A+ A-

A szülinapi ajándéka, én

24 éves vagyok, és a testvéremmel élek a saját házunkban boldogan. Ez a mondat kettő éve felelt volna meg a valóságnak. Mert az apán(62éves) kettő éve él velünk boldogan, ami nekünk nem olyan nagy boldogság attól függetlenül hogy én imádom minden kis ügyetlenkedésével együtt. A tesóm is szereti, de csak távolról, mint távoli ismerőst...
Ez a történet az egykor felvetet egyik gondolatomból jött. A szülinapi ajándékával kapcsolatos.
Attól függetlenül hogy velünk él még nem beszélgetünk minden nap több órát, percet sőt néha még a köszönés is csak el - el villan. Ő otthon van és ha jól vettem észre akkor egész nap tv - t néz és keresi azt akit feljelenthet...
A költözése is ide tartozik, mert a saját házát tette kockára egy "új" üzleti tervével(azt hiszem hogy zöld kutya fej festő gépet akart összerakatni... :), de akivel kötötte az üzlet, azzal össze veszett és valahogy a házának is búcsút mondhatott. Ezért él velünk és ezért nem szabad nekem este egy lenge hálóingben mászkálnom... Mert megtehetném mivel a tesóm kamion sofőr és kb kettő hétben háromszor van itthon, három órára kb.
Az utóbbi mondatom az tény, mivel már jó egy - másfél éve észre vettem hogy elégé szeret közel lenni hozzám, minden hogyan, az apám. Ami azért be kel hogy valljak hogy zavar engem. Nem mintha tartanék tőle, de azért akkor sem kel rám másznia. Ez a megfigyelésem onnan származik hogy amikor ide költözött akkor az egyik dobozában találtam vagy 200 DVD filmet, természetesen tini kis dolgozó lánykákról szólt, ill. mutatta be őket, minden hogyan.. Ezért nem mászkálok bugyiban meg átlátszó hálóingben előtte. Meg persze a bátyám előtt sem.
Ja igen, a csókja. Az ide költözése előtt már jó három éve nem láttuk, csak néha telefonon beszélgettünk. És amikor először újra megláttam akkor annyira örültem neki hogy egy csókkal köszöntem neki. Nos ez a csók dolog még mindig tart... A reggelinél és este amikor hazajövök, mindig egy csókkal köszönt. Ezért van az hogy amikor este hazajövök akkor inkább elkerülöm ezt "köszönős - csókos" részt, bár mindig ott vár a kanapén a nappaliban. Hogy miért nem mondom meg neki hogy csak simán puszi és kész? Mert nem akarom megsérteni, bár az utóbbi időben ez tovább tart ez az amúgy fél mp - ig tartó "csók" rész. Néha olyan furcsa érzésem van. Bár ha egyszer is átdugná a nyelvét akkor kapna tőlem egy nagy pofont! De még nem tette szerencsémre.
Mivel ez egy kicsit erotikus is ez a beszámoló féleségem, ezért ejtenék egy pár szót magamról.
Élőszőr is titkár nő vagyok egy autó kölcsönzőben. Reggel nyolctól, este tíz - ig dolgozok. Nincs barátom, se férjem. Pedig elégé kellemesen nézek ki. Vékony vagyok, kék szemű és barna hosszú hullámos hajam van. Egyedül a melleimmel nem vagyok megelégedve, mert tenyérbe illőek azaz elégé kicsik. De a fenekem az feszes és formás, ez a tíz óra ülésnek köszönhetem. Utóbbi csak vicc(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 Tivadar 2014. 01. 8. szerda 19:50
Gyenge!
#22 XXIII.István 2014. 01. 4. szombat 06:22
Kedves axelley!
Én már számtalanszor felvetettem az előzetes szűrés szükségességét senki a füle-botját sem mozdította rá! Úgy tűnik a honlapnak nem érdeke a minőség - darab-darab alapon felteszik frissítésnek - és lehet, hogy "igazuk van". Nézd meg "szőrős-punci" fedőnevű olvasó értékelését....igaz egyedül van vele!
#21 genius33 2014. 01. 4. szombat 05:31
Vontatott, unalmas fostalicska... és még sorolhatnám! 0 p!
#20 axelley 2013. 12. 28. szombat 23:40
Hát erre már ÉN is kíváncsi voltam, végig is olvastam. Hát szegény magyar anyanyelvünk szépen meg lett erőszakolva. Kár a rápazarolt időért. De amennyi pénz fizetünk WC papírért ennyi erővel adhatnának tartalmat is neki. A történet már meg van szerintem hozzá.
1 pontot sem adnék érte, ha nem ez lenne a legalja a pontozásnak.

