A+ A-

Mint egy szerető

Még tartott a szuper sorozat, a Barátok Közt. Tudtam, hogy szereti nézni, ezért nem is nagyon szóltam hozzá. Pedig annyi mindent szerettem volna mondani neki, hisz csak ritkán tudunk találkozni. Csendben maradtam, míg ő csak bámulta a tévét. Gyengéd puszit nyomtam a homlokára. Elmosolyodott. Szerencsére vége lett a szappanoperának.
- Kérsz nasit? - tette fel a kérdést, majd nyújtotta felém a gumicukros zacsit.
- Tudod, hogy csak most vacsiztam. Ilyenkor nem tudok enni... - adtam a választ.
Mélyen a szemembe nézett, majd pár másodperc múlva kérdőn húzta fel bal szemöldökét.
- Na jó. Legyen.
Kajánul elmosolyodott. Nyúltam volna a gumimaciért, de játékosan elhúzta a zacskót.
- Ha kell, akkor nyújtózkodj érte! - majd a távolabb eső kezébe vette és kinyújtotta karját.
- Hm... - gondolkodtam el. - Annyira nem kell.
- Akkor nem kapsz! - mondta sejtelmesen.
- Vagy kelljen? - tettem fel a költői kérdést, bár már sejtettem mire megy ki a játék.
Lassan felé fordultam, átnyúltam testén, de „valahogy” nem sikerült elnyújtózkodnom a célig. Rádőltem testére, arcunk csak centiméterekre volt egymástól. Gyengéden megpusziltam ajkait. Nyitotta volna száját is, de ekkor elhúzódtam a cukor irányába. Elértem célom, de véletlenül nem a cukor került a számba... Forrón megcsókolt, nyelvét mélyen számba dugva. Átkarolt. Az ágy melletti éjjeliszekrényre hullt kezemből a maci. Nyelvemmel én is szájába túrtam, majd lassan kihúztam azt. Megnyaltam ajkait, mire elmosolyodott. Mélyen szemembe nézett. Tudtam, mi következik. Tudtam, azt is, hogy nincs sok időnk, mivel már kilencre járt és fél tízre haza kellett vinnem az autót. Szenvedélyesen megcsókoltam, mire magához húzott. Bal kezemet a pólója alá csúsztattam, majd felfele indultam el derekától. Följebb és egyre följebb. A melltartójánál hüvelykujjammal finoman megcirógattam mellének külső részét, majd a kezemet a hátára csúsztattam. Jobban magamhoz húztam, érezni akartam. Nem kellett erőltetni. Hirtelen minden, amit mondani akartam neki, már nem volt fontos. A világ megszűnt létezni, hatalmába kerített egy mindent elsöprő vágy...
Forró csókokat váltottunk, miközben egyre vadabbul simogattuk egymást. Kikapcsoltam melltartóját még a póló alatt. Magamra húztam, levettem pólóját, majd a dombok tartóját is. Nyelvem hegyével épp csak megérintettem ágaskodó mellbimbóját, mire halkan felsóhajtott. A másik hegycsúcsot ajkaim közé fogva szopogattam. Újabb sóhajjal jelezte, hogy jól esik neki. Apró csókokat nyomtam nyakára, arcára, mígnem elértem száját. Ledöntöttem magamról, miközben ajkam továbbra sem engedte el ajkát. Kicsatolta övem, egyszerre húzta le pulóverem és pólóm. Forró ajkát elengedve végigcsókoltam nyakát, melleinek völgyét, hasát, majd miközben lehúztam nadrágját, combjait sem hanyagoltam el. Hasát puszilgattam újra, mikor kezemmel elkezdem masszírozni punciját. Először csak bugyin keresztül. Aztán benyúltam a csipkés fehérnemű alá és úgy folytattam. Miután lekerült róla, csiklója körül írtam le lassú, apró köröket. Tudta, hogy sietnünk kell, így lecibálta nadrágom. Felpillantottam az órára.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 05. 12. hétfő 06:33
Nagyon gyenge.
#9 rockycellar 2014. 05. 8. csütörtök 17:14
1 pontos
#8 gyuri0926 2014. 05. 8. csütörtök 15:26
Gyengécske , mint a Barátok Közt .
#7 XXIII.István 2014. 05. 8. csütörtök 09:25
"Hát nem egy fincsi dumcsi ellenben nagyon is uncsi"
#6 zsuzsika 2014. 05. 8. csütörtök 08:22
Nem nagy durranás.
#5 Rinaldo 2014. 05. 8. csütörtök 07:44
Elmegy.
#4 A57L 2014. 05. 8. csütörtök 06:18
Azért nem olyan rossz.
#3 feherfabia 2014. 05. 8. csütörtök 06:08
4P
#2 papi 2014. 05. 8. csütörtök 02:38
Gyengécske
#1 Törté-Net 2014. 05. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?