A nem várt kolléganő

Szavazás átlaga: 7.19 pont (99 szavazat)
Megjelenés: 2014. január 15.
Hossz: 20 434 karakter
Elolvasva: 15 051 alkalommal
Egyik nap, mikor Zsuzsi és Robi hazaértek a munkából a szokásos esti rutinjuknak megfelelően a közös fürdőzéshez készültek. Zsuzsi ma azt kérte párjától, hogy vegyenek egy hosszú fürdőt. Robinak nem volt ellenére az ötlet. Elindultak a fürdőszoba felé és elkezdtek vetkőzni a fürdőzéshez. Zsuzsi levette blézerét, ami engedte látni a fekete melltartójában kerekedő gyönyörű melleit. Szép, kerek, feszes mellei voltak, amivel tisztában is volt és tudja, hogy nem egyszer köszönhetett nekik már egy-két fergeteges éjszakát. Olyan mellei vannak, amik kérik, hogy kényeztessék őket. Kiengedte összefogott sötétbarna haját, ami most mint egy hajzuhatag terült el a hátán. Sokan jobban is állt neki a kiengedett haj, ettől még szebb lett, jobban kihangsúlyozódott csodálatos meleg, barna szeme. Az arca így vált a legszebbé. Észrevette, hogy Robi bámulja a melleit de nem szólt semmit, tudta, hogy ez a gyengéje. Segített Robinak levetkőznie. Először a pólójától szabadította meg és miközben vette le eszébe jutott, hogy nem bír ellenállni Robi kis kockáinak a hasán. Megsimogatta a kidolgozott testrészt. Robi nem volt az a konditermi reklámember de mindig figyelt arra, hogy tetsszen Zsuzsinak a teste, ezért is járt le hetente párszor, hogy foglalkozzon magával. Zsuzsi végigsimogatta Robi felsőtestét, behunyta szemét és csak az ujjaira és tenyerére koncentrált, hogy érezze e kockákat és Robi érezhetően de nem túlzott mértékben kidolgozott mellizmait. Nagyon odavolt érte, szerette őket simogatni.
– Elkalandoztál. – szólt Robi, amikor Zsuzsi keze már az intimebb testtájékokon járt.
Elvette a kezét, nem szólt semmit. Közel húzta magához Robit és megcsókolta szenvedélyesen, hogy érezze, hogy a teste kicsit beindította. Tudta hogy mire képes az ágyban és ez csak olaj volt a tűzre. Még a gondolat is izgató, hogy szeretkezhet. Robi a csók után érezte, hogy férfiassága megmozdul a farmerjában, sohasem tudta leplezni Zsuzsi előtt, ha felizgatta valamivel és most az ahogy megcsókolta őt éreztette vele, hogy ma valami nagyon különlegesben lesz része. Szerelme már hetek óta a szokásosnál egy kicsit izgatottabb és valami nagyon türelmetlenül várt erre a hétre de nem volt hajlandó elárulni róla semmit. Robi tovább vetkőztette Zsuzskát, a nadrágját vette le amiben úgy kerekedett a feneke mint egy alma. Ez a világ legkívánatosabb feneke. Feszes, kemény popsija van, ami még szebb ha nem borítja textil és látszik, ahogy a fekete csipkés tanga bevág a két fenék között. Hosszú combjai voltak és festett lábkörmei. A csipkés tanga hagyta, hogy látni lehessen a frissen gyantázott szeméremdombot. Fantáziát beindító látvány volt ez a gyönyörű nő fehérneműben, gyönyörű arccal, hatalmas dagadó mellekkel, kerek popóval és hosszú combokkal és sokat sejtető tangában. Robi már érezte, hogy felesleges volna lepleznie, hogy Zsuzsi felállította a farkát. A lány észrevette, hogy merevedése van. Érezte, hogy egyfajta, forróság árad szét a testében, ahogy meglátta, hogy domborodik Robi farmerja. Megfordult, hogy vizet engedjen a fürdéshez és közben pucsított neki és odanyomta a fenekét az álló farkához. Visszafordult hozzá és magához ölelte, érezte hogy valami megböki a medencéjét, tudta hogy mi az. Nadrágján keresztül simogatta az merev péniszét. Rá is markolt és nagyon vastagnak érezte a nem kis szerszámot. Szerette a szexet vele. Robi elkezdte kigombolni a nadrágját és kezdett előbukkanni a sötétkék tapadós boxerja, amikor valaki nagyon intenzíven elkezdett csengetni.
