A+ A-

Hát igen, egy unalmas ködös őszi nap is tartogathat örökre emlékezetes meglepetést

Öt évig folytattuk viszonyunkat a Laci-Ági párral és többé-kevésbé a társaság néhány számunkra legjobban imponáló párjaival, amikoris úgy döntöttünk, hogy gyermekeket hozunk a világra és “jó útra” tértünk. Idöközben Laciék elköltöztek a házból, mivel Ági befutott belsö épitész-tervezöként vagyont keresett, Laci pedig jónevü felkapott festömüvésszé nötte ki magát. Jellemzö, hogy aktjai voltak a legkelendöbbek, és túlnyomó többségükön én felismertem Zsuzsi izmos combjait és csodás telt melleit.
**********
Az fenti elhatározás megvalósítása Zsuzsának valószinüleg sikerült, legalábbis nincs tudomásom az ellenkezöjéröl, mint ahogy neki sem arról, hogy nekem meg nem. Néhány évig ugyan teljesen lefojtottam a szunnyadó parazsat, de az élmény sokkal mélyebb nyomot hagyott mintsem azt ki lehetett volna irtani az emlékek és a vágyak agyi területéröl. Nem az volt a kérdés, hogy ki fog-e törni a vulkán, hanem hogy mikor. Ehhez egy hét évvel későbbi végzetes találkozásra kellett várni. Addig azonban még sok víz folyt le a Dunán, és .....
Elsö gyermekünk megszületése jelentös változást hozott az életünkbe. Társasági életünk majdhogynem teljesen lenullázódott. A korábbi ”mindenben mindig benne vagyunk” átalakult a ”mindig kettesben majd hármasban és négyesben otthon vagyunk” -á. Fokozatosan elszürkültek a hétköznapok és unalomba mentek át a hétvégék is. Legalábbis én igy éltem át azokat az éveket. Természetesen Zsuzsánál az anyaság nemcsak a szekszuális megnyugvást váltotta ki hanem az életét is átrendezte. Minden ideje és figyelme a gyermekeink felé irányúIt, ami érthetö és elfogadható volt. Csakhogy az én férfiúi igényem nem szünt meg a szülöszobában. Az első terhesség első szakaszában teljes és majdmindennapos szekszuális életet éltünk. Amikor a poci kezdett akadályozni akkor jött a kutya póz, és az utolsó elötti hónapban Zsuzsa átváltott a cumizásra, mert már nem igényelte a behatolásos módszert. A szülést megelözö héten leállt ezzel is és azt követöen sem elevenedett meg a pár kapcsolat. Ez persze teljesen természetes és érthetö volt számára, de ettöl még az én sperma termelésem nem állt le és a merevedéseim sem lettek ritkábbak sem puhábbak. Szerencsére volt az irodában egy fiatal lány akit egy unalmas ködös öszi napon ”levettem a lábáról”, s ezzel megindult sexuális életem másodvirágzása.
**************
Az történt, hogy mindenki lelépett amint a fönök kihúzta a lábát, azzal, hogy mi ketten tartsuk a frontot és igazoljuk az alibijüket, ha valaki keresne akárkit az irodából. Ez eléggé megszokott dolog volt, kialakult klissék voltak, mobil telefonok pedig még nem. Ahogy ott kettesben utáltuk a szürkeséget Marika szokásához hiven elkezdte bombázni az agyamat a negativitásával. Neki mindig volt egy ”félig üres pohara”. Általában türtem az állandó panaszkodásait aminek skálája az anyja hülyeségeitöl a lift lassúságán át a portás barátságtalan nézéséig mindenre kiterjedt. A többiek már meg sem hallgatták és lassan nekem is kezdte elérni a türéshatáromat. Ez pedig azon a bizonyos napon meg is történt. Vagy egy fél órán át próbáltak lekapcsolni róla az agyamat, de amikor azon háborgott, hogy a ceruzájának kitört a hegye hirtelen elszakadt a cérnám és olyat mondtam amitöl azt vártam, hogy soha többé nem szól hozzám.
“Marika” mondtam ”Neked ugyanaz a bajod mint nekem”. ”Miröl beszélsz” kérdezett vissza majdhogynem gyermeki ártatlansággal. ”Az, hogy vagy még egyáltalán nem, vagy már nagyon régen baszott meg valaki” köptem ki hirtelen és meggondolatlanul. Tudni kell, hogy ha valaki káromkodott vagy pikáns dolgokat mondott a jelenlétében azonnal felháborodva rendre utasitotta az illetöt, amit valami érthetetlen okból mindenki respektált. Ennek következtében a mi irodánk elnyerhette volna a “Iegpuritánabb munkahely” cimet. Amint a fenti mondat elhagyta a számat már meg is bántam, dehát késö bánat köpönyeg. Vártam, hogy leszakad az ég, de ami történt azt legmerészebb álmomban sem tudtam volna képzelni. Marika magába roskadt és szivszoritó zokogásba kezdett. Én legszivesebben elsülyedtem volna a szégyentöl, de a padló szilárd anyagból készült. Hirtelen zavaromba odamentem hozzá, letérdeltem elé és próbáltam bocsánatkérések közepette megvígasztalni. Amikor a tekintetét még mindig keserves zokogás közben rámemelte az egyszerre küldött gyilkos villámokat és könyörgö ígéretet. Ebben a pillanatban olyan gyönyörü volt a tüzben égö arca, hogy elvesztettem a még megmaradt eszemet, és elkezdtem lecsókolni a patakzó könnyeit. Ahelyett, hogy ellökött volna kezét azzal a nök által tökélyre fejlesztett mozdulattal tette a tarkómra, amit csak egy tapasztalatlan siheder érthetne félre. Ebben az érintésben benne volt a vágy szavak nélkül:”tégy magadévá”. Pillanatokon belül olyan vad csókolódzásba fonódtunk össze amiböl már nem volt visszaút.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 kivancsigi 2017. 08. 24. csütörtök 20:44
Szeretném jelezni, hogy létezik hosszú ő és hosszú ű is. Továbbá a magyar nyelv sokkal több vesszőt használ. És még sok más hiba.
Hiába jó egy történet, ha a sok hiba miatt nem tud az ember arra figyelni.
#11 sunyilo 2016. 08. 22. hétfő 10:40
Jóóóó!
#10 veteran 2015. 11. 2. hétfő 13:41
KLASZ, folytasd.
#9 cscsu50 2015. 11. 1. vasárnap 03:01
jöhet a folytatás!
#8 papi 2015. 10. 30. péntek 14:03
Nagyon tetszik, folytasd.
#7 Rinaldo 2015. 10. 30. péntek 08:50
Szuper.
#6 zsuzsika 2015. 10. 29. csütörtök 09:23
Megérdemel egy folytatást.
#5 Andreas6 2015. 10. 29. csütörtök 08:21
Egyáltalán nem unalmas, én élveztem. Mondjuk, nincs a toppon, de azért nem kellene alulbecsülni. Közepesnél mindenképpen jobb.
A57L, írj jobbat!
#4 listike 2015. 10. 29. csütörtök 07:16
Jól sikerült, folytatsd.
#3 feherfabia 2015. 10. 29. csütörtök 06:09
Szerintem folytasd!
#2 A57L 2015. 10. 29. csütörtök 04:53
Unalmas gyenge írás.
#1 Törté-Net 2015. 10. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?