A+ A-

Többszörösen

Egy olyan kalandot mesélek el, ami velem történt. Egy éjszakás kalandnak indult, de az élet más hogy hozta. Egy éjszakai szórakozó helyen ismertem meg a lányt, aki körül szinte vibrált a levegő. Amint megláttam tudtam ő az, aki ha egyszer is, de kell nekem. Ruházata inkább elegáns volt, mint kihívó. Fekete testhezálló ruhát viselt széles övvel a derekán, ami kiemelte széles csípőjét. Lábai hosszúak voltak és formásak. Haja szökés barna és a válláig ért, amelyek fedetlenül és barnán engedték láttatni magukat. Ruháján átsejlettek mellei körvonalai. Látszott, hogy nincs szüksége melltartóra mellbimbói szinte átdöfték ruháját. Érzéki szája húsosan és csillogva vonzották a férfiszemet. Elindultam felé szinte megbabonázva szemem le nem véve róla. Ő ezt észrevette, és egy csodás biztató mosolyt küldött felém. Felbátorodva odaléptem hozzá és megszólítottam:
- Remélem, hölgyem, társaság nélkül van.
- Remélem te is.
Ekkor már éreztem, hogy ennek az estének lesz folytatása. Az este koktélok iszogatásával folytatódott és beszélgetésünk egy idő után a sexualitásra terelődött. Mindketten nyitottak vagyunk mindenféle sexuális dologra, ami mindkét félnek örömet okoz. Eleinte csak finom célzásokkal később nyílt őszinteséggel beszéltünk sexuális dolgainkról ki mit szeret, mit próbált ki eddig. Kiderült sexuálissan mindenre nyitott nővel van dolgom, aki próbálta nővel, két pasival és két nő egy pasi felállásban is a sexet. Természetesen a beszélgetés alatt felpörögtem és beindult a fantáziám, hogy egy ilyen nyitott és sexi nővel mit is tudnék művelni az ágyban. Éreztem, hogy farkam a látványtól és a témától kezd keményedni. A lány, akit egyébként Zsuzsának hívtak megkért üljek át mellé. Eleget tettem kérésének. A beszélgetésünk a továbbiakban is a sex körül forgott. Egyszer csak éreztem, hogy keze a combomra tévedt. Ránéztem és beszédes nézéséből tudtam, hogy ez egy érzéki éjszaka lesz. Keze feljebb indult combomon, majd keményedő farkamon megállapodott. Ismét rám nézett és egy elismerő mosolyt küldött felém.
- Tetszik, amit érzek szép darab.
Már teljesen bekeményedtem és megkérdeztem nem lenne kedve máshol folytatni a beszélgetést ahol meghittebben tudunk társalogni. Értette a célzást és csak annyit kérdezett:
- Nálam vagy nálad?
Természetesesen válaszom az volt, hogy nálam, hisz segédeszközök és egyebek otthon várták, hogy bevetésre kerüljenek. Megérkeztünk a lakásomra és azonnal gyertyákat, erotikus füstölőket gyújtottam és elindítottam egy jó kis hangulatos halk zenét. Majd kimentem italt készíteni a konyhába. Mire vissza értem már ott ült a heverőn lábait felhúzva, ami által kivillantak formás combjai és látni engedték húsos punciját, mert bugyit nem hordott.
- Lecsúszott a bugyid?
- Sosem hordok kényelmetlen és macerás bizonyos helyzetekben.
Leültem szemben vele a fotelben és vágyakozva néztem testét, amely a szűrt fényben is csodásan, gömbölydeden vonzotta tekintetemet. Felült és magához vette az italát. Már feszélyezetlenül széttárt combokkal ült velem szemben és ivott egy kortyot. Véletlenül vagy direkt nem tudom, de kicsöppent az itala a szeméremdombjára.
- Várjál, segítek!
Mondtam és gyorsan odamentem hozzá. Letérdeltem elé és gyorsan lenyaltam a lefelé induló ital cseppet. Isteni érzés volt, ahogy nyelvem csupaszra borotvált puncijához ért az ital íze puncija illata és selymes bőre ismét egy pillanat alatt keménnyé tette farkamat. Egy halk kéjes sóhaj hagyta el érzéki száját. Tudtam most már nincs, megállás. Felnéztem rá!
- Bocsi nem volt nálam törlőruha.
- Reméltem, hogy segítesz valahogy.
Fogta poharát és elkezdte csepegtetni az italt puncijára. Én természetesen segítőkészen elkezdem lenyalogatni. Egyre lejjebb csorgott az ital és én követtem a cseppek útját. Széttárta combjait és engedni látta rózsaszín szeméremajkait. Óvatosan széthúztam őket és nyelvem hegyével elkezdtem körözni csiklójánál. Letette az italát és kezeivel nyomta a fejem combjai közé egyre szaporább lihegéssel jelezve, hogy jó úton járok. Elkezdem szívni csiklóját mely már keményre duzzadva vörösen izzva nedvesen tolult a számba. Egyre vadabbul szívtam nyaltam, néha hüvelyébe is betolva a nyelvem és seggelyukát is nyalogatva habzsoltam testét. Ő közben lecsatolta övét és lehúzta magáról a fekete testhez álló ruháját. Combjai közül felnézve elém tárultak hatalmas formás mellei. Bimbói már keményen meredezve ágaskodtak. Elkezdte mellbimbóit finoman morzsolgatni ujjai között. A látvány teljesen bezsongatott.
Teljes odaadással kezdem újra nyalni, szívni csiklóját majd jó néhány perc szorgos nyalogatás eredményeként combjai megfeszültek és egy hangos hörgés hagyta el száját. Combjait fejemhez szorítva, hörögve elélvezett. Vörösen izzó csiklója remegve rángatózott ajkaim között. Lassan elengedte combjaival a fejem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 02. 6. szombat 08:19
Ehez a feleségemmel csak annyi a hozzászólásunk hogy 10 pont!
#12 Pavlov 2015. 10. 27. kedd 06:38
Kicsit egyszerű, de szexi.
#11 papi 2015. 10. 25. vasárnap 08:38
Egész jó, folytasd.
#10 zsuzsika 2015. 10. 22. csütörtök 09:45
A higiénia miatt nem tetszett.
#9 sztbali 2015. 10. 21. szerda 20:08
Nagyon jó.
#8 nandika66 2015. 10. 21. szerda 15:12
Nagyon jó.
#7 veteran 2015. 10. 21. szerda 08:25
Tetszik,jó.
#6 listike 2015. 10. 21. szerda 07:51
Tudsz te, ha akarsz.
#5 Rinaldo 2015. 10. 21. szerda 07:34
Szuper.
#4 Andreas6 2015. 10. 21. szerda 07:32
Valószínűleg megint én vagyok az egyetlen, akit zavar a pocsék helyesírás. Amúgy sem jobb a közepesnél.
#3 feherfabia 2015. 10. 21. szerda 06:18
Egész jó!
#2 A57L 2015. 10. 21. szerda 05:49
Tetszett,jó kis írás.
#1 Törté-Net 2015. 10. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?