24. szombat 17:23
Hmm...Kár,hogy nincs novérem!Amúgy király sztori.
#5 Dorin 2002. 08. 13. kedd 22:17
Na bekopogok a nővéremhez :) 10 pontot neki
#4 Csaby 2002. 08. 13. kedd 12:37
Na ez egy nagyon sirály sztori .
nálam 10est érdemel