A+ A-

Kölcsönösség

Decayed Angel nyomán
Álltam az ablaknál és láttam, amint az öcsém éppen hazatér a randevúról.
Már megint Brendával volt, azzal a mocskos szukával. Minden alkalommal alaposan felhúzza az a szemét, azután pedig úgy is hagyja. Útálom ezeket a hülye, kis szűzkurvákat. Látszólag engednek mindent. Csók, cici masszázs, még a bugyiba is beengedik a fickókat, egész addig, amíg nekik minden oké, azután hirtelen "eszükbe jut", hogy most már aztán sürgősen haza kell érniük és a hapsikám "úgy marad kifeszülve". Brenda meg egész "fiú-háremet" alakított ki magának, a tapasztalatlan serdülőkből. Nagyon útálom ezt a ribit, mert az öcsémmel is ezt műveli. Danny igazán nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele - meg persze érthetően elfogult is vagyok vele, hisz' az édes öcsém. Jó, lehet, hogy nem ő a legmenőbb a gimiben. Talán néha kicsit mulya is, de alapvetően egy kedves fickó, aki a világért sem bántana meg másokat, segítőkész, udvarias. Tényleg nem érdemli meg, hogy olyan aljasul ingereljék. Most is láttam, hogy a nadrágjának az első része majd' széjjelszakad és lógó orral lépked fölfelé a lépcsőkön. Hallgattam, ahogy lassan kinyitja az ajtót. Óvatosan, jön fel a szobájához vezető lépcsőn, hogy fel ne ébressze, a szülőket s halkan magára csukja az ajtót. Minden randi után ugyanaz a koreográfia. Rövid, pár perces csönd után, hallom a lihegését, sóhajtozását, amint maszturbál.
Na, gondoltam, mielőtt elkezdené, bemegyek hozzá és felvilágosítom. Elmondok neki mindent, amit Brendáról tudok. Nehogy már az a piszok kis tyúk teljesen tönkre tegye! Jó, lehet, hogy ez elsőre rosszul fog neki esni, talán dühös és csalódott lesz, de legalább véget vetek ennek az áldatlan állapotnak s talán keres magának valakit, aki jobban bánik vele.
Ahogy becsukódott az ajtaja, gyorsan át akartam surranni hozzá, hogy ne hozzam esetleg zavarba őt, azonban apu is éppen akkor ment ki a WC-re s e miatt várnom kellett egy keveset. Apu rövidesen végzett s visszament a saját szobájukba. Halkan csuktam az ajtómat s már be is nyitottam a testvérem szobájába - kopogtatni nem lehetett a zajkeltés miatt és nem akartam volna magyarázkodni apuéknak, "hogy, ugyan mit is akarok én éjfél után az öcskös szobájában". Szóval, kopogás nélkül benyitottam.
Ült az ágyon és vérvörös arccal egy párnát igyekezett az ölébe kapni, amivel eltakarhatta magát és persze a megkezdett tevékenység nyomát. Döbbent tekintettel nézett rám, mintegy, a szemével kérdezve: "Merci, mi a fenét keresel itt?"
Mit mondjak, képes voltam felfogni a néma kérdést. Kínosan éreztem magam, hisz' nem akartam én őt zavarba hozni, de már nem volt mit tenni...Próbáltam menteni, ami menthető és mindenféle bevezetés nélkül kezdtem mondani a jövetelem eredeti célját:
- Danny, már többször akartam veled, rólad és Brendáról beszélni - hadartam.
- ...???
- Igen, zaklatott vagyok amiatt, amit ez csaj veled művel. Egyszerűen nem veszed észre, hogy téged csak hülyít, kihasznál! No és nem csak téged. Melletted még tart legalább tíz másikat s velük is ugyanezt csinálja! Egy büdös szűzkurva, aki csak kihasznál mindenikőtöket.
- Miért gondolod - nézett rám meglepve a nagy barna szemeivel.
- Engedi egyáltalán, hogy valamit tegyél vele?
- Ó, nagyon is sok mindent.
- Mégis mit és mi az, amit ő tesz teérted? Már ne haragudj, de egy randi után nem kellene itt magaddal foglalkozni, ha ő szeretne téged! Azt látom, hogy minden alkalommal így jössz haza s azután hallom, hogy mit művelsz magaddal. Jól felhúz, azután kénytelen vagy itthon maszturbálni. Most is abban zavartalak meg...ne haragudj érte, nem akartam...de engem bánt, hogy ez, hogy ez...ez nem jó szerintem így!
- Minden lány ezt csinálja, nem? Gondolom ő sem rosszabb a többinél.
- Nem Danny, aki szeret téged, az nem csak addig van veled, amíg neki jó, hanem viszonozza is, amit kap tőled. Brenda nem ezt teszi, igaz?
- De én igazából élvezem azt, amit vele csinálok.
- Istenem, milyen naiv vagy! Biztos vagyok benne, hiszen látom, hogy csak felhúz, aztán otthagy minden alkalommal. - közben azon kaptam magam, hogy a bosszúság mellett, határozottan izgatni kezdett et a szituáció.
Ott ült előttem a jóképű öcsém meztelenül, nyilvánvalóan felizgulva, egy párnával takargatva a merevedését. Meg is akartam magyarázni neki a lényeget, meg hajtott a kíváncsiság is. Valahogy segíteni is akartam volna neki, ő meg csak hajtogatta, hogy "minden nő ilyen, Brenda sem rosszabb, mint a többi..."
- Nem úgy van az öcskös, egy igazi nő nem így viselkedik! - s egy hirtelen mozdulattal elrántottam előle a párnát.
