A+ A-

Egy fiú babaországban 8. rész

Fordítás
Eredeti történet
A vasárnap Lee számára csendes napnak bizonyult, a Stacey-vel töltött péntek reggel óta egész hétvégén egyik nővérével sem feküdt le.
Hétfő reggel volt. Kim és Stephanie az egyetemen voltak, és csak későn voltak hazavárhatók. Marie, és Aprilt leszámítva a többi nővér dolgozni volt, így kettesben maradtak otthon.
- Szia, Lee - köszöntötte April vidáman öccsét, ahogy belépett a konyhába. Valamilyen okból az utóbbi pár napban mintha felvillanyozták volna.
- Boldog vagy, mi történt veled? - ölelte meg nővérét Lee a csókja után.
- Ó, semmi, amihez közöd volna - mosolygott April, ahogy öccse farmerja végigcirógatta csupasz lábait.
- Hogyhogy rövidnadrág?
- Tele vagy kérdésekkel ma reggel, mi? - mosolygott April újra. A körülményektől függetlenül imádott incselkedni az emberekkel, ez alól pedig az öccse sem volt kivétel.
- Ó, lehet. Szóval? - Lee-ben egyre erősödött a kíváncsiság.
- Egyszerűen csak nagy a hőség, a nap rövidért kiált. Talán nem tetszik?
- De, nagyon is. Így legalább egész nap csodálhatom a formás lábaidat és a szexi fenekedet - szorította jobban magához nővérét Lee, farka elég nagy dudort képezve ahhoz, hogy April érezhesse azt az ágyékánál.
- Hé, túl korán van még ahhoz. Menj és nyugodj le picit, aztán majd később találkozunk - tolta el magától öccsét April, miután adott még egy csókot.
- Mi az, lekoptatsz, vagy mi? Már jó ideje nem voltunk... tudod - vonta fel szemöldökét Lee mosolyogva; a fogain megcsillant az ablakon beszűrődő napsugár.
- Nos, örülök, hogy előbújtál a kis odúdból, mióta először megtörtént, de nem, nem akarlak lekoptatni, egyszerűen csak nincs most hozzá kedvem. Ezért köszöntem el - hagyta el a konyhát az utolsó csók után April, széles mosollyal a száján.
- Rendben, megértem. És nem gond, ha nincs kedved - kiabált utána Lee.
"Annyira kedves, hogyan is állhattam ellen neki oly sokáig! Olyan aranyos, senkit sem kényszerítene semmi olyasmire, amit az nem akar", gondolta April, ahogy kilépett a kertbe. "Miért kell az öcsémnek lennie! Ha nem volna az, már rég hozzámentem volna."
Lee kivett egy tálat a konyhaszekrényből, megtöltötte gabonapehellyel és tejjel, majd átment vele a nappaliba.
April vörös haját a rajta átsütő nap csillogóvá festette, ahogy belépett a kertből. Lee majdnem félrenyelte a gabonapelyhét, amikor megpillantotta a szobába lépő szépséget.
- Nem mész ma konditerembe? - mondta ki végül, miután a köhögőroham alábbhagyott.
- Nem, úgy gondoltam, egy napot nyugodtan kihagyhatok - mondta April, és leült öccse mellé. - Arra gondoltam, itt maradok veled, hacsak nem mész el futni.
Lee megrázta a fejét; a szája tele volt a reggelijével. Úgy tervezte, kimegy futni, de most, hogy April vele akart maradni, meggondolta magát.
- Szóval, végre kettesben. Mit gondolsz? - April keresztbe tette lábait, ami rövidnadrágja szára alatt is remekül kiemelte selymes, elegáns combjait. Testét öccse felé fordította, méretes mellei majdnem hozzáértek Lee karjához; finoman előredőlt, ujját gyengéden átfuttatta Lee haján, mint a fiatal szerelmesek a hetvenes években. Szemei a fiú arcára szegeződtek, megragadva állkapcsa minden mozdulatát, ahogy az a gabonapelyhét falatozta.
- Igen, végre - nyammogta Lee, lenyelte a falatot, majd a haját szeretőn cirógató nővérére mosolygott.
- Ó, ha mindig kettesben lehetnénk, belegondoltál már, milyen csodálatos lenne? - pihegte April, ahogy átfutott benne, milyen életük lehetne, ha nem volnának rokonok.
- Tökéletes lenne, végre együtt alhatnánk, nem kéne attól tartanunk, hogy a többiek rájönnek. Csak te és én. - Lee szeme előtt megjelent az elképzelhető legkívánatosabb élet képe.
- Kár, hogy az élet nem fair, ugye? - kérdezte April, amint közelebb húzódott öccséhez, leheletével végigcirógatva a fiú nyakán, ahogy szorosan hozzá bújt.
- Igen, kár - mondta Lee csendesen, nővére fejére hajtotta fejét, majd mindketten álomba merültek.
April egyedül ébredt a kanapén. Nem ugrott be neki rögtön, hogy öccsével szoros ölelésben nyomta el az álom. Az órára nézett, és rájött, jó sokat aludt: délután két óra volt. Megdörzsölte szemét, megvárta, míg hozzászokik a ragyogó napfényhez, majd felkelt és elindult megkeresni öccsét.
Lee a szobájában volt. Óvatosan surrant ki, vigyázva, nehogy felkeltse Aprilt. Annyira békésen szundikált! Mikor otthagyta, a lány szemei alig voltak lecsukva, mégis mélyen aludt. Olyan ártatlannak tűnt fejét Lee mellkasára hajtva, hallgatva szívverését, már-már együtt lélegezve azzal. Lee-nek egy kis magányra volt szüksége, hogy átgondolja a dolgokat: ezért hagyta őt ott a kanapén és ment fel a szobájába. Az utóbbi pár órában kettejük életén merengett, hogy mi volna, ha csak ők ketten lennének. Nem hagyta nyugodni a gondolat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.92 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2015. 10. 31. szombat 20:43
Én elvonatkoztatok attól, hogy testvérszerelem - minden más tökéletes!
#9 deajk2008 2015. 04. 3. péntek 07:37
imádom a családon belüli szexualitást 10p...folytasd
#8 listike 2015. 02. 22. vasárnap 09:28
Az eddigi legszebb rész.
#7 feherfabia 2014. 08. 4. hétfő 08:20
10P
#6 A57L 2014. 01. 13. hétfő 05:02
Egész jó.
#5 demonfiu 2010. 08. 4. szerda 16:46
remélem még folytatja a fordító elég érdekes történet szívesen elolvasnám a végét magyarul
#4 asura 2010. 02. 16. kedd 13:42
Reménykedek benne, hogy a maradék 7-rész hamarabb el tudom olvasni, mint az előző részeket.(Már, mint le forditva, és nem angolul.)
#3 BeeGee 2010. 02. 15. hétfő 15:39
Már nem is számítottam folytatásra... :D
No, akkor olvasom is!
#2 zak 2010. 02. 15. hétfő 14:00
na végre már azon gondolkodtam én forditom le a többit
de megmentetted az olvasokat
#1 Törté-Net 2010. 02. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?