Tisztelt XXIII.István!
Csak két dolog.
1. TE vagy az első aki nem szép irodalmat hozz fel egy erotikus oldalon.
2. Fórum részben már szóvá tettem nem csak képregényeknél, de a történeteknél is egy lehetséges "Lektort" aki visszadobja az ilyen munkákat a tulajdonosának.
Tudod ezt csak 3 felhasználót érdekelte és a szerkesztőket. Az is képregény szekció miatt
Jó mi? Történeteknél senkit nem érdekelt.

Üdv.:axelley
#19 Primeriusz 2013. 12. 28. szombat 15:26
Ezt az izét itt, az Írók nevében kikérem magamnak!!!
#18 XXIII.István 2013. 12. 25. szerda 11:25
T.PPBS88!
Nem te vagy itt az első frusztrált exhibicionista kisgyerek - igen kisgyerek akkor is, ha az éveid száma bármennyi.
Az írásodról annyit - és ezt a bántás szándéka nélkül mondom, mert látom, nem igazán viseled a kritikát - hogy ezzel a fogalmazással és hülyesírással, az általános iskola hatoddik osztályából nem szabadna tovább engedni valakit.
Ami az állítólagos ötezres "honoráriumodat" illeti, az valószínűleg csak a te fantáziádban létezik, mert ennyiért már , igényesen megírt és könyv formában kiadott, erotikus és/vagy pornó-regényeket lehet kapni!
Nyugodtan készítsd el a honlapodat - legalább nem szerencséltetsz bennünket tovább itt. Sajnos nélküled is eléggé fehígult a szinvonal, nincs szükség további rongálókra!
Azt pedig, a honlap olvasói is tanúsíthatják, hogy én biztosan nem vagyok a Töté-Net szószólója, annál inkább a kritikusa. Most is azt mondom - százsdszor - hogy kellene egy előzetes szűrő, ami kizárja, az ilyen és hasonló írások felkerülését, mert az effajta "frissítés" a fizető olvasók becsapása! Ennél az is jobb, ha semmit sem tesznek fel! Szerintem két okból ilyen magas a pontszámod, az egyik hogy akad pár hozzád hasonlóan kiművelt agyú, a másik, mert nem lehet nullát vagy mínusz pontot adni, az egyes meg túl magas érték rá! Remélem a következő írásodra legalább száz évig kell várni - a három hét az túl kevés "érési idő"!
#17 cityoftroy 2013. 12. 25. szerda 10:07
PPBS88 - ne vedd sértésnek, de a hozzászólásodból kiderül, hogy kicsinyes vagy, pénzhajhász, másokkal érdektelen, bunkó, nagyképű és foggalmad sincs miből születik a pénz. Kívánom, hogy induló oldalad sikeres legyen, bár kétlem. Hozzászólásod kevésbé növeli a történet vagy a Torte-Net.hu értékét, de köszönöm minden tag nevében. Legalább előttünk világos mennyit érsz.
Szerkesztőség - ne hagyd a szarnak megennyi magad. Nem szabad vitázni azzal, aki nem érti mitől működik a világ, ha ő nemis tet semmit. A történettel semmi baj nincs, gondolom ez az első része. További sikereket kívánok az oldalhoz. Klems Karácsonyt és boldog új évet.
#16 Törté-Net 2013. 12. 24. kedd 13:52
Kedves PPBS88!

Szerencsére sosem volt szükségünk arra, hogy ál-felhasználókat és ál-véleményeket kelljen hamisítanunk.
Az oldal nagyságát elsősorban a történetek, képregények adják, de ezen túl is minden egyes hasznos hozzászólás sokat jelent az összkép szempontjából, viszont pont emiatt soha nem éltünk ilyen módszerekkel, mert meggyőződésünk, hogy hasznos hozzászólást nem lehet futószalagon "gyártani". Avagy: Sokkal többet ér 4 valós hozzászólás, mint 10 hamisított. Valamint hiába írnánk bármi valótlant a történetről, az valószínűleg hamar nyilvánvalóvá válna az olvasók számára, ez viszont az oldal hosszútávú hitelességét fenyegetné.
Mi pedig semmi áron nem tennénk kockára, amit több, mint 12 év alatt az írókkal, olvasókkal közösen felépítettünk.

