A+ A-

Minden világok legjobbika

Fordítás hell_fire_oxon nyomán
Alison volt a tökéletes partner. Ösztönösen tudta, kérés nélkül is, hogy mire van szükségem. Hol egy gyors szopás az autóban, hol egy vadítóan szexi fehérnemű az örömömre. Akármikor kész volt a szex bármilyen formájára, legyen az anális, orális vagy hagyományos. Ráadásul gyönyörű alakja, formás mellei és a fényes, lángvörös haja, minden férfi tekintetét magához vonzotta.
És ha tudnátok mennyire imádott baszni... az elmúlt négy évünk - mióta együtt vagyunk - arról szólt, hogy mindenféle kellemes módon a spermát kihúzza belőlem.
A családi életünk is tuti volt, mindhárman - Alison, a lánya Gemma és én - egyaránt élveztük.
Egy meleg száj érzésével ébredtem ma reggel is, ami éppen elnyelte gyorsan keményedő farkamat. Nem volt egy különösen hatalmas méretű kakasom, de szerinte és a régen volt a szeretőim szerint is, ez éppen alkalmas volt az örömszerzésre. No most is csak, arra a célra akartuk felhasználni, amikor hallottuk a hálószoba ajtót nyílni. Az ajtóban ott állt Gemma, a maga tizennyolc évének meztelen valóságában. Nem volt éppen a kiköpött anyja, de sok ember kész lett volna, akár meghalni, hogy egy éjszakára bejuthasson az ágyába.
Alison felnézett a farkamról, rám mosolygott, megpuszilt és a fülembe suttogta: "ne foglalkozz semmivel csak élvezd!" Mielőtt végiggondolhattam volna, már el is tűnt az ágyból, de még a szobából is. Gemma viszont már be is csúszott mellém a takaró alá.
"Te mit csinálsz itt" - kérdeztem, némi bizonytalansággal a hangomban.
"Tudod, hogy ma van a születésnapom és mami azt mondta, bármit kérhetek tőle. Én téged akartalak" - válaszolta szerényen.
"És pontosan, mi az, amit szeretnél tőlem?" - kérdeztem, miután a kezdeti meglepetésből kezdtem felocsúdni.
"Azt szeretném, bassz meg engem, de úgy, hogy sikoltozzak, mint az anyu" - kígyózott rám a forró testével és össze-vissza csókolt.
"Te galambocska, csináltál már ilyesmit" - kérdeztem tőle.
"Hát a fiúk már megérintettek és én is játszottam néhány farokkal, de semmi komolyabb" - válaszolta ártatlan arccal és hangon.
Bizony, ha az anyja lett volna a helyében, automatikusan a hátára fordítottam volna, a vállamra tenném a bokáját és megbasztam volna az agyat is belőle, úgy hogy egész idő alatt sikongott volna, de ez most, egy más helyzet volt.
A hátára fordítottam és finoman csókolgatni kezdtem a megduzzadt mellbimbóit. Izgatott, de csendes nyögések töltötték be a szobát, aztán kábult csend, ahogy ajkammal felkerestem a punciját. Finoman feltártam szép hosszú combjait és gyönyörködtem, ahogy a duzzadt és megnyílt szeméremajkai közül ki-kicseppenő gyümölcsleveit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 XXIII.István 2014. 01. 10. péntek 18:06
Hölgyek/Urak!
Szerintem az író odaírta, hogy fordítás, tehát az eredeti mű meghatároz mindent: story-t, hosszát stb. Igazán meglep, hogy éppen Remete viselkedik úgy, mint egy funkcionális analfabéta - nem számít csak tőle meglepett.(Sokaktól nem lepődöm meg, mert náluk természetes)
#8 listike 2014. 01. 10. péntek 16:45
Nagyon rövid.
#7 papi 2013. 05. 29. szerda 05:52
Nekem tetszik
#6 Kaszkadör 2012. 03. 4. vasárnap 18:18
Túl rövid:(
#5 Remete D. László 2010. 11. 25. csütörtök 14:34
Ez hogy is történt? Reggel felébredtél, keféltél egy nagyot, és mindjárt elaludtál. (Ez a vége) Ennyire kimerültél, vagy álló nap tartott a hatalmas csata?
#4 fiesta14 2010. 11. 25. csütörtök 14:16
kicsit az eleje lehetne hosszabb hogy megismerjük a szereplőket, közepe nem rossz de kicsit összecsapott, és lehetne folytatni is.
#3 Kicsit bob 2010. 11. 6. szombat 10:36
"Es muss nicht immer kaviar sein!"
Gyuri elolvastam az "életműved" - és hogy éppen te írod ezt a kritikát(?) - hát minimum bátor! "A bagoly mondja...", de OK!
#2 gyuri0926 2010. 11. 5. péntek 07:19
Gyenge !!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2010. 11. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?