A+ A-

Keresztfiammal 2. rész

Érdekes élmény volt az este történt eset, kissé szégyelltem is, de valamiféle új dolog bontakozott ki bennem. Izgató volt, hogy az a fiú, aki gyerekként második anyjának tekintett mégis nőnek nézett, mintha segítőként lennék felnőtté válása során. Tudtam, hogy az anyja-aki a húgom-borzasztóan prűd és szigorú nevelésben részesítette. Nem hiszem, hogy felfogta, hogy a fia lassan felnőtt férfivá érik, és az Ő életvitelében is megjelenik a szex. Attól hogy állandóan csak a tanulásra és a hangszeres zenére erőltette vált félszeggé a gyerek, és a lányokkal való kapcsolatokat is ellenezte. Míg a többi gyerek együtt játszott, ő tanult és gyakorolt a szobában. Talán ezért is alakult ki benne a nők iránti vonzalom az idősebb nők felé, amit senki nem vett észre idáig. Azzal vigasztaltam magam, hogy ez az én kötelességem.
Az eset után még másabbul nézett rám, sokszor észrevettem, hogy bámulja a testem, bár diszkréten csinálta. Nem szép dolog, de utánanéztem, hogy tudom a gépén megnézni a dolgait. Volt az irodának egy számítógépes szakembere, akit burkoltam kikérdeztem róla. Végig tudtam nézni a kedvenc oldalait, fotóit. Megdöbbentő volt, amikor olyan sexfotókat találtam, amire rákopírozta az arcom, mintha én lennék. Nagyon sok titokban készített felvételt találtam, amit hátulról készített rólam, főleg a lábaimról. Sok videót elmentett a kedvencek közé, végignéztem őket. Nagyon sok felizgatott, érdekes élethelyzetek voltak, kezdtem megérteni a vágyait. Akkor el kellett döntenem, hogy csinálom-e tovább vagy elfelejtjük a kalandot. Mellette döntöttem, mert érdekelt a dolog, izgatottá tett és különös kapcsolatunkat is megerősítette. Vásárolni kezdtem még izgalmasabb fehérneműket, cipőket. Már a vásárláskor izgatott lettem, alig vártam, hogy felpróbálhassam őket. Először a magas sarkú cipőket vette észre rajtam, amiket igyekeztem úgy megválasztani, hogy hasonlítson azokra, amiket a videókon látott. Ha hazaértem nem vettem le azonnal, abban csináltam vacsorát neki. Sokszor hallottam, bár szólt a zene, hogy kattan a telefonján a fotózás jele. Aztán persze ha délelőtt otthon voltam már láttam is a gépén az elkészült műveket. Több hétig tartott ez a játék, nem beszéltünk a történt dologról, csak az általános témák jöttek szóba. Esténként a szobájában volt, biztos maszturbált, de nem nyitottam rá. Ő sem közeledett, csak bámult azzal a bánatos szemeivel. Én is gyakran nyúltam magamhoz este a takaró alatt, de előfordult, hogy indulás előtt a tükör előtt állva maszturbáltam, hogy lássam magam. Egyre jobban vágytam rá, hogy hozzányúljak, és újra kielégíthessem. Aztán vasárnap reggel...
Tudtam, hogy otthon lesz délelőtt, korán felkeltem és volt bennem egy vágy, ami már éhséggé változott. meg kellett törnöm ezt az állóvizet, és döntöttem. Korán keltem, zuhany, és utána egy olyan smink, amit csak estélyre tesz fel az ember. Megcsináltam a hajam és vizsgálgattam, vajon tetszem-e majd neki. Aztán egy izgalmas turkálás a szekrényben. Fehér melltartó necc betéttel, amin már akkor átütött a bimbóm, amikor felvettem. Fehér francia bugyi hasonló necc betéttel és egy hozzávaló fehér harisnyatartó. Harisnyából az egyik új szerzemény, még a netről rendeltem. Testszínű, a combrésznél fekete, és hátul egy csík futott végig rajta. A lábujjainál és a sarkánál az erősítés szintén fekete. Felcsatoltam és a pántokat még jobban feszesre állítottam. Gondolkoztam több ruhán, de aztán végül is egy fekete szatén köntöst vettem fel, nagyon finom anyagú és selymesen csillogót. Eszembe jutott az egyik videó, amin a háziasszony hasonlóban volt és a történet is izgalmas véggé fajult. Nem szoktam otthon sem kitaposott papucsokat hordai, de most hogy észrevehető legyen felhúztam egy fekete magassarkú szandált, bokapántos és emelt talpút. Sokáig nézegettem magam a tükör előtt, több pózt kipróbáltam, oldalról, lábat kivillantva, hátulról kissé pucsítva. Végül is meg voltam elégedve az eredménnyel és kimentem a konyhába reggelit készíteni. Éppen készen lettem, amikor hallottam a fürdőszobából, hogy Palika felébredt. Akkor már olyan izgalomban voltam, égett az arcom és kiszáradt a szám is. Kisvártatva jelent meg a konyhában, egy fürdőköntös volt rajta. Csak elrebegtem egy jó reggelt és nem néztem rá, de ezt egy nő érzi, hogy megdöbbent a látványtól. Síri csend lett, csak a halk zene és a kávés csészék zörgése hallatszott. Éreztem a döbbent csenden hogy elértem a célom. Az asztalra tettem a reggelit, kitöltöttem a kávét, élveztem a helyzetet. Úgy léptem, hogy hallja a magassarkú koppanását, oda is nézett, lehajoltam a szemetes vödörhöz derékból kipucsítva. Izgalmas érzés volt, hogy bámul és tetszik neki a nőiességem. Szerettem volna a fejébe látni vajon mi jár benne. Biztos eszébe jutott a jelenet, amire már maszturbált, talán többször is. Csendesen reggelizett és sürögtem körülötte és akaratlanul is a fürdőköpenyét vizslattam, vajon mi lehet alatta. Nem tudtam, hogy kezdjek neki, járt a fejem, de mégsem mertem kezdeményezni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherfabia 2018. 11. 18. vasárnap 07:48
Unalmas!
#15 zoltan611230 2018. 11. 18. vasárnap 06:54
Más nem lesz?
#14 t.555 2018. 03. 17. szombat 01:12
Meghitt családi idill!
#13 Rinaldo 2014. 04. 18. péntek 12:04
Jó.
#12 feherfabia 2014. 04. 12. szombat 07:11
iszonyat
#11 rockycellar 2014. 04. 5. szombat 18:59
elmegy
#10 genius33 2014. 04. 5. szombat 13:42
Alakul ez mint pupos gyerek a prés alatt nyes
#9 veteran 2014. 04. 4. péntek 10:50
Lassan alakul.
#8 zsuzsika 2014. 04. 4. péntek 10:35
Közepes.
#7 A57L 2014. 04. 4. péntek 10:02
Nagyon jó lett.
#6 gyuri0926 2014. 04. 4. péntek 08:42
Na ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#5 XXIII.István 2014. 04. 4. péntek 07:26
Urissssssttttten....ez mi...????
#4 listike 2014. 04. 4. péntek 06:00
Tetszik, folytatsd még.
#3 papi 2014. 04. 4. péntek 04:58
Egész jó
#2 pisti3033 2014. 04. 4. péntek 00:32
Jo kis törtenet....
#1 Törté-Net 2014. 04. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?