A+ A-

Csordultig 2. rész

Szuszogva megpihentünk. Gyengéden ölelt még, miközben farkának feszítése folyamatosan hagyott alább, s amikor ernyedten kicsusszant belőlem papír zsebkendővel kicsit megtörölköztünk. Magára kapta a ruháit, adott egy puszit még a számra és sietve távozott a szobából.
- "Elsőre ez nem is volt rossz..." - nyújtóztam el elégedetten a takaróm alatt.
- Jöhetek? - nyílt az ajtó résnyire.
- Persze. Gyere. - válaszoltam és már ott is ült az ágyam szélén a következő srác.
- Bebújok melléd... - emelte fel a takarót miután sebtében leszórta magáról a ruháit a földre. Oldalt fordulva mellém feküdt és izgatóan cirógatni kezdett.
- Biztos nem zavar? - próbáltam szabadkozva kérdezni, mikor ujjbegyei kalandozgatva, csatakos ölembe tévedtek.
- Nem úgy tűnik... - nyugtatott meg és úgy helyezkedett, hogy keményen ágaskodó farkát az ágyon pihentetett jobb kezemhez érinthesse.
- Hát úgy tűnik valóban nem... - fordultam szembe én is vele és gyengéden a másik kezemmel meg is markoltam. Óvatosan siklott fel, s le a kezem a merev faszán, miközben játékos ujjai a nagyajkaim közt szánkáztak, ráérősen elidőzve hol a csiklómnál, hol a hüvelybemenetemnél. Szinte éreztem, ahogy a vér az ölébe áramlik egyre keményebbé, peckesen ágaskodóbbá és határozottan vastagabbá téve a faszát.
- Nem lenne jobb odabent? - fordultam háttal neki, csak egy pillanatra elengedve a balkezemben tartott kincsét, hogy jobbal markolva hüvelyem bejáratához illeszthessem.
- Deeee... - lihegte érzékien a fülembe és csípőjét a fenekemhez tolva, alhasa a farom halmaira simult.
- "Neki talán még nagyobb..." - futott végig egy jóleső érzéstől vezérelt gondolat a tudatomon, de túl sokat nem merenghettem, mert csípőmet két kézzel megragadva, felső testével kicsit eltávolodva tőlem, lágy ritmusú mozgásba kezdett. Gyengéden csúszott jó mélyen belém és már-már óvatoskodón siklott vissza lucskos barlangom bejáratáig. A finom mozgásunk ellenére fokozatosan csúszott le testünkről a takaróm és tárulhatott szemei elé a seggem domborulatai közt el- és előtűnő rúdjának látványa.
- Láttam egy videót... - simult jó idő múlva a hátamhoz, hogy a fülembe súgja - ...egy csajt basztak meg egymásután néhányan - előre nyúlt a jobb kezével és lazán magára illesztett - ..., ahogy vártam a soromra egyre csak ez járt a fejemben, mert azt állították... - szinte már lehelte - ...a következők egyre gyorsabb iramot diktálnak - ő viszont cseppet sem változtatott az eddigi tempón - ..., hogy mielőbb elélvezzenek - mozgott tovább kimérten - ...és így a saját magjukat próbálják mihamarébb célba juttatni.
- De te nem sietsz - felé fordítottam a fejem, hogy enyhén kitekeredve csókolózzunk is közben egy kicsit.
- Miért is sietnék - váltak szét ajkaink egy pillanatra - ... én ráérek... - hallgatott el két-három ki- és becsusszanó mozdulatnyi időre - De gondolom te sem?
- Hát nem... - s hosszú csókban ismét összeforrtak az ajkaink.
Könnyedén járt a farka a lucskos hüvelyemben. Monoton, halk cuppanások kísérték minden mozdulatát. Oldalt fekvő helyzetemben mindössze annyit tehettem, hogy időről időre, hátranyúltam és hol érzékien végig simítottam a fenekét és a combjának külsejét, hol erőteljesen belémarkoltam. Mintha szerettem volna jobban magamban érezni. Ezzel szemben ő a jobb kezével tulajdonképpen mindenemhez hozzáférhetett. Volt, hogy a melleimet cirógatta így kergetve az őrületbe, vagy épp határozott mozdulatokkal markolászta, tulajdonképpen mindezt attól függően mihez volt kedve. A változatosság gyönyörködtet, szoktuk mondani, talán ezért, talán nem, időről időre a hasamat is megsimogatta és ilyenkor el-elkalandozgatott az ölembe is, hogy ujjbegyeivel belétúrhasson szőrpamacsomba, vagy combjaim belső felét is megmasszírozhassa. Persze volt olyan is néha, hogy a testem alatt átbújtatott kezét is használta. Ilyenkor mindig a derekamba markolt, olyan érzetet keltve ezzel, hogy az egyébként akadálytalanul ki-bejáró faszának útját könnyíthesse meg a pinámban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Ulysses 2017. 04. 1. szombat 18:57
Andreas6 véleményét osztom, ez a felállás nekem sem jön be. De "szépirodalmi" műben is olvastam már hasonlót, hogy valaki a "vajas zsemlére" gerjedt. Tehát a bordélyban a kuncsaft direkt olyan lányt kért, akit nem sokkal előtte töltött meg valaki.
#10 Andreas6 2015. 10. 8. csütörtök 11:38
Kedves Sunyiló! Ha TETSZIK, kívánom, hogy mindig ilyen élményeid legyenek!
#9 cscsu50 2015. 10. 6. kedd 23:48
jó átlagos
#8 sunyilo 2015. 10. 6. kedd 18:52
Megjött a fikázó (tehát normális) Andreas6. Már azt hittem, valami bajod esett. Mármint agyilag. Nekem teccik...
#7 Andreas6 2015. 10. 6. kedd 13:35
Kicsit olyan, mint amikor a legigénytelenebb bordélyházban a lányoknál egymást váltogatják a részeges kliensek. Én nem állnék be a sorba, az biztos - hacsak az első helyet nem kapnám meg. Vagy még akkor sem. Kissé undorodom.
#6 veteran 2015. 10. 6. kedd 13:20
Átlagos,5p.
#5 Rinaldo 2015. 10. 6. kedd 10:26
Szuper,
#4 gyuri0926 2015. 10. 6. kedd 07:24
Hát .....
#3 feherfabia 2015. 10. 6. kedd 06:26
Egész jó!
#2 mif23 2015. 10. 6. kedd 02:17
Nagyon jó! Folytasd légyszíves.
#1 Törté-Net 2015. 10. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?