A+ A-

Ágnes, és mamája

Tizenkilenc évesen az idősebb hölgyek felé fordultam. Kíváncsi voltam élettapasztalatukra, érettségükre. Különösen a teltkarcsú, dús keblű asszonyságok vonzottak. Egy nyári mulatság alkalmával történt, hogy úgy éreztem egy jóképű és jó nevű asszonyság, kinek korban hozzám illő lánya volt, kacérkodik velem a szembe levő asztaltól. Arra gondoltam, hogy a lányának akar megfogni, ezért a következő táncnál felkértem leányát, Ágit. A tánc alatt éreztem, hogy Ági szívesen simul, nagyon jó a teste is, de én az anyját kívántam közelebbről. Tudtam, hogy a férje, aki jóval korosabb volt az asszonynál, jobban szereti a piát és a kártyát, mint a szexet. Nem csalódtam, a feleség valóban hiányát érezte a férfinek.
Ági megtáncoltatása után felkértem a fiatal mamát is egy táncra. Örömmel jött, s mivel férje már a söntést bújta, nem figyelte más a táncunkat, mint lánya, Ági. Táncközben a kerthelyiség sötétebb sarkába irányítottam magunkat, melyet természetesen partnerem is észrevett, de úgy éreztem szívesen követ. Táncközben kezemet egyre lejjebb csúsztattam és mikor csípőjéről a farára értem, azt elkezdtem simogatni, és egyre mélyebben néztünk egymás szemébe. Közben közöltem vele:
- Maga nagyon tetszik nekem, őrjítően kívánatos! Elmosolyodott és azt válaszolta:
- Te pedig az én lányomnak! Ég a vágytól, hogy találkozhasson veled, de azért én sem vetlek meg kislovag.
Közben egyre szorosabbá vált testünk. Egy óvatlan, jól kiszámított pillanatban lehelet finom csókot nyomtam a ruhájából félig kiálló melleire. A válaszként egy enyhe csókot kaptam az arcomra.
- Holnapután délelőtt várlak a lakásomon! - kihívással váltunk el.
Eljött a várva-várt "holnapután." Mindenre felkészülve jelentem meg a hőn óhajtott hölgy lakásán. Ági természetesen nem volt otthon, a mama fogadott. Süteménnyel, itallal kínált és gyorsan kioktatott.
- Ági később jön haza, de meg kell várnod, mert közelebbről is meg kell, hogy ismerjed. Ugyanis ha Ágihoz jössz, akkor bármikor találkozhatunk, nem kell tartanunk az öregtől sem.
Gyorsan felfogtam, amit mondott, s ezért jutalmul egy csókot adtam éhes szájára. A csók viszont elindított egy nagy-nagy nyelvezést és tapizást. Pillanatok alatt két szép dús mellével ismerkedett szám és nyelvem. melyeket természetesen melltartó nem takart, csak a háziköntös védte azokat. Kezeim is gyorsan jutottak le erőteljes, de formás combjaira, majd mindig feljebb kúsztak a köntös alatt és keresték a bugyit. Azonban, legnagyobb örömömre, ilyen ruhadarab sem takarta az érett női testet, a dús szőrzetű duzzadt vaginát. Az egyre jobban izguló nő köntösét kioldottam és végre úgy ölelhetem magamhoz, ahogy a napvilágot meglátta. Ekkor már az én asszonykám sem maradt tétlen. Kigombolta sliccemet és megvizsgálta szerelemfámat. Láthatóan megörült a tapasztaltaknak, annak, hogy a természet jókora szerszámmal áldott meg. Gyorsan elő is kapta nadrágomból és most már valóságban is látva, hirtelen rábukott és ezután már szájában fickándozhatott a vitézem, mindkettőnk örömére. Állva élveztem a mamika mohóságát, de nem nyomtalanul. A jó technikájú szopás vége az lett, hogy a szájába élveztem. A mama örömmel nyelte le spermáimat, majd szárazra nyalta hős vitézem kalapját. Mondhatom ennél szebb és jobb bemutatkozást nem is képzelhetem el.
Kis idő után megnyugodtunk, rendbe szedtük magunkat, amikor nyílt a kertkapu és megérkezett Ági. A mama örömmel ölelte magához kislányát és kegyesen hazudta előttem, hogy én Ágit keresem. Ági szemei egyszerre csodálkoztak és örültek. Lenge ruhája alatt gusztusosan domborodott fiatal teste, amit egyszerre nagyon meg kívántam. Az áttetsző ruháján keresztül kivehetők voltak szép mellei, vékony dereka és nagyszerű csípője. Igazán kellemes látványt nyújtott. Az idősebb hölgy észrevette érdeklődésem és azt, hogy leánya, megremeget, amikor kezet fogtam vele és csókot leheltem arcára. A mama rögtön felszólította, hogy öltözzön át. Ági bement szobájába. Mamája néhány nyelves csókváltás után követte. Kicsivel több időt töltöttek kettesben. Később megtudtam, hogy a viselkedésre oktatta ki leányát, akivel már a bál után megegyeztek, hogy közösen fogják testemet birtokolni.
Mikor kijöttek a szobából, meglepődve láttam, hogy Ágin, az anyjához hasonló köntös volt, csak annyiban különbözött attól, hogy az övé combközépig ért. Nagyszerűen engedte láttatni gyönyörű combjait. Rögtön a hálószobába invitáltak. Egy széles kerevetre ültünk le mind a hárman. A hölgyek közre fogtak, és minden féle érdektelen dolog felöl érdeklődtek. Beszélgetés közben, mintha véletlen lenne, egyre közelebb kerültek hozzám, és szinte egyszerre hajtották fejüket a vállaimra. Nyakamon éreztem forró kívánatos leheletüket. Nem is bírtam sokáig az ingerlést, átöleltem őket. Lassan megkerestem melleiket, és ruhán keresztül kezdtem el simogatni azokat. Ennek rövidesen az lett a vége, hogy köntöseiket lehúzták vállaikról és mindketten a kezembe adták csupasz didijűket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (144 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zoltan611230 2018. 01. 26. péntek 06:59
Jól csináljak
#15 cscsu50 2017. 02. 15. szerda 22:06
szép élmény
#14 vakon53 2016. 04. 20. szerda 14:11
Nagyon de jooó írás!
#13 A57L 2016. 04. 11. hétfő 08:14
Jó írás,nekem tetszik.
#12 papi 2015. 07. 2. csütörtök 07:44
Nagyon tetszik.
#11 listike 2014. 09. 1. hétfő 08:24
Jó volt.
#10 tiborg 2010. 12. 29. szerda 05:41
Az archaik mondatfuzes es szavak erdekesse tettek a sztorit. Mivel az esemenyeket elveztem a helyesiras nem zavart, sot meg erdekesebbe tette!
Hogy vot.....folytasd tatuskam....
#9 KUPEC017 2009. 01. 20. kedd 22:56
EZ EGY KURVA JÓ TÖRTÉNET AZ EDDIGI LEGJOBB

