A+ A-

Kognitív- és viselkedésterápia

Az ötlet
30 éves pasi vagyok, akinek volt egy 6 éves kapcsolata. Pár hónappal a szakítás után enyhe alkoholos állapotomban jött az ötlet, hogy ha már úgy is szingli vagyok, akkor ki kéne használni és el kéne kezdeni élvezni az életet. Annyit tudni kell rólam, hogy már jó pár éve érdekel a BDSM és azon belül is a CBT. Ezen a bizonyos estén is épp hasonló tematikájú pornó filmeket néztem a neten és közben saját kezűleg kínoztam a farkam és a heréim. Mivel már nagyon régóta fantáziálok azon, hogy kipróbálnám ezt a műfajt élesben is, így hát elkezdtem a neten keresgetni a megfelelő hölgyet a mocskos vágyaim kielégítéséhez. Rövid keresgélés után találtam is egy ajánlatot, igaz a hölgy nem volt kimondottan domina, mert más szolgáltatásokat is kínált. Ennek ellenére nem haboztam és még aznap felhívtam. A telefonba egy nagyon kellemes hang szólalt meg és megkérdezte, hogy miben segíthet. Erre én enyhén dadogó hanggal azt válaszoltam, hogy szeretném igénybe venni a szolgáltatásit, pontosabban a here és a farok kínzásról lenne szó. Hallottam a telefonban, hogy egy kicsit meg van lepődve, de ennek ellenére azt mondta, hogy nem gond és fejtsem ki bővebben, hogy mit is szeretnék. Mondtam neki, hogy ezt nem szeretném telefonon keresztül megdumálni és kértem tőle egy időpontot arra, hogy személyesen is megdumáljuk, hogy mik az elképzeléseim, és hogy ő mit tud nyújtani. Nagy meglepetésemre benne volt a dologban, így hát megegyeztünk másnapra. Ezek után fogtam már amúgy is kemény farkam és elkezdtem verni a fényképekre, amik a hirdetésben voltak. Annyira izgatóak voltak a képek és a tudat, hogy a közeljövőben megkínoz ez a szépség, hogy nagyon hamar elélveztem és az ondómmal beterítettem az egész laptopot. Aznap este úgy fel voltam pörögve, hogy meg kétszer kifacsartam heréimből a nedűt.
Az első találkozás
Másnap annyira izgatott voltam, hogy semmi másra nem tudtam gondolni csak a kis ribancra, aki reményeim szerint bevezet ebbe a bizarr és fájdalmas műfajba. Lassan de biztosan eljött a találka időpontja. A biztonság kedvéért én már fél órával előtte megérkeztem a kávézóba. Tiszta ideg voltam, alig vártam, hogy élőben is találkozzak a kínzó mesternőmmel. Egyszer csak kaptam egy sms-t, hogy megérkezett. Körül néztem a kávézóban, és megpillantottam egy csodaszép testalkatú csajt, aki telefont tartott a kezében és körbe- körbe nézelődött. Abban a pillanatban olyan erős erekcióm lett, hogy azt hittem a véreres faszom szétszakítja a nadrágomat. Nem haboztam, leintettem és ő kecses léptekkel közeledett hozzám. Annyira gyönyörű volt, hogy azt hittem rögtön elélvezek. Tudni kell azt, hogy amit az adatlapján láttam megközelítőleg sem volt annyira izgató, mint élőben. Gyönyörű hosszú lábai voltak, mellei nem voltak annyira teltek, de pont olyan formás és kézbe valóak. Köszöntünk, bemutatkoztunk és elárulta, hogy őt Csillának hívják. Gyorsan letisztáztuk, hogy egymást keressük-e és pár tiszteletkör után rátértünk a lényegre. Elmagyaráztam neki a szituációt, vagyis mi mindent szeretnék kipróbálni és mi mindent már próbáltam saját magamon. Megemlítettem neki, hogy mindenfélekeppen el akarok élvezni több alkalommal, azt akarom, hogy ki legyek kikötözve és ki akarom próbálni a farok és herekínzás mindenféle formáját, vagyis a rúgást, diótörést, tűvel való kínzást, és sok minden mást. Egy kicsit meg volt lepődve, mivel ő elsősorban nem domina, hanem csak egyszerű konzumlány. Kérdeztem tőle, hogy elvállalja-e a dolgot. Erre azt válaszolta, hogy természetesen el, de figyelembe kell vennem, hogy még kezdő ezen a téren. Természetesen nem volt gond mivel én is kezdő vagyok. Megegyeztünk szombat délutánra, kifizettem a számlát es felálltunk az asztaltól. Erre Csilla megkérdezte tőlem, hogy:
- Mivel szombat után valószínűleg sokáig nem lesz kedved és talán használható szerszámod sem a dugásra, mit szolnál, ha lenyomnák egy ismerkedő kört, természetesen fél áron.
Erre az ajánlatra egyszerűen nem mondhattam nemet, tehát megegyeztünk, hogy felugrok hozzá es lenyomunk egy sima baszást.
Előjáték, azaz ismerjük meg egymást
Felértünk privátra, ami egy otthonos két szobás lakás volt. Az első lépés rögtön az volt, hogy vetkőzzek le és mennyek a zuhanyzóba. Természetesen szót fogattam, erre nemsokára követett ő is. A zuhanyzóba anyaszült meztelenül jött be. Kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, hosszú combjai olyan hamvasak voltak mit a selyem, melle nem túl nagy, de annál feszesebb és a kisméretű mellbimbója állt mit a pöcök, ez volt maga a gyönyör. Csodaszép és izgató látvány volt, azt hittem azon nyomban kiürítem a táramat. Hozzám bújt és beinvitált a zuhanyzó fülkébe. Megengedte a langyos, sőt, inkább meleg vizet, és a selymes kezeivel elkezdett simogatni. Először csak a mellkasomat, de nagyon rövid idő után rátért magára a lényegre, tehát a spermától duzzadó heréimre és vértől duzzadó farkamra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.67 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 61karcsi
2017. 01. 16. hétfő 19:14
szuper volt Válaszolok rá!
#7 A57L
2015. 11. 1. vasárnap 06:37
Szerintem nagyon jó írás,jól megírtad.9P Válaszolok rá!
#6 zsuzsika
2015. 10. 15. csütörtök 15:15
Csak belelapoztam és elég is volt. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2015. 10. 5. hétfő 04:56
Ő akarta, megkapta. Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2015. 10. 2. péntek 07:56
Barom megkapta. Válaszolok rá!
#3 veteran
2015. 10. 1. csütörtök 11:20
Ő akarta, örüljön neki a hibbantja. Válaszolok rá!
#2 Andreas6
2015. 10. 1. csütörtök 06:27
Aki hülye, haljon meg! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 10. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!