– Vedd le a nadrágod de a boxered maradjon rajtad, amíg ezt elintézem. – mondta Zsuzsi és köntöst húzott, hogy megnézze ki az. Robi egyedül maradt a fürdőben, levette a nadrágját és amit csak sejtett az most már bizonyossá vált: a szerelem cseppek egy nagy foltot csináltak a farka végénél a boxerján. Érezte, hogy már nagyon kívánja Zsuzsit. Benyúlt a boxer alá, hogy megmarkolja a farkát és húzzon rajta egy párat, hogy olyan legyen mintha Zsuzsi puncijában lenne. Ahogy benyúlt érezte, hogy több előnedve van, mint amennyit a boxer fel tudott volna szívni, csúszós érzés volt, ahogy gyengéden végigsimította a farkát. Ekkor visszaérkezett a lány és látta, ahogy a fiú hirtelen kirántja a kezét a boxeréből.
– Csak nem maszturbálsz? – kérdezte Zsuzsi kicsit meglepetten.
– Épp hogy csak hozzáértem. – válaszolta teljesen párja felé fordulva, aki most látta csak, hogy milyen is a boxerja.
– Most már értem. – mondta Robinak miközben közelebb lépett és a fülébe súgta, hogy ma este egy különleges szeretkezésben lesz része. Ez még jobban beindította Robit és a cerkája még merevebb lett. Érezte, ahogy a szerelem cseppjei elsokasodnak a boxerjában.
– Egyébként ki volt az? – Érdeklődött.
– Az előző lakót keresték, valamilyen csomagja érkezett.
A pár nem rég költözött új otthonukba. Nagyon tetszett neki és ami a legfontosabb, imádtak benne szexcsatákat vívni.
– Látom, nem bírtad ki, hogy ne nyúlj magadhoz.
– Nem bírtam ki, azt hittem tovább maradsz és egy kicsit ránthatok rajta de csak egy párat.
– Akkor hát ránts rajta de előttem kell csinálnod!
Ezzel a mondattal lerántotta a boxerját és ott állt előtt teljesen meztelenül, a nemi szőrzete nyírva volt de mindig hagyott egy kicsit, mert kedvese ezt szerette. Látta, ahogy egy előnedv a farka végéről egészen a testéig nyúlik és egy hidat képez ezzel. A kezébe vette a boxert és megnyalta, ott ahol érezte, hogy tocsog a nedvességtől. Beindította ez az íz.
– Kezdd el, én addig nézni akarlak, amíg előttem vered a kőkemény farkad!
Még nem csináltak ilyet, hogy a másik előtt maszturbáljanak de nagyon felizgatta a gondolat is, hogy nézni akarja, ahogy kényezteti magát. Megmarkolta a farkát és lassan hátrahúzta a bőrt. Előbukkant a fiú makkjának teljes egésze rajta pedig egy épp megjelenő szerelem csepp. Szétkente az ujjaival, így még jobban csúszott. Elkezdte verni a farkát Zsuzsi előtt. Ő pedig csak nézte és arra gondolt milyen szívesen a szájába venné, hogy érezze az ízét. De még nem volt itt az ideje. Hallotta, ahogy Robi farka cuppog és csattog a fitymája. Érezte, hogy már az ő tangája is úszik, annyira kívánta már.
– Elég lesz, azt mondtad csak egy párat akarsz rántani rajta. – mondta határozottan.
