A+ A-

Bizarr kaland a Nagyerdőn

Szép májusi nap volt, jártam a várost, elmerengve bámultam a lányokat az utcán, ahogy a tavaszi napsütésben sétáltak. Egyre több volt a miniszoknyás, hosszúcombú csaj, ahogy emelkedett a hőmérséklet, úgy olvadt a ruha róluk. Állok a piros lámpánál, előttem korzóznak a szebbnél szebb nők a zebrán, eszméletlenül izgató számomra. Érzem, hogy szerszámom kőkeménnyé válik, és megoldást sürget. Nincs mese, gyorsan kell könnyítenem magamon. Nincs időm lakásra menni örömlányhoz, délután van, az asszony megérezné rajtam a tusfürdő szagát, meg legalább 40-50 percet eltöltenék, ezért marad a Nagyerdő, jó lesz egy útszéli ribanc is. Elindulok a jól megszokott kurvázós útvonalamon.
A Kassai út végén járok, elfordulok a Hadházi útra. Nézem, a temető sarkánál senki, buszmegálló is üres. Megyek tovább, benzinkút kis utcácskájában sincs senki. Rákanyarodok a Nagyerdei körútra, már a stadionnál járok, még mindig semmi. Kezdek kétségbe esni, de bízom abban, hogy a klinika melletti részen majd találok valakit. Elfordulok a Pallagi útra, a parkolóban áll három grácia. Odafordulok, lassan, letekert ablakkal, megállok mellettük. Atyaég! Messziről s voltak szépek, de így közelről valami eszméletlen rondák. Kettő fiatal, egy öreg. Az öreg a legrondább, valami undorítóan ráncos, fogatlan mosolya nem csábít semmire sem. Az egyik fiatal tele van sebekkel, a combja, karja tiszta ótvaros seb, a másik meg koszos, mint a malac. A ruhája tiszta szutyok, pecsétes zsírfoltos, a harisnyája több helyen elszakítva. Ráadásul olyan büdösek, hogy penetráns illatuk szinte orrbavág. Felkavarodott gyomorral kapcsolok hátramenetbe, és már ott sem vagyok. Merevedésem lejjebb lohad, kikanyarodok a parkolóból, még lentebb lehet esélyem. A klinika végénél, jobbra, a gyógyszergyár szélénél meglátok egy lányt, de már késve veszem észre, túlhajtok rajta. Mire meg tudok fordulni, és bekanyarodok a kis utcába, már ott áll egy BMW, a lány hajol befele. Fiatal, tiszta lánynak tűnik, formás miniszoknyás seggét pucsítva hajol be az ablakon, és rövid eszmecsere után már nyitja az ajtót, száll is befele. A BMW megfordul, és elhajt mellettem. Ötvenes, öltönyös, jólfésült pasas ül benne, a kurva mosolyogva feszít mellette. Basszus, erről lemaradtam.
Közben azért a vadászösztön dolgozik, ha már elhatároztam, hogy egy kurva szájába élvezek, akkor ha fene fenét eszik, akkor is meg fogom tenni. Tulajdonképp engem a szituáció izgat fel nagyon, az, hogy megállok, beül egy lány, odaadom neki a pénzt, leszopja a farkam, és a végén kiszáll az autóból. Maga a lány, hogy hogyan néz ki, néha nem is lényeges, a helyzet az, ami izgat. Na jó, nem teljesen mindegy a kinézet, azért van alsó nívó, akibe én sem dugom bele a farkam.
A kis utca végén földút van, vissza lehet rajta zötykölődni a temetőhöz. Megpróbálkozom egy második körrel, hátha elnéztem valamit, vagy szabadul valamelyik kurva. Az útvonal elején ismét semmi, de az Állatkert sarkánál, jobbra meglátok a szemem sarkából egy villanást. Mivel már vagy 15 éve a kurvázás a hobbim, messziről kiszúrom az útszéli ribancokat. Visszafordulok, arra gurulok lassan, és teljesen megzavarodok. Egy 30-35 év körüli kismama tol egy babakocsit, mellette egy 8 éves forma kisfiú meg egy 16-17 év körüli lány. A kismamán fehér rövid szoknya, magassarkú cipő, rövid, feszes blúz, a blúz dekoltázsából hatalmas cickók mosolyognak kifele. A nő fogja a babakocsit, lehajol, bedugja a cumit a kisgyerek szájába, mellei majdnem kiugranak, és közben huncutul rám mosolyog. Megzavarodom, mint a vasorrú bába a mágneses mezőben. A nő a radarom és szimatom alapján 90%, hogy kurva, de a babakocsi meg a két gyerek megzavar. Ilyet még nem láttam. A fiatal lány is jól néz ki, melleit az anyjától örökölte, de rajta fekete cicanadrág van, igénytelen tornacipő, és egy mintás, bő póló. Megállapítom, hogy az anyja csinosabb, bár a mai világban ez az általános, a legnagyobb szomorúságomra. Hát nem szégyellik magukat ezek a lányok? Mindegy, továbbhajtok, és gondolkozom. Vajon kurva vagy nem? Megálljak? A temető főkapujánál a körforgalomnál visszafordulok, irány a kismama. Még lassabban hajtok, melléjük érek, megállok. Ablakot letekerem, és rájuk nézek. A nő pillantásából most már biztosan látom, hogy kurva, de a lány elbizonytalanít egy pillanatra, de amikor a szemébe nézek, látom rajta, hogy őt is lehetne vinni. Kezdődik a pantomim, kérdően felvonom a szemöldököm, mindketten, anya és lánya is mosolyogva néz rám, kacsintanak egyet. Na, szóval jól gondoltam, anyu kurva, ez rendben, a lányról nem feltételeztem, mert tuti fiatalkorúnak néztem. Anyuka csinosabb, őt választom, intek neki a fejemmel, mire ő is bólint. Odasúg valamit a lánynak, a kisfiúnak ad egy puszit, majd a babának is, és elindul felém. Hát, gondolom magamban, nem az a tipikus kurvázós jelenet, ami itt folyik, de lássuk, mi sül ki belőle. Odatipeg hozzám, behajol az ablakon, mellei csak úgy türemkednek kifele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2015. 10. 21. szerda 05:51
Nem olyan rossz,közepes írás.
#9 zsuzsika 2015. 10. 17. szombat 08:11
Gyenge.
#8 papi 2015. 10. 9. péntek 13:05
Se füle se farka.
#7 cscsu50 2015. 10. 8. csütörtök 09:33
nem nagy szám
#6 gyuri0926 2015. 10. 8. csütörtök 08:52
gUSZTUSTALAN
#5 veteran 2015. 10. 8. csütörtök 08:41
Sokkal jobb lehetett volna.
#4 Andreas6 2015. 10. 8. csütörtök 07:15
Ebben több lehetőség volt, kár volt kihagyni.
#3 feherfabia 2015. 10. 8. csütörtök 05:55
Gyenge!
#2 tiborg 2015. 10. 8. csütörtök 05:14
erdekes ethnikai furcsasag......
#1 Törté-Net 2015. 10. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?