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
#15 Sierra 2013. 12. 24. kedd 11:30
Fakutya, hadd ne soroljam melyikek, szerintem ha találomra beleolvasol mondjuk az utolsó három hét termésébe, legalább hármat találsz. Ez csak szimplán nem jó. De elkezdtem itt már olyat is olvasni, amitől az életkedvem elment, no meg olyat, ami után szerintem normális embernek nincs kedve a szexhez akkor se, ha előtte még nagyétvágyú volt smile
Viszont...akad NAGYON jó is, azokból szívesen ajánlok, ha gondolod.
#14 fakutya 2013. 12. 24. kedd 09:33
Oh, nem mondod komolyan, hogy van ennél rosszabb? Mert ez nagyon kiábrándító...
#13 Sierra 2013. 12. 23. hétfő 22:44
Jól van na, első próbálkozásnak kell felfogni. Gyengécske, de volt már itt sokkal rosszabb is.
PPB, azért van benne helyesírási hiba jócskán! Ne mondd, hogy nincs, mert az nem igaz. Ami meg a történet menetét illeti, szerintem vontatott, arányaiban nagyon kevés az erotika és a szex benne, és ugyebár ez egy olyan oldal, ahol szexet akar a nép smile Ki gyengédet és finomat,ki kőkeményet.
#12 gyuri0926 2013. 12. 23. hétfő 20:28
Ritka szear és unalmas baromság , ez itt nem a hosszú mese délzután , hanem szex történetet vár az ember , ez meg minden csak nem az .
#11 papi 2013. 12. 23. hétfő 20:21
Nem jó
#10 PPBS88 2013. 12. 23. hétfő 20:12
Ó törté-netek. Most kezdem érteni az oldalatok működését.De abszolút nem haragszom rátok amiért így üzemeltetitek az oldalt. Hamarosan én is nyitok egy történetekkel foglalkozó oldalt, ami .com lesz, azt meg ha jól olvastam akkor egy héten belül le lehet regisztrálni.Az én oldalam olyan lesz hogy ha tíz évig nem válaszolnak a történetekre, attól még én nem fogok több áll felhasználót csinálni, hogy most írogassak oda valamit, hogy lássák milyen nagy is az oldal. Én nem is értelek titeket. Sokan akik ilyen oldalra mennek azok nem az állvéleményekre kíváncsiak, sőt a normálisakra sem, hanem a történetekre.Ha az én oldalamra 100-évig nem regisztrál be senki sem, én akkor sem fogok áll felhasználókat csinálni, mint ti.
Na de ettől még sok sikert. Az oldalamat egyébként úgy ismerhetitek fel hogy negyed millióba kerül majd egy tagság, egy évre. Ennyi.
Üdv, és sok 5ft-os google reklámokat...
#9 sunyilo 2013. 12. 23. hétfő 19:42
Hejesírás 0, Tartalom 1 alá. (Nincs helyesírás-ellenőrző a gépeden? Vagy azt hiszed te tudod jobban, mit hogyan kell???) Nagy semmi, tényleg kár volt kirakni, elég lett volna, ma egyedül olvasgatod, amit műveltél...
#8 PPBS88 2013. 12. 23. hétfő 14:49
:]]] Vééééggree smile Köszi Törté-Net hogy kiraktátok így három hétre a könyörgésem után nyes
A történetemet bárki átrághatja a saját ízlésének megfelelően. Csak arra kérlek hogy említsétek meg hogy ebből a történetből eredt az ihlet.
Egy gyors reagálás az eddigi hozászolásokra:
-Rinaldo:már bánom hogy ilyen rövidkére sikeredet. Nyugi lett volna benne olyan is, csak sajna így utólag jut szembe hogy milyen szitukat is hagytam ki a történetből ):
-listike:én csak olyan sztorikat írok amik a valóságban megtörténhetnének.
-zsuzsika:egy ilyen hasonló történetet egyszer egy benzinkutasnak írtam , 5000Ft-ért. Nem hinném hogy ez gyenge történet lenne. És nincs benne helyesírási hiba, ha meg mégis akkor az csak elenyésző.Te inkább a megfogalmazásomra gondoltál.Az meg olyan amilyen, sajnálom hogy nem tetszik.
#7 veteran 2013. 12. 23. hétfő 09:25
0000-la
#6 hairy_pussy 2013. 12. 23. hétfő 08:58
10p
#5 zsuzsika 2013. 12. 23. hétfő 08:23
Helyesírás kettes.Történet kettes.
#4 listike 2013. 12. 23. hétfő 08:21
Ez meg mi a franc volt? Miért tetsvérek? Semmit sem ér. 0.