A+ A-

Szabina kalandjai 1. rész

Szabina 1980-ban született, a nagyvárosban. Nem az első én nem is az utolsó gyerek volt a családban: egy bátyja és egy nővérre is volt valamint egy kisöccsel is büszkélkedhetett, utóbbi már nevelőapjától.
Az anyja egy igazi bombázó volt. Kerek arcát, hosszú, hullámos szőke haj keretezte, gyönyörű kék szemét hosszú, sötét szempillák fogták körbe. Telt ajkai, feszes, formás mellei és formás popója igazán jó hatással volt a férfiakra. Alakja kecses, nem túl vékony, éppen csak íves derekát tökéletesen kiemelte vékony anyagú kosztümeivel amit hordott.
Apja sáros férfi, széles vállal... bár ami többet elmond: az anyja főnöke.
Senki sem gondolta volna, hogy a gyönyörű titkárnő és az ellenállhatatlan igazgató között több lesz, mint futó kaland, ám amikor a bombázó teherbe esett, hirtelen gyűrű csillogott az ujján, majd egy mesés szertartás keretében összekötötték életüket, bár nem örökre.
A pár nem sokáig volt tökéletes: Szabina születése után nem sokkal a pár külön vált, mert a férj megcsalta feleségét. Ezután, a nő néhány futó kaland után megállapodott egy lovarda igazgatónál és leköltözött hozzá egy mesés tanyára. Nemsokára az új házasságból egy kisfiú is született és így lett tökéletes a család. A nevelőapa ugyan úgy rajongott minden gyermekért, talán még jobban is, mint az édesapa...
Szabina kilenc éves volt, amikor komolyabb fejlődésnek indult a teste. Már most is látszódott: örökölte anyja vonásait. Gyönyörű szőke haját két copfban hordta, kék szemei bájosan lestek mindent és hihetetlen érdeklődés mutatott az élet dolgai iránt. Mellei elkezdtek növekedni, s nunija is szőrösödni kezdett. Havija is beállt már, mikor először ért magához, úgy igazán... Bár óvodában már megismerte, miben különböznek a fiúk és a lányok, most kezdett el komolyabban kíváncsiskodni. Az új iskolában feltűnést keltett a kisfiúk között, s egy délután az egyik merészebb kisfiú elhívta vonatost játszani...
Ezek után már tudatosan hívta fel magára a figyelmet: tíz évesen nővére ruháit gyakran kölcsönvette s reggel titokban átöltözött a női mosdóban, hogy aztán csinosan parádézhasson. Persze ezt alig másfél évvel fiatalabb öcsikéje megneszelte és kijelentette, hogy beárulja a szüleiknek. Erre Szabina felajánlotta, hogy ha nem szól semmit, játszik vele vonatosat...
Délután Szabina mindig öccsével ment haza. Ilyenkor egyedül övék volt a ház: anyjuk a városba ment, öccse apja a lovakat gondozta, Idősebb testvéreik pedig még a suliban voltak.
- Na jó, Kristóf - így hívták az öccsét. - Akkor most vonatosat fogunk játszani!
A kisfiú nagyon örült, mert hallotta már egy idősebb fiútól, hogy a nővére jó ebben.
- Te leszel a vonat, én pedig a barlang, jó?
Kristóf vadul bólogatott.
Délután jó sokáig játszottak, csak akkor hagyták abba, amikor idősebb testvéreik hazaértek, de ezentúl délutánonként gyakran megismételték ezt a kis játékot, amit mindketten nagyon élveztek.
Pár évvel később, amikor Szabina 14 éves lett, még merészebb lett. Egészen kicsi szoknyában járt iskolába, vékony kis toppal, melltartó nélkül. Szünetekben, ha a padon nem jutott hely, bátran a fiúk ölébe ült, és csak felszínesen tiltakozott, ha valamelyikük meghúzta copfját, vagy megfogta mellét, fenekét. Ugyanakkor csak egyetlen fiúnak engedte, hogy a combjához közelítsen...
A fiút Tominak hívták, fekete, rakoncátlan fürtjeivel és zöld szemével azonnal levett minden lányt a lábáról. A foci csapat kapitánya volt és egy évvel járt Szabina fölött. A lány azonnal beleszeretett, amikor meglátta a fiút és ha tehette, mindig a közelében pózolt, amit a fiú ki is használt.
Egyik nap Szabinának lyukas órája volt, de előbb bement az iskolába, hogy átnézze a tananyagot. Tudta ezt Tomi is, így késve érkezett, hogy ne kelljen bemennie első órára. Az egyik hátsó folyosón futottak össze, mire Szabina fülig pirult. Tomi nem szólt semmit, csak hirtelen megfogta a lány kezét, magához húzta, majd megcsókolta. Szabina azonnal átkarolta a srác vállát és szenvedélyesen visszacsókolt. A fiú erre a lány feneke alá nyúlt és felkapta, majd a férfi mosdóba ment. Mikor a lány levegőhöz jutott kérdően vonta fel a szemöldökét, de nem szólhatott, mert a fiú szájával újra vadul a lányra vetette magát. Egy vécéülőkére tette a lányt és végigsimított ujjával a száján, mikor végre szájával elengedte.
- Mit akarsz? - kérdezte mosolyogva Szabina.
- Téged! - felelte Tomi vigyorogva, majd óvatosan a lány topjához nyúlt és kicsit elhúzta, hogy mögé lessen.
- Tomi! - suttogta félve a lány, de nem ellenkezett. Nem mert szólni szüzességéről, félt hogy a fiú azonnal itt hagyná, így hagyta, hogy Tomi felállítsa, majd megfordítsa és a fenekét markolássza, aztán lehúzza szoknyáját, majd bugyiját és végigsimítson nedves nunciján. Egy ideig simogatta a lány punciját, aztán egyik ujját belenyomta és ujjazni kezdte. Nemsokára a másik is mellé került, majd a harmadik is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 03. 6. vasárnap 07:15
Gyenge!
#8 vakon53 2016. 03. 1. kedd 12:12
Promi írjadtovább netörődjél ezzel a sok fikázó egyénnel.
#7 veteran 2013. 10. 25. péntek 21:07
Nagy nulla.
#6 Tivadar 2013. 10. 25. péntek 20:40
:-(
#5 sztbali 2013. 10. 25. péntek 15:39
Átlagosan indul.
#4 papi 2013. 10. 25. péntek 13:24
Kicsit gagyi, a "sáros" helyett biztos sármos-t akart írni.
#3 XXIII.István 2013. 10. 25. péntek 10:07
"Apja sáros férfi, széles vállal.."...???? - valaki megmagyarázná?!
#2 listike 2013. 10. 25. péntek 07:47
Nem nagy durranás.
#1 Törté-Net 2013. 10. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?