Abbahagyta és odament a lányhoz. Kibújtatta a köntösből, magához ölelte és összekente a hasát a nedveivel. Közben kikapcsolta melltartóját és levette róla. Kerek mellei előbújtak a melltartóból ezzel is keményebb erekciót idézve elő a fiúnál. Megnyalta mellbimbóját. Ebbe beleborzongott, mert nagyon jól esett neki, szerette ha hosszan kényeztette ott. Érezte, ahogy a szájában keményedik meg a mellbimbója, majd átváltott a másikra. Hol az egyiket, hol a másikat nyalta. Néha megszívta kicsit erősebben, hogy felkorbácsolja a lány izgalmát. Eközben Zsuzsi keze Robi farkánál volt. Rámarkolt és érezte, hogy a tenyerét befedi Robi kéjnedve. Elvette a kezét és lenyalta a fiú előtt. Megkóstolta őt és ma nagyon ízlett neki a fiú. Utána megcsókolta őt, hogy érezze a saját ízét, ez felizgatta őt nagyon. Robi a csók közben megmarkolta a fenekét, érezte, ahogy a kezében gömbölyödik ez a tökéletes testrész. Lehúzta tangáját és kezével a puncijához nyúlt. Ujjaival azonnal érezte, hogy a lány teljesen be van indulva. Nagyon sikamlós volt a punija. Elkezdte szétkenni a puncinedvet és izgatni a csiklóját, jól csinálta mert Zsuzsi lélegzete felgyorsult, ekkor elvette a kezét és előtte lenyalta ami az ujjaira csorgott a buja pinusból. Ő is megkóstolta. Majd ahogy vele tette, megcsókolta őt, hogy érezze milyen az íze. Nagyon kívánták már egymást.
– Van egy meglepetésem a számodra de előtte meg kell fürdenünk. – mondta Zsuzsi.
– Kíváncsian várom.
Beszálltak a kádba, a lány a fiú előtt ült. Nekidőlt és érezte, hogy az álló fasz nyomja a hátát. Megfordult Zsuzsi, nem szólt semmit, csak bekapta Robi farkának a végét. Elkezdett a makkjának a végét izgatni a nyelvével. Szerette szopni a farkát, érezni ahogy a szájában keményedik meg. Robi kicsit gyorsabban kezdett lélegezni, mert nagyon értette a dolgát Zsuzsi. Kőkeményre szopta a farkát. Tövig bekapta, szerette a méretes faszt teljesen magában érezni. Kivette a szájából, ráköpött és a kezével dolgozott rajta, verte Robi egyre jobban merevedő dákóját, lehúzta a bőrt és nyelvével a makkja alatt játszott. Közben gyengéden masszírozta a golyóit is, ettől nagyon közel került a fiú, ahhoz, hogy elélvezzen. Lassított a tempón Zsuzsi, gyengéden cirógatta a szájával Robi farkát. Egyszerre szopta és verte neki, látszott rajta, hogy nem fogja sokáig bírni. Hamar bele is élvezett a szájába, ő pedig csak nyelte a gecijét, finom íze volt, érezte, ahogy a meleg sperma csúszik le a torkán. Szinte szívta ki belőle, annyira kívánta. Kivette a farkát a szájából de még jött az ondó a lüktető farokból, így a melleit is leélvezte. Zsuzsi ezt szétkente a mellén, izgatta vele a mellbimbóját és onnan le is nyalta. És ahogy a fiú kéjnedvével tette, úgy ezt is belecsókolta a szájába. Robi először nem tudta mi ez az íz de hamar rájött. Nem zavarta, tetszett neki, hogy ilyen a barátnője.
– Most fürödjünk meg. Kint vár a meglepetés. – mondta Zsuzsi.
– Rendben, de mi az?
– Ne legyél ennyire kíváncsi.
