A+ A-

Nelli 18-19. fejezet

18. fejezet
Közeledett Robi születésnapja. Nelli nem szeretett annyira színházba járni, mint Dóri, ezért jó ajándéknak tűnt venni két jegyet, és pénteken elmenni önként Robival a kedvenc színházába egy előadásra. Nelli jól gondolta, Robi meghatódott. Nelli új ruhát is vett magának az alkalomra. Egy nagyon könnyű anyagból készült félhosszú hátnélküli ruhát, elöl mély dekoltázzsal. Robi a szünetben úgy érezte, minden férfi őt irigyli a feleségéért.
Előadás után Robi megköszönte az ajándékot, megcsókolta Nellit, aki azt súgta:
- Még nincs vége a napnak. A napodnak.
Robi arra gondolt, hogy otthon a hűtő mélyén egy torta várja, de a liftben rájött, hogy másról van szó. Nelli, ahogy elindult, leállította a liftet, megcsókolta Robit, és simogatni kezdte a farkát a nadrágon keresztül. Robi megfogta a felesége melleit a ruhán keresztül, és vékony anyagon keresztül érezte, keményednek a bimbók. Egyre erősebben markolászta Nelli melleit. Felesége finoman eltolta magától Robit. Megfordult, felhúzta a szoknyáját, és előre dőlt, jó mélyen.
- Basszál meg, kérlek - mondta halkan.
Nellin nem volt bugyi. Robi ezerszer látta már felesége szép, formás fenekét, de attól, hogy belegondolt, egész este nem volt rajta bugyi, nagyon beindult. Elővette a farkát, és a jobb keze segítségével betette a résbe. Nelli felsikoltott.
- Fáj, édeS?
- Aha, kicsit.
- Az a jó.
Tovább erőltette.
Nelli pinája már kezdett nedvesedni.
Így már könnyebben ment. Robinak be kellett hajíltania a térdét, úgy tudta csak a farkát egy szintbe hozni a neje punciával. Elég kényelmetlen póz volt.
- Menj le kutyába - kérte meg a feleségét.
Nelli megtette. Robi mögé térdelt, és rendesen megkúrta. Felálltak, felöltöztek, Robi megnyomta az emeletük gombját.
A lakásba érve Nelli a nappaliba ment, és felgyújtotta a villanyt. A szoba közepére ment, perdült egyet, amitől a ruhája megemelkedett, és azt mondta:
- Ha nem vagy fáradt, van még egy ajándékom. Ma nem ettem semmit.
Robi egy újabb menetre gondolt, de a második mondatot nem értette meg azonnal. Nelli kivette a vodkás üveget a szekrényből:
- Egy vodkanarancs, az újabb meglepetés előtt? Vagy inkább tisztán kéri az én emberem?
Robi bólintott, bár nem nagyon figyelt oda, hogy mire is. Nelli töltött mindkettőjüknek, majd a poharával a kezében ledobta magát az egyik fotelbe. Lábát feltette a dohányzó asztalra.
- Egészségedre! Az ünnepeltre!
Robi letérdelt elé, és Nelli lábait puszilgatta. A nő szétnyitotta a lábait. A férfi végigsimította a felesége lábait, a térdén át a combjáig, majd a ruhája alá nyúlt.
- Keresel valamit? Azt mondtam, hogy ma még nem ettem semmit.
- Ha nem lenne születésnapom, felajánlanám, hogy csinálok neked egy szendvicset - mondta Robi, és megfogta Nelli pináját.
- Biztos, hogy ez a lyuk érdekel másodszorra is?
Robinak kezdett leesni. Vigyorgva Nellire nézett. A nő felállt:
- Ha megittad, gyere utánam.
Bement a hálóba. Robi ledobált magáról mindent, és a felesége utána ment. A hálóban sötét volt. Robi óvatosan tapogatózva az ágyra feküdt. Nelli már meztelen volt. Csókolóztak, miközben fogdosták egymás testét ahol érték. Robi farka rendesen megkeményedett. Nelli az éjjeli szekrényről elvette a sikosító krémet, amit a barátnője hoztt Münchenből. Tett egy kicsit az ujjára.
- Várj egy kicsit, be kell kenni.
- Mit?
- Ezt is - súgta Nelli, és bekente a popsilyukát - add a farkad. Azt is.
Robi a sötétben odavezette Nelli kezét a farkához. Nelli lehúzta a bőrt Robi makkjáról, és finoman bekente. A férfi szeme előtt vörös csillagok játszottak a gyönyörtől.
- De óvatosan csináld, kérlek - kérte Nelli, majd feltérdelt, és a lepedőre tette az arcát.
Fenekét kinyomta amennyire csak tudta, majd a két kezével széhúzta a farpofáit. Robi izgatottan mögé térdelt, a farka végét betette a neje segglyukába, és elkezdte finoman befelé tolni. Az elején egész jól ment, de pár centi után megakadt. Lökött egy kicsit a nő fenekén, amitől a farka kicsúszott a lyukból. Nevettek.
Nelli még jobban próbálta ellazítani a záróizmait.
- Van még abból a krémből? - kérdezte Robi.
Nelli odakúszott az éjjeliszekrényéhez a krémért.
- Parancsolj.
Robi megcsókolta. vadul csókolóztak, közben durván fogdosták egymást. A kapcsolatuk elején sem éreztek ilyen erős szenvedélyt egymás iránt. Robi az oldalára fordította a hitvesét, a fenekéhez térdelt, és megint behatolt. Ezúttal jobban ment, lassan de biztosan halad előre, elsőre sikerült tövig betennie. Mindeközben Nelli nagyokat sóhajtozott, mintha orvosnál lenne. Robi elkezdte kúrni a fenekét. Élvezte ahogy szorítja a faszát Nelli végbele, de a krém ellenére hiányzott a punci nedvessége.
- Fáj? - kérdezte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2015. 12. 15. kedd 22:02
Ez nem lett rossz így döntöttünk a feleségemmel. 10 pont
#9 papi 2015. 10. 24. szombat 15:56
Nem üti meg a megszokott szintet.
#8 zsuzsika 2015. 10. 22. csütörtök 09:34
Közepes.
#7 sztbali 2015. 10. 20. kedd 18:02
Gyengébb, de még mindig jó és a folytatás is jöhet.
#6 cscsu50 2015. 10. 20. kedd 09:38
gyengécske
#5 Andreas6 2015. 10. 20. kedd 07:49
Szerintem is gyenge.
#4 feherfabia 2015. 10. 20. kedd 06:43
Gyenge!
#3 A57L 2015. 10. 20. kedd 04:39
Ez nem lett rossz.
#2 veteran 2015. 10. 20. kedd 04:37
Közepes.
#1 Törté-Net 2015. 10. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?