A+ A-

Kaland egy ismerőssel

Van egy haverom, akivel 2011. novemberében összevesztem. Állandóan panaszkodott, hogy mennyire nincs pénze, de dolgozni nem akart elmenni. A használtcikk - bizniszből már egyre kevésbé lehetett kijönni, mert mióta lement az új DVD - lejátszók, meg hasonlók ára, senki nem vesz használtat 4 - 5 ezerért, amikor 6 - 7 ezerért új is kapható. Az élettársa is megunta, mert ő, Móni elment dolgozni, és kitette az utcára a csávót, aztán a srác elutazott az anyjához... Majd év végén, a két ünnep között felvette velem facebookon a kapcsolatot és megkért, próbáljak meg beszélni élettársával, hogy közös kisfiukat engedje el velem hozzá. A csaj persze nem volt hülye, és nem engedte el. Így hát hazamentem, leültem a tévé elé, a dvd - be betettem az aktuális James Bond - filmet, és elkezdtem nézni. Pár perc múlva csörgött a telefon. Móni, haverom exe hívott: Este háromnegyed hat volt...
- Szia, Lajcsi! Bocs, hogy elsőre visszautasítottalak, de... ha visszajössz, megbeszélhetjük...
- Most? Elég késő van már, szakad a hó, hideg is van... - mondtam.
- Ha jössz, ne csöngess, nincs kulcsra zárva se a kapu, se a lakás, nyugodtan gyere be. - ezzel letette. Szóltam anyámnak, hogy elmegyek sörözni a kollégákkal, és a szakadó hóesésben, mínusz 3 - 4 fokban biciklire pattantam, és letekertem Mónihoz..(mit meg nem tesz az ember a haverjáért, mi?!) Bementem a kapun, majd a lakásba.
- Hahó, megjöttem! - szóltam neki. Alaposan befűtött, mert a kinti zimankó ellenére 25 fokot mutatott az órával egybeépített hőmérő...
- Éppen fürdök. - hallottam hangját a fürdő felől. - Nincs kedved társulni?
- Nem hoztam fürdőgatyát... - mondtam óvatosan, majd csak engedve kíváncsiságomnak, közelebb mentem a fürdőszobához. Tudni kell, hogy náluk a fürdőszoba a konyhából nyílt, és ajtó helyett csak egy függöny takarta a bejáratot... Az igazat megvallva, akkor már egy éve nem volt csajom, és már nagyon ki voltam éhezve, de meg sem fordult a fejemben, hogy éppen Mónit... Pedig átkozottul csinos, és 14 évvel fiatalabb is nálam.
- Na, mi van, elvitte a cica a nyelved?
- Nem, megvagyok. - mondtam, és a nagy melegre való tekintettel levettem dzsekimet.
- Te, mi újság? Van már valami nő a láthatáron? – kérdezte. - Gyere már be, nem szeretek úgy beszélgetni, hogy nem látom az illetőt... kivéve telefonon.
Igaza volt. Én sem szerettem az olyan diskurzust, így beoldalogtam a fürdőbe. Szerencsére a habfürdő mindenét eltakarta, csak bájos kis fejét láttam. A kád mellé tett, szemmel láthatóan nemrég használt borotva azért sejtetett valamit...
- Még nincs. - feleltem kérdésére. - Tudod, mióta Zsanival szakítottam, nem igazán bízok a csajokban...
- Mondjuk ezt meg tudom érteni. - mondta.
- És te? Karcsi azt mondta, állítólag van új pasid... Egy kollégád.
- Ha lenne, nem lennél itt. - jegyezte meg félhangosan, inkább csak magában Móni, majd amikor rájött, hogy elszólta magát, fülig vörösödve mondta. - Bocs, nem úgy értettem...
- Tényleg, a kiscsávó hol van? - kérdeztem, mert nem láttam a kisfiút...
- Jucus elvitte. - mondta, és készült felállni a kádból. - Biztos, hogy nem társulsz? - kérdezte még egyszer. “Eszerint engem akar becserkészni a kis bestia, ha elvitette a nővérével Kornélkát...” gondoltam.
- Mondom, hogy nem hoztam fürdőgatyát... - ismételtem meg.
- És? Rajtam sincs semmi. - vont vállat, és felemelkedett, majd zuhannyal lemosta magáról a habot. Lassan nap - , illetve bocsánat, lámpavilágra kerültek testének előttem eddig rejtett részletei... Mondjuk nem sok volt, mert nyaranta a strandon voltam már velük(akkor általában kétrészes, tangabugyis fürdőruhában volt), de most kicsit mégis megszédültem. Elhehetik, nem csak a meleg miatt... 24 éves volt, és csodaszép! Gyönyörű, formás mellei, izgató szexis feneke, lapos, edzett hasa, és simára borotvált, csupasz kis puncija megtették a hatásukat. Cerkám lassan elkezdett merevedni, ennek ellenére még mindig nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet lenne pont az ex - haverom ex - nőjét megdöngetni... - Nincs meleged?
- De... nagyon! - mondtam, és kibújtam a pulóverből is.
- Na, mi legyen? Betársulsz, vagy leengedjem a vizet? - kérdezte, nekem háttal lehajolt, és megkereste a dugó láncát, közben riszálta a fenekét rendesen...
- Állj, meggyőztél! - mondtam, - Társulok. - levetkőztem, és bemásztam vele szemben a kádba. Még mindig elég szokatlan volt, hogy a kiscsaj egy kádban van velem, igaz soha nem éreztem, hogy szégyelné magát előttem. Kellemesen megfürödtünk, majd törölközőbe csomagolva kimentünk a szobába. A lány leengedte a redőnyt, majd kulcsrazárta a bejárati ajtót, és visszajött a szobába. Én már öltözködtem, így rám szólt.
- Hé, hé, ne szökjél már! Nem emlékszel mit mondtam, amikor kérdezted, hogy van - e pasi a láthatáron? – kérdezte, és lecsúsztatta törölközőjét a földre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.65 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2015. 11. 14. szombat 05:27
Közepesnél gyengébb,sok javítani való volna benne.
#12 zsuzsika 2015. 10. 13. kedd 13:37
Közepes,kidolgozatlan.
#11 Pavlov 2015. 09. 26. szombat 22:01
Tele fogalmazási és helyesírási hibákkal... Ne!
#10 Rinaldo 2015. 09. 23. szerda 11:28
Szupi.
#9 szekely18 2015. 09. 22. kedd 23:49
Egy közepes tórténet!
#8 david70 2015. 09. 22. kedd 17:41
Jó a történet, csak azt nem értem, miért kell a szöveget azzal elrontani, hogy ribancnak hívja a lányt. Olyan érzésem van a történeteket olvasva, mintha a férfiak rúgás közben csak kurvanak, ribancnak stb. hívják azt a nőt akit éppen dugják.
#7 cscsu50 2015. 09. 22. kedd 10:57
egész jó
#6 listike 2015. 09. 22. kedd 07:57
Jó volt.
#5 papi 2015. 09. 22. kedd 07:51
Nem rossz.
#4 veteran 2015. 09. 22. kedd 07:26
Közepesnek megfelel.
#3 Andreas6 2015. 09. 22. kedd 06:59
Szerintem gyenge közepes.
#2 feherfabia 2015. 09. 22. kedd 05:57
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 09. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?