A+ A-

Családi riportok 10. rész - 3. fejezet

Sajna a elhúzódtak a dolgaim és csak késő délután értem vissza Ildihez, de mondta, hogy nem gond mert így legalább tudott pihenni.
- Nem baj ha ma nem mész haza?
- Miért?
- Mert kissé lefárasztanálak ha nincs ellenedre - nézett rám olyan mosollyal, hogy csak annyit sikerült kinyögnöm:
- Szerinted? És mi az a titkos vágyad amit teljesítenem kell?
- Nem KELL, de ha benne vagy jó lenne, mert ezt eddig nem mertem kérni senkitől, de te eléggé perverz vagy hozzá azt hiszem.
- Na mondd mi az a nagyon perverz dolog!
- Egyszer még kezdő pedagógus koromban mesélte az egyik barátnőm, hogy a pasija egyszer olyan sokáig dugta, hogy a végén már zsibbadt a pinája, viszont utána baromi jó érzés volt. Szóval azt szeretném ha beraknád nekem és úgy dugnál, hogy ne élvezz el. Mielőtt elmennél majd mindig belassítjuk a tempót. Azt szeretném ha legalább fél óráig kefélnél, de jó keményen, sőt ha lehet még tovább is.
- Azt hiszem ez nem nagy perverzió, megpróbálom teljesíteni.
- Várj még nem tudod az egészet - nézett rám olyan arccal, hogy: Na kiscsávó, nem tudod mit vállaltál!
- Mert mi van még?
- A folytatás, szóval ha már nem tudod majd visszatartani, akkor azt szeretném ha a számba engednéd az összes anyagodat és utána csókolóznál velem.
- Háááát ilyet még nem próbáltam.
- Nyugi ha nem fog tetszeni nem kell csinálnod, de legalább próbáld ki. Vagy nem volt izgi amikor Adrival lefetyeltük egymásról a spermádat?
- De izgató volt, csak... nem tudom... az, hogy két nő csinálja mégis más. De tudod mit? Próbáljuk ki.
- Akkor gyere és basszál keményen és jó sokáig - súgta a fülembe és elkezdett levetkőzni.
A felsőjét ledobta magáról és most nem viselt alatta melltartót, így rögtön nekiestem a kis cickóinak és erősen szopogatni kezdtem a bimbóit. Hátrahajtotta a fejét és nyögdécselt, majd megszólalt:
- Nincs rajtam bugyi sem. Hajtsd fel a szoknyámat és ujjazz meg!
Ahogy a hátán feküdt szétnyitotta a lábát, én felgyűrtem a derekáig a szoknyát és először csak egy ujjal majd miután baromi gyorsan benedvesedett, már kettővel ujjaztam. Közben nekem is szűk lett a nadrágom, gyorsan ledobtam magamról és a cickóit otthagyva a nyelvemmel is beszálltam a pinája kényeztetésébe, de nem sokáig csinálhattam, mert nyöszörögve kérte, hogy kezdjem el dugni.
Befeküdtem a széttárt lábai közé és misszionárius pózban keféltem. Ő belemarkolt a vállaimba és lihegett, nyöszörgött, csak néha szólalt meg, hogy:
- Ez az! Basszál keményen! Dugjál szét!
Elég sokáig bírtam, főleg azért, mert elfáradtam, hogy folyamatosan ugyanabban a pózban dugom és lassítanom kellett, sőt néha pár másodpercre meg is álltam. Kb. negyedóráig keféltem elég keményen, közben csókolóztunk, vagy a két kis csecsét szopogattam és harapdáltam. A harapásoktól még jobban beindult és már nemcsak én dugtam, hanem ugyanolyan ritmusban ő is elkezdte emelgetni a medencéjét és szinte fájt néha ahogy összecsattant a testünk. Egész idő alatt mindenféle más dologra gondoltam, hogy ne élvezzek el, viszont az időszakos remegéseiből tudtam, hogy ő már legalább 5 orgazmuson túl van. Nagyjából még újabb negyedóráig tartott az üzekedésünk, már teljesen le voltunk izzadva és lihegtünk, mintha legalábbis kilómétereket futottunk volna le.
- Most már oké, húzd ki és élvezz a számba! - szólalt meg hirtelen.
Oldalról a fejéhez térdeltem és elkezdtem verni a farkam és láttam, hogy ő meg a pináját simogatja nagyon gyengéden a tenyerével és néha remegés futott át az egész testén. Nem kellett sokáig játszanom magammal.
- Most - lihegtem hangosan.
Ildi kissé felemelkedve odafordult hozzám, kinyitotta a száját és már spricceltem is bele a rengeteg forró spermát. Amint az utolsó cseppeket is kicsorgattam, feltérdelt szemben velem és egy adagot kicsorgatott a cickóira, mivel totál tele volt a szája, de a maradékkal egyszerűen lesmárolt. Hazudnák ha azt mondanám, hogy nem volt furcsa, de egyáltalán nem volt olyan rossz, mint amilyenre számítottam. Kicsit édeskés és meleg volt. Nem okozott hatalmas élvezetet, de mivel nem is volt undorító, szívesen csókolóztam vele pár percig, mert ő viszont nagyon élvezte.
- Ez isteni volt, köszönöm.
- Szívesen - válaszoltam és lehanyatlottunk az ágyon egymás mellé. - Olyan volt amilyet vártál?
- Igen. Miután kihúztad belőlem a farkad és simogatni kezdtem magam az nagyon érdekes érzés volt, mert tényleg úgy éreztem, hogy el van zsibbadva a pinám, de mégis éreztem a finom simogatásaimat. Nagyon jó volt. Az meg szintén isteni volt, hogy a gecis számat csókoltad. Ugye, hogy nem volt olyan rossz?
- Tényleg nem, bár nem ez lesz a kedvencem.
- Köszönöm. Tényleg nagyon szuper élményhez juttattál. De most gyere menjünk fürdeni.
Letusoltunk, lemostuk egymásról az izzadságot, meg egymás nedveit, aztán kimentünk a konyhába és az elvesztett energiát pótolandó, megvacsoráztunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.11 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2015. 11. 29. vasárnap 10:26
egyre jobb és izgatóbb folytasd 10p ...
#11 A57L 2015. 11. 11. szerda 05:39
Egyre jobb lesz,szívesen olvasnám a további folytatásokat.
#10 cscsu50 2015. 10. 3. szombat 23:07
egész jó
#9 feherfabia 2015. 09. 30. szerda 06:58
Tetszett!
#8 szekely18 2015. 09. 29. kedd 21:20
Jó történet, nekem ez is tetszet!
#7 papi 2015. 09. 28. hétfő 21:23
Egész jó
#6 sztbali 2015. 09. 28. hétfő 20:07
Nagyon jó.
#5 Andreas6 2015. 09. 28. hétfő 18:39
8 pontot adtam, de csak azért, mert előtte olvastam az érett asszonyt, és különbséget akartam tenni.
#4 veteran 2015. 09. 28. hétfő 08:33
Egyre jobb.
#3 fiesta14 2015. 09. 28. hétfő 08:20
Szépen kerekedik a történet

tovább!!!
#2 listike 2015. 09. 28. hétfő 06:59
Ez egyre jobb.
#1 Törté-Net 2015. 09. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?