A+ A-

Huncutságok az irodában

Számítógépe képernyőjének ragyogásából Margaret most az irodák sorának sötétségébe pillantott. Tényleg valami zajt hallott? Talán az egyik ajtó csukódott be? Nem valószínű, minthogy egyedül volt ott, és kellően bezárkózott.
- Ki az?
Csak a visszhangot hallotta.
- Hallottam valamit, ez biztos - folytatta. - Ki van ott? Szólaljon meg!
Aztán elhessegette a gondolatot, magában elintézte azzal, hogy csak képzelődött. Sebesen folytatta a gépírást, és csak a jelentésre koncentrált, meggyőződve arról, hogy minden egyes számadatot helyesen írt le. Mr. Stinson igencsak háklis volt a részletekre, és habozás nélkül lapátra tenné őt, ha valamit elszúrna abban.
Már többször megfordult a fejében, hogy felmond, mert nagyon utált már ott dolgozni. Persze leginkább a főnökét utálta. Igazi rátarti seggfej volt, aki soha még egy mosolyra sem méltatta őt. Ez persze még nem lenne baj, ha nem épp a főnöke lenne a legizgatóbb, legszexisebb férfi, akit ő valaha is látott. Margaretet nemegyszer elöntötte már a forróság, ha arra gondolt, hogy nem azért hajol oda fölé, hogy a hibákat kijavítsa, amiket épp akkor vétett, hanem azért, hogy megcsókolja őt vagy megfogja a melleit.
Most épp odanyúlt, hogy még egyszer átnézze az épp leírt oldalt, miközben szeme sarkából hirtelen mozgásra lett figyelmes. Ám még mielőtt megfordulhatott volna, egy kesztyűs kéz tapadt a szájára, nyakának pedig valami hideg és éles feszült. Kapkodva szívta be a levegőt, készen arra, hogy sikoltson.
- Meg ne moccanjon... és egy hangot se! - sziszegte halkan valaki a fülébe. - Nem szívesen bántanám. Már jó ideje figyelem magát - közölte a behatoló. - Figyelem és csodálom... meg minden ilyesmi. Azon tűnődtem, vajon igaziak-e a mellei. Meg hogy természetes vörös-e. Sőt azon is, szeret-e faszt szopni, a pinája zaftos és forró-e?
Margaret torka összeszorult. Vajon ki ez a férfi?
Most egy nyelv körözött a fülkagylójában, amitől bizsergés futott végig a testén, akarata ellenére.
- Ma este megtudom az igazságot.
Ó, te jóságos ég, gondolta magában Margaret. Ez a fickó arra készül, hogy leszopassa magát ővele, aztán majd megbassza őt. Most fészkelődni kezdett, abban a reményben, hogy kellően kiszabadíthatja magát, és akkor megléphet.
- A szabályok a következők - kezdte a támadója. - Maga nem sikolt, nem kiabál. Egyetlen nyüsszentés, és a saját bugyiját tömöm a szájába.
A szemét bekötözöm és nincs ám kukucskálás sem a kendőn át, sem alatta. A kezét hátrakötözöm, de a lábait szabadon hagyom. Ha nem tárja szét a combjait, mikor mondom, vagy megpróbál szökni, netán belém rúgni, akkor olyan szélesre terpesztem a lábait, hogy azt hiszi, maga egy guminő. Világos?
Margaret bólintott.
- Akkor most emelje fel a kezét a billentyűzetről, hajoljon előre és tegye hátra a kezeit.
Margaret engedelmeskedett, lassan mozgott, nehogy a torkának feszülő kés megsebezze. Mikor már jócskán a billentyűzet fölé hajolt, foglyul ejtője levette kezét a szájáról.
- Ne feledje: nincs sikoltozás, kiabálás. Most pedig szorítsa egymásnak a két kézfejét!
Margaret magában küszködve engedelmeskedett, aztán érezte, amint bilincset csúsztatnak a csuklóira és egy kattintással be is zárják. Miután a bilincskarikák már a kezén voltak, a kés többé nem feszült a torkának, és a férfi fekete kendővel kötözte be a szemét, hogy még a legcsekélyebb fénysugár sem hatolhatott át azon az asztali lámpából.
- Na, így mindjárt jobb - szólt a férfi. - Akkor hát itt az ideje egy kis szórakozásnak - mondta, azzal maga felé perdítette Margaret székét. - Álljon fel.
Összekötözött kézzel az egyensúlyát vesztette. Végül aztán ott állt a tűsarkain egyensúlyozva, mellkasa le-föl járt megbilincselt csuklói miatt.
Feszülten figyelt, próbálta kitalálni a férfi légzésének hangjaiból, hol is van éppen.
A férfi most néhány lépést oldalvást vezette, aztán hátra. Margaret megállt, mikor megérezte, hogy egy íróasztal durva széle ütközik hátulról a combjainak. A férfi most a karjai alá csúsztatta kezét.
- Ugrás fel! - mondta, azzal ülő helyzetbe emelte a nőt az íróasztalra.
Aztán hátratolta, a hátára fektette Margaretet, hogy feje lelógott az asztal másik oldalán, ő közben egyik kezével a nő testén végigsimítva kerülte meg az asztalt. Margaret most meghallotta, ahogy lehúzza cipzárját, ezt levetett ruhák suhogása követte.
A férfi egy-egy ujját mindkét oldalról a nő szájába dugva feszítette azt szét, fejét még jobban hátrahúzta. Mielőtt Margaret tiltakozhatott volna, a férfi farka töltötte ki száját, az pedig csak nyomta beljebb, le a torkán.
Görcsösen nyelt egy párat, próbált nem öklendezni. Nyilvánvalóan hatott, hogy összeszorította száját, mert a férfi dákója tüstént megmerevedett. Aztán minél hosszabb és keményebb lett, annál könnyebben csúszott le Margaret torkán. Fogvatartója szilárdan fogta a fejét egy helyben, miközben csípőjét lökdöste előre-hátra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.12 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6
2015. 09. 22. kedd 07:49
Joggal került a lista élére. Válaszolok rá!
#12 A57L
2014. 11. 10. hétfő 06:13
Ez jó lett. Válaszolok rá!
#11 papi
2014. 02. 7. péntek 09:12
Nagyon tetszik Válaszolok rá!
#10 tomi19
2012. 12. 6. csütörtök 12:53
Kár hogy nem folytatod nagyon izgalmas volt az egész történet nyes Válaszolok rá!
#9 Inkheart
2012. 09. 23. vasárnap 12:01
Nagyon jó! Olvasás közben is vágy keríti hatalmába az embert nyes Válaszolok rá!
#8 Shavo
2012. 04. 12. csütörtök 04:41
Folytatás nem lesz, de köszönet a pozitív véleményekért. Válaszolok rá!
#7 v-ir-a
2012. 04. 11. szerda 22:23
ez qrva jó lett, várom a folytatást smile Válaszolok rá!
#6 x124
2012. 04. 11. szerda 21:18
Nagyon Jó! Válaszolok rá!
#5 pimaszub
2012. 04. 11. szerda 20:16
Fantasztikus nyes Válaszolok rá!
#4 genius33
2012. 04. 11. szerda 08:01
Mi ebből a tanulság kedves gyerekek? Hogy naggyon jóóó főnöknek lenni smile Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2012. 04. 11. szerda 07:56
A fönök becserkészte a titkár nöt,leszopatta és jól megdugta. Válaszolok rá!
#2 Kaszkadör
2012. 04. 11. szerda 07:51
Ez nagyon jó volt nyes Lesz folytatása? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!