A+ A-

Érett nő a megállóban 1. rész

A villamosmegállóban csak néhányan várakoztak. Korán volt még a tömeghez. Én sem ilyenkor szoktam lemenni a megállóba, de most így alakult. A villamos még sehol sem volt, pedig jó messzire el lehetett látni a sín mellé állva. Kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy jó hosszú és unalmas várakozásnak nézünk elébe. A dolgok azonban szerencsés fordulatot vettek, amint kiszúrtam, hogy egy csinos nő közeledett felém. Ahogy elhaladt előttem, jó alaposan szemrevételeztem. Idősebb nő volt, úgy 45 év körüli, de valami veszett jó alakja volt. Testre feszülő, fehér nadrágot és rövid ujjú felsőt viselt, ami jól kihangsúlyozta tekintélyes méretű melleit. Bár a feneke már nem volt az igazi, azért a nadrágban még így is nagyon izgalmas látványt nyújtott, ahogyan elriszált előttem. Már azt hittem, hogy nem is villamossal utazik, de hál' istennek pár méterre tőlem, valahol az utolsó ajtó környékén megállt. Nem bírtam megállni, hogy újra jól végigmérjem.
Hosszú, festett szőke haja volt, ami a visszafogott sminkkel és a gondosan kiválasztott szemüvegével elég dögös hatást keltett még úgy is, hogy az arca már elvesztette a csatát a ráncokkal folytatott kilátástalan harcban. Alakján látszott, hogy valamikor rendszeresen sportolt, vagy legalábbis mozgott valamit, bőre feszesnek és simának tűnt. Mellei roppant kihívóan domborodtak a feszülős felső alatt, de nem tudtam megállapítani, hogy a kívánt hatás érdekében nem valamilyen rafinált melltartót vett-e fel. Öltözékének kétségkívül legvadítóbb eleme a fehér, feszülős nadrág volt, ami tökéletesen követte formás combjainak vonalát, vádlijának izgalmas ívét. Befejezvén a kalandtúrát, tekintetemet újra az arcára irányítottam, és bár eddig azt hittem, hogy sikerült teljesen észrevétlenül bámulnom őt, legnagyobb megdöbbenésemre pont összenéztünk. Tekintetünk csont nélkül, teljesen egyértelműen találkozott, ráadásul úgy, hogy világosan látszott, észrevette, hogy a testét bámulom.
Meglepetésemben mozdulni sem tudtam. Néhány pillanatig tartott csak, amíg egymás szemébe néztünk, aztán elfordította a fejét, de ezalatt végig úgy éreztem, mintha áramot vezettek volna belém. Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy mit éreztem akkor. Egyfelől szégyent, másrészt viszont erotikus izgalmat, olyat, amilyet máskor is érez az ember, ha szemezik valakivel, csak ez valahogy mégis más volt, izgalmasabb, bűnösebb, és valahogy olyan perverz. A pillanat varázsát az érkező villamos törte meg. Az utolsó előtti ajtónál szálltam fel, a nő pedig az utolsónál. Nem voltak sokan a villamoson, így aztán sikerült úgy helyezkednem, hogy ne veszítsem szem elől. Félig háttal állt nekem és kifelé bámult, tehát nem látott engem, ami hamar visszaadta megingott bátorságomat. A végállomásig jóformán le sem vettem a szememet a fenekéről. El kellett ismernem, hogy korához képest nem volt mit szégyellnie. Sok fiatal lány elfogadna egy ilyen popsit, és mit ne mondjak, én is! A végállomásnál úgy kellett szerveznem a dolgokat, hogy mögé kerüljek és követni tudjam, amíg csak lehet. Reménykedtem, hogy ő is metróval utazik tovább. Szerencsémre így történt. Lelassítottam a lépteimet és a lefelé igyekvő emberek közt kissé lemaradva, magam elé engedtem a nőt. Innen már nem volt nehéz úgy intézni, hogy egy kocsiba kerüljek vele. Diszkréten megtartva a néhány méteres távolságot levakarhatatlanul a nyomában maradtam. Utolsóként szálltam fel a metróra, megvártam, míg az ajtó bezáródik a hátam mögött, aztán nekidőltem. Úgy alakult, hogy 2-3 méterre, szinte teljesen velem szemben állva talált kapaszkodót magának. Ez hidegzuhanyként ért, mert szerettem volna még egyszer magamba szívni a látványát, mielőtt leszállok, de ebben a helyzetben a lebukás veszélye miatt erre nem igazán láttam esélyt. Fura érzések és gondolatok viaskodtak bennem. Egyrészt nagyon vonzott és izgatott engem, másrészt viszont nem akartam megint beégni előtte, hogy 25 éves létemre bámulom. Éreztem, hogy a szexuális izgalomtól remegni kezdek, a szívem elkezdett ezerrel kalimpálni, az agyam zúgott és a nadrágom hírtelen nagyon szűk lett odalent. Végül legyőztem a félelmemet, és mielőtt az első megállóba érkeztünk volna, odapillantottam. Szemem egyből a melleire fókuszált.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2015. 11. 3. kedd 11:10
Előkészítésnek kiváló.
#6 A57L 2013. 08. 16. péntek 04:43
Elmegy.
#5 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 02:43
EZ meg nem is bevezetes,hanem csak az elso paragrafus abbol....
#4 Peterka 2005. 07. 25. hétfő 22:14
Ari sztori! Folytattást!!!
#3 bloodaxe 2005. 07. 25. hétfő 15:09
Folytatást !!!!! :)
#2 banurr 2005. 07. 25. hétfő 11:39
Így már Én is jártam...igaz annak nem lett folytatása. Remélem ennek lesz
#1 Törté-Net 2005. 07. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?