A+ A-

Autós kiruccanás

Régóta beszélgetünk neten. Egy barátnőd mutatott be minket egymásnak. Először vele beszélgettem a Gyakorikérdések oldalán, aztán mondta, hogy egy kedves ismerősének is lenne néhány kérdése, amiket előbb csak tolmácsolt köztünk, aztán úgy döntöttél, hogy jobb lenne, ha egyenesen velem beszélnél a gondjaidról. Miután már megbíztál bennem, másra is terelődtek a beszélgetéseket, amik már a kezdetekben se voltak teljesen ártatlanok.
Hamar kiderült, hogy 17 múltál, és mivel hasznosnak ítélted a beszélgetéseket, nem zavart, hogy én már jóval tapasztaltabb vagyok, a magam 35 évével. Kérdeztél sok mindenről, érzésekről, bizonytalan szexuális vágyakról Bátorítottalak tested megismerésére, arra hogy ne szégyelld ha épp kicsit eltérő vagy a pornókban láthatóaktól, mert mindenki a maga egyediségében szép, és hiába fontos - mert azért fontos, ezt elismerem- a külső, de a személyiség varázsa az, ami egy embert megfog a másikban.
Láthattam képen rejtett kis szűzi kincsed,- amiről elárultad, hogy szinte azóta borotválod, mióta 13-14 évesen elkezdtek megjelenni rajta sűrűbben a szőrszálak,- és vékony testalkatodhoz tökéletes passzoló piciny cicid izgalomtól megkeményedő bimbóját. Mindent tudok rólad, mert egymás testének képén kívül – természetesen arcképet, és testet együtt sose láttunk, tehát akár internetről leszedett képek is lehettek volna, de megbíztunk egymásban, és feltételeztük, legalábbis én, hogy valódiak - csak a nickneveinket ismertük. Ezért nekem bármit el mertél mondani, amivel másnak, még barátnőnek sem mertél büszkélkedni. Új, és újabb masztis sikereddel, amiket elrejtőzve a szobádban, vagy a zuhanyrózsával értél el, esetleg amikor az otthoni veszekedések elől szaladtál ki a házatokból nyáron a közeli erdőbe, és ott a felgyülemlett feszültséget vezetted le néhány perc alatt egy, a szél által neked kényelmesen elferdült fának dőlve szoknyád fel, tangád félrehúzva.
Amikor megkértél hogy meséljek neked történetet magadról és rólam, örömmel és erőlködés nélkül tudtam, annyiszor képzeltelek el a karomban, vagy előttem az ágyon, ahogy nedves öled a csókjaim után már a nyelvemre vágyik, vagy ha nyelveink játéka közben ujjaimmal sikerült az élvezet harmatcseppjeit előcsalnom rózsaszín résedből, és nyelvem kevés lenne a fokozásra, akkor már merev farkam vonnád szétnyíló lábaid közé.
Sok éjjelen keresztül meséltem neked történeteket, és fantáziám kiapadhatatlan volt, inspirálóan hatottál rám. Élveztem, h szavaim nyomán is elélvezel, és mivel mindig magam előtt láttalak, néha nehéz volt az írás, meredező farkam zavart az írásban, de a félreütéseket megbocsátottad, mert láttad, h nem is vagyok mindig ura magamnak,és az önmagam képezte akadály se segít az átláthatóságban.
Annyi, és talán már nem is kivitelezhető pózban sikerült élvezethez juttatnom téged, amennyiben csak közös fantáziálásunk engedte. És a fantáziám szárnyalt, de egyre jobban kínzott, hogy a valóságban nem tudlak megérinteni. Viszont ez nem is nagyon került szóba. Ismeretlen ismerődők voltunk.
Nemrég, amikor egy este elélveztél és felsóhajtottam, hogy de jó lenne a valóságban is kinyalni nedveidtől lucskos kis puncid, visszakérdeztél:
"Tényleg megtennéd?"
"Persze! Ki az aki lemondana róla, ha lenne rá lehetősége? 😉"
"A szüleim nem lesznek holnap itthon! Anyámnak is el kell mennie egész napra a szomszéd városba. Csak estefelé ér vissza! Eljössz?"
"Persze! De merre is laksz? "
Még sose beszélgettünk arról, hogy ki merre él, azaz csak felületesen, én hogy Pesten, ő az Alföldön.
"Kecskeméten. A szélén egy zsákutcában."
Kicsit számolgattam, mert másnap délelőtt még volt dolgom, utána odaautózás, találka, aztán vissza, mert még este kell személyesen beszélnem valakivel.
"Véééégül is belefér. De először inkább csak üljünk be valahová beszélgetni! Még sose találkoztál velem, lehet mégse leszek annyira bizalomgerjesztő személyesen. Meg amúgy is. Egy netes ismerőst nem a legjobb ötlet egyből beinvitálni egy házba!"
"Úgy is jó! Legalább tényleg megismerlek!"
„ De azért szólj a legjobb barátnődnek, hogy találkozol velem, vagy
És most már itt vagyok Kecskemét határában, megmondtad a címet merre menjek, beütöttem a GPS be. Megérkezem a címre. Már vársz a kapuban. Ahogy közeledek, látom, hogy a képek semmit se füllentetek küldőről. Remélem te se fogsz csalódni bennem, és élőben is szimpatikusnak találsz.
Leparkolok, kezdenék kiszállni, de beülsz mellém, és rám mosolyogsz.
- Szia!
- Szia! De biztos, hogy beülsz? Végül is még idegenek vagyunk! Ne sétáljunk el a cukrászdáig?
- Nekem nem vagy idegen! Megbízom benned!
- Köszönöm, de akkor is jobban kellene magadra vigyáznod! Nem mindenki kedves, aranyos!
- De te ugye az vagy?! - nevetsz rám.
- Remélem! Akkor viszont mondd, hogy merre menjek?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon54 2017. 09. 10. vasárnap 00:53
Folytatást folytatást folytatást 10 pont!
#12 genius33 2015. 11. 5. csütörtök 05:45
Nagyon cuki smile
#11 Rinaldo 2015. 11. 4. szerda 07:52
Jöhet a folytatás.
#10 feherfabia 2015. 11. 4. szerda 06:15
Nagyon jó!10P
#9 veteran 2015. 11. 3. kedd 15:10
Jól sikerült.
#8 gyuri0926 2015. 11. 3. kedd 07:59
Amíg visszaérek Pestre végig facezünk

Ez azért eléggé veszélyes , bár eléggé nagy lúzerek vagytok .

végül arra jutunk, hogy legközelebb biztosra kell menni, és ki fogok majd venni egy szobát néhány órára, hogy a folytatás már a lehető legzökkenőmentesebb legyen!

ANyú telefonhívása ott nem szólal meg ? Vagy ott kikapcsolja , ezt most is megtehette volna !

Ilyen apró részletek engem nagyon zavarnak .
#7 zsuzsika 2015. 11. 3. kedd 07:58
Nem rossz.
#6 Andreas6 2015. 11. 3. kedd 07:35
Nagyon tetszett. Sokkal jobb, mint az unalmas pornó forgatókönyvek, amikből itt olyan sok van.
#5 listike 2015. 11. 3. kedd 07:17
Nem rossz.
#4 papi 2015. 11. 3. kedd 06:54
Nem rossz
#3 hairy_pussy 2015. 11. 3. kedd 06:25
nagyon jó 10p
#2 A57L 2015. 11. 3. kedd 05:26
Kellemes,aranyos történet.8P
#1 Törté-Net 2015. 11. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?