Andreas6 hozzászólásai

A
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1953. december 30.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Vál
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
9354 db
Andreas6
2013. augusztus 9. 20:12
Történetek: Második élményem
Akármennyire is szexmániás a lány, ki az a hülye, aki elhiszi, hogy egy nő - különösen ha szűz - élvezi, ha megerőszakolják? A még nagyobb hülye, aki kitalálta.
1
Andreas6
2013. július 30. 09:28
Történetek: Tolvajt fogtam 1. rész
A szép kidolgozáshoz a jó nyelvtan és egységes forma is hozzátartozna. Arról nem is beszélve, hogy néha még egy mondaton belül is kevered az igeidőket. Átolvastad egyszer is egyáltalán? Nagyon zavaró! Lehetne a következő részt élvezhetőbb minőségben beküldeni?
1
Andreas6
2013. július 20. 14:34
Történetek: Évike 12. rész
Én is olvastam már egyszer. Most is jónak tartom, de továbbra is bosszankodom a makacsul visszatérő, elemi helyesírási hibák miatt. Ha bizonytalan vagy, miért nem lektoráltattad valakivel?
1
Andreas6
2013. július 19. 14:14
Történetek: Évike 3. rész
Kicsit zavar a sok, rendszeresen visszatérő helyesírási hiba. (Új helyett ujj, utána helyett utánna, évike kisbetűvel, stb.) Amúgy nem rossz.
1
Andreas6
2013. június 26. 16:23
Történetek: Autószerelő 3. rész
Elkezdtem, de nem tudtam végigolvasni. Régóta nem találkoztam ilyen borzalmas helyesírással, számomra élvezhetetlenné teszi a történetet, pedig lehet, hogy jó lenne.
1
Andreas6
2013. június 17. 08:25
Történetek: Dorina története 1. rész
Gábor! Ha már olvasod, figyelj oda! A gyerek kétéves korától nem volt velük az apja. Utána meg még a kamaszodó fiúról ír, ezzel érzékeltetve az idő múlását. Egyébként jobb is lehetne, ha nem anya-fiú kapcsolatról szólna, de úgy látszik, ez egyeseknek okvetlenül kell...
1
Andreas6
2013. június 16. 15:12
Általános -> Női anális orgazmus - létezik-e?
Emlékszik még valaki, hogy miről indult ez a fórum? Engedelmetekkel, némi adalék: többször előfordult már az idők során, hogy az aktuális partnerem belement az anális szexbe a kedvemért, egyik alkalommal az egyik a végén azt mondta: ez már majdnem jó volt. Ami a lényeg: volt egy két éjszakás kalandom, ahol biztos vagyok benne, hogy élvezte a játékot a lány. Egyrészt az együttlétek során nem játszotta meg az orgazmust - ha volt, volt, ha nem nem, másodszor pedig mikor már készülődni kezdtem volna a hazamenetelhez, megkért, hogy még egyszer csináljuk hátulról. Ugyebár, ha nem élvezte, akkor miért is?
1
Andreas6
2013. június 6. 14:44
Történetek: Layla és a nádpálca
Ez az idétlen Rinaldo mindenáron, mindenhol beír valamit, de még véletlenül sem olyat, amit a történet elolvasása után ne tudtunk volna. Mi a francnak koptatod ezért a klaviatúrát?
0
Andreas6
2013. május 8. 22:18
Történetek: Kölcsönösség
XXIII.István!
Pierre kifogásai 100%-ig helytállóak! Azért, mert az automata helyesírás-ellenőrző elfogadja egy d-vel a "mond"-ot és a "had"-ot, nem jelenti azt, hogy azon a helyen úgy helyes, csupán azt, hogy egy d-vel is értelmes szó. Az egyik helyen a felszólító mód miatt kell két "d", a másikon pedig a had sereget jelent és semmi köze a hadd-hoz.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
1