A+ A-

Hárman az ágyban, avagy a szomszédunk felesége

Hivatalosak voltunk a szomszédba szalonna sütésre. Vittem a feleségnek virágot a férjnek nagyon jó bort mert igazán szeret poharazni. Szalonna sütés közben igencsak sikerült feltöltenie magát kellően berúgott. A bor megtette hatását, felbátorodva elkezdte feleségemet cikizni, nem az alkalomhoz illő szavakkal inzultálni. A szövegelést a hölgyek úgy próbálták megállítani, hogy többször töltöttek neki ami meghozta hatását szabályosan berúgott.
A lakásukon lévén bevittük és lefektettük. Kimenve a szobából tovább beszélgettünk, időnként bementünk megnézni. Húzta a lóbőrt, hagosan horkolva aludt. Kis idő múlva elköszöntünk de a feleség tartóztatott de csak felálltunk és indulni készültünk mikor elhangzott a kérdés.
- Hova ilyen hirtelen, mit akartok otthon csinálni?
A Feleségem válaszolt:
- Kefélni!
- Akkor nem tartóztatlak benneteket, menjetek. Ezt én is szívesen csinálnám de láthattátok milyen állapotban van így nem lehet!
Feleségem karon kapta a szomszéd asszonyt és mondta vagy talán utasította akkor gyere velünk jut neked is bőven! Szabadkozott és elrohant a szoba irányába megnézte a férjét felkapta a lakáskulcsot és válaszolt:
- Akkor induljunk, míg meg nem gondolom magam!
Három házra laktunk egymáshoz, pillanatok alatt át értünk. Miden átmenet nélkül a hölgyek elkezdtek vetkőzni rólam is lekapkodtak mindent, és elvonultunk fürödni. Fürdés közben a farkam elkezdett megmerevedni, mire a szomszédasszony felnyögött:
- Istenem, ez óriási!
- Na látod ezért hívtalak mert ekkora még úgysem volt benned, de majd megtapasztalod, hogy milyen kitartó és hogyan tud az egekig röpíteni.
Bevonultunk a hálószobába eldöntöttük a franciaágyra és elkezdtük kényeztetni, mivel megegyeztünk csak neki akarunk gyönyört okozni. Nem tudni menyi idő telt el de mire kinyaltam feleségem szopogatta a mellét hatalmas élvezetek sorozata tört rá. Dobálta magát az ágyon visított nyögött hörgött. Kis pihenő után megszólalt:
- Most már akár el is mehetnék, de nem teszem mert még megbaszva nem vagyok!
Lábait szétrakta, bevezettem farkamat és kiabált:
- Szétszakadok.
Felakad a szemem, megpihentem bennemét és isrákezdtem most már kis idő elteltével követelőzött:
- Még! Még beljebb! Jobban, többet kérek!
Fokozva a tempót hatalmasat élvezett. Kérdezte, ugye nincs vége mert kihúztam a faszomat belőle.
- Még nincs - feleltem.
Feleségem megmutatta, hogyan vegye fel a kutya pózt, amit megtett. Háta mögé térdeltem és kezdtem bevezetni a faszomat. Könyörgött, hogy lassabban mert szét reped lassítottam mikor kicsit megpihent. Szólt, most már nem feszít indulhatunk.
Elkezdtem ki-be mozogni pillanatokon belül hatalmasat élvezett, de kérte követelte, hogy folytassam. Amint megtettem, ismételt nyögés, nyüszítés és ismételten elélvezett. Pózt váltottunk én lefeküdtem és karóba húzta magát mire tövig beértem ismét elélvezett most már tócsába folyt belőle a pinalé. Abba akarta hagyni, de feleségem nem engedte, arra kérte elégítsen ki engem is. Hatalmas iramot diktálva lovagolt és egyszerre élveztünk el. De már nem volt magánál. Az ájulás határát súrolta pihenőt kért.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 11. 11. kedd 06:12
Gyenge történet.
#11 tiborg 2014. 11. 7. péntek 23:47
Jo,hogy Ismeretlen!!
#10 Lemon Orange 2014. 11. 7. péntek 14:40
Azért a "[...] megpihentem bennemét és isrákezdtem [...]" megfejtésére kiváncsi lennék. smile
#9 listike 2014. 11. 7. péntek 11:44
Összecsapott, gyenge.
#8 XXIII.István 2014. 11. 6. csütörtök 15:34
A beküldőnek legalább van annyi önkritikája, hogy igyekszik "névtelen maradni" - megértem!
#7 gyuri0926 2014. 11. 6. csütörtök 09:31
Zsuzsikával értek egyet .
#6 zsuzsika 2014. 11. 6. csütörtök 09:05
Nagyon gyenge.
#5 Andreas6 2014. 11. 6. csütörtök 07:12
Össze van csapva, egyes helyeken annyira magyartalan, hogy csak nehezen lehet rájönni, mit akartál írni tulajdonképpen, mert annyira érthetetlen. Nagyon gyenge!
#4 Rinaldo 2014. 11. 6. csütörtök 06:47
Jó.
#3 feherfabia 2014. 11. 6. csütörtök 05:55
6P
#2 veteran 2014. 11. 6. csütörtök 04:36
Elég sablonos hármas.
#1 Törté-Net 2014. 11. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?