A+ A-

Vera tetkója

Vera gólya volt a főiskolán. Konzervatív családban nőtt fel, és szexuális téren tapasztalatlan volt. Ugyanakkor nagyon kíváncsi is volt, és kezdte felfedezni a bevállalós énjét. Kíváncsiságát a neten szörfözéssel elégítette ki. Meglepetésére egy csomó dolog, amit talált, felizgatta. Jóképű férfiak fotói, nagy farokkal. Fotók nőket kefélő férfiakról. Ezek izgatták. Bár a szülei kitagadták volna, ha hallják, hogy így beszél, észrevette, hogy szereti kimondani a csúnya szavakat: farok, baszás, pina. Most, hogy elkerült otthonról, végre elkezdte felfedezni a vágyait és a szexuális igényeit.
Az interneten néhány megdöbbentő dolgot is látott Vera: képeket és történeteket fenékbekúrt lányokról; megkötözött vagy hátrabilincselt kezű lányokat; felpeckelt szájú lányokat; mellbimbóikon csipeszeket, mellükben tűket viselő lányokat; elfenekelt és megkorbácsolt lányokat; megerőszakolt lányokat. Sokat ezek közül a dolgok közül korábban elképzelni sem tudott volna. Tudta, hogy ezek nem lenne szabad felizgassák, hogy zavarónak és felkavarónak kellene éreznie ezeket. És fel is kavarták, csak nem úgy, ahogy szerinte kellett volna. Meglepetésére azt tapasztalta, hogy bár felkavarták ezek a dolgok, ugyanakkor fel is izgatták. Furcsa álmokat álmodott éjszakánként, melyekben nagy, erős férfiak jöttek be a kollégiumi szobájába, és a farkukat kínálták fel neki. Azt álmodta, hogy leszopja ezeknek az idegeneknek a hatalmas faszát. Izgatták ezek a dolgok, és rossz kislánynak érezte magát. És azt álmodta, hogy ezek a férfiak többet akarnak, olyan dolgokra kényszerítik, amikbe egy jó kislány sosem egyezne bele.
Mikor reggelente felébredt, Vera furcsán érezte magát. Tagadhatatlanul fel volt izgulva. A puncija nedves volt, a mellbimbói kemények. Szinte mindig meg kellett ujjaznia a punciját, hogy megszabaduljon a szexuális feszültségtől, mielőtt felkelt volna és elkezdte volna a napot. És mindig mikor este hazajött a kollégiumi szobájába, leült a számítógéphez, és újabb izgató és felkavaró képeket és történeteket keresett. És ahogy szörfözött, érezte hogy egyre tüzesebb és tüzesebb, és becsúsztatta a kezét a farmerjába vagy a szoknyája alá, és először csak egy, majd két ujját dugta fel a nedves puncijába. És rendszeresen akkor voltak a legerőteljesebb orgazmusai, amikor olyan történeteket olvasott, amelyek meggyalázott, megvert, megkötözött és csoportosan megerőszakolt lányokról szóltak.
Néhány héttel a félév kezdete után Vera elkezdett egy felsőbb évfolyambeli sráccal járni, aki jó focista volt, nagy baráti társasággal. Mindig azt gondolta, hogy az intellektuálisabb fiúk vonzzák, és barátként továbbra is azokat kedvelte inkább, de úgy érezte, Robi szítja azt a különös tüzet, amely égni kezdett benne. Élvezte, milyen erős, felizgatta az állatias energiája, és még a srác nyersesége is bejött neki. Ám valami visszatartotta, már három hete jártak, és még le sem szopta. Az az igazság, hogy egy kicsit félt. De nem volt biztos benne, mitől is fél valójában. Robi nyerseségétől? Félt, hogy bántaná? Részben igen, de ugyanakkor akarta is ezeket a dolgokat. Akarta, hogy magáévá tegye, és hogy durván csinálja, hogy fájjon. Végül eldöntötte, hogy valójában ettől fél: nem a Robi durvaságától, hanem a saját vágyaitól.
Vera tudta, hogy ez nem mehet így tovább. Nem ingerelheti tovább Robit és saját magát sem. Szembe kell néznie saját vágyaival, és vagy elfogadnia, vagy elutasítania őket. De már túl későinek tűnt elutasítani őket: úgy tűnt, végre felfedezte saját belső tulajdonságait, valódi természetét. Ezt nem tudta többé lezárni. Tennie kellett a vágyai érdekében.
Mikor Robi elmondta, hogy pár nap múlva lesz a születésnapja, Vera már tudta,mit fog tenni. Odaadja neki magát a születésnapján. És nem félszívvel. Végig fogja csinálni. Olyan születésnapot szerez neki, amit sosem fog elfelejteni. Ahogy ezt tervezte, egyre izgatottabb lett. Kigondolta, mit viseljen és mit mondjon. Elképzelte Robi arcát, és arról álmodozott, hogyan fog kinézni a farka, és milyen érzés lesz... De úgy érezte, valami még hiányzik. Valami különleges, ami emlékezteni fogja őt is és Robit is erre a hatalmas lépésre, amit megtesz.
És egyik éjjel megtalálta. Szörfözött az interneten, mint mindig, és rábukkant egy honlapra, amely tetovált lányok képeit mutatta. Tetkók voltak a hátukon, a hasukon, a fenekükön, a mellükön, még a puncijukon is. Voltak köztük képek, fiúnevek, obszcén szavak és durva ajánlatok is. Mikor Vera ezeket a képeket meglátta, olyan erős izgalmi rohamot érzett, amilyet még sosem tapasztalt, és tudta, hogy ez az. Tetkót fog csináltatni, és nem akármilyen tetkót, hanem olyat, ami összefoglalja a magáról alkotott új képet, ami rákényszeríti, hogy szembenézzen legtitkosabb vágyaival, ami elmondja Robinak és mindenki másnak, aki valaha látni fogja, hogy mit is gondol ő magáról a szíve legmélyén.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.91 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 berher 2018. 06. 14. csütörtök 18:02
Nagyon jó
#9 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 15:33
Kiválló, 10 pont!
#8 cscsu50 2016. 02. 2. kedd 00:36
nagyon jó
#7 Andreas6 2015. 09. 22. kedd 07:36
Olyan jól írtad meg, hogy kicsit gyanakszom: Nem saját élményedről van szó véletlenül? Már csak a névazonosság miatt is...
#6 A57L 2015. 05. 22. péntek 05:14
Nagyon jó lett.
#5 tomi19 2015. 05. 2. szombat 20:59
Pöpec volt kár hogy nem folytattad 10 pont.
#4 Andreas6 2013. 07. 27. szombat 15:33
Írhatnál még történeteket Veráról, ez nagyon jó volt!
#3 tiborg 2011. 12. 12. hétfő 02:55
Kapitalis "M"-"S"el!!
#2 Cave 2010. 04. 9. péntek 18:46
Folytatnod kéne :)
#1 Törté-Net 2010. 04. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?