A+ A-

Az öcsém a szerelmem

Fordítás ismeretlen szerző írása alapján
Arra riadtam fel, hogy valaki ököllel veri a bejárati ajtót. Kiszaladtam megnézni vajon ki lehet. Scott volt az öcsém. Amint kinyitottam az ajtót egyszerűen beviharzott rajta és egyenesen a szobámba ment. Teljesen ki volt akadva s magán kívül rohangált fel s alá.
Odaléptem hozzá s átkarolva őt megpróbáltam megnyugtatni. "Mi baj kedves, mi dühített fel ennyire?" - kérdeztem csendesen. "Megcsalt az a ringyó, félrekúrt az a mocskos szajha és még ki is fosztott!" - dühöngött az öcsém. "Gyere már és ülj le velem s beszélj értelmesen!" - vonszoltam magammal az ágyam felé. "Tönkretett az a ribanc!" - és már könnyek folytak az arcán. "Na, gyere már, mondj el mindent sorban, hogy én is megértsem. Tudod jól, hogy mindig melletted álltam, hozzám mindig bizalommal fordulhattál." - húztam a mellemre a fejét és megsimogattam. "Most itt az idő, mesélj, kiről beszélsz?" - vettem a karjaimba, mint egy sírós csecsemőt. "Lisa, Lisa elhagyott engem és elvitte az összes pénzünket is, kifosztott lelkileg és anyagilag is!" - hüppögött tovább.
A testvérem elkezdte kiönteni a szívét nekem az egész házasságukról. Elmondta hogyan jött rá, hányszor és kikkel csalta meg a felesége s közben hogy' vonta meg magát tőle, már-már az őrületbe kergetve vele. Gyanítottam persze, hogy nem csak Lisa volt a ludas mindabban, ami a mai állapothoz elvezetett, de egyrészt soha sem szerettem a feleségét, másrészt imádtam az öcsémet, ez meghatározta az állásfoglalásom irányát. Valahogy nem is nagyon bántam a dolgok ilyetén alakulását. Ismét felébredt bennem, az a már majdnem anyai ösztön, aminek eredményeképp' rendre elsimíthattam a ráncokat a homlokán, minden alkalommal, amikor élete viharai felett érzett keserűségét, kisírta magából a karjaim között. Sok-sok apró csókkal az arcán és homlokán igyekeztem helyrebillenteni a lelki egyensúlyát.
Az öcsém felnézett rám és megszólalt: "Sue, te mindig a támaszom voltál, minden bajomban mellettem álltál. Te vagy az egyetlen nő az életemben, akiben valaha is megbízhattam, megbízhatok. Sue, szeretlek téged, jobban, mint akárkit ezen a világon!" - s tenyerébe fogva a fejem az ajkát az ajkamra tapasztotta. Pillanatnyi meglepetésemben befogadtam a nyelvét és őrült csókolózásba kezdtünk. Az agyam egy pici sarkában megszólalt egy halk hangocska és folyamatosan mantrázta: "mit teszel ez az öcséd, az édes testvéred, nem szabad ez vérfertőzés!" Megvallom őszintén a vérem dübörgése hamarosan elnyomta e gyenge tiltakozás hangjait. Egyre jobban felforrósodtam és a puncim kezdte telesírni a bugyimat. Amikor az öcsém keze a meredten feszülő mellbimbóimra tévedt, végképp' elvesztettem az uralmat a testem felett. Lázas igyekezettel gomboltam ki az ingét s tenyerem megkezdte végtelen útját férfiasan kisportolt mellkasa felett. Scott hirtelen fölém kerekedett és villámgyorsan megszabadított a blúzomtól s a melltartómtól és szájával felizgult mellemet vette célba. Tudni kell rólam, hogy a melleim olyan érzékenyek, mint más nőknél a csikló, így aztán az ellenállásomnak utolsó esélye is elenyészett. Húztam, szorítottam a mellemhez Scott fejét, amíg az orgazmus megrázta a testemet.
Scott akkor felemelkedett és levette rólam a maradék ruhadarabokat és én is sietve megszabadítottam őt is a nadrágjától. De gyönyörű, gondoltam magamban - igaz nem először láttam e csodás hímtagot, de ilyen közelről még soha. Imádok szopni, hát most sem voltam képes ellenállni és magamhoz szólítottam és amennyit képes voltam, azonnal bekaptam belőle. Lelkesen bár, de korlátozott sikerrel, megpróbáltam a torkomba erőltetni - sztérikus nehézségek miatt ez lehetetlennek tűnt. Szívtam, nyalogattam élvezettel s közben egyik kezemmel a kimaradó részt masszíroztam, a másikkal heréit izgattam folyamatosan. Nedveim már a combomon csordogáltak - őrült izgalomban voltam. Scott ráadásul érzékeny mellemmel folytatott izgató játékot. Az elélvezés határán voltam, amikor öcsém farka pulzálni kezdett és rettenetes mennyiségű ondót pumpált a torkomra. Képtelen voltam olyan tempóban nyelni, ahogy az anyag érkezett s ezért államon, nyakamon és a melleimen folyt a drága nedű. Mire befejezte élvezetét magam is révbe értem immár másodszor. "Ez csodálatos volt Scotti baba" - nyögtem elégedetten. "Lettél volna csak a másik végén, akkor tudnád mi az élvezet" - zihált az öcsém és újra a mellemet kezdte majszolni. Tudtam, hogy meg fogok olvadni alatta.
Kisvártatva meglepve éreztem, hogy Scott dárdája már megint kőkeményen feszül a köldökömnek. No, öcskös te nem vesztegeted az idődet - gondoltam nem kis örömmel - és már is próbáltam fészkelődni, hogy végre abba a legjobb helybe irányítsam, ahol már annyira vártak rá.
Rövid kísérletezés után, úgy döntöttem a kezembe veszem az irányítást. Megmarkoltam tehát a vaskos "söprűnyelet" és mint lelkes, gyakorló boszorkány a lábam közé, a helyére illesztettem azt. A nagyfejű, de agyatlan jószág szimatot kapott és megérezte, hogy őkelme jó helyen jár s azonnal elkezdte a fejét az alagút mélyére tolni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (143 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2015. 05. 23. szombat 04:23
Nem lett rossz.
#9 zsuzsika 2015. 02. 7. szombat 08:53
Nekem nagyon tetszett.
#8 XXIII.István 2014. 02. 11. kedd 08:04
JÓ stilus, jó helyesírás - manapság ritkaság!
#7 zoltan611230 2014. 02. 11. kedd 06:36
Jo.
#6 listike 2014. 02. 5. szerda 16:04
Nagyon tetszett.
#5 zoltan611230 2013. 12. 1. vasárnap 09:21
Hat igen, en elfogadon.Nekem ez nem sikerult.
#4 tiborg 2010. 11. 19. péntek 04:10
Semmi sem uj a nap alatt......de izgato....
#3 Csodi 2010. 11. 15. hétfő 18:44
Nagyon jó a történet csak igazán az érdekelne lesz e gyerek vagy nem, és a fojtatást várom.
#2 tilto 2010. 11. 15. hétfő 06:03
Nagyon jó történet....és várom a folytatást..
#1 Törté-Net 2010. 11. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?