A+ A-

A lányom fiúja 5. rész - Zsoltikával az edzőteremben

Olyan szuper volt Zsolti és Balázs állandóan harcra kész farka, a legutóbbi hétvégi bulin, hogy elhatároztam, hogy megkúratom magam néhány fiatal bikával az edzőteremben.
Szóltam Zsoltikának, hogy szervezze be a legjobb és legnagyobb farkú srácokat. Pár nap múlva, aztán ahogy megbeszéltük, az egyik késő délután elmentem a konditerembe. Jó szexisen öltöztem, tangabugyi, miniszoknya, feszülő póló és magas sarkú szandál volt rajtam. Mikor beléptem minden pasi jó alaposan megnézett. Már a vége felé jártak az edzésnek, de még hajtottak a fiúk. Mindenfelé izzadt kigyúrt pasikat lehetett látni. Kedvtelve néztem a fiatal bikák keményen feszülő izmait miközben átsétáltam a termen.
Zsolti és Balázs odajött hozzám, átöleltek. Csak egy törölköző volt a derekuk köré tekerve. Most zuhanyozhattak. A többi srác csak nézett, ahogy mindkettőnek átkarolom a nyakát és becsókolok a szájukba.
- Még mindig akarod? Szóltunk pár srácnak. Ők benne vannak.
- Persze, hogy akarom, azért vagyok itt.
- Oké, akkor gyere velünk!
Bementünk a szaunába. Nem volt befűtve, de azért jó meleg volt. Nyílt az ajtó és bejött még három srác. Rám vigyorogtak. Ezeken is csak törölköző volt. Csodás izmos testükön még csillogott a víz. Zsoltika átölelt és bemutatott a srácoknak
- Ő Zsuzsa, a csajom anyja, akiről már dumáltam és kíváncsi az izmaitokra, főleg a farkatok izmára! - vigyorgott - Ugyanis, nagyon szereti a fiatal fiúkat. Na, villantsunk neki valamit! - mondta és ledobta magáról a törölközőt. Farka már mereven állt.
Balázs is gátlástalanul ledobta a magáét. Erre a másik három srác is eldobta a törölközőjét. Öt csodálatosan szép méretes fasz meredt felém! Éreztem, hogy azonnal benedvesedek és bimbóim megkeményednek! Már csak kúrni akartam!
- Most te is mutasd meg magad a srácoknak! - mondta Zsoltika, azzal felállított a lépcsőzetes pad alsó fokára és vetkőztetni kezdett. Amikor lehúzta a trikómat, a mellbimbóim csak úgy meredeztek! A srácok közelebb léptek, amikor kiléptem a szoknyámból. Már csak a kis fekete tanga volt rajtam. Megfordultam és kidugtam a popsimat a srácok felé, letoltam a bugyimat és kezemmel széthúztam a seggem partjait, teljes betekintést engedve a puncimba. Kéjes nyögéseket és a fitymák csattogását hallottam. Feléjük fordulva enyhén széttettem a lábaimat és a csupasz puncimat simogatva megkérdeztem:
- Tetszem nektek srácok?
- Kurva jó csaj vagy! - lihegték és a faszukat verték.
- Akkor gyertek közelebb! - mondtam és leléptem közéjük.
Egyből körémgyűltek és elkezdtek simogatni, fogdosni. Iszonyúan izgató volt, ahogy egyszerre tíz kéz tapogatta a testemet és öt merev farok bökdösött! Ujjak hatoltak a puncimba és a fenekembe. Lenyúlva megmarkoltam két dákót és húzogatni kezdtem rajtuk a bőrt. A farkak tulajdonosai lihegni kezdtek. Már én is remegtem a kéjtől és nem bírtam tovább. Leguggoltam közöttük és bevettem az első elémkerülő faszt. Ketten az arcomat bökdösték a farkukkal, egy srác meg mögém guggolt és felnyúlva a puncimat ujjazta. Közben felváltva a számba vettem mindegyik dákót, miközben a két kezemben is volt egy-egy. Mindegyiket alaposan megszoptam. A fiúk közben állandóan fogdosták a testemet és hallottam, hogy azt kérdezik Zsoltikától
- Tényleg a csajod anyja? Király a csaj! Tetszik, hogy csupasz a pinája!
- Tök jó a teste! Hány éves?
- Nem mindegy? - válaszolt valaki Zsolti helyett - Jó a csaj és jól szopik!
- Kúrod a csajodat és az anyját is? Egyszerre?
- Persze, mind a kettőt!
- És a csajod is ilyen jó, mint az anyja?
- Kérdezd meg a Balázstól, ő is megdugta mind a kettőt! - válaszolt Zsoltika
- Nebaszd! Mikor? - nem voltak észnél.
- Nemrég egy házibulin náluk. - válaszolta Balázs - Szuper a kiscsaj is, olyan mintha testvérek lennének és mindkettő imád kefélni!
- Legközelebb hozd el őt is!
- Biztos élvezné, de most foglalkozzunk az anyjával! Én most benyalok neki, ti meg szopassátok!
Azzal Zsoltika felültetett a felső polcra és betérdelve a combjaim közé, nyalni kezdett. Két srác kétoldalról az arcomhoz nyomta a farkát. Felváltva szopogattam őket, miközben Balázs meg egy másik a mellbimbóimat harapdálta. A szopás mindig teljesen felizgatott, főleg ha közben nyaltak vagy farkalltak! Zsolti egyszerre ujjazta a puncimat és a seggemet. Az élvezettől kéjesen nyomtam oda a puncimat a szájához. Már három ujjal tágította a fenekemet. Aztán nem bírtam tovább és elélveztem. Remegtem az orgazmustól, de a fiúk nem hagytak pihenni, egyből négykézlábra állítottak. Szétraktam a lábaimat és jól kipuccsítottam a fenekemet. Az egyik mögém kerülve széthúzta a popsim partjait és benyalt, ujjaival a puncimba hatolva. Egy másik elémtérdelt és merev farkát az ajkaim közé nyomta. Szoptam és élveztem a nyalást. De ez sem tartott sokáig, mert a mögöttem lévő srác feltérdelt és egy gyors lökéssel bevágta a kőkemény farkát a puncimba. Könnyedén belém csusszant, mert jól fel voltam már izgulva. Vadul baszni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2015. 12. 6. vasárnap 10:09
A feleségemmel végigolvastuk az egészet.

A mi véleményünkszerínt 10 pont.
#12 feherfabia 2015. 10. 3. szombat 07:09
Unalmas!
#11 sztbali 2014. 01. 5. vasárnap 17:13
A színvonal visszaesett.
#10 v-ir-a 2013. 12. 8. vasárnap 18:19
számomra nehéz elhinni egy ilyen anya lány viszonyt smile
#9 utazo 2013. 12. 7. szombat 14:58
kicsit sok
#8 XXIII.István 2013. 12. 6. péntek 14:32
Szánalmas!
#7 veteran 2013. 12. 6. péntek 11:06
Nem jó,ez túlzás.
#6 papi 2013. 12. 6. péntek 10:33
Nem igazán jó.
#5 zsuzsika 2013. 12. 6. péntek 09:56
Nem tetszett.
#4 Rinaldo 2013. 12. 6. péntek 08:00
Jó nagy ribanc.
#3 A57L 2013. 12. 6. péntek 06:06
Egész jó.
#2 feherfabia 2013. 12. 6. péntek 06:00
Szar!
#1 Törté-Net 2013. 12. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?