Megfürödtek együtt. Megmosták egymást. Majd Zsuzsi előbb ment ki és megkérte Robit, hogy még maradjon itt amíg vissza nem jön érte. Kis idő múlva benyúlt egy kéz és egy kendőt meg egy cukorkákból készült ehető férfi tangát nyújtott be. Zsuzsi keze volt. Megkérte, hogy vegye fel és kösse be a szemét. Nagyon felizgatta a gondolat, hogy vajon mi fog még történni, így hát gyorsan felvette a „ruhát” és bekötötte a szemét. Szólt hogy felvette. Bejött érte a lány és kivezette a hálószobájukba. Még mindig nem sejtette Robi, hogy mi is fog történni de Zsuzsi annál jobban kitervelt mindent. Bevezette a szobájukba és megállította az ágyuk előtt. Elkezdte csókolni a nyakát és izgatni őt. A farka, ahogy merevedett, úgy tört utat magának a cukorkák között. A lány egyre lejjebb kezdte puszilni, míg végül a pénisze mellől leharapott egy cukrot. Tetszett Robinak ez a helyzet, izgatta, hogy irányítják és nem tudja mi fog történni vele. Majd egyszer csak valami furcsát hallott. Azt hallotta, hogy amíg Zsuzsi azt a cukorkát szopogatja, ami pont a farka végénél van addig egy másik száj mintha nyalna valamit. Nagyon meglepődött, levette a kendőt a szeméről és látta, hogy párja mellett egy számára idegen nő van. Kérdően nézett a lányra.
– Ő kicsoda?
– Ő a meglepetésem. – válaszolta izgatottan. Pontosabban szólva mi vagyunk a meglepetés. Barbinak hívják, a kolléganőm.
– Szia Barbi, Robi vagyok.
– Szia Robi, sokat hallottam már rólad és ahogy elnézem, nem hazudott Zsuzsi.
– Arra gondoltam – kezdte Zsuzsi –, hogy bevehetnénk harmadiknak de csak nekem. Te nem nyúlhatsz hozzá és ő sem hozzád. Ő csak miattam lenne itt, engem kényeztetni és én őt, miközben te engem kefélsz hátulról. Tudod, hogy szeretném kipróbálni egy lánnyal, hogy milyen lehet belenyalni egy punciba, érezni a puncinedv
m
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
ízét. Megnyalintani egy csiklót és elélveztetni a nyelvemmel. Remélem, hogy nem bánod, hogy téged is szeretnélek belevenni ebbe. Sokáig kerestem azt, akivel ezt el tudnám képzelni, míg végül megtaláltam Barbit. Neki már elmondtam mindent és benne van ha te is benne vagy.
Robi hirtelen nem tudta, hogy álmodja-e vagy ébren van. Természetesen azonnal igent mondott, mert nagyon felizgatta a gondolat, hogy a párja egy másik lány punciját fogja kinyalni és feltételeit is elfogadta. Meg persze Barbi is jól nézett ki. Vállig érő sötét haja volt, kerek arca és kis pisze orra. Nem volt már rajta csak fehérnemű, alaposan felkészült, mert combfix is volt rajta. Nem voltak akkora mellei mint Zsuzsinak de szép formás kebleire nem lehetett panaszkodni. A fehér melltartó gyönyörűen formálta, amúgy is farokállító melleit. Köldökében egy szolid piercing volt, fehér színű díszkővel, ami passzolt a fehér ruháihoz. Lejjebb haladva a falatnyi kis tangája egy formás popsit még kívánatosabbá, elölről pedig látszott a fazonra nyírt intim szőrzet. Egy csík volt. Combjait ellenállhatatlanná tette a combfix és ez meg is látszott Robi faszán, mert az megint kőkeményen állt és elkezdett újra csepegni belőle a kéjnedv.
