A+ A-

Kettesben

Zavartan ülök az ágyán, törökülésben. Ha eszembe jut, milyen hideg van kint, beleborzongok. Körbe - körbe jár a tekintetem a szobában. Csak egy íróasztali lámpa próbálja bevilágítani tompa fényével a szobát. Zoknis léptek hangja közeleg. Megjelenik 2 bögre gőzölgő teával a kezében, enyhén mosolyogva. Elém áll és nyújtja felém az egyik bögrét. Felnézek rá, mire elmosolyodik, és elveszem tőle. Halkan megköszönöm. Sajátját lerakja az egyetlen fényforrás mellé, de mozgásban marad, előkeres és meggyújt egy füstölőt. Minden mozdulatát elemzem. Leül az íróasztalhoz, és nekilát megtekerni egy jointot. Röpke fél perc alatt végzett, tudtam mi következik utána. A cigivel a szájában túrja a zsebeit, keres - kutat.
- Picsába, hol az öngyújtóm? - halkan kacagok jövőbe látásomon, mire rám emeli tekintetét, és kisfiús mosollyal kíséri. Teljesen meglágyulok tőle. Közben megkerült az öngyújtója is. Rágyújt, az első sokáig lent tartott slukk után feláll, és teljes természetességgel felém veszi az irányt. Ahogy leül mellém az ágy szélére, megcsap a parfümje és a magával hozott szantál illata. Hmm... imádom ezt az egyveleget. Mélyen letüdőzöm, és csukott szemmel élvezem. A közelségének tudatától feláll a szőr a karomon, és beindul egy jól ismert hormonális folyamat. A cannabis illata tovább bódít. Míg szív, nem beszélgetünk. Időnként összeakad a tekintetünk, amire szégyenlősen reagálunk.
- Nah - mondom neki. Levegő visszatartás közben kérdezi: - Hm?
- Ne legyél csendben.
- Miért ne? - kifújja a füstöt.
- Mert hallani akarom a hangod.
- Én viszont a tiéd - válaszolgat a maga tökéletesen erotikus, mély, rekedtes, férfias hangján. Mikor így beszél, eluralkodik rajtam az iránta érzett éhségem. És a szemét mindig tudja ezt! Ilyenkor még szélesebbre húzódik a szája azzal az irritáló pajzán nézésével. Mint aki tisztában van vele, hogy húzza a hosszabbat! Csípőre teszem a kezem, és csúnyán kérdőn nézek rá. Ezen úgy elkezd nevetni, hogy az egyik slukk felét kiköhögi. 90°ot fordulok még mindig törökülésben, hogy oldalról láthassam minden rezdülését.
A szemem akaratlanul is az ágyéka felé tekintget, megöl a kíváncsiság, hogy tudjam kíván - e már. A fenébe! Észrevette! Még mindig szélesen mosolyog az utolsó szívás közben is. Habozás nélkül feláll, odamegy az asztalához, és elnyomja a jointot. Kissé félve belekortyol a teájába, elégedetten bólogat íz világa felett. Forgatom a szemem, amit szintén észrevett. Remek. Én is belekóstolok vendégszeretetébe.
- erre vágsz úgy fel? - kérdezem cinikusan. Felvont szemöldökkel visszaül mellém, és csak mered rám. Ezúttal mintha sokkal közelebb ülne hozzám. Zavarba jövök, nem tudom megtartani a szemkontaktust. Akárhányszor visszaemelem rá a tekintetem, ő mindig csak mered rám. Barnás - zöldes szemével megöl! Valamiért csak arra tudok gondolni, hogy tűnjenek el róla a ruhái. Sőt, kurvára tűnjenek el azonnal!
- Zavarban vagy? - kérdezi azzal a nagyon idegesítő vezérhím hangsúllyal. Mintha azt mondaná: - Mit ad ’sten! Csak nem zavarba hoztalak máris! Hát de. A száját figyelem, ahogy játszik a mosolyával. Közben meg kell nyalnom a sajátom, ami egyre veszít nedvességéből. Érzem, hogy meg akar csókolni, érzem, ahogy vadul le akar smárolni, érzek rajta mindent. Azokon megy át, amiken én. Izzó bőr, sajgó csontok, szűnni nem akaró bizsergés a láb között, a fékezhetetlen vágyódás. Kicsit oldalasan elhelyezkedik, hogy szembe kerüljön velem. Bámul rám, és mintha némi aggodalom ülne az arcára.
- Mi az? - kérdezem.
- Tudod mennyire aggódtam tegnap? - halkan ejti a szavakat. Váratlanul egyik kezébe veszi az arcomat, majd lehúzza róla ujjait. Kirázott a hideg. Kész vagyok tőle. Fel se fogom, hogy válaszolnom kéne.
- Mennyire? - kérdezem azért mégis, remegő hangomon.
- Nagyon.
- Nem hiszem. - kacérkodok.
- Nem? - közben feláll, odamegy az asztalhoz, és míg elindít egy Benga mixet, támaszkodik a tenyerén.
- Nem bizony! - jelentem ki. Elképesztő feneke van. Atyaúristen. Farmeren át is látszik, hogy formás az izomtól. Áh, nem tudom, mit tegyek a kezemmel. Nyúlik felé, meg akarja fogni mindenáron. Felegyenesedik, és megfordul. Nem látta, ahogy magamhoz rántottam a kezem. Megint kortyol a teájából, utána mellém ül.
- Hát pedig aggódtam.
- Első dolgom volt, hogy hívtalak mikor haza indultam, nem?
- De mikor megszakadtál csak rosszra tudtam gondolni. - a szemembe néz sokatmondóan.
- Mit hittél? hogy megerőszakolnak? megölnek? kirabolnak?
- Ahh. mindent - begörcsöl a gyomrom a gondolattól, hogy így félt. - igyekeztem mindenféle dologgal másra gondolni.
- Milyen dologgal?
- Hát whiskey - ztem, spuriztam, söröztem, ha esetleg menni kell érted.
- Ahh, rossz vagy. ne csinálj ilyeneket.
- Én vagyok rossz? - felém fordul felháborodottan. - nem is tudom ki bulizott másik faszival! - kiveszi nadrágzsebéből a telefonját, és nyomkodni kezdi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2015. 11. 8. vasárnap 12:37
ezt is beszívva írtad?
#8 papi 2015. 11. 6. péntek 08:45
Nem rossz.
#7 Andreas6 2015. 11. 6. péntek 08:12
A kábszereseket én sem szeretem, ezért nem 10 pont, csak 9!
#6 listike 2015. 11. 6. péntek 07:43
Nem szeretem a kábszereseket, ezért nem tetszett.1pont.
#5 genius33 2015. 11. 6. péntek 07:38
Elmegy.
#4 zsuzsika 2015. 11. 6. péntek 07:03
Elmegy.
#3 feherfabia 2015. 11. 6. péntek 06:19
Közepes!
#2 A57L 2015. 11. 6. péntek 05:17
Nem rossz történet,de nem az igazi szex írás,ezért csak közepes.
#1 Törté-Net 2015. 11. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?