A+ A-

Adatok

Férjem sokáig volt távol. Munkája miatt csaknem fél évig nem volt velem. Természetesen mielőtt elment volna, ezt a dolgot megbeszéltük. Nem-e gond az, hogy ő nem lesz itthon sokáig és én hűségesen várom haza, stb.-stb.. A pénz nagy úr és jól fizetett az a munka. Fél év hosszú idő, egyedül, magányosan. Próbálja az ember elfoglalni magát. Munkával, barátnőkkel, sporttal, amúgy is elhatároztam, hogy sokat sportolok mert már húsosabb lettem az évek alatt. 33 éves vagyok, 170-en magas, 80 kiló, barna szemű, hosszú barna hajú és az átlagnál nagyobb 90 C-s mellű, olyan masszívnak mondott nő. A pasik sokszor próbálkoznak ami azért jól esik nekem is és gondolom minden nőnek de én ezzel nem nagyon foglalkoztam. Eljátszottam néha a gondolattal, hogy ezzel vagy azzal a pasival milyen is lenne, meg ez helyes ez bejönne, de csak ennyi. A harmadik hónap után már néha annyira kellett volna "valami", hogy ha éppen akkor ott lett volna egy pasi a szobában mikor masztiztam, tuti rávetem magam! De sosem volt ott senki. Nem voltam soha egy sexmániás csaj de az idő már kezdte mutatni a hatását. Olyan 21 naponta annyira rám jött a baszhatnék, hogy alig bírtam magammal.
Folyt a pinám és nagyon "kellett valami"! Volt két mű kukim is. Egy kisebb átlátszó 18 centis és egy vastag piros ami legalább 22 centis volt. Még a férjem vette őket "nekem", hogy elszórakozzunk velem. Ritkán használtuk is. A kisebb nem is volt rossz de a nagy az fájt nem szívesen engedtem, hogy párom belém dugja de hagytam egyszer-egyszer mert jó volt látni ahogy begerjed tőle ha bennem látja.
Az internet csodákra képes! Természetesen sokszor tudtam a férjemmel beszélgetni a neten keresztül. Szülinapjára azt kérte, hogy ne csak pinás meg csöcsös képeket küldözgessek neki rólam hanem vegyem fel ahogy kielégítem magam a "segédekkel" és azt küldjem el neki. Egy darabig kérettem magam de belementem.
Lezuhiztam, kiborotváltam magam, azt játszottam el magamban, hogy előtte és vele csinálom ezeket a "mocskos" dolgokat. Beletettem jó meleg vízbe a fütyiket, behoztam a babaolajt és elkezdtem a dolgot. A fényképezőt filmfelvételre állítottam, bekapcsoltam a zenét. Egy lenge ruciban táncikáltam egy darabig aztán levetkőztem lassan és simogattam magam. Gyúrtam a mellem, simiztem a pinám, megmutattam a gépnek magam minden oldalról. Tocsogtam már olaj nélkül is. Széttett lábam közt négy ujjal "csináltam" magam. Azt képzeltem, hogy mindjárt rám nyit a férjem és egyből nekem esik. Aztán beolajoztam magam és a fütyiket is. Nyomtam magamba a kicsit, húzgáltam be-ki és közben nyögtem ahogy illik! Rátapasztottam az ágy szélére és hátulról beleültem tövig. Egyre jobban begerjedtem magamon és a nagyot nyomtam fel. Gond nélkül bement, majdnem tövig. Jó volt ahogy feszített ahogy cuppog mikor ki be húzogatom. Már nem a férjemre gondoltam hanem, hogy egy másik, izmos, fiatal, nagy faszú férfi kefél vadul engem. Nagy mély nyögésekkel fejeztem be a filmet és magamat. Lett vagy egy fél óra a művem. Másnap fájt a nunim és ráadásul még jobban kívántam a sexet mint eddig. Elküldtem a filmet! Párom el volt ragadtatva! Azt mondta, hogy nem is számított ennyire szuper produkcióra és csodálkozik is kicsit, hogy ezt én így összehoztam, nem nézte ki belőlem ezt a minőséget! Mondtam neki örülök, hogy tetszik és láthatja, hogy vannak bennem rejtett tartalékok.