Zsuzsin csak a köntöse volt, amiből hamar kibújt. Látta a fiú farkán megjelenő kéjnedvet, letörölte az ujjával és Barbi ajkaira kente. Onnan nyalta le. A két nő vad csókolózásba kezdett. Zsuzsi a hátára fektette Barbit. Izgatta a nyakát, harapdálta, nyalintotta. Puszit adott a kulcscsontjára. Nyelvével be-benyalt a melltartó alá, érezve mellbimbóját. Robi csak figyelte ahogy a párja éppen egy másik nőt izgat fel. Levették Barbi melltartóját. Zsuzsi megmarkolta Barbi melleit és megcsókolta. A csók után a mellbimbóit vette a szájába. Nyalta őket. Élvezte a női melleket. Teljesen be volt indulva a helyzettől, hogy végre teljesül ez a vágya. Barbi egyik mellbimbóját vörösre szívta annyira elragadta a vágy. Zsuzsi a másik lány szájába rakta az ő mellét, fantasztikus érzés volt, hogy másik lány nyalta most melleit. Miután mindkettejük melle nyálas volt már, összeérintették mellüket és a mellbimbóikkal izgatták egymást. Izgató látvány volt, ahogy a két mell összeér és egy kicsit meglapítják egymást. Zsuzsi közelebb hívta Robit, foggal letépte róla a cukorruhát, a kéjnedvvel átitatott cukorkát Barbival közösen ették meg. Fogta Robi farkát és bekente a szerelem cseppjeivel a mellét, majd az ettől csúszos kebleit dörzsölte hozzá a másik lányhoz és nyalta le a fiú előnedvét Barbi testéről. És így haladt lejjebb, apránként puszilt egyet a lány testére. Míg végül elért oda, ahova szeretett volna. A fehér tangában domborodott a szemérem dombja, puszilt lehelt rá, majd lejjebb ment egy kicsit és beleszagolt a felizgatott puncusba. Tetszett neki az illat. Feltüzelte az amúgy is faszra váró testét. Látta, hogy Barbi puncinedve teljesen átáztatta már azt a kis részt, ami még takarta a lányt. Nagyon felizgatta az, hogy ez a punci most miatta ilyen, miatta tocsog ez a gyönyörű lány a saját kéjnedvében. Bugyin keresztül megnyalta, így is érezte az ízét. Nem bírta tovább türtőztetni magát, levette a maradék fehérneműjét és ahol az előbb Barbi puncija volt most ott nyalta meg a tangát. Ennyi nem volt elég neki, odahajolt a punusához és a nyelve hegyével belenyalt, érezte, hogy hozzáragad valami nyúlós, meleg anyag, nem tudta megmondani, hogy milyen íze van de ízlett neki. Széttárta Barbi combjait, és akkor látta, hogy nagyon, nagyon kívánja már őt, mert a puncija csillogott a nedveitől. Föléhajolt és a vaginájától, a szemrém dombjáig végignyalta. Barbi élvezte, ahogy Zsuzsi nyalta a punciját. Játszott a csiklójával, nyalogatta, szívogatta. A vaginájába is bedugta a nyelvét, érezte mennyire forró a puncija. Körözött bent a nyelvével, majd visszatért a csiklójához. Leírta a nyelvével az ábécét és közben elkezdte ujjazni. Ahogy bedugta az ujját Barbi enyhén felnyögött. Egyszerre ujjazta és nyalta a lányt, élvezte, hogy azt csinál a puncival, amit akar. Megköpdöste, hogy csússzon. Ujjaival Barbi g-pontját ingerelte, a csípőemelgetéseiből tudta, hogy tetszik neki. Közben nyalta a punciját is, úgy kényeztette, mint még senki. Barbi nem bírt a hangjával, hangosan nyögött. Nagyon tudta Zsuzsi, hogy mit kell csinálnia, hiszen ő is eljátszadozott már magával sokszor. Érezte, hogy Barbi teste megfeszül, majd egy remegés hullám járja át az egészet. Orgazmusa volt. Nem is akármilyen, mert Zsuzsi g-pont kényeztető kézimunkája miatt Barbinak spriccelős orgazmusa