A+ A-

Angyali történet 13. rész – Judy története 6. fejezet - Házas élet nehézségei

16.
Ott tartottam, hogy megtartottuk a kettős esküvőt. Tekintettel Josi fontos funkciójára (a sziget tanácsának addigra egyik legbefolyásosabb tagja volt) a szertartást a közösségi házban tartottuk és a háromnapos buli fénypontja az első éjszaka volt, amikor a két frissen egybekelt pár a közönség ovációja mellett nyilvánosan szeretkezhetett. Ez jelképezte azt, hogy a lifukai törvények szerint már erre is fel vagyunk jogosítva.
Következtek a dolgos hétköznapok. Josi az időközben Fidzsiről hazatért Sophie-val (aki ott ugyanazt az iskolát végezte el, mint Josi) az ültetvényen tevékenykedett igen eredményesen. A gazdaságuk szépen fejlődött, ebben Miunak is fontos szerep jutott. Josit gyakori utazásaira – részben Tonga különböző szigeteire, részben a környező szigetállamokba – elkísérte és elragadó egyéniségével (vagy befolyásoló képességével) jobbnál jobb üzletkötésekhez segítette.
A mi üzleteinkre sem lehetett panasz. Mind a Bertyék szerszám- és vasáru-kereskedése, mind a mi élelmiszerboltunk egyre nagyobb forgalmat bonyolított. A két üzletet csak egy telek választotta el. Ott egy idős néni lakott, aki hajlott kora miatt fel kellett adjon a malac- és csirkeneveléssel és nem volt miből megélnie. Felajánlottuk neki, hogy élete végéig eltartjuk, ha nekünk adja a fél telkét, ami nála már egyébként is feleslegessé vált. Azon keresztül egy új épületrésszel összekötöttük a két üzletet és ott textiláruval, ruhával, cipővel bővítettük a választékunkat.
Szomorú fejlemény volt, amikor rövid időn belül Anyu és Berty szülei is eltávoztak közülünk és ránk maradt a már kibővített üzlet. Eleinte két alkalmazottal folytattuk, majd amikor az eltartott néni halála miatt ránk maradt a telek másik fele is, tovább bővítettük a boltot vegyszerekkel, vetőmagokkal. Tartottunk virágot és könyvet is, de azokra alig volt kereslet. Ekkor már 5-6 alkalmazottal dolgoztunk.
Míg az üzlet jól ment, a házasságunk kevésbé. Nehezen tanultunk bele, hogy a folyamatos együttlét nem olyan, mint amikor időnként összejöttünk egy beszélgetésre vagy kefélgetésre. A közös lakás, közös bolt sok volt. Csak akkor szakadtunk el egy időre egymástól, amikor valamelyikünk elment beszerzésre vagy más ügyeket intézni. Azt is tudtam, hogy sokszor azért marad el hosszabb időre, mert valahova kefélni ment. Az, hogy mégis együtt maradtunk – közös üzleten kívül – elsősorban Josinak és Miuritának köszönhető. Amikor négyesben összejöttünk kizárólag Josi faszának éltem és Berty is csak Miu punciját látta maga előtt. Ilyenkor pár napra abbamaradt egymás marása.
A komolyabb konfliktusok akkor kezdődtek, amikor Bertyt egyszer rajtakaptam a bolt raktárában az egyik kiszolgáló lánnyal. Ott helyben csak azt hánytam a szemükre, hogy mindezt a textiláru tetején tették. A textilek az én árukészletemhez tartoztak. Egy nap gondolkodás után a lányt (Goni volt a neve) elhívtam hozzánk, miközben Berty a boltban volt. Útközben egy szót sem szóltam hozzá és igyekeztem komoly arcot vágni. Ettől teljesen maga alatt volt, és amikor beléptünk a házba, úgy összehúzta magát, hogy simán átsétálhatott volna az asztal alatt. Leültünk a kanapéra és vizespoharakba töltöttem rumot, de nem töltöttem nagyon tele, mert láttam, hogy remeg a keze.
- Ezt igyuk meg és azután mesélni fogsz.
- De én nem tudok mit mesélni. – eléggé remegett a hangja.
- De fogsz tudni. Egy húzásra. – ez utóbbi a rumra vonatkozott és jó példával jártam elöl.
A lányon látszott, hogy nem nagyon szokott inni, de követte a példámat. Könnybe lábadt a szeme és köhintett néhányat. Még kínoztam egy kis hallgatással, ő meg reszketett, mint pálmalevél a szélben.
- Tudod, hogy ezért kirúghatnálak...
- Jajjj, csak azt ne. Nem akarok visszamenni disznókat gondozni. Abból meg se lehet rendesen élni. Mit tehetnék, hogy maradhassak?
- Javítsd a memóriádat, hogy tudjál mit mesélni. – és töltöttem még egy fél-fél pohár rumot. Nagyon elgondolkodva nézett a poharába és szép lassan kortyolgatta. A végén megszólalt.
- Rendben. Mindent elmondok. De akkor ugye nem rúgsz ki?
Bólintottam És lassan, elgondolkodva mesélni kezdett. Elmondta, hogy nem ez volt az első eset, már hónapok óta etyepetyéltek. Eleinte, amikor kettesben maradtak a raktárban vagy az irodában, Berty meg-megsimogatta a vállát, megfogdosta a fenekét és megjegyzéseket tett a melleire. Amikor ezt elmondta a férjének, az azt tanácsolta, hogy ne ellenkezzen, mert ebből még előnye lehet. Be is tartotta. Amikor legközelebb Berty a raktárban hátulról átkarolta, ő hátranyúlt és a nadrágon keresztül rámart a farkára. Berty a blúzán keresztül simogatta a melleit, de valaki bejött és evvel vége lett. És hasonló dolgok még néhányszor megismétlődtek.
- Nekem megtetszett ez a játék és attól kezdve kacérosabb lettem. Melltartót addig sem mindig hordtam, csak ha nagyon átlátszó blúz volt rajtam, ettől kezdve akkor sem. Kicsit izgultam, hogy észreveszed-e, de nem nagyon figyeltél rám. Meg te is ritkán hordasz melltartót.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika
2018. 05. 24. csütörtök 16:52
Jó sorozat. Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 02. 7. szerda 21:23
Jóóóóó volt ez is. Csak így tovább... Válaszolok rá!
#8 rockycellar
2018. 02. 7. szerda 16:46
Még vagy 100000 részt Válaszolok rá!
#7 kivancsigi
2018. 02. 7. szerda 15:16
Azoknak, akik folytatást kértek:
1. Ez már a történet sokadik része. Aki a folytatásost szereti, annak ajánlom, hogy kezdje az elejétől (Angyali történet 1. rész http://www.torte-net.hu/tortenet/3846-Angyali-tortenet-1-resz)
2. Lesz folytatás. Határidőt nem ígérek, van más dolgom is, elkapkodni meg nem szeretem. Válaszolok rá!
#6 vakon54
2018. 02. 7. szerda 11:50
Folytazsd. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 02. 7. szerda 09:14
folytatást kíván Válaszolok rá!
#4 deajk2008
2018. 02. 7. szerda 07:50
Szeretem a leszbi szexet... 9p lett folytasd!! Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 02. 7. szerda 07:30
Ez folytatást kívánt volna. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 02. 7. szerda 03:40
Nem olyan rossz,de ez kevés. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 02. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!