Történt utána, hogy munkahelyemen az egyik srác kért tőlem dolgokat "ADATOKAT" amik a laptopomon voltak. Pendrive be, win. asztalon kijelöl, másol, pendrive ki. Ennyi. Na, itt kezdődik igazán a történet! Ez a srác fiatalabb volt nálam pár évvel, aranyos, rendes és izmos mellékesen. Olyan "gyúrós". Észrevettem sokszor, hogy néz de már megszoktam mert a pasik mindig nézik a csöcsös-segges nőket. Nem foglalkoztam vele se, mással se. Tetszett de ennyi, nem mutattam ki, nem törődtem vele csak magamban elkönyveltem, hogy helyes és kész. Nem vagyok egy ribanc típus.
A nem emlékezetes másolásos dolog után kb. egy héttel a srác mondta, hogy hozott nekem ő is valamiket és rámásolná a gépemre. Mondtam köszi, oké, majd otthon belenézek most már úgy is végeztem. Rámásolta. Visszagondolva semmit sem vettem rajt észre.
Este megnyitottam a mappát amit adott. A várt munkahelyi dolgok mellett volt egy neked című mappa is. Megnyitottam természetesen. Egy film volt. Lássuk hát mi ez! Lehet nem is nekem akarta felmásolni csak véletlenü... Basszus, ez nem igaz! Ez a srác ült a számítógépe előtt, a kezében a farka és a monitoron én vagyok amint kielégítem magam a farkakkal. Lemerevedtem, elborította a fejemet valami forróság. Hirtelen akartam valamit tenni, hogy visszacsináljam a dolgot de nem lehetett már. Én marha, véletlenül bemásoltam neki a filmemet is ez a hülye meg erre verte a farkát! Jézusom mi lesz ebből! Reggel telefonáltam nem megyek be dolgozni. Péntek volt, előttem a hétvége majd valami lesz. Gondoltam mindenre, lehet már fent vagyok a neten is és a munkahelyemen is már ezen csámcsog mindenki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zsuzsika 2015. 01. 20. kedd 08:00
Nem rossz.
#15 genius33 2014. 01. 12. vasárnap 07:58
Szuper smile
#14 deltaR8 2014. 01. 11. szombat 16:37
Remek!9 pont+1!!!!
#13 btr8m 2014. 01. 9. csütörtök 21:51
Na ugye, kis oktondik!
#12 rockycellar 2014. 01. 9. csütörtök 18:47
10/10
#11 veteran 2014. 01. 9. csütörtök 16:37
jó 10pont
#10 XXIII.István 2014. 01. 9. csütörtök 10:05
Tényleg ekkora a szellemi nyomor, hogy a mai - nagyon silány -frissítések, ilyen magas pontszámot kapnak???...no inkább nem fűzök semmit hozzá!
#9 sanyi0227 2014. 01. 9. csütörtök 10:05
Jobb már nem is lehetett volna ez a történet.10p
#8 Ulysses 2014. 01. 9. csütörtök 09:54
A történet cselekménye, az alaphelyzet meglehetősen hétköznapi. Egy ügyes író még ebből is kihozott volna valami érdekeset. Most ez nem sikerült. Ráadásul az a rengeteg hiba. Tudom, a Word sem egy csodaszer, most azonban legalább a hibák javát kiszűrte volna. (Megnéztem.) Lehet, hogy én vagyok túlérzékeny, de számomra illúzió romboló a nyelvi igénytelenség. "Nem-e gond az..." Visítani tudnék! Nem lesz-e gond az...
Egyetlen mentséget találtam csak a szerző számára. Elképzeltem, hogy valójában nem nő, hanem valami saját magát fantáziadúsnak képzelő fickó.
Nincs pont, sem tíz, sem egy.
#7 Rinaldo 2014. 01. 9. csütörtök 07:52
Szuper.
#6 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 07:00
Nagyon jó.
#5 hairy_pussy 2014. 01. 9. csütörtök 06:40
10p
nagyon jó!!!
#4 joozsi 2014. 01. 9. csütörtök 05:38
Joó!
#3 papi 2014. 01. 9. csütörtök 04:55
Egész jó
#2 utazo 2014. 01. 9. csütörtök 00:26
nem rossz...
#1 Törté-Net 2014. 01. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?