volt. Hangosan nyögve egyenesen Zsuzsi mellkasára élvezett, amin nagyon meglepődött, de hamar felfogta, hogy mit is okozott ennek a lánynak. Nagyon büszke volt magára és az hogy egy nő ráélvezett mostanra annyira felfokozta nemi vágyát egy kiadós kefélés iránt, hogy Robi felé terelődött a figyelme. Barbi a hátára fektette Zsuzsit, széttárta combjait és viszonozni akarta az előzőt. Elkezdte nyalni a punciját, nagyon kívánta már, és szinte falta a puncit. Zsuzsi behunyta a szemét és élvezte, hogy egy lány nyalja ki a pinusát. Nagyon jó volt, hogy végre valaki őt is kényezteti. Ki volt már éhezve rendesen. Odahívta Robit is és elkezdte szopni a farkát. Nem finomkodott egyből rátért a lényegre és eltűntette a szájában a nagyra nőtt faszt, keményen szopta, olyan keményen, ahogyan kívánta és ahogy Barbi a szájával és nyelvével a puncusánál dolgozott. Barbi abbahagyta Zsuzsi kényeztetését de ahogy kérdőre vonta volna már látta, hogy egy vibrátor van a kezében. Megnyálazta és beledugta a puncijába. Tövig benyelte a lucskos punci a vibrátort. Rezgett benne a vibrátor és közben ki be járt a kéjbarlangjából. Hatalmasakat nyögött volna, ha nem lett volna tele a szája fasszal. Kérte, hogy cseréljen Barbi és Robi helyet, mert érezni akarja, hogy jól szétkúrják a pináját. Helyet cseréltek, A fiú behatolt a lány szűk puncijába, és elkezdte döngetni. Hátulról kefélte, így a szájával, a kezével és a vibrátorral most ő izgatta Barbi punciját. Ahogy Robi lökött rajta ő úgy tolta mélyebbre a vibrátort Barbi puncijában. Nagyon kívánta már a farkát, és akarta, hogy ki-be járjon benne. Kőkeményem kúrta a szűk punáját és érezte, hogy már nem bírja tovább. Erősen magára húzta a lányt, szinte felnyársalta a farkával, a puncija legmélyére hatolt és beleélvezett Zsuzsiba. Szétspriccelte gecivel a pinusát. Minden egyes lökésnél újabb adagot spriccelt belé. Teleélvezte a lányt. Barbi látta, hogy Robi elment Zsuzsi puncijába, már csak Zsuzsin volt a sor, hogy elélvezzen, úgyhogy Barbi odament a puncijához és nyalni kezdte. Megízlelte a fiú spermáját. Nagyon izgatta. Zsuzsi hirtelen magához húzta és megcsókolta, így ő is érezhette geci ízét. Miután lenyelte az összes spermát, ami csak a szájában volt visszaengedte Barbit a puncijához. Ő tovább nyalta és még több ondót szívott ki Zsuzsi puncijából. Bekapcsolta vibrátort és a csiklójához érintette. Hatalmas sóhajtásokból tudta, hogy nagyon közel jár, ahhoz elmenjen. Bedugta a vibrit a szétkúrt punijába és a spermától még csúszósabbá vált punciban rezegtette. Még mindig volt benn Robi cuccából, az ujjára kente Barbi és Zsuzsi szájához érintette, ő egyből megérezte és mohón lenyalta az egészet. Egyre gyorsabban járt benne a vibrátor és így lett egyre hangosabb is Zsuzsi. Egyszer csak érezte, hogy itt a vége, most fog elélvezni, annyira fel volt már izgulva és annyira várta már hogy orgazmusa legyen, hogy nem is hallotta saját magát, hogy milyen hangosan sikít. Óriási gyönyörökben volt része, az egekbe röpítette Barbi szorgalmasan keze és pajkos nyelve. Szétnyalta és műfasszal megbaszta Zsuzsi puniciját. A lány még percekig csak lihegett. Érezte, hogy hatalmasat élvezett és a többiek sem szenvedtek hiányt semmiben.
– Ugye nem is az előttünk lakónak hoztak csomagot, hanem Barbit engedted be? – kérdezte Robi Zsuzsitól.