#8 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 19:28
jó neked
#7 károly 2008. 07. 29. kedd 15:37
mindenkinek ijen anyát és lányát kivánok millió legyen belőle
#6 medver 2004. 08. 17. kedd 07:24
Bocs,az előbb elbasztam,hogy vulgáris
legyek.Őrömmel látom,hogy olvastad s
Dekameron-t,de az a fajta szóképzés pont
200-éves.Kicsit pornóbb és jó.6 pötty.
#5 medver 2004. 08. 17. kedd 07:07


#4 tarkó 2004. 02. 12. csütörtök 14:20
csatlakozom az elöttem szólókhoz
#3 jani 2003. 08. 10. vasárnap 15:58
Nyugodtan használd a baszás szót én is azt mondom , mindig a feleségemnek és aszeretőimnek is kefélés közben, a spermáim pedig geci és kész . Ekkor lesz majd teljesen izgi a történet.
#2 TheChronic 2003. 08. 6. szerda 14:07
Enyhe kifejezés lenne,hogy furcsa,de engem mégis a helyesírási hibák zavartak,meg a "koitálás" szó gyakori használata.Maga a téma nagyon izgató,de sajnos olyan a stílusa,ami élvezhetetlenné teszi.Kár érte.
#1 Törté-Net 2003. 08. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?