A+ A-

Titokban

19 éves lány vagyok, ez a történet 3 éve esett meg velem, úgy gondoltam, ha leírom, könnyebb lesz feldolgozni. Nem azért, mert rossz volt, vagy traumatikus, sőt, pont ellenkezőleg, csak az érzelmeimen nem tudok úrrá lenni azóta és nehezen jutok ötről a hatra.
Nem vagyok semmilyen téren különleges, átlagos alkat, magasság, arc, haj, mint bárki az ismerőseim közül. Az egyetlen nem átlagos dolgot magamban akkor fedeztem fel, mikor a barátnőimmel pár éve megnéztünk egy pornófilmet. Mindenki idétlenül röhögcsélt, fújolt, jóformán alig nézték, én pedig azt hittem, alig kapok levegőt, annyira felizgatott, amit láttam. Szerencsére nem tűnt fel senkinek, de úgy éreztem, mikor a filmben a női szereplő elélvezett - vagy csak megjátszotta, mindegy - , azt hittem, én is átéltem egy igazi orgazmust. Csak ültem, remegtem, úgy éreztem, mint aki a mennybe került. Attól fogva egyenesen sikítani tudtam volna egy érintésért mindig, amikor testileg közel kerültem valakihez, de túlságosan féltem lépni, többnyire azért, mert nem hittem, hogy a lehetséges jelöltek képesek, vagy egyáltalán akarnak nekem örömet okozni.
Nővérem telefonbeszélgetéseit kihallgatva az egész lehetetlenül nehéznek tűnt, kiválasztani valakit, elérni, hogy tetsszem neki és vigyázzon is rám, ötletem sem volt, hogyan álljak neki, hónapokig hangtalanul tűrtem a patthelyzetet. Erre a hallgatózásra annyira rászoktam, hogy elég volt arra gondolnom, hogy elbújok valahol és kihallgatok egy beszélgetést és már felizgultam tőle. Általában az ablak alatt ültem és játszottam magammal, közben pedig azt hallgattam, a nővérem kivel és mit csinált. Elég szabadszájúan beszélt, szerintem élvezte is, némelyik beszámolóban volt olyan dolog, amitől nem kissé pirultam el, például mikor egy romantikus este meséje azzal zárult, hogy 'az ujjaival dugott és a mellemre verte a faszát, egy törölköző is kellett utána, mindenhol folyt rajtam a geci'. Habár a beszámolók kezdtek egyre kevésbé tartalmasak lenni, elég volt egy - egy szó, a fantáziám elindult és boldog voltam. Néztem pornót is, sokat és rendszeresen, de legfeljebb abban segített, hogy a dolgok mikéntjéről legyen alapos ismeretem, nem izgatott fel igazán, mert személytelen volt és megjátszott.
A baj akkor kezdődött, mikor nővérem összekapott valamin a legjobb barátnőjével és már nem beszéltek telefonon sem. Úgy éreztem, az egyszemélyes nemi életemnek is vége, ha nem hallgatózam, nem tudtam igazán élvezni a dolgot. Egyszer a szobámban ülve, mikor már azon gondolkodtam, közbe kéne lépnem, hogy béküljenek ki - tudom, szánalmas, de elkeseredett voltam - , nagyon érdekes hangokat hallottam a szüleink szobájából. Tisztán kivehető mély nyögéseket és halk cuppogást. Szinte rátapadtam a falra, magamnak akartam minden egyes hangfoszlányt, elképzelni, hogy mi történhet, és önfeledten símogatni magamat közben. Amikor este apu hazaért, akkor esett le, hogy anya nem is vele volt aznap, ez valahogy még izgatóbbá tette a dolgot, tettestársnak éreztem magam a dologban, hiszen én tudni véltem, mi történt.
Ez így ment még hetekig, közben kitapasztaltam, hogy ez mindig szerdára esik és hogy anyu egyik fiatalabb munkatársa a másik fél, valamilyen Levente, akivel könyvelést egyeztettek rendszeresen. Sokat fantáziáltam róla, kora harmincas vagy késő huszas férfi volt, magas, banditaarcú, rövid barna hajú, barna szemű. Mindig sötét farmeringben és vászonnadrágban jött, néha emlékszem velem, vagy a nővéremmel is beszélgetett, habár én borzasztóan esetlennek éreztem magam, miután először rájöttem, hogy mit is csinálnak anyuval minden héten. Azt sem tudtam, mióta tart, csak az új beépített szekrény miatt kezdtem el hallani az egészet. Próbáltam rájönni, apu tudja - e, de szerintem sejtése sem volt, nem volt semmi baj közte és anya közt, én sem éreztem úgy, hogy bármiért is szólnom kéne.
Ez addig folytatódott, amíg nem lett egy új szomszédunk, aki folyamatosan géppel dolgozott bútorokon, és alig hallottam valamit, ha belefogott a munkájába. Annyira vágytam hallani mindent, hogy a veszéllyel sem foglalkozva eldöntöttem, elbújok a beépített szekrényben a következő szerdán. Megnéztem alaposan, nagyon mély volt, az ajtaján zsalugáterrel, rengeteg ruhával, tökéletes búvóhely.
Legközelebb bejelentettem Levente érkezése napján reggel, hogy elmegyek egy barátnőmhöz tanulni, kimentem a bejárati ajtón, majd nagyon gyorsan visszamásztam az ablakon, tudtam, hogy először mindig a konyhában kávézós ismerkedő kört játsszák. Bementem a szekrénybe, bőven volt hely, magama húztam az ajtót és feszülten vártam. Úgy tizenöt perc múlva az ajtó csukódott és elkezdtem halk csókokat hallani, amit mondtak, azt sajnos az átkozott szomszéd miatt nem értettem. A csókok után egy zipzár hangja volt feltűnő, majd megint csókok, és jött a már smerős cuppogás. Közben teljesen levetkőztem, annyira be voltam indulva, épp csak hozzáértem finoman néha a puncimhoz, a mellem simogatásától már kishíján elmentem, és féltem, nem lenne halk, ha jobban belejönnék,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2015. 12. 21. hétfő 16:16
számomra is érdekes történet lett ...
#10 hairy_pussy 2015. 11. 13. péntek 06:14
érdekes történet
#9 cvirag 2015. 11. 12. csütörtök 20:47
Nagyon tetszik
#8 sztbali 2015. 11. 12. csütörtök 12:25
Tetszik, de nem az igazi. 7 pont.
#7 papi 2015. 11. 12. csütörtök 09:27
Nagyon tetszik.
#6 zsuzsika 2015. 11. 12. csütörtök 07:57
Nem rossz.
#5 Andreas6 2015. 11. 12. csütörtök 07:38
Nagyon tetszett. 8 pont. Irigylem Leventét...
#4 genius33 2015. 11. 12. csütörtök 07:27
Nemrossz.
#3 feherfabia 2015. 11. 12. csütörtök 06:23
Egész jó!
#2 A57L 2015. 11. 12. csütörtök 05:27
Kemény,de őszinte történet.9P
#1 Törté-Net 2015. 11. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?