– Igen, azt hiszem most lebuktam.
Nem szóltak már semmit csak szépen csendesen elaludtak, így, hárman egy ágyban. Hogy reggel újabb szexuális gyönyörökben részesítsék egymást. De ez már egy másik történet...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.19 pont (99 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2021. február 23. 05:34
#23
Miért meglepetés, hogy nem nyúlhat idegen nőhöz és viszont???
1
J
Jani47
2019. február 25. 21:39
#22
Hát ez tényleg meglepetés, hogy a férj nem érhet hozzá a másik nőhöz, és viszont.
Mondjuk én nem szeretem a meglepetéseket, mert ha valami van, beszéljük meg és kész.
1
t
t.555
2017. december 17. 10:08
#21
Átlagos történek, azért tetszik!
1
feherkalman1
2017. március 25. 11:57
#20
Mitől nem várt ha egyszer meg volt beszélve? Össze-vissza történet igaza van fehérfábiának.
1
barbi81
2016. június 18. 08:17
#19
Egész jó
1
C
Clown85
2014. július 24. 11:07
#18
🙂
1
l
listike
2014. február 8. 09:39
#17
Majd a folytatás jobb lesz.
1
tutajos46
2014. január 23. 00:13
#16
Egész jó!
1
Sierra
2014. január 15. 21:58
#14
Ullyssess, pont azért írtam, hogy az átlagba belefér, mert van benne néhány nagyon kellemes részlet, olyan "élhető". Kicsit bele kell pörögni, és kész.
1
genius33
2014. január 15. 19:57
#13
Lehetne jobb is.
1
Ulysses
2014. január 15. 19:51
#12
Mivel olyanok írtak ide hozzászólást, akiknek adok a véleményére, vettem a fáradtságot, és megpróbáltam végig olvasni. Nem sikerült. Úgy jártam vele, mint egy gyenge közepes pornófilmmel, amiben 12 percen keresztül csak a be-ki, be-ki látható a képernyőn. Belepörgettem, azaz átugrottam néhány bekezdést.
Valóban nem olyan szörnyű rossz. Vannak benne egészen jól sikerült részek, másutt viszont pocsék.
Unalmas, pár szóval összefoglalható a cselekmény. Vetkőzés, szopás, dugás, élvezés. Tényleg olyan, mintha egyszerűen leírtad volna, mi látható annak a tucatpornónak a képkockáin.
Zsuzsi monológja a munkatársnő beszervezéséről... Hm, a számat félrehúzva fintorgok.
A fürdőszobai jelenet egyes részei, a rajtakapott srác, a helyzet leírása viszont egészen jó. Érdekes színt visz a történetbe, szinte egyedivé teszi.
A helyesírás - bár nem hibátlan - kiemelkedik az utóbbi időben megjelent silány írások közül. Sajnos ez önmagában kevés. Ettől nem lesz érdekes, vagy izgalmas a sztori.
Szóval, fantáziának elmegy, de irodalmi értéke nagyon kicsi. (Egy laikus véleménye.)
1
sztbali
2014. január 15. 14:31
#11
Sierrának igaza van. Tényleg nem rossz és az ingerküszöb kifejezés a megfelelő szó a történet jellemzésére. 8 pont.
1
Sierra
2014. január 15. 12:04
#10
Nem olyan rossz ez szerintem! Egy jó átlagnak szerintem elmegy 🙂 Normális helyesírás, nem szállt el túlságosan, ami szerintem nem baj, bár gyanítom, van akinek nem haladja meg az ingerküszöbét 🙂
1
p
papi
2014. január 15. 09:10
#9
Nem nagy durranás
1
zsuzsika
2014. január 15. 08:53
#8
Gyenge
1
R
Rinaldo
2014. január 15. 08:17
#6
Jó.
1
veteran
2014. január 15. 08:05
#5
Amatör magazin módosított változata.
1
h
hairy_pussy
2014. január 15. 07:04
#4
5p
1