A+ A-

Jótestvéri viszony 4. rész

Ilyen napom még nem volt életemben, ennyire izgalmas, minden képzeletem felülmúló. Mintha egy felnőtteknek szóló filmbe csöppentem volna, nem nem horror, pornó! Amit a húgom írt, rendezett sőt még a főszereplő is ő volt benne, na meg persze én, hála az égnek! Mondom ezt minden felvágás nélkül. Nem gondoltam én addig a napig "Nő"-ként Anettra, de hát ő úgy gondolta, hogy ha benne vagyok akkor változtassunk ezen, és szépen bele is vezetett a jóba. Ehhez egy csajnak sokkal több kell, mint egy fiúnak, engem is a farkam vezetett, de Anettban elszakadt az a bizonyos erkölcsi gát. Gondolom nagy lökést adhatott ebben az elhatározásában a barátnője Anita, aki az öccsével van intim viszonyban, na meg az is, hogy a legutóbbi barátja miatt szerintem jobban tart egy újabb párkapcsolattól, persze ezen érvek mellett legtöbbet az nyomhatott a latba, hogy megismerte a saját testét és megtanulta az orgazmus az egyik legjobb dolog az életben. A másik meg ha azt nem csak egyedül éli át, ...hanem velem. Azon a júniusi szombaton pedig így döntött, áldom az eszét érte, vagy a hormonjait. Cseppet sem kárhoztatom miatta, hogy a nimfomán oldaláról is megismertem. Ezen pozitív tulajdonságáról eddig nem is tudtam és nem is gondoltam róla, hogy van neki ilyen. Nem bánom, hogy a tesója és a barátja vagyok egyben, azt hiszem ez titok a legfantasztikusabb dolog eddigi életem során.
Nem tudom kitől örökölte Anett a mérhetetlen szexualis étvágyát lány létére, apától vagy az annyától-e, de egy biztos nagyon szereti ha orgazmusig fokozza az élvezetet. Mondom cseppet sem bánom, és nem ütött ki a felismerés, hogy atyaég mit tettünk? Nem agyaltam a nem szabad ez nem helyes, ő a tesóm dolgokon, hanem elfogadtam amivel megajándékozott az élet, és úriember nem utasít vissza kellemes dolgokat. Az a kis utazás kellemes volt oda-vissza, bármennyire is hat perverznek, mert akivel még nem esett meg ilyen, csak az gondolja annak, aki meg már részese volt ilyen utazásnak az tudja milyen izgató tud lenni egy tiltott, ne adj isten ismeretlen szexi női popsi véletlen ilyen módon történő megismerése, vagy a nő részéről egy ismeretlen kémény farok óvatos nyomulása. Lehet az a vicc nem is annyira vicc, mikor két szexi szőke utazik a tömött buszon, az egyik oda szól a másiknak -Képzeld gyerekem lesz! - mire a másik -És ki az apa? a csaj válaszol- Nem tudom, nem tudok megfordulni! Na és ez vagy bejön az illetőnél és nem zavarja, sőt mi több kellemesnek, izgatónak találja és egymásra érezve utaznak, vagy gyorsan odébb húzódik, teszem hozzá eddig nem igazán volt ilyen kalandom még, és Anett volt az első, bár ebben a nagyvárosi tömegközlekedésben nem nehéz hasonlókat átélni, Anett nem húzódott el, sőt! Ez kellemes volt, nagyon jól esett az a kis petting vele, annyi ember között észrevétlenül. A próbafülkében színt úgy élmény volt, na meg a krémezés a kertben és az újjazás és szerelmeskedtünk egymással érzékien, mint akik együtt járnak. Valójában kezdtem úgy is gondolni Anettra, mint a csajomra, egy titkos kapcsolatra, kellemes vibrálást éreztem amikor rágondoltam. Élmény volt az első szeretkezésünk, nagyon akarta, és akarta, hogy nekem is a legjobb legyen, eddig bevált a terve, és kapott egy házi barátot. Én meg egy barátnőt, akinek nagy igénye van szexre, na tőlem megkapja, bennem is tombolnak a hormonok és csak álmodoztam ilyen csajról, hogy talán majd találkozok vele és közben itt volt a szomszéd szobában az orrom, akarom mondani a farkam előtt.
Szóval ott fekűdtem az ágyában és el voltam varázsolva még a történteken, a szex illata még ott kavargott az ágy felett, éreztem Anett punci nedveinek párolgását az orromban, csodás eufória, beteljesülés. Mi kellhet még több egy húsz éves srácnak?
Hát igen, egy hasonlóan gátlásoktól mentes csaj!
Anett simogatóan kedves hangja billentett ki gondolataim lágyan ringató tengeréből.
- Kornél jössz már? - hangzott el a kérdés a fürdőszobából, már nem először.
Bementem Anetthez a fürdőbe, a kabin tejüveg ajtaját behúzta, de így is látszott, hogy a hátát a falnak vetve áll a csípőjét előre tolva a vízsugárral a punciját dögönyözi, résnyire széthúztam az ajtót, nem akartam hogy félbe hagyja, és csak figyeltem csöndben. Szemét lehunyva, mutató és középső újjával széthúzta a punciját, így csiklója előbújt rejtekéből és az erős vízsugárral izgatta magát. Csodaszép puncija van a hugomnak hamvas bőrét nem szúrják át a növekvő szőrök, egyszerűen nem nő neki fanszőrzet, azt mondja anyától örökölte ezt a csodát, nagyajkait szétnyomja a csiklóját fedő csukjabőr, kisújjnyi szélességben, nekem ez a kedvenc punci fazonom, hozzá kellően domborodó húsos szeméremdomb, ami magára vonja a tekintetet, ha egy leginget, vagy egy simuló bikini bugyit vesz magára, és az a bizonyos tevepata gyönyörűen rajzolódik ki Anettnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.2 pont (159 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 zoltan611230
2018. 01. 7. vasárnap 02:50
Nekem nagyon tetszik.. Válaszolok rá!
#20 Koriander
2016. 08. 25. csütörtök 17:35
Sziasztok!

