A+ A-

Péterke

Már rég óta tudtunk egymásról: Fiatal, mégis felelős beosztásban dolgozó srác, pimaszul jóképű, sportos, és süt róla a tesztoszteron. Nem csoda, hogy bomlanak a lányok utána. Hírneve rég megelőzte: igazi skalpgyűjtő, csak ritkán fordul meg az ágyában kétszer ugyan az a lány. Azaz pont ideális számomra, főleg most, hogy nagyjából engedélyt is kaptam rá Líviától, közös ismerősünktől. Haha! :tenyerét dörzsölgető szmájli: Már alig vártam ezt a szülinapi iszogatást, ahol ő is a meghívottak között van. Hátamon kivágott laza ruha, és végre megjáratom a harisnyakötőmet is, ami eddig csak a hálószobában debütált, mondjuk ott nem kis sikerrel...
Már egy ideje a buliban bájolgunk, Péterke sehol. Nem mondom, hogy minden ajtónyitásra felkapom a fejem, mégis nagyon várom a belépőjét. Koktélokkal mulatjuk az időt, méghozzá sikeresen, már a bugi a lábamban, és örömmel nyugtázom, milyen sok táncos lábú pasi van itt ma este. Az én idegszálaim mégis csak őrá vannak kiélezve.
Péterke azonban még mindig sehol. Persze, a késős trükk: így biztos megkapja a kellő figyelmet érkezéskor. Annyira kiszámítható. Egyszer csak megérkezik 6-7 srác, kispályás focit nyertek, és vajon ki lett a gólkirály... Persze hogy van egy harci sérülése, egy lehorzsolt alkar, azonnal 3-4 lány babusgatja, hát, lesz itt kompetíció. Úgy döntök, egyelőre pihentetjük a projectet, megpróbálom én is a legtöbbet kihozni az estéből, végül is barátokkal vagyunk, a zene jó, az alkohol pedig kifogyhatatlan. Tánc, nagy röhögések, egy jófej pasi a kör közepén breakel, beállunk vele cicababázni, beleadunk mindent, rezegnek a cicik-popók a basszusra. Nagy vihogva érkezünk a pulthoz Livivel, még a sót nyalom a tequiához, mikor megpillantom Livi válla felett Péterkét, egyenesen felénk tart. A citromnál már a tánctudásunkat dicséri, és egy újabb tequilával később már a mosdókhoz vezető folyosón smárolunk vadul. Bízni lehet Livikében, ezen az oldalon is le lett adva a drót rólam. Nem bánom, pont erre van szükségem, hogy a totális ’no strings attached’ megvalósulhasson, a referenciák jók, és még magyarázni sem kell a szituációt. Igen, két könnyűvérű ember, igazi szex-junkiek sikeres egymásra találása. Végre elhangzik a meghívás a férfibarlangba. Sután elköszönünk pár embertől, és taxiba huppanunk.
A hátsó ülésen egymásnak esünk, most érzem meg a parfümét: kifinomult, férfias. Óriási a szája, úgy érzem, fültől fülig nyálas vagyok, szinte az egész fejemet be tudná kapni. Buja, de érzéki a csókja, kis fejbiccentésekkel biztat, mint a kis boci a tehén tőgyeit, a kezei közben mohón simogatnak. Most találta meg a harisnyakötőt, ami azonnal kedvence lett. A gumijával játszik, a hűvös ujjai mindenfelé simogatnak. Látom, a taxis is kezdi felfogni, nem csak előre érdemes figyelnie. Péterke a ruhám hátsó kivágásának lazaságát kihasználva lehúzza a ruhát elöl, és már a melleimet csókolgatja. Gyakorlott mozdulattal húzza félre a bugyimat. Könnyen becsusszannak hosszú ujjai, iszonyatosan nedves vagyok. Fejem hátravetve egy halk nyögést hallatok, a visszapillantóban találkozik a szemünk a taxisofőrrel, aki egy apró biccentéssel jelzi, hogy ez nagyon is rendben van részéről. Péterke nadrágja is keményedik a megfelelő helyen, simogatom, másik kezemmel a hajába túrok. Mondom én, rendesen össze van rakva a srác, a haja tapintása, a ruhák, minden nagyon is tudatos. Azon kapom magam, hogy a hasizmáról és a felsőtestéről képzelgek, dehisz nem is kell képzelegnem, gyors pozícióváltás után már nyitva is az ingje, és nem kellett csalódnom. A mellbimbója olyan érzékeny, hogy könnyedén el tudnám juttatni a csúcsig kizárólag azok nyalogatásával. Egyszer csak azt mondja „itt jobbra jó is lesz”. Egy pillanatig nem értem, de mikor a taxi megáll, felfogom, hogy megérkeztünk. A taxisofőr lassan, szomorú szemekkel ad vissza a tízesből, de egyetlen szó nélkül elhajt. Nem is gondoltam, hogy ezt megússzuk egy hangsúlyos „további kellemes estét” nélkül, de hát minden személytelenedik.
A lakása a 4.en van, ohne lift, és bár mindketten elég fittek vagyunk, azért minden szinten tartunk egy pihenőt. Mint tinédzserek smároljuk végig a 4 emeletet, bontogatjuk egymás ruháit, egyből az elsőn felkap a karjaiba, és visz egy szintet, csak hogy ott a falhoz préselve megmutassa, milyen szenvedélyesen is akar engem. Eggyel feljebb megbotlunk egy lépcsőben, a fenekemre esek. Nevetünk, de ő fekap, és azonnal megpuszigatja, ahol megütöttem. Pucsítok, hogy minél jobban elérjen mindent, a szép hosszú ujjait újból becsúsztatja, jujj, de szeretem ha ujjaznak! A hátsó harisnyakötőket már ki is kapcsolta, majd kézen ragad, még pár lépcső, és ott is vagyunk nála.
A lakás pici, de ízlésesen van berendezve, férfias, sötét színekkel, amennyire meg tudom ítélni ennyi szenvedély közepén. Feltépi a hűtőt, ásványvízzel kínál, az üvegből iszunk mindketten, de ahelyett, hogy visszatenné, lelocsol a jéghideg vízzel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 11. 7. péntek 09:08
Nagyon jó.
#9 A57L 2014. 11. 7. péntek 07:06
Egész jó lett.
#8 XXIII.István 2014. 11. 6. csütörtök 15:31
Az egyik fiatalkori barátnőm hívta "péterkének" ama testrészemet - amiről ugyan nem "sütött a tesztoszteron" - viszont a működésében. azért némi szerepet játszott...hm.
Amúgy, ez sem jobb, mint a többi mostanában!
#7 zsuzsika 2014. 11. 6. csütörtök 09:28
Jó.
#6 gyuri0926 2014. 11. 6. csütörtök 08:24
süt róla a tesztoszteron.

Nagyon cool !!!!!!!!
#5 Andreas6 2014. 11. 6. csütörtök 07:00
De jó lenne Péterkének lenni!
#4 Rinaldo 2014. 11. 6. csütörtök 06:59
Szuper.
#3 feherfabia 2014. 11. 6. csütörtök 06:07
7P
#2 veteran 2014. 11. 6. csütörtök 04:31
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2014. 11. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?