A+ A-

Magas, barna lány, felemás vágyakkal

A következő történet valóban megtörtént. Velem és egy magas, barna lánnyal, nem egy általam megtekintett felnőtt film szereplőivel.
Kellemes, kora nyári este. A Nap már egyre vörösebben bukik a horizont alá. A burjánzó szőlőlugas mellett néhány szikla, köztük egyre kevésbé ropog a tűz. Lassan kialszik, a parázson végre lehetne mindenféle finomságot sütni. De ekkor a szemem már rég csukva van, kedves vacsoravendégem perceken át tartó forró csókja elfeledteti velem a külvilágot. Lehunyt szememmel érzékelem, hogy egyre kevesebb fényt ad nekünk a tűz, de saslik helyett inkább a hosszú combokon jár az eszem. Egyre kényelmetlenebbé válik nyakatekert csók-pozitúránk, meg eléggé útban van a kempingszék karfája is, ezért finoman magamhoz húzom, és az ölembe ültetem. A csók egy pillanatra sem marad abba, nyelve minden másodpercben Gordiuszi csomót szándékszik kötni az én nyelvemmel, őrült szenvedély, amivel ajkain keresztül megajándékoz!
Az első randevúnk alkalmával csókkal búcsúztunk, a szenvedélyéből már akkor is kaptam ízelítőt. De nem gondoltam volna, hogy ha egy kicsi Pina Colada-val feloldjuk a gátlásait, akkor ilyen buja és vad csókok özönével áraszt el. Kicsit szende lány, annyira kedves arccal és olyan szép, boci szemekkel, hogy szinte szégyelltem magam, ha vele kapcsolatban a szexre gondoltam. Először gátlásosnak tűnt, csak titkon reméltem, hogy valami lesz is közöttünk, de azt a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy a második randink alatt már így fel fog falni. Az első csókja is érzésekkel, szenvedéllyel volt teli, de ezek szerint akkor rettentően visszafogta magát, vagy csak nagyon nem bírja az egyébként kifejezetten csajos italt.
Alig merem megsimogatni az érzékenyebb testrészeit, el sem tudom szinte képzelni, hogy akkor milyen heves lesz. Ha a popsijába belemarkolok, szinte megzabálja ajkaim, és minél erősebben csinálom, annál bestiálisabban csókol. Ha izmosan markolom, cserébe a kezeivel szinte fojtogat, olyan erővel szorít magához. A nyakát sem hagyja csókolgatni, pedig már alig kapok levegőt, a fél arcom csucsog a nyálunk keverékétől, és nem engedi egy pillanatra sem abbahagyni a csókot. Lehet elég lett volna egy kicsit kevesebbet inni... De hisz alig ittunk! Hozzányúlok az övéhez, szeretném kicsit meglazítani a nadrágját, hogy hozzáférhessek a legintimebb régióhoz. Ha ott elkezdek vele játszani rövid idő alatt sóhajtoznia kell, s akkor végre én is kapok majd pár slukk friss levegőt, esküszöm kezdek már szédülni. De nem!
Csak megbirizgálom az övcsatot, s ő máris segít, fél kézzel kicsatolja, kigombolja, és bokáig le is tolja a nadrágját egy pillanat alatt, de közben a bal kezével egy centire sem enged el magától. A combjait kezdem hevesen simogatni, de a csípője mozgatásával meg a rettentően szexi finom terpesztésével tudtomra adja: a bugyi alatt keresgéljek. Félrehúzom finoman a már teljesen átnedvesedett ruhadarabot, s nagyon érzékien kezdem el izgatni. De mit akarok én itt finomkodni? Pár másodperc múlva, szinte önkívületi állapotban jobb kezével megfogja a csuklóm, és igen erősen nyomja a kezem magához és vadul rángatni kezdi! Ez kell neki! Erősebben és hevesebben csinálom, s ez pár másodperc alatt a csúcsra is juttatja, igencsak fel van izgulva a tündérem. De ahelyett, hogy az élvezet hevében kicsit eltávolodna tőlem, még erősebben mereszti körmeit a nyakamba, és szinte a torkomba nyomja a nyelvét, én meg szinte csak az ő sóhajtásaiból tudok oxigént nyerni.
Kicsit lecsillapodok, finomabban mozgatom ujjaim, s érzem, hogy ő is tart pár lélegzetvételnyi szünetet. De a csókot most sem akarja abbahagyni. Nagy nehezen el tudom fordítani a fejét, és a nyakát kezdem puszilgatni, ellenben vékony szálú hajkoronája meggátol abban, hogy nagyokat sóhajtsak. Egyre finomodok, a kezeim is mozdulatlanok. Lecsillapodunk. Visszaültetem a saját helyére, fel kell álljak nyújtózkodni, rohadtul kényelmetlen a kopogós műanyagból készült kempingszék, úgy meg főleg, hogy a testem nincs kipárnázva túlzottan.
Sütünk, iszunk, közben finoman csókolózunk, eszünk, iszunk, majd tovább csókolózunk, és még iszunk egy kicsit, kicsit spiccesen érzem magam, de a lány tekintete is kicsit zavaros már. Kezdünk újra egyre hevesebbek lenni, de sajna nem tudunk mit kezdeni a füst elállta után egyre növekvő szúnyog - populációval, így egy határozott mozdulattal megragadom a lányt, a karomba fogom, és viszem befelé a házba, mint egy menyasszonyt. Persze a szőlőlugastól nem férünk el, meg az iránytartásom is elég bizonytalan, de legalább elindultunk a ház felé.
Bent a szobába érve még jóformán az ajtót se hagyja becsukni, tudtomra adja, hogy magában akar érezni! Egy huszárvágással a finom csókból újra őrjítő nyelvcsata kerekedik. Még csak kérnem sem kell a segítségét, az egyik kezével már bújtatja is ki magát a ruhájából, még a szexi tanga is lekerül egy gyors mozdulattal. Közben majdnem elesünk, jót nevetünk, majd én is követem a példáját, elkezdek vetkőzni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 05. 12. hétfő 07:28
Nagyon ócska.
#10 rockycellar 2014. 05. 8. csütörtök 17:12
elmegy
#9 Sierra 2014. 05. 8. csütörtök 10:32
Arról nem is beszélve, hogy ez valahogy fiziológiailag sem jön össze. Nőként állítom, hogy szex közben képtelenség pisilni!
#8 Paja 2014. 05. 8. csütörtök 10:25
NEM!
#7 XXIII.István 2014. 05. 8. csütörtök 09:22
Mire ez - az íráshoz képest - eszméletlen magas pontszám?!?!?
#6 zsuzsika 2014. 05. 8. csütörtök 08:17
5 pont.
#5 Rinaldo 2014. 05. 8. csütörtök 08:03
Jó.
#4 A57L 2014. 05. 8. csütörtök 06:18
Nem rossz.
#3 feherfabia 2014. 05. 8. csütörtök 06:03
5P
#2 papi 2014. 05. 8. csütörtök 02:35
El se kellett volna kezdened.
#1 Törté-Net 2014. 05. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?