Jön a 6.rész!
Figyeld és olvasd!

Üdv

Koriander Válaszolok rá!
#19 Koriander
2015. 10. 26. hétfő 04:56
Andreas6 és mindenki! Elnézést kérek ha nem vagyok 100% tökéletes helyesírásilag, és néha becsúszik egy-egy hiba ami elkerüli a figyelmemet.Nem vagyok tökéletes én sem, hiszen csak ember vagyok.
Köszönöm az építő jellegű kritikát, és az elismerést Andreas, és mindenkinek aki megtisztel vele!
Üdvözlettel : Koriander Válaszolok rá!
#18 Andreas6
2015. 10. 25. vasárnap 14:09
Kedves Koriander! Örülök a beharangozott folytatásnak. Egyike vagy a legjobbaknak, gratulálok. Elnézést kérek, ha fennakadok az egyébként nem sok hibán, csak azt szeretném, hogy még jobb legyen! Válaszolok rá!
#17 Andreas6
2015. 10. 25. vasárnap 14:06
Hát igen, kedves Veterán, nem meglepő, hogy nem igényled a hibátlan helyesírást (én is csak törekszem rá), elvégre magad sem tudsz helyesen írni, akkor nem is hiányzik másoknál sem. Rövid hozzászólásodban öt hibát találtam. Én szeretem az anyanyelvemet, és megtisztelek mindenkit azzal, hogy igyekszem helyesen használni. Válaszolok rá!
#16 Koriander
2015. 10. 23. péntek 09:51
Sziasztok!
Hamarosan itt a történet 5.része, addig is elevenítsétek fel az előző részeket!
Kellemes olvasgatást, és figyeljétek jövő héten az újdonságokat!
Jön a Jótestvéri viszony 5 része! Válaszolok rá!
#15 zsorzs29
2015. 08. 16. vasárnap 12:49
Jó sorozat,remélem lesz folytatás. Válaszolok rá!
#14 supi
2015. 08. 1. szombat 20:10
kellemes sorozat Válaszolok rá!
#13 cervelo
2015. 06. 14. vasárnap 09:36
Remélem jön még folytatás.Nagyon jó! Válaszolok rá!
#12 sanyi0227
2015. 06. 10. szerda 15:39
Remélem nem akarod abba hagyni?10-p Válaszolok rá!
#11 veteran
2015. 06. 9. kedd 16:26
Andreas6nak már annyian írták ha ilyen magyartanár olvasson irodalmi műveket,ne ítélje ki helyesírási okoskodásait.
Nekem tetszik a sorozat.10 pont. Válaszolok rá!
#10 feherfabia
2015. 06. 9. kedd 05:55
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#9 szekely18
2015. 06. 8. hétfő 22:06
Nekem tetszik nagyon! Válaszolok rá!
#8 gyuri0926
2015. 06. 8. hétfő 21:42
Egyszerűen nem értem , hogy miért gondoljátok , hogy az anális közösülés jobb a hüvelyinél , a hüvely körül veszi a faszodat és mozgaja a hüvelyizmokat , kifejve belöle a gecit , ettől jobb nincs , sem a nőnek , sem a férfinek . Vagy ennyi itt a homo pasi , hogy mind seggbe rakja a nőket ??? Válaszolok rá!
#7 papi
2015. 06. 8. hétfő 21:00
Nagyon jó Válaszolok rá!
#6 Koriander
2015. 06. 8. hétfő 17:00
Andreas6 ne legyél már ilyen szigorú, talán csak nem magyar tanár vagy? Azok szoktak ilyen szőrszálhasogatók lenni. Szép napot mindenkinek smile Válaszolok rá!
#5 listike
2015. 06. 8. hétfő 08:53
Ezt a sorozatot nagyon szeretem. 10pont. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2015. 06. 8. hétfő 07:27
Ha a helyesírás is tökéletes lett volna, megadtam volna a tizest. Így csak 9. (Az ujj rövid u, stb.) Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2015. 06. 8. hétfő 07:07
Szuper jó. Válaszolok rá!
#2 A57L
2015. 06. 8. hétfő 04:42
Nagyon jó. Válaszolok rá!