A+ A-

Nyári nap

Régóta olvasgatom az oldalon lévő történeteket és mindig is szerettem volna megosztani veletek pár történetem, csak hol időm hol kedvem nem volt megírni. Ez a történet 100%-ig igaz és megtörtént velem tehát nem kitaláltam, persze azért a helyszíneket és neveket megváltoztattam benne. Első írásom lesz, ezért kérlek úgy kritizálj. :)
Egy kis településen élek, a népesség száma alig haladja meg a 3000-et így mondhatni, hogy majdnem mindenki ismer mindenkit. Nyár volt, az iskolások élvezték a nyári szünetet, a szabadságot. Délutánonként, amikor már kicsit hűvösödött az idő mindig kimentünk a haverokkal, barátokkal bandázni a faluba, volt hogy húszan is összegyűltünk fiatalok (15-től 23 évesig)
Az egyik nap viszont egy idegenre figyeltem fel a tömegben. Rögtön megakadt rajta a szemem. Kb 170 cm magas, barna szemei, fekete vállig érő egyenes haja és nagyon szép arca volt. Vékony testalkatú volt, de nem az a csontváz típus, hanem olyan formás, nagyon jó segge és isteni, viszonylag nagy mellei voltak. Először arra gondoltam, biztos valami nyaraló, mert nyáron elég sok idegent látni a településen, rokonok, barátok, túrázók, külföldiek... Gyorsan kiderítettem a nevét, korát a többiektől, legyen az ő neve Anett, 19 éves volt és ami a legmeglepőbb, hogy nem nyaraló volt, hanem nagy meglepetésemre, itt lakott, ahol én. Nekem ekkor nem volt barátnőm, és hamar kiderítettem azt is, hogy már neki sem volt barátja. Nemrég szakítottak 4 éves kapcsolat után. Fel is csillant a szemem ennek hallatán. Nagyon megtetszett és eldöntöttem magamban hogy megszerzem. Nem vagyok egy nyomulós típus, inkább szeretem szépen lassan meghódítani a csajokat... és persze most is így láttam neki a dolognak. A beszélgetések során mindig az alkalmat vártam, hogy hozzá tudjak szólni, vagy viccesen be-beszólni neki, hogy észrevegyen (bár később kiderült, hogy felesleges volt, mert azonnal észrevett e nélkül is) Persze ezek után már nagy izgalommal vártam a délutánokat, hogy gyűljön a banda és végre láthassam őt!
Minden egyes nappal egyre közelebb kerültünk egymáshoz, kölcsönösen kerestük egymás társaságát, egyre többet beszélgettünk, megtörtént a telefonszám csere is, és így már nem csak délutánonként tudtunk egymással kapcsolatba lépni. Esténként sokat sms-eztünk egymással, eleinte burkoltan később aztán egyre nyíltabban adva egymás tudomására, hogy nem vagyunk közömbösek egymás számára. A délutáni bandázások alatt már egyre többet ültünk egymás mellett, egymáshoz érve. Majd megőrültem érte... egyre tovább és tovább maradtunk kint, sokszor ránk is sötétedett és persze ilyenkor már alig-alig voltunk páran. Az egyik ilyen estén végre megtörtént az amire már nagyon vágytam. Egy gyengéd ölelés következtében egyre jobban közeledtem a szájához. Perceknek tűnt az egész, pedig alig volt pár másodperc mire elértem a szájához és végre összeért az ajkunk. Nagyon finom szája volt. Gyengéden kezdtünk smárolni aztán egyre hevesebben folytattuk. Közben belemarkoltam a seggébe és húztam magamhoz szorosan. Isteni volt, azonnal éreztem, hogy szűkül a nadrágom. De több nem történt ezen az estén.
Ezek után egyre közelebbi lett a kapcsolatunk, többet értünk egymáshoz, sokszor nem bírtam magammal és simogattam a seggét vagy belemarkoltam finoman a mellébe. Egyik alkalommal elhívtam hozzám, amire persze rögtön igent mondott. Nagyon izgatott voltam, amikor végre kettesbe voltunk. Itt már nem kellett figyelni másokra, hogy néznek, vagy vicces megjegyzéseket tesznek ránk, ha egymáshoz értünk. Csak mi voltunk. Egy szűkös farmer volt rajta, amiben nagyon jól lehetett látni a vonalait, és egy kivágott vékonyka kis felső. Nem akartam, hogy tolakodónak nézzen, ezért nem másztam azonnal rá, csak egy kis idő múlva, pedig majd megőrültem, hogy végre érezhessem a testét (utólag kiderült felesleges volt ennek a látszatát keltenem, mert majd megőrült, hogy végre rámásszak) Bekapcsoltam a tévét, meg a számítógépet is, hogy ne legyen csend, amolyan feszültségoldásképp. Leült mellém a kanapéra és csendben nézte a tévét, persze sokszor rám-rám nézve türelmetlenül.
Ekkor jött el az a pont, hogy nem bírtam tovább magammal, és rámásztam. Vadul kezdtünk el smárolni, átölelve egymást, közben nem tudtam, hol simogassam. Mindenhol egyszerre akartam. Kezdve a nyakától, haladtam le a formás melléhez, amit erősen megmarkolásztam, aztán haladtam le gyorsan az oldalán keresztül a seggére. Szinte felfaltuk egymást. A farkam ekkor már úgy állt, hogy szinte fájt. Hogy jobban hozzáférjek, felálltam a kanapéról és a kezénél fogva felhúztam és egy nyelves csókkal fogadva, és a csípőjét markolva húztam magamhoz minél szorosabban. Ahogy megéreztem a combját a farkamhoz nyomódni, már magamon kívül voltam. Ő is szorosan ölelt, simogatta a hátam, a nyakam, közben finoman dugdosta át a nyelvét a számba, amit én érzékien nyalogattam, szívogattam. Gyorsan lefektettem a szőnyegre, és a nadrágján keresztül érzékien, beleharaptam a puncijába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2015. 10. 31. szombat 06:52
elmegy
#9 veteran 2015. 10. 28. szerda 16:17
Kezdetnek nagyon jó.
#8 papi 2015. 10. 28. szerda 08:18
Elsőnek nem rossz, nem kell annyit mentegetőzni.
#7 Rinaldo 2015. 10. 28. szerda 08:11
Alakul.
#6 zsuzsika 2015. 10. 28. szerda 07:26
Kidolgozatlan írás. Látszik,hogy az első írásod.
#5 listike 2015. 10. 28. szerda 07:11
Nem rossz.
#4 gyuri0926 2015. 10. 28. szerda 07:04
Igen gyenge
#3 Andreas6 2015. 10. 28. szerda 06:21
A gyakorlatlanság látszik rajta, de nem rossz ez, és még lesz jobb is.
#2 feherfabia 2015. 10. 28. szerda 05:21
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 10. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?