A+ A-

Érett asszony

Csak egy napja tudtam meg az egyetemi felvételi eredményeket. Hosszú út volt ez eddig is, de jó iráyban haladtam egy reményteli szabad élet felé. Pesti, egyedül élő nagyanyám ugyanis kitörő örömmel konstatálta, hogy jövőre az ELTE Informatikai Kar hallgatója leszek, ezért büszke is volt rám módfelett. Majd kiugrott a bőréből, amikor elfogadtam a meghívását a fővárosba költözésre. Mondanom sem kell, hogy milyen kedves volt a felajánlása, hiszen egy új világ felfedezése várt rám. Egy új világ, amit immár felnőtt fejjel kellett újra megismernem és kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.
Persze nem kezdődött valami felhőtlenül a dolog, mert már a beköltözésem utáni második napon nagyi megkért, hogy segítsek egy kedves barátnőjének helyrehozni a számítógépét. Na jó, gondoltam, ez a kérés bőven belefér, ha már úgyis ő viseli majd gondomat az elkövetkezendő pár évben. Nem mintha nagy örömömre szolgált volna nagymamákhoz járni PC doktorosdit játszani, de a gépeket imádtam, a kihívások mindig fel tudták kelteni az érdeklődésemet.
Legnagyobb gondot a tájékozódás jelentette, hiszen a városnak csak kevés részét ismertem, de térkép és IGO volt a tapizós telefonon.
A drága mamikám ettől függetlenül útba igazított rendesen, részletes leírást kaptam a Pasaréti lakóparkba jutáshoz, utca, házszám, emelet, melyik busszal menjek, stb, stb. Érdeklődve, nézelődve tettem meg az út jó részét. A házak annyira nem is érdekeltek, csak kiélveztem a városi nyüzsgést és persze vágyakozva kapkodtam a fejem a szebbnél szebb és csinosnál csinosabb lányok után. Bőven volt közöttük, akit szívesen vittem volna ágyba minden előző beszélgetés és ismerkedés nélkül is.
A lakópark közelében a buszból kiszállva végigtekintettem az épületsoron, de a fákkal benőtt parkosítástól nem igazán látszottak a házszámok, találomra indultam jobbra, meg azért is, hogy a közelben beszélgető három lánytól kérjek útbaigazítást. Egyikük egész magasnak tűnt, egy fejjel emelkedett a másik kettő felé. Vékony alkata ellenére nagyon csinos volt, széles homlokából a haja oldalra fésülve, csattal rögzítve világosbarnán csillogott a két szőke mellett. A másik lány, akit profilból láttam, hosszú, sima szőke hajával és a rövidnadrágjából kikerekedő meztelen fenekével bűvölt el. A harmadik társuknak csak a hátát láttam, rövid szárú fehér farmerjából és a kék felsőjéből következtettem az alakjára. Hosszú, szőke tincsei rendezetlen kötegekben hullottak alá egészen a derekáig.
Mielőtt még odaérhettem volna, a magas csaj a sima, szőke hajúval egyetemben elindultak valahová, a háttal álló meg lassú, andalgó léptekkel a ház felé vette az irányt. Na ez pont kapóra jött, gondoltam, legalább ismerkedem egy kicsit, léptem az egyedül hagyott alak után. Egy fél perc, és a bejárati ajtó közelében utol is értem.
- Bocsánat! Segítenél? - szólítottam meg a lehorgasztott fejjel előttem araszoló leányzót, aki a szavaimra villámgyorsan sarkon fordult, mint akit megijesztettek.
Földbe gyökeredzett egy pillanatra a lábam, amikor felismertem, hogy egy idősebb nő áll velem szemben. Első ránézésre olyan negyven körülinek véltem. Hátulról nézve alaposan megtévesztett a fiatalos öltözködése és az alkata. A haja fénylett, mint a tinédzsereké, a napbarnított lábai simasága és az ifjú leányok kedvenc viselete a vékony pántos neonfényű, narancssárga tangapapucs csak még fiatalabbnak sugallták a hölgyet. A valódi korát csak a keskeny ajkait zárójelekként körbevevő ráncok és a nyak és dekoltázs enyhén szeplős és barázdált állapota mutatta.
- Ezer bocsánat asszonyom! Nem akartam letegezni, csak azt hittem fiatalabb! - hebegtem mentegetőzésképpen, de a nő nem szólt egy szót sem, csak kérdőn, felhúzott szemöldökkel nézett a szemembe.
- Tudja, maga olyan csinos és csak hátulról láttam, megtévesztett az alakja és a szép frizurája!
A nő még most sem méltatott válaszra, csak félrehajtott fejjel elnézően, barátságos arccal figyelt, de halvány mosolyra húzódott a szája.
- Ne haragudjon, nem akartam tiszteletlen lenni! – folytattam, mert úgy éreztem, a nő vár valamire, és ekkor végre megszólalt.
- Nem voltál tiszteletlen, mással is előfordult már, és nem szükséges bocsánatot kérned. - mondta megnyugtató hangon.