Villámcsapás szerűen hatott rám, ahogy elém villant, keményen feszülő, kimondottan szép formájú farka. A pillanatnyi döbbenet után, kezeivel próbálta eltakarni előlem. Hirtelen odapattantam mellé, félretoltam a kezét s azzal a lendülettel, fölé hajoltam s már is a számban volt a vége. Danny szóhoz sem jutott a meglepetéstől, csak egy mélyről jövő nyögés hagyta el az ajkát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.13 pont (417 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 veteran 2017. 04. 6. csütörtök 15:28
Van akinek nehéz a kezdet,nekem is az volt.
#20 zsuzsika 2014. 10. 19. vasárnap 12:05
Közepes.
#19 author04 2014. 05. 15. csütörtök 20:41
Szintén véletlenül tévedtem ide, már elég régóta nem látogatom a lapot, nem is publikálok, és most is csak XXIII.István hozzászólása keltette fel a figyelmemet, ő azon kevesek egyike, akiért érdemes megszólalni. A helyesírásról: utálom és nem útálom, kérdő mondatnál illik kitenni az írásjelet(?) és akad számos egyéb apróság is, de szóra nem érdemes. Az aposztrof(') használatával kapcsolatban jómagam inkább Balázs Géza tanár úr véleményét fogadnám el mérvadónak,ha ő olvasna egyáltalán ilyen lapokat - és ez nem a Szerkesztőség munkájának színvonalát, hanem inkább a tanár úr tudományos érdeklődését és harcos nyelvművelő - nyelvvédő tevékenységét illető feltételezés! Én - maradi módon - a mássalhangzó-kettőzés híve vagyok: mondd, hadd. Azt viszont szánalmasnak tartom, ha valaki csak ennek alapján ítél meg egy jó történetet, mert a "műítészek" rostáján számos (számtalan?) egyéb történet is simán áthullott minden nyelvtani kritika nélkül. A történet jó, fordítást soha nem pontozok, most sem teszem. Oszt' annyi. (Itt viszont kiváló az (') alkalmazása)
#18 XXIII.István 2014. 05. 15. csütörtök 10:18
Véletlenül idetévedtem és nem tudom megállni: "Örömmel látom", hogy a "helyesírás-ítészeink" véleményét nem befolyásolják mélyreható ismeretek! Nem tisztem ugyan az írót megvédenem, ám elkötelezett nyelvvédőként, kénytelen vagyok megismételni, hogy igen is helyes az a mód, ahogy helyenként a kettős mássalhangzókat használja - nem az "automata ellenőrző program" szerint!!! A mond' ill. a had' - így aposztróffal - egyenértékű a mondd és hadd írásmóddal. Tudatlanságotokat némileg menti, hogy manapság valóban kevesen használják - épp' ezért üdítő látni, hogy vannak még ilyenek!
Bocs' ha valaki úgy érzi, hogy megbántottam - nem az volt a szándékom! Mellékesen egy kis példával is szolgáltam a helyes használatról.
#17 zoltan611230 2014. 05. 15. csütörtök 06:54
Nagyon jo,tanulást,és gyakorlást.....
#16 izmos22 2013. 07. 20. szombat 09:49
nagyon jó történet
#15 laszlolizs 2013. 06. 23. vasárnap 00:32
Ez a történet kész használati útmutató a nőhöz. Sok önmagától eltelt izomagyú fajankó okosabb lehetne ha ezt elolvasná és eképpen közelítene partneréhez... Nagyon tetszett.
#14 papi 2013. 06. 18. kedd 10:37
Egész jó
#13 Goldenlotus 2013. 05. 23. csütörtök 22:33
Érdekes volt
#12 Andreas6 2013. 05. 8. szerda 22:18
XXIII.István!
Pierre kifogásai 100%-ig helytállóak! Azért, mert az automata helyesírás-ellenőrző elfogadja egy d-vel a "mond"-ot és a "had"-ot, nem jelenti azt, hogy azon a helyen úgy helyes, csupán azt, hogy egy d-vel is értelmes szó. Az egyik helyen a felszólító mód miatt kell két "d", a másikon pedig a had sereget jelent és semmi köze a hadd-hoz.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
#11 XXIII.István 2013. 01. 31. csütörtök 12:33
Pierre19!
Lehet kritizálni a helyesírást, de nem árt ha ismered a szabályokat! Az általad kifogásolt formula ugyanis teljesen megfelel a helyesírás szabályainak!
#10 Loene 2013. 01. 31. csütörtök 09:53
A történet kidolgozott, megkapó a story története is, tud az olvasó azonosulni a karakterekkel, a kisebb helyesírási hibákat leszámítva, minden igényt kielégítő alkotás. Összegezve, nagyszerű, a fordítás is jól sikerült. Csak így tovább.
#9 Pierre19 2012. 02. 12. vasárnap 22:54
A történet, illetve fordítás nem rossz, de nem lenne baj, ha a szerző/fordító egy kicsit jobban tudna helyesen írni. (Sorry, de mond' csak helyesen mondd csak, had' élvezzem helyesen hadd élvezzem)
#8 genius33 2012. 01. 5. csütörtök 08:03
10 pont! smile
#7 Shavo 2011. 10. 15. szombat 00:22
Elmegy.
#6 borti 2011. 09. 22. csütörtök 13:21
Nagyon jóóó! Valódinak tűnő. 10 pont!
#5 bigcathy 2011. 09. 20. kedd 09:55
Tetszett nagyon a történet. 10 pont jár érte
#4 mischkolci 2011. 01. 8. szombat 18:36
nagyon jó, reális !
#3 tiborg 2010. 08. 20. péntek 09:24
Egyszeru, de a forditas nagyszeru!
#2 :D 2010. 07. 5. hétfő 21:03
nagyon jó!
:D