Ott álltam a nőtől két méterre, és bennem ragadt a szó, csak néztem végig rajta, és próbáltam kitalálni a korát, de meghatározhatatlannak tűnt. Nagyon szép szőke haja kusza, de ápolt, enyhén göndör tincsekben hátrafelé felfésülve a homlokából, vékony arc és keskeny, hegyes orr, kecses nyak, és csodásan, peckesen domborodó formás mellek. Egy félhomályos helyen simán eladhatta volna magát harmincévesnek. Zöldes árnyalatban pompázó szemei megbűvöltek, dermedten álltam és bénán bámultam a szexi kis vadmacskát. Igaz, közelről azért látszott, hogy nem olyan feszes már a bőre, a karjain és az állán enyhén megereszkedtek a vonásai, de ez mit sem vont le a szépségéből.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.46 pont (293 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#43 Porthos61
2018. 10. 26. péntek 09:20
Szerintem is nagyon jó történet. Fordulatos és csöppet sem unalmas. Válaszolok rá!
#42 Andreas6
2018. 09. 22. szombat 17:52
Kedves radiocontrol! Elgondolkoztál már azon, hogy mennyire egyedül állsz a véleményeddel? Bocsi az offért. Válaszolok rá!
#41 vénember
2018. 09. 22. szombat 10:51
ilyen az élet Válaszolok rá!
#40 radiocontrol
2018. 09. 9. vasárnap 09:47
Túl hosszú és a méretéhez képest eseménytelen. Olyan mint a vattacukor vagy az albán fagyi. Elsőre jól néz ki, de közelebbről kiderül hogy egy felfújt, felvizezett semmi. Nagyon túl van értékelve. A top10 bármelyik utána következő története pergőbb és ötletesebb. Válaszolok rá!
#39 zoltan611230
2018. 08. 20. hétfő 09:12
Csodálatos történet . Válaszolok rá!
#38 Andreas6
2018. 06. 7. csütörtök 11:28
Offolok, bocsánat: Jó, hogy elfelejtettél kezet nyújtani a bemutatkozásnál! Azt ugyanis a nőnek kell (már azoknál, akiknek számít az etika...) Válaszolok rá!
#37 sunyilo
2018. 02. 24. szombat 17:23
Az ilyen remekműveket jólesik újra meg újra elolvasni, mert ez irodalom a sok iroda-lom között... Válaszolok rá!
#36 Arter Ego
2018. 02. 20. kedd 17:12
Pontosan az ilyen történetek miatt érdemes ide visszatérni. 10/10, csak így tovább smile Válaszolok rá!
#35 naiv1966
2018. 02. 5. hétfő 17:27
Köszönöm szépen Salsa!
Az igazság az, hogy az utolsó történetemmel melléfogtam. Rossz lelkiállapotban nem működött az írás. Éreztem, hogy nem lett jó a végeredménye. Most új lendületet kaptam, készül a következő. Néha már zavar is az ötletek bőségének zavara. Viszont nem változom meg, nem írok ötperceseket. Bízom benne, hogy akadnak majd követőim, és abban, hogy rááldozzák a szabadidejüket egy- egy nagyobb lélegzetvételűre. Válaszolok rá!
#34 salsa
2018. 02. 4. vasárnap 20:01
Kb. félévente elolvasom, mindig lenyűgöző. A másik a "Véletlenek pedig vannak" történeted. Nagy jót tettél a közösséggel, mert ezek hatására dobtam ki az eddigi kezdeményeimet, amiket ide szántam. Mindenkinek jobb így. Válaszolok rá!
#33 Almoska5
2018. 02. 1. csütörtök 03:27
Én öreg fejemmel 72. évesen is elsírtam magam az érzékenységemen nem tudtam uralkodni! Gyönyörű volt. Nekem 1.000 pontot ért. Ilyen szerelemről és későbbi szeretetről csak könyvekből ( szépen meg írt írásokból) szerezhet tudomást az emberi lélek korlátlan látóköre. Válaszolok rá!
#32 naiv1966
2017. 11. 30. csütörtök 19:29
Andreas, köszönöm az elismerésed, mint mindenki másét is! Válaszolok rá!
#31 Andreas6
2017. 11. 30. csütörtök 12:13
Kedves acryl! Nem gondolod, hogy benned lehet a hiba? Egyedül neked nem nyerte el a tetszésedet. Gyöngyöt nem érdemes a disznók elé szórni! Az is lehet persze, hogy csak irigy vagy. Válaszolok rá!
#30 acryl
2017. 10. 25. szerda 20:20
Unalmasabb mint egy kötelező olvasmány.
Az 5000 karakteres alsó határ mellé lehet hogy kellene egy felső is. Válaszolok rá!
#29 Jom haacmaut
2016. 11. 9. szerda 00:40
Fantasztikus írás! Remélem lesz folytatása! Csak gratulálni tudok, megható, izgalmas, fájdalmas és hihetetlenül izgató! Válaszolok rá!
#28 pisti47
2016. 03. 15. kedd 08:14
Régen olvastam ilyen kitűnő novellát. Hatalmas tehetség vagy. Megjegyeztem a neved. Válaszolok rá!
#27 Drush
2016. 03. 3. csütörtök 23:01
Fantasztikus írás! Gyönyörű és egyben vágyakat borzoló. Hihetetlen tehetséged van ehhez szerintem. Nagyon tetszett a kifinomult nyelvezet és a valódi szenvedély amit fel lehet fedezni a történetben.

GRATULÁLOK! Válaszolok rá!
#26 sunyilo
2016. 01. 22. péntek 22:18
Szóhoz sem jutok. Nagyon megindító. Válaszolok rá!
#25 Gandalf
2016. 01. 12. kedd 20:42
Kedves Naiv!
Őszintén szólva olvastam már valahol olyan sztorit, ami megérintett és elgondolkodtatott... Abból talán több fájdalom jött át, viszont a te esetedben a fájdalom és erotika egyvelege, az események folyamata valóságos novellává érett. A legjobb, amit valaha olvastam ezen az oldalon!! Vagy bárhol máshol... Válaszolok rá!
#24 A57L
2015. 11. 5. csütörtök 05:15
Rég olvastam ilyen jó történetet.Nagyon jó munka.10P Válaszolok rá!